- 3 Mayıs 2018
- 91
- 18
- 88
Peki anda iyimiydi onu hatırlıyomusunuz. Çok övmüşler onuda ama sizin gibi burakda patladı diende var. Bi denemek istiyorum onu. Belki enerjimiz tutar onunla:) Teli varmıdır hala sizdeBen Burak’a yıllar önce baktırmıştım. İlk baktırdığımda iyiydi gerçekten ama diğer fallarını beğenmemiştim, ki hatırladığım kadarıyla falları da çıkmamıştı.
Evet, özellikle ilk falında anda çok çok iyiydi :) hatta hatırladığım kadarıyla 2.falı da iyiydi ama gelecek olarak hiç çıkmadı, diğer fallarında anda bile o kadar iyi değildi. O zamanlar İstanbul’da yaşıyordu o yüzden yüzyüze baktırabilmiştim, daha sonra Bursa’ya yerleştiğini duydum. Bende 2 tane numarası duruyor hala ama hangisini kullandığını hatırlamıyorum maalesef. Ben size 2 numarayı da gönderiyorum şimdi :)Peki anda iyimiydi onu hatırlıyomusunuz. Çok övmüşler onuda ama sizin gibi burakda patladı diende var. Bi denemek istiyorum onu. Belki enerjimiz tutar onunla:) Teli varmıdır hala sizde
Ben yinede bi deniyim. Aklimda kalmasin cok ovenide var sovenide varEvet, özellikle ilk falında anda çok çok iyiydi :) hatta hatırladığım kadarıyla 2.falı da iyiydi ama gelecek olarak hiç çıkmadı, diğer fallarında anda bile o kadar iyi değildi. O zamanlar İstanbul’da yaşıyordu o yüzden yüzyüze baktırabilmiştim, daha sonra Bursa’ya yerleştiğini duydum. Bende 2 tane numarası duruyor hala ama hangisini kullandığını hatırlamıyorum maalesef. Ben size 2 numarayı da gönderiyorum şimdi :)
Hiç normal bi şey değil. Aradınız mı hiç?Bu arada dün Göker’e tarot&kahve için ödeme yaptım, gece 11 için sözleştik. O saatten beri ortalarda yok. Mesajlara da geri dönmüyor. Normal bir şey mi sizce?
Yok aramadım bugün tekrar mesaj attım. Yani görmemiş olması falan mümkün değil bence. Birdenbire bu forumda yıllardan sonra tekrar Göker lafı dönmeye başlamış, Bir sürü insan baktırmış etmiş falan. Sonra da parayı alıp geri dönmeyince çok iyi şeyler düşünemiyor insan. Aranızda baktırmayı düşünen varsa haberi olsun. Beklemek benim için problem değil,yeter ki ne beklediğimi bileyim. Bu işi meslek olarak yapıyorsa kendisiyle irtibat kuranlara, hele ki ödeme yapanlara cvp vermek zorunda.Hiç normal bi şey değil. Aradınız mı hiç?
Kesinlikle katılıyorum, babasının hayrına bakmıyor sonuçta. Ben Göker’le ödeme konusunda anlaşamamıştım bi türlü. Hesap numarasını isteyince hangi bankayı kullandığımı sormuştu, eft yapacağımı söyleyince de bi anlaşamadık dedi, konuyu kapattı.Yok aramadım bugün tekrar mesaj attım. Yani görmemiş olması falan mümkün değil bence. Birdenbire bu forumda yıllardan sonra tekrar Göker lafı dönmeye başlamış, Bir sürü insan baktırmış etmiş falan. Sonra da parayı alıp geri dönmeyince çok iyi şeyler düşünemiyor insan. Aranızda baktırmayı düşünen varsa haberi olsun. Beklemek benim için problem değil,yeter ki ne beklediğimi bileyim. Bu işi meslek olarak yapıyorsa kendisiyle irtibat kuranlara, hele ki ödeme yapanlara cvp vermek zorunda.
Göker lafını ilk ben açtım:) geçmiş yazışmaları okuyunca merak ettiğim kişilerden biriydi. Bende bikaç gğn öncesinden baktırdım. İlk msg attığımda nerdeyse 8 saat sonra dönmüştü. Bende para konusunda anlaşamamıştım ama sonradan saolsun baktı banada. O ara arkadaşım taksimde buluşup baktırdı. Hani oda sıcak kanlı iyi biri demişti. Ama dönmemesi için eminim bi sebebi vardır. Öle parayı alıpta bakmıcak birine benzemiyo. En azından ben öle anladımYok aramadım bugün tekrar mesaj attım. Yani görmemiş olması falan mümkün değil bence. Birdenbire bu forumda yıllardan sonra tekrar Göker lafı dönmeye başlamış, Bir sürü insan baktırmış etmiş falan. Sonra da parayı alıp geri dönmeyince çok iyi şeyler düşünemiyor insan. Aranızda baktırmayı düşünen varsa haberi olsun. Beklemek benim için problem değil,yeter ki ne beklediğimi bileyim. Bu işi meslek olarak yapıyorsa kendisiyle irtibat kuranlara, hele ki ödeme yapanlara cvp vermek zorunda.
Şimdi geri döndü, bu akşam 10 diyor şimdi de. Kısmet...Göker lafını ilk ben açtım:) geçmiş yazışmaları okuyunca merak ettiğim kişilerden biriydi. Bende bikaç gğn öncesinden baktırdım. İlk msg attığımda nerdeyse 8 saat sonra dönmüştü. Bende para konusunda anlaşamamıştım ama sonradan saolsun baktı banada. O ara arkadaşım taksimde buluşup baktırdı. Hani oda sıcak kanlı iyi biri demişti. Ama dönmemesi için eminim bi sebebi vardır. Öle parayı alıpta bakmıcak birine benzemiyo. En azından ben öle anladımSiz yine üstüste msg atın ordamısınız die elbet dönecektir.
Iyi super en azindan o stresten kurtuldunuz donus yapti:)Şimdi geri döndü, bu akşam 10 diyor şimdi de. Kısmet...
Evet, Tutku çok dobradır gerçekçidir vs dendiği için kötü bir şey der korkusuyla aylarca cesaret edememiştim baktırmaya. Ama korktuğum şeyleri söylememişti. Göker de çok uğursuz şeyler söylemez umarım.Iyi super en azindan o stresten kurtuldunuz donus yapti:)
Göker ile ilgili fikrinizi merak ettim...baktırdınız mı?Evet, Tutku çok dobradır gerçekçidir vs dendiği için kötü bir şey der korkusuyla aylarca cesaret edememiştim baktırmaya. Ama korktuğum şeyleri söylememişti. Göker de çok uğursuz şeyler söylemez umarım.
Bu arada dün Göker’e tarot&kahve için ödeme yaptım, gece 11 için sözleştik. O saatten beri ortalarda yok. Mesajlara da geri dönmüyor. Normal bir şey mi sizce?
Göker ile ilgili fikrinizi merak ettim...baktırdınız mı?
Tutku’nun dedikleri çıkıyo demiştin, o da mı yalan oldu?Fallar yalan oldu. Hiç biri çıkmadı...
Banada aynısını yaptı bnce telden baktirmadim kızlar yüz yüze görüşmek daha iyiBu arada dün Göker’e tarot&kahve için ödeme yaptım, gece 11 için sözleştik. O saatten beri ortalarda yok. Mesajlara da geri dönmüyor. Normal bir şey mi sizce?
Kesinlikle haklısın sadece Göker içinde değil bu tutkuda aynısını yaptı burda çok bahsedip tavana çıkarıoruz o olmayan egolarini şimdi cvp bile vermiolar görüldü yapıp birakiolar zehir zıkkım olsun 2 hafta olduGöker saat 10da müsaitim diye geri dönüş yaptı ve sonra yine ortadan kayboldu. Herkese duyrulur. Burda baktıran ve beğenenlere lafım yok yanlış anlaşılmasın. Ama demek ki bunlar şanslı olanlarmış gerçekten. Baktırmayı düşünen varsa ben Göker’i kimseye tavsiye etmem. Açık söyleyim paranın da üzerine yatacağını düşünüyorum. Randevu verip verip ortadan kaybolmak aşırı saygısız bir davranış. Göker’e bulaşıp lütfen sinirlerinizi bozmayın. Telefonla bakan Zeynep’e üç defa, Tutku’ya da bir defa baktırdım ben, çok uzun zamandır burda konuşuldukları için. Asla bu şekilde davranmadılar. Parayı alır almaz geri dönüş yapıp dedikleri saatte de hemen baktılar. En azından müşterilerine bu konuda saygılılar. Öyle olmasaydı zaten başka üyeler de bu konuda şikayetlerini çoktan yazarlardı. Bu kişileri falcı olarak beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, bu sizin takdiriniz. Çıktı çıkmadı meselesi beni ilgilendirmez, zaten falların çok az bir kısmı tutuyor bunu artık hepimiz biliyoruz. Onlar da zaten asla yanılmayacaklarını falan iddia etmiyorlar. Fakat aldıkları para karşılığında dedikleri saatte verdikleri vaadi yerine getiriyorlar benim için önemli olan bu. Zaten falcılar bir çok insana kıyasla çok kolay para kazanıyorlar. Bu para madem ki sayemizde kazanılıyor Karşılığında da bize dürüst olmak zorundalar. İlle de fal baktırmak isterseniz, bence burda çok uzun süredir konuşulan bir ismi tercih edin, ya da gidin bir yerde yüzyüze baktırın. Ben kendi adıma Göker’e bulaştığıma çok pişmanım. Söyleyeceği her kelime doğru olsa da artık benim için zerre anlamı yok.
Çok ayıp bir şey gerçekten, ama bunu ben tutku’da da yaşadım. Söylediği saatte aradım açmadı, 4-5 kez aradım dönmedi. En sonunda WhatsApp’tan yazdım, yoğunum dedi 3 saat bekledikten sonra yine ben yazdım, ertesi güne randevu verdi. Ertesi gün randevu saatinde aradım yine meşgule aldı, bu kez de 1 saat sonra müsaitim dedi.Göker saat 10da müsaitim diye geri dönüş yaptı ve sonra yine ortadan kayboldu. Herkese duyrulur. Burda baktıran ve beğenenlere lafım yok yanlış anlaşılmasın. Ama demek ki bunlar şanslı olanlarmış gerçekten. Baktırmayı düşünen varsa ben Göker’i kimseye tavsiye etmem. Açık söyleyim paranın da üzerine yatacağını düşünüyorum. Randevu verip verip ortadan kaybolmak aşırı saygısız bir davranış. Göker’e bulaşıp lütfen sinirlerinizi bozmayın. Telefonla bakan Zeynep’e üç defa, Tutku’ya da bir defa baktırdım ben, çok uzun zamandır burda konuşuldukları için. Asla bu şekilde davranmadılar. Parayı alır almaz geri dönüş yapıp dedikleri saatte de hemen baktılar. En azından müşterilerine bu konuda saygılılar. Öyle olmasaydı zaten başka üyeler de bu konuda şikayetlerini çoktan yazarlardı. Bu kişileri falcı olarak beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, bu sizin takdiriniz. Çıktı çıkmadı meselesi beni ilgilendirmez, zaten falların çok az bir kısmı tutuyor bunu artık hepimiz biliyoruz. Onlar da zaten asla yanılmayacaklarını falan iddia etmiyorlar. Fakat aldıkları para karşılığında dedikleri saatte verdikleri vaadi yerine getiriyorlar benim için önemli olan bu. Zaten falcılar bir çok insana kıyasla çok kolay para kazanıyorlar. Bu para madem ki sayemizde kazanılıyor Karşılığında da bize dürüst olmak zorundalar. İlle de fal baktırmak isterseniz, bence burda çok uzun süredir konuşulan bir ismi tercih edin, ya da gidin bir yerde yüzyüze baktırın. Ben kendi adıma Göker’e bulaştığıma çok pişmanım. Söyleyeceği her kelime doğru olsa da artık benim için zerre anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?