gökere bugun ben de baktirdim ama sanirim soyledikleri cikar veya cikmaz diyebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var.ayrildigim kisiyle barisacagimi ancak kaderim olmadiigni soyledi.üzüldüm biraz.ekimde emirhan emrehan ismi gibi biri olacakmis hayatimda ve kaderimmis bekleyip gorucez.onun disinda cok sicakkanli ve paragöz biri kesinlikle degil gidince gorursunuz zaten.ben soylediklerinden memnun olmadim evet ama en azindan dürüst tozpembeci degil
kizlar inanilmaz bir falci buldum taksimde midpointte baktirdim mekanda bi kadina bakiyodu rica minnet ben de baktirdim.ismi doruk.taniyan var mi gözlüklü uzun sacli.cocugun soyledigi seyler inanilmaz.ne yasadiysam bildi tarihi tarihine şu an şokum.2 vadeye kadar olacaklari soyledi bekliyorum.bakalim ne olacak:)[/QUOTE ücretsiz mi baktı
Orada mı çalışıyomuş? Müşteri olarak mı gelmiş, anlamadım?kizlar inanilmaz bir falci buldum taksimde midpointte baktirdim mekanda bi kadina bakiyodu rica minnet ben de baktirdim.ismi doruk.taniyan var mi gözlüklü uzun sacli.cocugun soyledigi seyler inanilmaz.ne yasadiysam bildi tarihi tarihine şu an şokum.2 vadeye kadar olacaklari soyledi bekliyorum.bakalim ne olacak:)
Anadolu yakasında sembol cafe Serkan iyiymiş ama baktırmadımAnadolu yakasında bildiğiniz bir falcı varmı kızlar
Özelden gönderdim canımBnde tel numarasını alabilirmiyim özelden atarmsnz
Tarot baktırdım. Zaman verdi dedikleri çıkarsa istanbula gittiğimde suda baktırmayı düşünüyorum.Su mu baktırdın
kafede bakiyorGöker telefonda mı bakıyor yoksa kafede mi?
tarotSu mu baktırdın
kafede bakiyor[/QUOThangi kafede bakiyor ve nerede
Kafe nerede ve ismi nedir kafenin
Tarot baktırdım. Zaman verdi dedikleri çıkarsa istanbula gittiğimde suda baktırmayı düşünüyorum.
doruk oraya fal icin gelmis bana da bakti ücretsiz kendisine ulasmaya calisiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?