İstanbul'da Fal - Falcılar

Siz niye bu kadar dert ettiniz kendinize? Uzatılan bi konu göremiyorum ben, baktıranlar bu konuyla ilgili fikrini söyledi sadece ki kaç kez ben soru sormadım o yüzden kısa bakmıştır diye de belirttim.
Falcıları fanatik gibi savunmayın, ananız babanız değiller.

Bnde şimdi bagdattaki semboly kafeye geldim Serkan bey için saat 9.54 gece ordaydim bide ne görüyor önümde 16 kişi abi bu saatte de olmz herhalde dedim ama fena yani çok sırası var ama çok kısa kısa bakıp gönderio bir öneri adına buraya geldim şuan daha baktiramadm sıra bekliorm olumlu olumsuz buraya tekrar yazarım bakalım

Hadi bakalım bekliyoruz :)

Ben kendime herhangi birşey dert etmedim. Teşhisin yanlış. Tıpkı fal bakımında dakika ve saniyelere takılmak gibi. Biraz düşündüğünde sen de doğruyu bulacaksın eminim. Ayrıca bana fanatiklik yakıştırması da çok yüzeysel bir yaklaşım. Lütfen birazcık hayatın derinliklerine inmeye çalış. Aydınlanmana yardımcı olur. Selametle kal:)

Merhaba ben de dogum haritasina baktirdim sizce cikar mi?

Ben de dogum haritasina baktirdim sizce cikar mi

Hanımefendi siz şaka mısınız? :)
Dakika konusunu konuşmuşuz, bitmiş. Durduk yerde konuyu tekrar açan sizsiniz, uzatan sizsiniz. Anlar mısınız bilmiyorum ama ben size uzunca ve güzelce açıklayayım :)
Hiçbir zaman hiçbir falcının kaç dakika baktığıyla ilgilenmedim. Millet bi falcının karşısına oturur yarım saat kalkmaz, ben cevaplarımı alırım ve kalkarım.
Bir diğeri Tutku’nun kısa bakmasının nedeninin benim soru sormamamdan kaynaklanmış olabileceğini mesajlarımda dile getirdim. Bana 10 dakika baktı diye ne gidip Tutku’ya hesap sordum ne de burada olay çıkardım.
Tutku’da asıl konuşmamız gereken 70 lira yatırana ses çıkarmaması.
Alt tarafı çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan bi fal için karşınızdakini tanımadan yorum yapmamanızı, ve tanımadığınız insanlara senli benli konuşmamanızı tavsiye ederim.
Tutku’yu da bu kadar korumayın, gün gelir fikirleriniz değişebilir. Belki ‘aydınlanmanıza’ yardımcı olabilmişimdir.

Çok ilginç. Tutku bana da ‘L ve N’ harflerini verdi.
Yine çok ilginç ki çok genel ifadelerle fala başladı ve sonra kendisi duygusal hayatında ne sıkıntın var diye bana sordu. Madem genel ifadeler kullanmıyor, o zaman sıkıntımın ne olduğunu da bilmesi lazımdı. Çalışıyor musun diye kendisi sordu. Bunları ben anlattım kendisine, onun üzerine yorum yaptı.
Bence siz de Tutku’nun fallarını bırakıp hayatın derinliklerine inin.

Bende seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor vazgeçecek demişti aynen öyle oldu. 2 yıl önce birine çok körkütük aşıkmış sana olduğu gibi değil demişti. O da doğrudu

Geçmiş yazışmalara baktımda orada burak, yiğit birde didem die birinden bahsedilmiş. Bunlardan birine baktıran memnun kalan oldumu. Yada telefonda bakan önerebileceğiniz biri:)

Hanimefendi üslubunuzda kibar olursaniz ben de size cevap vermem. Ne bicim bir uslup bu; şaka miymisim, fanatikmisim falan filan. Tutku tutkunu olmadigimi size kanitlamak zorunda degilim. Son kez yaziyorum. Terbiye sınırlarını aşamazsiniz. Eger bana tekrar hakaretvari bir tarzda yazarsaniz sizi şikayet ederim. Bu kadar. Selametle..

Geçmiş yazışmalara baktımda orada burak, yiğit birde didem die birinden bahsedilmiş. Bunlardan birine baktıran memnun kalan oldumu. Yada telefonda bakan önerebileceğiniz biri:)
Ben Burak’a yıllar önce baktırmıştım. İlk baktırdığımda iyiydi gerçekten ama diğer fallarını beğenmemiştim, ki hatırladığım kadarıyla falları da çıkmamıştı.

Ben size gayet kibar yaklaştım, siz bana verdiğiniz cevabı bi okuyun ondan sonra da benim cevaplarımı tartışalım.
Durduk yere günler sonra benim yazıma cevap verip laf atan sizsiniz.
İnsanların kendisine bakmadan karşısındakine laf etmesine bayılıyorum gerçekten.
Size verdiğim cevaplarda hakaret varsa şikayet edebilirsiniz tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…