Gökere baktıramadım müsait olmadı dediği saatte. Burdada saatler 5 saat ileri olunca yarına dedimTutku göker hariç baktırdığın yok mu telefonda?
Özelden gönderdim canım. Bana telefonda baktı.Merhabalar Tutku’yu merak ettim telefon numarasını nasıl öğrenebilirim. Telefonda bakıyor değil mi?
Aslında bnde baktırmak istiorm ama yarışı olumlu demiş yarışı olumsuz demisÖzelden gönderdim canım. Bana telefonda baktı.
Merhaba, kartsız işlem olarak para gönderdiğinizde tc kimlik numarası istenir. Kartlı işlemlerde zaten istenmez. Kartsız işlem yapıp tc kimliğinizi girdiyseniz karşı taraf sadece o kimlik numarasının sahibinin ismini görür. Stres yapmayın :)Arkadaşlar bu falcilara kredi kartıyla ödeme yapiorz ya TC kimlik numaranız onlarda gozukuo sonradan bir sorun oluşabilme ihtimali varmi
İlişkim yok, olacak mı sorusuna cevap olarak İstanbul’da baktırdığım falcıların hepsi farklı harfler farklı vadeler veriyor.kimi geçmişten birinin geleceğini kimi yeni tanışacağım birini söylüyor. Burdan ne sonuç çıkar kendiniz karar verin :)
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinMerhaba, kartsız işlem olarak para gönderdiğinizde tc kimlik numarası istenir. Kartlı işlemlerde zaten istenmez. Kartsız işlem yapıp tc kimliğinizi girdiyseniz karşı taraf sadece o kimlik numarasının sahibinin ismini görür. Stres yapmayın :)
Atm’lerden başka hesap numarasına para yatırma seçeneğini seçtiğiniz zaman farklı bankaya da havale yapabilirsiniz. Gerçi ben finansbank atm’sinden havale yapmıştım, onda öyle bi seçenek vardı. İş bankasında var mıdır emin değilim açıkçası. Ama muhtemelen her bankaya havale yapabilirsiniz :)Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
size birşey soracağım iş bankasından finans banka havale yapılıyormu
Çok teşekkürlerGönderdim özelden
Farklı bankaya tabii para gönderebilirsiniz ama işlemin adı EFT’dir ve sadece hafta içi mesai saatlerinde yapabilirsiniz. Eğer bunun dışında bir vakitte yaparsanız işlemi takip eden ilk iş gününde hesaba geçer. Mesela cuma akşam 7’de yollanan para ancak Pazartesi sabah 9’da o kişinin hesabında görünürTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
size birşey soracağım iş bankasından finans banka havale yapılıyormu
Bence enerjiyle alakalı. Enerjiniz tutarsa bakabiliyorlar. Bi arkadaşımla baska bi falcıya fal baktırmıştık. Arkadaşım çok beğendi ama ben beğenmedim. Dediğim gibi enerji meselesi bence.Aslında bnde baktırmak istiorm ama yarışı olumlu demiş yarışı olumsuz demis
Peki bu enerjiniz enerji tutuo yani cokmu isteklisizn fal konusunda yada ümit etme olayımi acabaBence enerjiyle alakalı. Enerjiniz tutarsa bakabiliyorlar. Bi arkadaşımla baska bi falcıya fal baktırmıştık. Arkadaşım çok beğendi ama ben beğenmedim. Dediğim gibi enerji meselesi bence.
Ya bn bu adamın verdiği IBAN numarasına para yatiracaktim ama IBAN yanlış dio bana yanlış iban numarasımi verdi acaba anlamadm size ozeldende msj atamadm acaba ozeldn msj atsanız bana size atsam doğrumu yanlismi dieBence değil barışacağımızı söyledi, ama olmayacağını söyledi mesela tarih'de verdi haziran dedi. Ama tutku'nun tarihleri daha tutarlı. Oldu bazı dedikleri
Ben de size gönderebilirim isterseniz. Normalde bir resim olarak whatsapp tan yolluyor çünküYa bn bu adamın verdiği IBAN numarasına para yatiracaktim ama IBAN yanlış dio bana yanlış iban numarasımi verdi acaba anlamadm size ozeldende msj atamadm acaba ozeldn msj atsanız bana size atsam doğrumu yanlismi die
Olur çok iyi olurBen de size gönderebilirim isterseniz. Normalde bir resim olarak whatsapp tan yolluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?