Yani ben muradımı aldım gidiyorum, çok mutluyum siz mutsuzluğunuzla uğraşın demek çok çirkin bi ifade. Herkes aynı yollardan geçiyo. Bu ifadeyi kullanan insan da bi zamanlar olumsuz şeyler yazıp duruyordu. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz bu hayatta. İnsanın kendisi iyiniyetli olsun, kalbi temiz olsun yeter ki, bugün mutsuz olan yarın hiç yaşamadığı mutlulukları yaşayabilir. Bugün çok mutlu olanlar da yarın ne duruma geleceğini bilemez. Empati yaparak konuşmak gerekir diye düşünüyorum ben de.
Allah biliyo buradaki çoğu insanın falının çıkıp mutlu olmasını en az onlar kadar istiyorum. İnşallah kimsenin ihtiyacı kalmaz bunlara.
Tükürük damlasıyla insanların hayatını mahvetmeye kudreti olsaydı yok fotoğrafmış yok hocaymış falan uğraşıp sizden para koparmaya çabalamazdı. İçiniz çok rahat olabilir. Böyle şeylere prim vermeyin ne olur. Daha birkaç gün önce şarlatan nedir konuştuk bu forumda. Size hiç bir şey olmaz merak etmeyin, çok samimi söylüyorum.Ya kızlar bir falciya gittim kurşun dokturdum bana size büyü yapmışlar dedi kolumun fotosunu çekti kndi telefonumdan tabi sonra bunu bana gönder dedi aslında göndermek istemedim ama birsekilde atmak zorunda kaldım neyse boylelikle telefon numaramı da aalmis oldu tabi bu bir bayan sonra işte ağır büyü hoca gerekli buna tanıdığım biri var demeler başladı tabi yaptirmayacagim ama telimi aldı sonusta ararım dedi engellesem başka numaradan arar die tedirginim evime falan cinlerini salar mi ya çok pişmanım ve kolumun fotosu onda kaldı şimdi kuruntu yapmaya başladım içtiğim kahvenin bardağını yikamayip tükürük kalırya barrrdakta bunu kullanirmi ay çok stres yaptım annemin ismini doğum tarihini ve adımı bilio önceki konuşmalarda işin bu boyuta geleceğini kestiremedim bn akıl verin bana lutfen
Ya bazı insanlara laf anlatılmıyor gerçekten. Şimdi durduk yere polemikten gidicem o yüzden susuyorum :)
Yalnız son bi şey söyleyeceğim, başkasının mutsuz olmasına neden olacak dilekler dualar kabul olmasın. Ha bi de insan ne oldum demesin, ne olacağım desin. Bu kadar.
Ya kızlar bir falciya gittim kurşun dokturdum bana size büyü yapmışlar dedi kolumun fotosunu çekti kndi telefonumdan tabi sonra bunu bana gönder dedi aslında göndermek istemedim ama birsekilde atmak zorunda kaldım neyse boylelikle telefon numaramı da aalmis oldu tabi bu bir bayan sonra işte ağır büyü hoca gerekli buna tanıdığım biri var demeler başladı tabi yaptirmayacagim ama telimi aldı sonusta ararım dedi engellesem başka numaradan arar die tedirginim evime falan cinlerini salar mi ya çok pişmanım ve kolumun fotosu onda kaldı şimdi kuruntu yapmaya başladım içtiğim kahvenin bardağını yikamayip tükürük kalırya barrrdakta bunu kullanirmi ay çok stres yaptım annemin ismini doğum tarihini ve adımı bilio önceki konuşmalarda işin bu boyuta geleceğini kestiremedim bn akıl verin bana lutfen
Burada hepiniz gibi hic kimseyi sahsen tanimam etmem tamamen tarafsizca okudum yazilanlari karismayacaktim zira polemikten ziyade bir paylasim platformu burasi konu fal bile olsa herkes deneyimlerini tecrubelerini paylasiyor. begenir begenmessiniz bahsettiginiz falcilarin coguna baktirmadim yorumda cok yapmam genelde ozel mesajda guvenilir uyelere soracagimi soruyorum. yalniz purring isimli uye ile konusmustum onuda tanimam fakat gayet kibar ve hic olumsuz biri degildi sig hic gelmedi bana. kimsenin savunuculugunu yapmiyorum ama kesinlikle burda dertlerinizi umutlarinizi paylastiniz herkes gibi sizde bu yollardan gectiniz simdi ben cok mutluyum iyy kurtuldum sizden faydalandiginiz yeri gelip icinizi doktugunuz insanlara ayip oluyor. Allah daha mutlu etsin nerdeyse kiskandiklarini yazacaksiniz. yada kiskanilmak istiyor herkesin umut ettigi birseyi suan yasadiginiz icin herkese laf soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz. yanlis anlasilmasin olumsuz fallar ile ilgili yorumunuza da katiliyorum sevgili pythia bence de cok hizli tutuyorlar ve bu enerji ile alakali bir durum belkide biz cekiyoruz olumlu inanilir gibi gelmiyorken olumsuz olan sizin deyiminizle “negatif” bunyemize daha mumkun geliyor. Insan vesvese kaygi ve korkularini bir kenara atabilse eminim hepimiz cok daha mutlu olurduk zaten. Yalniz uslubunuz ve bunu soylerken insanlarin dusuncelerine , suanda ki sizinde gectiginiz yollardan geciyor olmalarina karsi bakisiniz nedeniyle hoslanmadim. Umarim cok mutlu olursunuz burda hicbir uyenin hasetlenecegini sanmiyorum en fazla oluyormus demekki der hem sizin adiniza hem kendi adlarina mutlu olurlar. lutfen elmayla armudu karistirmayin ve insanlarin icindeki iyilige biraz daha inanin.Ya bazı insanlara laf anlatılmıyor gerçekten. Şimdi durduk yere polemikten gidicem o yüzden susuyorum :)
Yalnız son bi şey söyleyeceğim, başkasının mutsuz olmasına neden olacak dilekler dualar kabul olmasın. Ha bi de insan ne oldum demesin, ne olacağım desin. Bu kadar.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. Burada kimse kimseyi tanımıyor çoğunlukla. Yaptığımız yorumlardan, mesajlaşmalarımızdan fikir sahibi olabiliriz tabii ki ama kimse hakkında hüküm veremeyiz.Burada hepiniz gibi hic kimseyi sahsen tanimam etmem tamamen tarafsizca okudum yazilanlari karismayacaktim zira polemikten ziyade bir paylasim platformu burasi konu fal bile olsa herkes deneyimlerini tecrubelerini paylasiyor. begenir begenmessiniz bahsettiginiz falcilarin coguna baktirmadim yorumda cok yapmam genelde ozel mesajda guvenilir uyelere soracagimi soruyorum. yalniz purring isimli uye ile konusmustum onuda tanimam fakat gayet kibar ve hic olumsuz biri degildi sig hic gelmedi bana. kimsenin savunuculugunu yapmiyorum ama kesinlikle burda dertlerinizi umutlarinizi paylastiniz herkes gibi sizde bu yollardan gectiniz simdi ben cok mutluyum iyy kurtuldum sizden faydalandiginiz yeri gelip icinizi doktugunuz insanlara ayip oluyor. Allah daha mutlu etsin nerdeyse kiskandiklarini yazacaksiniz. yada kiskanilmak istiyor herkesin umut ettigi birseyi suan yasadiginiz icin herkese laf soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz. yanlis anlasilmasin olumsuz fallar ile ilgili yorumunuza da katiliyorum sevgili pythia bence de cok hizli tutuyorlar ve bu enerji ile alakali bir durum belkide biz cekiyoruz olumlu inanilir gibi gelmiyorken olumsuz olan sizin deyiminizle “negatif” bunyemize daha mumkun geliyor. Insan vesvese kaygi ve korkularini bir kenara atabilse eminim hepimiz cok daha mutlu olurduk zaten. Yalniz uslubunuz ve bunu soylerken insanlarin dusuncelerine , suanda ki sizinde gectiginiz yollardan geciyor olmalarina karsi bakisiniz nedeniyle hoslanmadim. Umarim cok mutlu olursunuz burda hicbir uyenin hasetlenecegini sanmiyorum en fazla oluyormus demekki der hem sizin adiniza hem kendi adlarina mutlu olurlar. lutfen elmayla armudu karistirmayin ve insanlarin icindeki iyilige biraz daha inanin.
dedigim gibi tamamen tarafsiz fikirlerimdi rica ederim purring bos yere suclanmaniza gonlum razi gelmedi hele hele fal bahane sohbet sahane konulardan.umarim bu konu burada kapanmistir.Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. Burada kimse kimseyi tanımıyor çoğunlukla. Yaptığımız yorumlardan, mesajlaşmalarımızdan fikir sahibi olabiliriz tabii ki ama kimse hakkında hüküm veremeyiz.
Söylediği şeyin üzerine fikrimi belirtmiştim sadece, kendisine hakarette de bulunmadım yorumumda, ama yazdığı şeylerden sonra polemiğe girmiş gibi oldum, durduk yere ceza aldım :)
Konunun uzamasını da istemiyorum, sadece size teşekkür etmek istedim.
İnşallah herkes bu fal baktırdığı günleri unutturacak kadar mutlu olur.
Burada hepiniz gibi hic kimseyi sahsen tanimam etmem tamamen tarafsizca okudum yazilanlari karismayacaktim zira polemikten ziyade bir paylasim platformu burasi konu fal bile olsa herkes deneyimlerini tecrubelerini paylasiyor. begenir begenmessiniz bahsettiginiz falcilarin coguna baktirmadim yorumda cok yapmam genelde ozel mesajda guvenilir uyelere soracagimi soruyorum. yalniz purring isimli uye ile konusmustum onuda tanimam fakat gayet kibar ve hic olumsuz biri degildi sig hic gelmedi bana. kimsenin savunuculugunu yapmiyorum ama kesinlikle burda dertlerinizi umutlarinizi paylastiniz herkes gibi sizde bu yollardan gectiniz simdi ben cok mutluyum iyy kurtuldum sizden faydalandiginiz yeri gelip icinizi doktugunuz insanlara ayip oluyor. Allah daha mutlu etsin nerdeyse kiskandiklarini yazacaksiniz. yada kiskanilmak istiyor herkesin umut ettigi birseyi suan yasadiginiz icin herkese laf soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz. yanlis anlasilmasin olumsuz fallar ile ilgili yorumunuza da katiliyorum sevgili pythia bence de cok hizli tutuyorlar ve bu enerji ile alakali bir durum belkide biz cekiyoruz olumlu inanilir gibi gelmiyorken olumsuz olan sizin deyiminizle “negatif” bunyemize daha mumkun geliyor. Insan vesvese kaygi ve korkularini bir kenara atabilse eminim hepimiz cok daha mutlu olurduk zaten. Yalniz uslubunuz ve bunu soylerken insanlarin dusuncelerine , suanda ki sizinde gectiginiz yollardan geciyor olmalarina karsi bakisiniz nedeniyle hoslanmadim. Umarim cok mutlu olursunuz burda hicbir uyenin hasetlenecegini sanmiyorum en fazla oluyormus demekki der hem sizin adiniza hem kendi adlarina mutlu olurlar. lutfen elmayla armudu karistirmayin ve insanlarin icindeki iyilige biraz daha inanin.
dedigim gibi tamamen tarafsiz fikirlerimdi rica ederim purring bos yere suclanmaniza gonlum razi gelmedi hele hele fal bahane sohbet sahane konulardan.umarim bu konu burada kapanmistir.
öylemi hasedlenmediğiniz içimmi polemikten şikayet ettiniz kaç yüzlüler gibi buraya yazıyorsunuz burda okadar çok falcı yardakçısı varki hemn atlıuorlar
umarım sizde tutku gibileri. yuzunden aldatılamsınız... zihniniz çok karışmış sizi benim şikayet ettiğimi sanıyor sunuz
ima atıyorsunuz güya hasedm yok diyorsunuz ama pasif saldırganlık yapıyorsunuz anlamını biliyorsanız...
ayırca brn şikayet etsem ben diye uzaklaştırayım... burası falcıların ipliği ni. pazara çıkartma yeri değilmi tutku tam bir şarlatan ve gecmişte burda yine ortaya dökmültüm ertesi fal baktırdım bana yaln söyledi benm kim oldugumu anladı, en iui. falcıya bile güven olmaz.. ayrıca zırt pırt çelişen bir evvelki dediğini yalanlıyan bir falcıya ne diye tolerans göstecekmişim..
birde öyle egoist tirki. ben bu konuda artık özelden konuşursam konuşurum çünkü bıktım sürekli negatif çalışıyor zihniniz. sürekli negatif odaklısınız biraz olunluya inansanız dünya başınıza mı yıkılır ben buraya iyilikle bakın bende inanmıyordum yıllarca olumlu konuşanlara diye hakkını girmeyim diye açıklamalarda bulundum sadece daha sonra yıllarca fal baktırcak olanlara tavsiye vermek istedim siz olunlu söylemler de çıkıyormuş diye destekleyeceğinize bencilce hareket ettiniz bunu hâlâ nasıl göremiyorsunuz yahu ben diyorum ki umud edin iyilerde çıkıyor siz diyorsunuzki ama bana çıkmadı çıkmaz insanlara umud verme diyorsunuz hiç birşekilde bu negatif liğinizi anlamıyorum ayrıca bana ill kişisel saldırıda sizler bulundunuz... siz. mutlusunuz gibi yorumlarla... ki. eğer o negatif çilere hiç baktırmasaydım bu şükrü 1yıl evvel yaşardım:) Allah var fal yalan:)
Yaptiginiz soylem her kim olursa olsun cok agir ve bence haksiz eski yazdiklariniza baktim once tutku cok iyi yaziyorsun sonra yine tutku sarlatan yaziyorsub sonra tutku anda cok iyi tutkunun dddikleri cikiyor yaziyorsub sonra tutkuyu asla baktirmam diyorsun gecmis tekerrur eder unutma belliki tutku sana istemedigin seyler soyledi bu moda girdin ama anladigim kadariyla gecmistede oyle olmus hakli cikmis ki tekrar baktirdin yine iki gun sonra buralara tutku anda cok iyi yazma seninki direk saldirmak insanlara ustelik sadecebtutkuya degil senin gibi dusunmeyen herkesede saldiriyorsun bu agir sotleminide muhattabina bizat ileticen simdi tutku yine sarlatan yazdin konu ipligi pazara cikarmaksa hadi cikaralim
Arkadaslar bu pythia arkadasimiz bana bir kere numara attim aman cok iyi baktir kesin ne tutkusu ne kuzeyi diyerek kadinin ismi damla bu forumada uye bir arakadasimla baktiralim dedik ama Allah’dan arkadasima da ayni nunarayi kendinnumarasi olarak vermiste telefonuna yazdiginda kayitli oldugunu gorduk ce suana kadar bu konuda sana ne ben ne derya asla yazmadi canim birilerine sarlatan demeden once bir donup aynaya bakarmisin 40 tl para istedin Allah bilir dusseydik bu hataya neler neler sallayacaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?