Tutku’nun o ücrete ses çıkarmaması da hiç doğru değil evet. Göker’den parayı geri istiycem ama elime bir şey geçecek mi bilmiyorum. Ben gerçekten çok pişman oldum onun için merak edip baktırmayı düşünen olursa aynı şeyleri yaşamasın diye burda paylaşmak istedim. Paranızı aldıktan sonra size baş belasıymışsınız gibi muamele ediyor haberiniz olsun. Ama aptallık bende, bir yıldır baktırdığım fallardan elime ne geçtiyse sanki.Çok ayıp bir şey gerçekten, ama bunu ben tutku’da da yaşadım. Söylediği saatte aradım açmadı, 4-5 kez aradım dönmedi. En sonunda WhatsApp’tan yazdım, yoğunum dedi 3 saat bekledikten sonra yine ben yazdım, ertesi güne randevu verdi. Ertesi gün randevu saatinde aradım yine meşgule aldı, bu kez de 1 saat sonra müsaitim dedi.
Telefonda bakanlara bulaşmamak gerekiyor bence, parayı yatırdıktan sonra bu kadar bekletmeleri ortadan kaybolmaları hiç etik bir davranış değil. Biz de kendimizi randevu saatine göre ayarlıyoruz, bundan para kazanıyorlarsa randevu saatlerine özen göstermeleri gerekiyor. Ha ben o kadar beklemenin sonunda baktırabilmiştim neyse ki, ama göker’in size yaptığı kabul edilemez. Paranın iadesini isteyin bence, Tutku’nun 70 tl için bi şey söylememesi gibi bu da haksız kazanç bence. Söyleyin paranızı iade etsin, kimse kolay kazanmıyor.
Tutku’nun o ücrete ses çıkarmaması da hiç doğru değil evet. Göker’den parayı geri istiycem ama elime bir şey geçecek mi bilmiyorum. Ben gerçekten çok pişman oldum onun için merak edip baktırmayı düşünen olursa aynı şeyleri yaşamasın diye burda paylaşmak istedim. Paranızı aldıktan sonra size baş belasıymışsınız gibi muamele ediyor haberiniz olsun. Ama aptallık bende, bir yıldır baktırdığım fallardan elime ne geçtiyse sanki.
Evet telefon görüşmeleri çıktı ama, ben aldatılıyormuşum Tutku’nun dediği gibi barışmak mümkün değilTutku’nun dedikleri çıkıyo demiştin, o da mı yalan oldu?
Valla ben de saat konusunda kimseden bir talepte bulunmadım. Ama ücreti en başta alıyorlarsa organizasyon konusunda da titiz olmak zorundalar ve iletişime özellikle dikkat etmeliler. Örneğin ben özel ders veriyorum ve ders talep eden herkesin gün ve saatlerini en baştan ayarlıyorum. Kimseye belli bir gün ve saat söz verip, parasını o gün alıp sonra da günlerce süründürmüyorum. Bu mesleğe olan saygıdır. Çok meşguller vs denmiş, bunlar neticede insandır elbet aksilikler hatalar olabilir. Ama neticede bu insanlar şirket yönetmiyorlar, müsait olacakları saate göre gün ve saatleri ayarlamak bu kadar zor olmamalı. Hiç bir okul vs okumadan bu kadar para kazanabilmek bir lütuf, bunun değerini bilmeleri gerekir. Tutku’yla ilgili böyle bir şey yaşamadığımı söylemiştim ama demek ki ben de o konuda şanslıymışım. Diğer arkadaşlar bu konuda da Tutkuyla sorun yaşamışlar, onlar da eleştirilerinde haklılar tabii. Ben kendi tecrübemi aktardım sadece.Ben bir çok kişide yaşadım aynı sorunu ama sizler gibi düşünmüyorum neticede bu insanların işi bu ve bence hepimiz kendi işlerimizde de sarkma yaşıyoruz tam dediği saatte alıpta saçmalayacağına müsait saatlerinde almalarımbence daha doğru ben hattantutkudan randevu alırken saat felan istemiyorum uygun olduğunda al beni diyorum ki kafası boşken bence daha iyi bakıyor ücret konusında evet bencede ayıp olmuş ama kötü düşünmek istemiyorum günde kaç kişiye bakıyor hiç bir fikrim yok ve gözden kaçmış olabilir belkide önceden 70 tl ye bakıyordu son bir kaç aydır 50 tl den bakıyor bunlada alakası olabilir diye düşünüyorum, bence dile getirseniz durumu düzeltirdi bir arkadaşıma direk ücret iade ettiğine şahit oldum açıkcası , birde falcıların hepsi fal esnasında telefonlara cevap vermiyor bence . Görkere ben yazdığımda yarım saat sonra döndü tutkuda hemen döner ama bir gün sonra döndüğünüde biliyorum hiç bu güne kadar dönmediği olmadı bana
Kesinlikle katılıyorum aynısı yaşadım burada bukadar abartmayin telefonla baktiranlari iyi bilsin yada bilmesin altını çiziyorum bakın iyi bilsin yada bilmesin hak geçiyor egolari tavan yazık okadar paraya cafelerde iyi bir yer varsa tmm bakılır amenna ama bu telefondakiler dolandırıcılar bunu yapan yarın öbür gün kimlik bilgilerinizlede birşeyler yapabilirler yaptırdığımız para da tüm kimlik bilgilerimiz karşı tarafa ulaşıyor ve üstüne üstelik aradığımızdada doğum tarihi gün ayına kadar soruo saçma buluyorum ve kınıyorum bnmde paramin üstüne yattı hakkimida helal etmiyorum kesinlikleÇok ayıp bir şey gerçekten, ama bunu ben tutku’da da yaşadım. Söylediği saatte aradım açmadı, 4-5 kez aradım dönmedi. En sonunda WhatsApp’tan yazdım, yoğunum dedi 3 saat bekledikten sonra yine ben yazdım, ertesi güne randevu verdi. Ertesi gün randevu saatinde aradım yine meşgule aldı, bu kez de 1 saat sonra müsaitim dedi.
Telefonda bakanlara bulaşmamak gerekiyor bence, parayı yatırdıktan sonra bu kadar bekletmeleri ortadan kaybolmaları hiç etik bir davranış değil. Biz de kendimizi randevu saatine göre ayarlıyoruz, bundan para kazanıyorlarsa randevu saatlerine özen göstermeleri gerekiyor. Ha ben o kadar beklemenin sonunda baktırabilmiştim neyse ki, ama göker’in size yaptığı kabul edilemez. Paranın iadesini isteyin bence, Tutku’nun 70 tl için bi şey söylememesi gibi bu da haksız kazanç bence. Söyleyin paranızı iade etsin, kimse kolay kazanmıyor.
Aynen öyle. Zaten ben bu insanların yine de iyi niyetli olmaları, yalnızca dalgın veya gevşek davranmış olma ihtimaline karşı mahçup duruma düşmemek için onları karalamadım. Burda kimi insanlar, falları tutmayan falcılar için şarlatan vs gibi ithamlarda bulunmuş bence bu çok yanlış. Falın ne olduğunu bilerek fal baktırmak gerekir, onlar yalnızca hislerini size aktaran insanlar, bunu zaten kendileri de söylüyor. Daha farklı şeyler iddia edenlere şarlatan denebilir belki. Ama ben hiç tanımadığım bir insana para verecek kadar güvenmişsem, karşılığında hiç bir şey alamamışsam ve bu kişi benle iletişimi de kesmişse, artık o noktada birazcık da kötü düşünmemiz bizim yararımıza olur bence. Kötü niyetli olmadıklarını şu an ben neye dayanarak söyleyebilirim ki? Aksini bana kanıtlayacak en ufak birşey yok elimde.Kesinlikle katılıyorum aynısı yaşadım burada bukadar abartmayin telefonla baktiranlari iyi bilsin yada bilmesin altını çiziyorum bakın iyi bilsin yada bilmesin hak geçiyor egolari tavan yazık okadar paraya cafelerde iyi bir yer varsa tmm bakılır amenna ama bu telefondakiler dolandırıcılar bunu yapan yarın öbür gün kimlik bilgilerinizlede birşeyler yapabilirler yaptırdığımız para da tüm kimlik bilgilerimiz karşı tarafa ulaşıyor ve üstüne üstelik aradığımızdada doğum tarihi gün ayına kadar soruo saçma buluyorum ve kınıyorum bnmde paramin üstüne yattı hakkimida helal etmiyorum kesinlikle
Anladım... Üzme kendini lütfen, sen hiçbi şey kaybetmedin.Evet telefon görüşmeleri çıktı ama, ben aldatılıyormuşum Tutku’nun dediği gibi barışmak mümkün değil
Kesinlikle haklısın zaten aksini burada iddaa edenler kimse kusura bakmasın salak oluo yahu ilk zamanlar sizle enerjisi tutmuş olabilir gerçi bu enerjisi tutmuş tutmamış lafindan nefret ediorm nedemek tutmamış para veriorm bn sana tabikide tutacak bu ayrı bir konuda bunları savunan insanlar için şunu söylemek istiorm tmm haklılar bizde fal baktirioruz ama sana çıkan şeyi sn nasıl savunuosan bana çıkmayan şeyi bnde sovebilirim bunda anormal olan hicbirsey goremiorm açıkçası ve ayrıca belki iyi bakıyor olabilir ama zamanla ün yapıp paraları alıp insanlığını kaybetmisse istediğimz gibi sövmek en doğal hakkımızAynen öyle. Zaten ben bu insanların yine de iyi niyetli olmaları, yalnızca dalgın veya gevşek davranmış olma ihtimaline karşı mahçup duruma düşmemek için onları karalamadım. Burda kimi insanlar, falları tutmayan falcılar için şarlatan vs gibi ithamlarda bulunmuş bence bu çok yanlış. Falın ne olduğunu bilerek fal baktırmak gerekir, onlar yalnızca hislerini size aktaran insanlar, bunu zaten kendileri de söylüyor. Daha farklı şeyler iddia edenlere şarlatan denebilir belki. Ama ben hiç tanımadığım bir insana para verecek kadar güvenmişsem, karşılığında hiç bir şey alamamışsam ve bu kişi benle iletişimi de kesmişse, artık o noktada birazcık da kötü düşünmemiz bizim yararımıza olur bence. Kötü niyetli olmadıklarını şu an ben neye dayanarak söyleyebilirim ki? Aksini bana kanıtlayacak en ufak birşey yok elimde.
Kesinlikle katılıyorum, babasının hayrına bakmıyor sonuçta. Ben Göker’le ödeme konusunda anlaşamamıştım bi türlü. Hesap numarasını isteyince hangi bankayı kullandığımı sormuştu, eft yapacağımı söyleyince de bi anlaşamadık dedi, konuyu kapattı.
Bi arayın isterseniz, ödeme yapmışsınız o kadar. Bekletmeleri bile yanlışken cevap vermemesi hiç normal değil.
Aynen öyle canım senin de dediğin gibi fallara çok fazla takılmamak lazım...Anladım... Üzme kendini lütfen, sen hiçbi şey kaybetmedin.
Bundan sonra önüne bakıp mutlu ol. Elbet seni gerçekten sevecek, seni çok mutlu edecek biri çıkar karşına.
Bu arada Göker demin msj atmış, 14.30 diyor şimdi de. İnşallah dedim...Dolandırıcı demeyelim yine de, kimsenin günahını almayalım. Ama tavırlar hiç hoş değil, o kesin.
İnşallah bu kez bakar. Benim tutku’yla olan olayıma döndü bu. Yine ortadan kaybolursa bu kez paranızı iade etmesini isteyin...Bu arada Göker demin msj atmış, 14.30 diyor şimdi de. İnşallah dedim...
Öyle yapıcam evet. Ama gerçekten artık fal falan da istemiyorum hevesim acaip kaçtı. Hala kovalamamın tek nedeni parayı vermiş olmam. Yoksa aslında zerre istemiyorum şu an fal baktırmayı. Herkes de söylemiş zaten, çok kısa bir süreliğine mutlu ediyor ama uzun vadede kesinlikle mutsuzluk ve tedirginlik veriyor.İnşallah bu kez bakar. Benim tutku’yla olan olayıma döndü bu. Yine ortadan kaybolursa bu kez paranızı iade etmesini isteyin...
Kesinlikle öyle, baktırdığım zaman çok mutlu oluyorum ama zaman geçtikçe hele bi de çıkmadıkça mutsuzluk başlıyo. Bi de gerçekten hayatımı kötü etkilediğini düşünüyorum, olacağı varsa bile engelliyorum belki de.Öyle yapıcam evet. Ama gerçekten artık fal falan da istemiyorum hevesim acaip kaçtı. Hala kovalamamın tek nedeni parayı vermiş olmam. Yoksa aslında zerre istemiyorum şu an fal baktırmayı. Herkes de söylemiş zaten, çok kısa bir süreliğine mutlu ediyor ama uzun vadede kesinlikle mutsuzluk ve tedirginlik veriyor.
Evet baktırdım. Ama tadım tuzum kaçtı inanın kiKesinlikle öyle, baktırdığım zaman çok mutlu oluyorum ama zaman geçtikçe hele bi de çıkmadıkça mutsuzluk başlıyo. Bi de gerçekten hayatımı kötü etkilediğini düşünüyorum, olacağı varsa bile engelliyorum belki de.
Baktırabildiniz mi?
En azından para iadesiyle falan uğraşmayacaksınız.Evet baktırdım. Ama tadım tuzum kaçtı inanın kiBugüne kadar kimin falı çıktı ki boşver diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama bilemedim.
Şöyle ki, söyledikleri gerçekçi aslında. Ama ilk başta ana ve geçmişe dair pek nokta atışı olmadığı için, bana soru sorup cevaplara göre yorumlar yaptığı için çok çok etkilendiğimi söyleyemem. Dediklerinden hoşlanmadığım için söylemiyorum, ne olumlu ne de aşırı olumsuz bir yorum yaptı doğrusunu söylemek gerekirse. Ama Tutku’dan daha çok etkilenmiştim çünkü ilginç şeyler bilmişti.En azından para iadesiyle falan uğraşmayacaksınız.
Aynen öyle, kimsenin falı çıkmıyo zaten bu da çıkmayacak diye düşünün.
Geçmişi ve anı bilemeyen benim gözümde iyi bi falcı değildir zaten.Şöyle ki, söyledikleri gerçekçi aslında. Ama ilk başta ana ve geçmişe dair pek nokta atışı olmadığı için, bana soru sorup cevaplara göre yorumlar yaptığı için çok çok etkilendiğimi söyleyemem. Dediklerinden hoşlanmadığım için söylemiyorum, ne olumlu ne de aşırı olumsuz bir yorum yaptı doğrusunu söylemek gerekirse. Ama Tutku’dan daha çok etkilenmiştim çünkü ilginç şeyler bilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?