İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki bu enerjiniz enerji tutuo yani cokmu isteklisizn fal konusunda yada ümit etme olayımi acaba
Aslında fala inanma falsızda kalma demişler ya bendeki öle bişi. Çokda inanmıyorum ama meraktan baktırıyorum. Zaten yaşayıp görecez ama merak işte aynı falcının bana hiç bakamayıp arkadaşıma çok iyi baktığıda oluyo. Karşılıklı enerjinin alınması bence tek taraflı diil.

Hmm anladm saolun

Herkese Merhaba;
Avrupa Yakasında tarot bakımında Antika Cafe Öznur Hanım üstüne asla tanımam. Yerleri Bakırköy'de..
Telefon ile de bakıyor. Ben 2 senedir artık düzenli baktırmaya başladım. Astroloji uzmanı ayrıca. Bir kere baktırdığınız da bırakamıyorsunuz. Dedikleri çıktıkça tekrar tekrar baktırıyorsunuz.
Çok naif bir insan. Instagram ve Facebooktan inceleyebilirsiniz.
Falöznur şeklinde..

Paylaşmak istedim.
İlgilenen olursa özelden bana yazabilirler. Telefonlarını verebilirim.
Şiddetle tavsiye ederim..

Herkese Sevgiler

Numarası ne? Fiyat?

Sonunda gokere baktırabildim bugün:) en başta çok sıcak kanlı biri kendisi. Anı ve geçmişi bildi. Benimle ilgili ve çevremdeki kişilerle ilgili yaptığı analizler çok iyiydi. Karakter analizlerini sevdim. Olumsuz şeylerde söledi. En azından pembeci diil. Ben hep olumlu söyleyenlere pek inanmıyorum. Gelecekle ilgili şeylerde tutarlı şeylerde söyledi. Bakalım yakın süre için tarih verdi çıkarsa size söylerim. Enerjisi iyiydi o sebep ben beğendim. Denenebilir

Merak ettim açıkçası çok övmüşsünüz kaça bakıyor peki tarotu

Ya bu urum hiç online olmuyo. Uygulamayı indirdim devamlı bakıyorum. Ama hiç online göremedim. Başka nasıl ulaşabilirim kendisine bilgisi olan var mı? Onada baktıranlar memnundu die hatırlıyorum.

Ya bu urum hiç online olmuyo. Uygulamayı indirdim devamlı bakıyorum. Ama hiç online göremedim. Başka nasıl ulaşabilirim kendisine bilgisi olan var mı? Onada baktıranlar memnundu die hatırlıyorum.
Urum'un numarasını bilen varsa paylaşabilir mi lütfen?

gökere bugun ben de baktirdim ama sanirim soyledikleri cikar veya cikmaz diyebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var.ayrildigim kisiyle barisacagimi ancak kaderim olmadiigni soyledi.üzüldüm biraz.ekimde emirhan emrehan ismi gibi biri olacakmis hayatimda ve kaderimmis bekleyip gorucez.onun disinda cok sicakkanli ve paragöz biri kesinlikle degil gidince gorursunuz zaten.ben soylediklerinden memnun olmadim evet ama en azindan dürüst tozpembeci degil

buram buram reklam kokuyor pariltiligezi
Bnde tel numarasını alabilirmiyim özelden atarmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…