- 3 Mayıs 2018
- 91
- 18
- 88
Benim arkadasim ist. O taksimde biyerde bulusup tarot baktirmis. Sabit biyeri yok. Anlasinca karsiliklida bakiyoben suya telde baktırdım kız ist. da hangi cafede bakıyo bnm haberim yok bilsem canlı canlı baktırırdım
walla pembeci değildir göker...yani bana dediklerini yaşadım...bununla sonunuz yok sen bitirmediğin sürece gelir gider böyle dedi.. o dönem küstük asla aramaz dedim...arar buu yine döner dedi..ama yine gider..tutarsız çünkü....sorumluluk alamaz...gibi gibi konuşmalar yaptık..nerdeyse tarihleriyle yaşadım...yinede fal bu üzme kendini...allah hakkında hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin..gökerle ilgili sizin yorumunuz ne?dedikleri cikiyotmu?ben biraz üzüldüm cünkü kaderin asla bu cocuk degil diyince.
ee numarasını filan aldın mı mesela... nasıl ulasacaksın bi daha onadoruk oraya fal icin gelmis bana da bakti ücretsiz kendisine ulasmaya calisiyorum simdi
Gökerin numarasını biri bana yollayabilir mi bunun için üye oldum siteye ama bulamıyorum numarasınıwalla pembeci değildir göker...yani bana dediklerini yaşadım...bununla sonunuz yok sen bitirmediğin sürece gelir gider böyle dedi.. o dönem küstük asla aramaz dedim...arar buu yine döner dedi..ama yine gider..tutarsız çünkü....sorumluluk alamaz...gibi gibi konuşmalar yaptık..nerdeyse tarihleriyle yaşadım...yinede fal bu üzme kendini...allah hakkında hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin..
Size yolladım şimdi özeldenGökerin numarasını biri bana yollayabilir mi bunun için üye oldum siteye ama bulamıyorum numarasını
gaylerin hislerini bilemem ama niko konusunda çok olumsuz şeyler yazılmıştı buradaGöker gay olan gökerden bahsediyosunuz degil mi? Bi de gay niko vardi. Gaylerin hisleri daha mı kuvvetli acaba
Çok ilginç..Ben Tutku'ya 4-5 kez baktırdım. Hiç bir zaman genel ifadeler kullanmadı. Gayet detaylı, şu an ve geçmiş ile, kişi analizlerinde çok isabetli bence. Bana verdiği harfler, a ve e değildi. L ve N idi ve bunlar sık kullanılan harfler değil. Açıkcası, Tutku'nun fallarından, analizlerinden hoşnut olduğum için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.Valla kizlar bugün tutkuyada onada baktirdim ama fiyaskoydu bnm için 22 dkka sürdü bitirmeyi de bn istedim zaten çünkü bnmle alakası olmayan şeyleri söyleyip durdu geçmişti su varmı ( atiorm ) hayır yok öle birşey yaşamadım diorm illa var dio 5 kez farklı olaylar adına aynı şeyi söyledi hadi konusunu gelince a ve e harfi yahu zaten hemen hemen herkesin isminde bir a ve e hadi var çok genel di
Tutku'nun kaç dakika baktığı konusu ne kadar uzadı yaaa. Geçenlerde bana 50 dakika kadar baktı ve ben sadece 50 TL ödemiştim. Ama şuna dikkat etmek lazım; 50 dakikanın her bir saniyesi fal şeklinde geçmeyebiliyor. Mesela, anlattıklarından bir şey üzerine yorum yaptığınızda Tutku da bir yorum yapabiliyor. Böyle böyle laf lafı açabiliyor. Ama şu da var; Tutku'nun bana 15 dakika kadar baktığı zamanlar da oldu. Tutku'ya soru sormak lazım ki adam yorumlarını detaylandırabilsin...Ayrıca şu da var; kimi falcılar dakikalarca anlatıyorlar. Ama anlattıkları ne kadar dolu dolu, anlamlı şeyler acaba? Yoksa aptalca klişe lafları sakız gibi uzatıyorlar mı?Tutku bana da harf verdi, sesli harf de vardı içinde. Ama harfler tuttu, gerçi her isimde olabilecek harfler var zaten adamın isminde
Ayrıca 70 tl yatırınca bi şey dememesi ayıp bence. 50 tl yatırana 10 dk 70 tl yatırana 50 dk sistemi mi var?
Yalnız @Marjilyus sen bana dün Tutku’yu da göker’i de cevap vermedikleri için sildiğini söylemiştin. Göker’i bilmiyorum da tutku’dan aynı gün içinde randevu alıp baktırmak biraz zor gibi. Tutarsız gibi söylediklerin.
Özelden bana Göker'in telefon numarasını gönderebilir misiniz?walla pembeci değildir göker...yani bana dediklerini yaşadım...bununla sonunuz yok sen bitirmediğin sürece gelir gider böyle dedi.. o dönem küstük asla aramaz dedim...arar buu yine döner dedi..ama yine gider..tutarsız çünkü....sorumluluk alamaz...gibi gibi konuşmalar yaptık..nerdeyse tarihleriyle yaşadım...yinede fal bu üzme kendini...allah hakkında hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin..
Tutku’ya ilk baktırdığım falda hoşuma gitmeyen şeyler söylemişti ben de kabullenememiştim fakat daha sonra zaman vadeleri dışında olaylar onun dediği gibi geliştiÇok ilginç..Ben Tutku'ya 4-5 kez baktırdım. Hiç bir zaman genel ifadeler kullanmadı. Gayet detaylı, şu an ve geçmiş ile, kişi analizlerinde çok isabetli bence. Bana verdiği harfler, a ve e değildi. L ve N idi ve bunlar sık kullanılan harfler değil. Açıkcası, Tutku'nun fallarından, analizlerinden hoşnut olduğum için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.
Bence ediyor. Bana mesaj atacağı tarihi de söyledi bir kere attı sadece bir şarkı öyle anlamsız birşey ama Bildi. Karakterini kesinlikle bildi ki benim erkek arkadaşımın mesleğine kadar eski yaşadığı şeylere kadar söyledi. Haziran da barışacaksınız deri ama sonu ayrılık olmayacak dediPeki şunu sorucam, karşıdaki kişinin anlık duygu ve düşünceleri konusunda Tutku sizce haklı mı?
Gelecek konusunda tabii ki yine her kafadan bir ses çıkıyor tuttu tutmadı vs diye. Ama en azından kişilerin hislerini doğru tahmin edebiliyor mu sizce?
Bence de haklı. Gerçi ben aylardır karşıdaki kişiyi görmüyorum, konuşmuyorum, bilmiyorum ama Tutku, o kişinin şu anda nasıl olduğunu, neler yapmaya çalıştığını anlattığında, anlattıkları benim bildiğim o kişiyle o kadar uyumlu oluyor ki hiç şaşırmıyorum.Yani Tutkunun o kişiyle ilgili söylediklerinin gayet muhtemel olduğuna ikna oluyorum. En son baktırdığımda, siz o kişiyle birlikte bir ticari iş yapmayı düşünüp bunu konuşmuşsunuz ve Mayıs-Haziran gibi en çok bu daha önce planladığımız iş için ve desteğimi istemek üzere arayacak dedi. Biz gerçekten geçen yıl öyle bir işe girişmeyi konuşup planlamıştık.Peki şunu sorucam, karşıdaki kişinin anlık duygu ve düşünceleri konusunda Tutku sizce haklı mı?
Gelecek konusunda tabii ki yine her kafadan bir ses çıkıyor tuttu tutmadı vs diye. Ama en azından kişilerin hislerini doğru tahmin edebiliyor mu sizce?
gaylerin hislerini bilemem ama niko konusunda çok olumsuz şeyler yazılmıştı burada
Muhakkak o haklisindir da ama bana enerjisi ısınmadi sanırım sansÇok ilginç..Ben Tutku'ya 4-5 kez baktırdım. Hiç bir zaman genel ifadeler kullanmadı. Gayet detaylı, şu an ve geçmiş ile, kişi analizlerinde çok isabetli bence. Bana verdiği harfler, a ve e değildi. L ve N idi ve bunlar sık kullanılan harfler değil. Açıkcası, Tutku'nun fallarından, analizlerinden hoşnut olduğum için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?