- 15 Mayıs 2018
- 37
- 0
- 1
- 31
Özelden gönderebilirsiniz aslında banada attı ama geçerli bir iban numarası giriniz Dior sistemOlur çok iyi olur
Aslında fala inanma falsızda kalma demişler ya bendeki öle bişi. Çokda inanmıyorum ama meraktan baktırıyorum. Zaten yaşayıp görecez ama merak iştePeki bu enerjiniz enerji tutuo yani cokmu isteklisizn fal konusunda yada ümit etme olayımi acaba
Hmm anladm saolunAslında fala inanma falsızda kalma demişler ya bendeki öle bişi. Çokda inanmıyorum ama meraktan baktırıyorum. Zaten yaşayıp görecez ama merak işteaynı falcının bana hiç bakamayıp arkadaşıma çok iyi baktığıda oluyo. Karşılıklı enerjinin alınması bence tek taraflı diil.
Urum'un numarasını yazar mısınız rica etsem?Urum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)
Numarası ne? Fiyat?Herkese Merhaba;
Avrupa Yakasında tarot bakımında Antika Cafe Öznur Hanım üstüne asla tanımam. Yerleri Bakırköy'de..
Telefon ile de bakıyor. Ben 2 senedir artık düzenli baktırmaya başladım. Astroloji uzmanı ayrıca. Bir kere baktırdığınız da bırakamıyorsunuz. Dedikleri çıktıkça tekrar tekrar baktırıyorsunuz.
Çok naif bir insan. Instagram ve Facebooktan inceleyebilirsiniz.
Falöznur şeklinde..
Paylaşmak istedim.
İlgilenen olursa özelden bana yazabilirler. Telefonlarını verebilirim.
Şiddetle tavsiye ederim..
Herkese Sevgiler
Telefonda da bakıyor, taksimde bi yerde bakıyormuş bi deGöker telefonda mı bakıyor yoksa kafede mi?
Merak ettim açıkçası çok övmüşsünüz kaça bakıyor peki tarotuHerkese Merhaba;
Avrupa Yakasında tarot bakımında Antika Cafe Öznur Hanım üstüne asla tanımam. Yerleri Bakırköy'de..
Telefon ile de bakıyor. Ben 2 senedir artık düzenli baktırmaya başladım. Astroloji uzmanı ayrıca. Bir kere baktırdığınız da bırakamıyorsunuz. Dedikleri çıktıkça tekrar tekrar baktırıyorsunuz.
Çok naif bir insan. Instagram ve Facebooktan inceleyebilirsiniz.
Falöznur şeklinde..
Paylaşmak istedim.
İlgilenen olursa özelden bana yazabilirler. Telefonlarını verebilirim.
Şiddetle tavsiye ederim..
Herkese Sevgiler
Urum'un numarasını bilen varsa paylaşabilir mi lütfen?Ya bu urum hiç online olmuyo. Uygulamayı indirdim devamlı bakıyorum. Ama hiç online göremedim. Başka nasıl ulaşabilirim kendisine bilgisi olan var mı? Onada baktıranlar memnundu die hatırlıyorum.
buram buram reklam kokuyorpariltiligezi
Sonunda gokere baktırabildim bugün:) en başta çok sıcak kanlı biri kendisi. Anı ve geçmişi bildi. Benimle ilgili ve çevremdeki kişilerle ilgili yaptığı analizler çok iyiydi. Karakter analizlerini sevdim. Olumsuz şeylerde söledi. En azından pembeci diil. Ben hep olumlu söyleyenlere pek inanmıyorum. Gelecekle ilgili şeylerde tutarlı şeylerde söyledi. Bakalım yakın süre için tarih verdi çıkarsa size söylerim. Enerjisi iyiydi o sebep ben beğendim. Denenebilir[/QUO
Bnde tel numarasını alabilirmiyim özelden atarmsnzgökere bugun ben de baktirdim ama sanirim soyledikleri cikar veya cikmaz diyebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var.ayrildigim kisiyle barisacagimi ancak kaderim olmadiigni soyledi.üzüldüm biraz.ekimde emirhan emrehan ismi gibi biri olacakmis hayatimda ve kaderimmis bekleyip gorucez.onun disinda cok sicakkanli ve paragöz biri kesinlikle degil gidince gorursunuz zaten.ben soylediklerinden memnun olmadim evet ama en azindan dürüst tozpembeci degil
Urumun numarasını bnde alabilirmiyimUrum'un numarasını yazar mısınız rica etsem?
Gokerin tel nosunu alabilir miyimben simdi birazdan gökere baktiracagim kizlad yorumumu yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?