İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaşın çok küçük galiba ben ne diyorum sen ne diyorsun Allaha bıraktım ben hepinizi hsydi. selametle illaki bu topici okuyan zekiler anlayacak yazdıklaırımı

Tükürük damlasıyla insanların hayatını mahvetmeye kudreti olsaydı yok fotoğrafmış yok hocaymış falan uğraşıp sizden para koparmaya çabalamazdı. İçiniz çok rahat olabilir. Böyle şeylere prim vermeyin ne olur. Daha birkaç gün önce şarlatan nedir konuştuk bu forumda. Size hiç bir şey olmaz merak etmeyin, çok samimi söylüyorum.

Ya bazı insanlara laf anlatılmıyor gerçekten. Şimdi durduk yere polemikten gidicem o yüzden susuyorum :)

Yalnız son bi şey söyleyeceğim, başkasının mutsuz olmasına neden olacak dilekler dualar kabul olmasın. Ha bi de insan ne oldum demesin, ne olacağım desin. Bu kadar.

Ayakta akışlıyorum , bende polemiğe girmeyeyim dedim ama o ne usluptur edep yahu

o kadar hoca medyum tanıdım gördüm. iş becereni de gördüm şarlatanı da gördüm ama kol fotoğrafı çekerek iş yapan görmedim ki bildiğim kadarıyla bu işler ta dinler dönemine aitse fotoğraf falan işin şarlatanlık kısmı. çünkü ta o dönemden yasaklanan bu işler vardı ve fotoğraf teknolojisi yoktu:) para koparmaya çalışmış. dikkat edin zaten o tarz işler yaptığını söyleyenlerden hemen hemen %90ı sahtekar.

Burada hepiniz gibi hic kimseyi sahsen tanimam etmem tamamen tarafsizca okudum yazilanlari karismayacaktim zira polemikten ziyade bir paylasim platformu burasi konu fal bile olsa herkes deneyimlerini tecrubelerini paylasiyor. begenir begenmessiniz bahsettiginiz falcilarin coguna baktirmadim yorumda cok yapmam genelde ozel mesajda guvenilir uyelere soracagimi soruyorum. yalniz purring isimli uye ile konusmustum onuda tanimam fakat gayet kibar ve hic olumsuz biri degildi sig hic gelmedi bana. kimsenin savunuculugunu yapmiyorum ama kesinlikle burda dertlerinizi umutlarinizi paylastiniz herkes gibi sizde bu yollardan gectiniz simdi ben cok mutluyum iyy kurtuldum sizden faydalandiginiz yeri gelip icinizi doktugunuz insanlara ayip oluyor. Allah daha mutlu etsin nerdeyse kiskandiklarini yazacaksiniz. yada kiskanilmak istiyor herkesin umut ettigi birseyi suan yasadiginiz icin herkese laf soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz. yanlis anlasilmasin olumsuz fallar ile ilgili yorumunuza da katiliyorum sevgili pythia bence de cok hizli tutuyorlar ve bu enerji ile alakali bir durum belkide biz cekiyoruz olumlu inanilir gibi gelmiyorken olumsuz olan sizin deyiminizle “negatif” bunyemize daha mumkun geliyor. Insan vesvese kaygi ve korkularini bir kenara atabilse eminim hepimiz cok daha mutlu olurduk zaten. Yalniz uslubunuz ve bunu soylerken insanlarin dusuncelerine , suanda ki sizinde gectiginiz yollardan geciyor olmalarina karsi bakisiniz nedeniyle hoslanmadim. Umarim cok mutlu olursunuz burda hicbir uyenin hasetlenecegini sanmiyorum en fazla oluyormus demekki der hem sizin adiniza hem kendi adlarina mutlu olurlar. lutfen elmayla armudu karistirmayin ve insanlarin icindeki iyilige biraz daha inanin.

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. Burada kimse kimseyi tanımıyor çoğunlukla. Yaptığımız yorumlardan, mesajlaşmalarımızdan fikir sahibi olabiliriz tabii ki ama kimse hakkında hüküm veremeyiz.
Söylediği şeyin üzerine fikrimi belirtmiştim sadece, kendisine hakarette de bulunmadım yorumumda, ama yazdığı şeylerden sonra polemiğe girmiş gibi oldum, durduk yere ceza aldım :)
Konunun uzamasını da istemiyorum, sadece size teşekkür etmek istedim.
İnşallah herkes bu fal baktırdığı günleri unutturacak kadar mutlu olur.

dedigim gibi tamamen tarafsiz fikirlerimdi rica ederim purring bos yere suclanmaniza gonlum razi gelmedi hele hele fal bahane sohbet sahane konulardan.umarim bu konu burada kapanmistir.

öylemi hasedlenmediğiniz içimmi polemikten şikayet ettiniz kaç yüzlüler gibi buraya yazıyorsunuz burda okadar çok falcı yardakçısı varki hemn atlıuorlar
umarım sizde tutku gibileri. yuzunden aldatılamsınız... zihniniz çok karışmış sizi benim şikayet ettiğimi sanıyor sunuz
ima atıyorsunuz güya hasedm yok diyorsunuz ama pasif saldırganlık yapıyorsunuz anlamını biliyorsanız...
ayırca brn şikayet etsem ben diye uzaklaştırayım... burası falcıların ipliği ni. pazara çıkartma yeri değilmi tutku tam bir şarlatan ve gecmişte burda yine ortaya dökmültüm ertesi fal baktırdım bana yaln söyledi benm kim oldugumu anladı, en iui. falcıya bile güven olmaz.. ayrıca zırt pırt çelişen bir evvelki dediğini yalanlıyan bir falcıya ne diye tolerans göstecekmişim..
birde öyle egoist tirki. ben bu konuda artık özelden konuşursam konuşurum çünkü bıktım sürekli negatif çalışıyor zihniniz. sürekli negatif odaklısınız biraz olunluya inansanız dünya başınıza mı yıkılır ben buraya iyilikle bakın bende inanmıyordum yıllarca olumlu konuşanlara diye hakkını girmeyim diye açıklamalarda bulundum sadece daha sonra yıllarca fal baktırcak olanlara tavsiye vermek istedim siz olunlu söylemler de çıkıyormuş diye destekleyeceğinize bencilce hareket ettiniz bunu hâlâ nasıl göremiyorsunuz yahu ben diyorum ki umud edin iyilerde çıkıyor siz diyorsunuzki ama bana çıkmadı çıkmaz insanlara umud verme diyorsunuz hiç birşekilde bu negatif liğinizi anlamıyorum ayrıca bana ill kişisel saldırıda sizler bulundunuz... siz. mutlusunuz gibi yorumlarla... ki. eğer o negatif çilere hiç baktırmasaydım bu şükrü 1yıl evvel yaşardım:) Allah var fal yalan:)

dedigim gibi tamamen tarafsiz fikirlerimdi rica ederim purring bos yere suclanmaniza gonlum razi gelmedi hele hele fal bahane sohbet sahane konulardan.umarim bu konu burada kapanmistir.

Yaptiginiz soylem her kim olursa olsun cok agir ve bence haksiz eski yazdiklariniza baktim once tutku cok iyi yaziyorsun sonra yine tutku sarlatan yaziyorsub sonra tutku anda cok iyi tutkunun dddikleri cikiyor yaziyorsub sonra tutkuyu asla baktirmam diyorsun gecmis tekerrur eder unutma belliki tutku sana istemedigin seyler soyledi bu moda girdin ama anladigim kadariyla gecmistede oyle olmus hakli cikmis ki tekrar baktirdin yine iki gun sonra buralara tutku anda cok iyi yazma seninki direk saldirmak insanlara ustelik sadecebtutkuya degil senin gibi dusunmeyen herkesede saldiriyorsun bu agir sotleminide muhattabina bizat ileticen simdi tutku yine sarlatan yazdin konu ipligi pazara cikarmaksa hadi cikaralim

Arkadaslar bu pythia arkadasimiz bana bir kere numara attim aman cok iyi baktir kesin ne tutkusu ne kuzeyi diyerek kadinin ismi damla bu forumada uye bir arakadasimla baktiralim dedik ama Allah’dan arkadasima da ayni nunarayi kendinnumarasi olarak vermiste telefonuna yazdiginda kayitli oldugunu gorduk ce suana kadar bu konuda sana ne ben ne derya asla yazmadi canim birilerine sarlatan demeden once bir donup aynaya bakarmisin 40 tl para istedin Allah bilir dusseydik bu hataya neler neler sallayacaktin

Kac gundur bu foruma yazmam artik deyip deyip en cok yazan kisi durumundasin heralde ipligin boyle pazara ciktiktan sonra artik yazmazsin diye umuyorum maden bu kadar mutlusun kiz sabah aksam ne isin var burda git mutlulugunu yasa

Ay kizlar kusura bakmayin patladin ardik belliki arkadas sorunlu herkese sirayla saldiriyor yani hadi gercekten boyle dusunuyorsun git fal baktiran kisinin yakasina yapis dimi

Lakib bana attigin nunara ve yazilarinin ss i ile ben hepsini bizat aticam tutku ya

Yapmayın çok belli ediyorsunuz kendibizi sayın tutku.. isterseniz dava açın isterseniz hatta ses kaydı aldıysanız tehtitte edebilirsniz azcok egitim seviyesi yüksek her insan sizin şu savunmanız altında ki ana nedni görür ki. ben hiçbir zamn kendi savundugum bir. falcıya uyarı geldiğinde sizin gbi patlamaıdm siz neden patlaıdnız acaba kendinizi çok belli ediyorsunuz ozelikle "sorunlu" cümlenizle açıga vuruyorsunbuz reklamcı oldugunuzu

mesajinizdan hic bisey anlamadim sikayet edilmedim ki sizin ettiginizi soyleyeyim anladigim kadariyla purring ile ikimize ayni mesajda cevap vermissiniz. cok eski uyeyim bakarsaniz gorursunuz bu forumuda yazmasamda yillardir takip ederim oncelikle. hangi polemige girmisim bir bakin isterseniz. bir uyeyi haksiz yere olumsuzluktan beslenir gibi suclamissiniz bende gozlemlerim ve konusmalarima dayanarak bana hic te oyle gelmeidgini belirttim kendisi oldukca olumlu fal meraklisi fakat falin sadece fal oldugunun bilincinde biri. ayrica ne diye hasetlenelim lutfen sacmalamayin burdaki herkesin bir hikayesi yuzlerce ayrilip barisma hikayesi var dunyada ne barisan ilk sizsiniz ne ayrilan ilk digerleri. bu kadar nazardan korktunuz hasetlenmeden korktunuz yazmicam diyip niye yaziyorsunuz? kiskanilmak istiyorsunuz bence dedigim gibi ama illa kiskanicaksak dunyada bir suru sey var kimse ne kendini ne iliskisini bu kadar onemsemesin. banada saldirmissiniz hasetlenme ustunden iliskiniz hic umrumda degil inanin Allah mutlu mesut etsin bizene kimene? ayrica ayni olayi bende yasadim kendisi sormadigim halde ozelden soyluyorum diye bir numara verdi damla adinsa mesajda duruyor ama ben aramadim oda yalansa birsey diyemicem. herkese saldirip sikayet ediyorsunuz anlasilan isterseniz edebilirsiniz ztn cok yazan cizen biri de degilim burda. hakarette etmedim. ama unutmayin ne sizinle ne iliskinizle ilgili hicbirsey umrumuzda degil uzgunum ama baska yerde baska guzel islerle ego tatmini yapin hayat o kdr kucuk basarilri umursamaz cogu zaman sanstir.

Ben burda enaz 5 6 falcının nosunu paylaşmılımdır siz size ne oluyorda böyle kişisel saldırıyorsunuz peki?!
Ne zaman tutku desem kıyamet kopuyor
Tutkuya atıcam ne demek o kadar irtibatlısınız demekki özel yazışmaları falcıya atacak kadar çirkinleşiyorsunuz ve kendinizi belli ediyorsunuz artık Kazen

Canim ister reklamci de ister baska bisi tabikide tutku begendigim bir falvi ve bunu her zaman belirttim sorunlu sozcugum bana verdigin izlenim den ibaret damlacigim istedigin an kim oldugumdan emin olmak istiyorsan telde konusabiliriz insanlari elestire bilirsiniz begenmedigini soyleye bilirsin sarlatan demeye kimsenib hakki yok hele ki senin bizi sen asil kandirmaya calistin 40 tl icin

Siz kendinizi benim kişiliğime saldırarark belli. ettiniz zaten anlayan anlar kime kime baktırıp yanılıyor sa yanılsın banane kimse sizin kadar savunucu olmadı aslında savundugunuz falcıya zarar bu sekilde veriyorsunuz zeki insnalarda var yani

Telde konuşmak mı??? yahu tutku veya yakını oldugunun dusunmemin sebebide bu maço tavrın zaten. ki. şu mubarek gundebuyuk laf ediyorum dahaçok yanlışını gordum şeyler var edebimdem devam etmedim hala etmiycem sizin kadsr düşmiycem benmde bildiğim şeyler bukadar sınırlı değil artı ben kimse değilim kim kime saldırıyor takdir zaten okuyanların.. sınamakla kendinizi belli. ettiniz. zaten siz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…