İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bugun yasadıgım ve 1ay once yaşadığım birşeyle şunu anlaıdm fal baktırmaya başlaıdktan sonra etkisinde kalıp işleri değişritiriyoruz artık çok eminim bundan bende hiçbir falcının demediği seyi. yaparak ilişkimi bitirdim kestirip attım kaderi değiştirmiş oldum benden size soylemesi. ben artık siteden ayrılıyorum fal baktırmak neden günah şimdi. anladım...

İlişkim yok, olacak mı sorusuna cevap olarak İstanbul’da baktırdığım falcıların hepsi farklı harfler farklı vadeler veriyor.kimi geçmişten birinin geleceğini kimi yeni tanışacağım birini söylüyor. Burdan ne sonuç çıkar kendiniz karar verin :)

Ekleyeceklerim bi türlü bitmedi
La porte’de Nur vardı, hiçbir dediği çıkmadı. Bi de 70 ya da 80’e bakıyor sanırım, asla değmez.

İstanbul cafe Semra: Onun da dedikleri çıkmadı. Bi de kasada ücretle ilgili bi üçkağıt yapmışlardı, o yüzden iki kat tavsiye etmiyorum.

Bana çıkmayanlar size çıkabilir, o konuda bi şey diyemem. Bana genel olarak fallar çıkmıyor zaten, ama şöyle bi şey var, dikkat ederseniz fallarda olumsuz olarak söylenen şeyler çıkar hep. Bu da bana göre ‘fal baktırmayın.’ demenin bir diğer yolu. :)
Bin tane olumlu fal baktırırsınız, bi tanesi olumsuz olur gider o olumsuz fal çıkar.

Düşünce gücü, dua, meditasyon, olumlama vs. bunların hepsi faldan bin kat daha iyidir. Bir sıkıntınız varsa bunlara yönelin, tecrübe edindiğim için söylüyorum fallar hayatımızı kötü etkilemek dışında hiçbir işe yaramıyor.

Sanırım artık ekleyeceklerim bu kadar :) bu konuya yazan herkese fal gerektirmeyecek ilişkiler, olaylar dilerim.

Tutku göker hariç baktırdığın yok mu telefonda?
Gökere baktıramadım müsait olmadı dediği saatte. Burdada saatler 5 saat ileri olunca yarına dedim telefonda baktirmiyodum hic. İstanbula gittiğimde baktırıyodum. Ama ole aman aman dedigim biri hic olmadi. Biri var yalovada aslinda cok iyi ama herkese bakmiyo eşi izin vermiyomuş ve ne verirsen onu aliyo. 10 ver 20 ver farketmiyo onun icin aslında ihtiyacıda var kadının o işi yapsa inanaın 100 dese yine veririm. telefonda bakmıyor baksa devamlı ona baktırırım. Onun dediği çoğu şeyi yaşadım. Yurtdisinda yasayacagimi ilk ondan duydum. Cikinca dedikleri kadına her fırsatımda gider oldum. Gidemediğim zamanlardada istanbuldakimeri denedim ama gelecekte fasa fiso hepsi.

Merhabalar Tutku’yu merak ettim telefon numarasını nasıl öğrenebilirim. Telefonda bakıyor değil mi?

Arkadaşlar bu falcilara kredi kartıyla ödeme yapiorz ya TC kimlik numaranız onlarda gozukuo sonradan bir sorun oluşabilme ihtimali varmi

Arkadaşlar bu falcilara kredi kartıyla ödeme yapiorz ya TC kimlik numaranız onlarda gozukuo sonradan bir sorun oluşabilme ihtimali varmi
Merhaba, kartsız işlem olarak para gönderdiğinizde tc kimlik numarası istenir. Kartlı işlemlerde zaten istenmez. Kartsız işlem yapıp tc kimliğinizi girdiyseniz karşı taraf sadece o kimlik numarasının sahibinin ismini görür. Stres yapmayın :)

Evet kızlar ibret olsun gitmeyin artık falcılara burda sana dnucrk diyen falcılara karşın kaç kişi sevgilisiyle kendiliğinden ayrıldı biliyormusunuz açın okuyun vr handeden uzak durun....

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
size birşey soracağım iş bankasından finans banka havale yapılıyormu

Atm’lerden başka hesap numarasına para yatırma seçeneğini seçtiğiniz zaman farklı bankaya da havale yapabilirsiniz. Gerçi ben finansbank atm’sinden havale yapmıştım, onda öyle bi seçenek vardı. İş bankasında var mıdır emin değilim açıkçası. Ama muhtemelen her bankaya havale yapabilirsiniz :)
Rica ederim ayrıca :)

Farklı bankaya tabii para gönderebilirsiniz ama işlemin adı EFT’dir ve sadece hafta içi mesai saatlerinde yapabilirsiniz. Eğer bunun dışında bir vakitte yaparsanız işlemi takip eden ilk iş gününde hesaba geçer. Mesela cuma akşam 7’de yollanan para ancak Pazartesi sabah 9’da o kişinin hesabında görünür

Bence değil barışacağımızı söyledi, ama olmayacağını söyledi mesela tarih'de verdi haziran dedi. Ama tutku'nun tarihleri daha tutarlı. Oldu bazı dedikleri
Ya bn bu adamın verdiği IBAN numarasına para yatiracaktim ama IBAN yanlış dio bana yanlış iban numarasımi verdi acaba anlamadm size ozeldende msj atamadm acaba ozeldn msj atsanız bana size atsam doğrumu yanlismi die

Ya bn bu adamın verdiği IBAN numarasına para yatiracaktim ama IBAN yanlış dio bana yanlış iban numarasımi verdi acaba anlamadm size ozeldende msj atamadm acaba ozeldn msj atsanız bana size atsam doğrumu yanlismi die
Ben de size gönderebilirim isterseniz. Normalde bir resim olarak whatsapp tan yolluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…