İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet tutkuyla yakinin canin hafta da bir ona fal baktirab biri olarak burda ki konu kimin kine yakin oldugu degil senin oncelikle uyelere tavein purringe vs sonra tutkunun kisiligine saldirin sarlatan diye ve kac kere baktirdin fal silah mi dayadilar kafana burdaki konusmalarin hic biri ozel konusma degil insanlara cok iyi falci buldun deyip kendi nunarani atan biriyken nasil oluyorda boyle hakaretler savyra biliyorsun burda sadece konu tutku degil kimse kimseyi zirlamiyor yada hic bir fala inanmak zorubda degilsin hayatinda olan seylerin tek sorumlusu sensin hepimizin oldugu gibi insanlara saygili davran bence artik , gercekten cildirttin beni yani uc dort aydir o nunara meselesini kusmadim ses cikarmadik bak yinede sonunda kusturdun beni

İstanbulda son zamanlarda baktırdıklarım

melekler kahvesiMelda : Fena değildi, enerjisi ve sohbeti güzel. Birde soru sor kalk havasında olmamasından ötürü beğendim. Detay konusunda yanıldıgı noktalar vardı.

Sinem Umaşın gittiği bir falcı vardı kadının ismini hatırlamıyorum sadece nosu var. Kartal veya Pendik’te kendi evinde bakıyor. Fiyatıda inanılmaz pahalıydı. 150 gibi birşey.
Düştüm bir gaflete gittim ve rezalet.Sonunda büyüye baglayıp bozarım 2 bin TL ye demesinden ne kadar rezil oldugunu anlayabilirsiniz.

Pen Yeter : bir arkadaşımla gittik önce analizlerini beğendim. sonra baska bir arkadasla daha gittik ve onada diğer arkadasıma kurdugu cümleleri kurmus.Fal kopyalayan gördümde cümle kopyalayanı ilk kez görüyorum

Damlalar Tuğba : analizleri başarılı vebeğendiğim yorumculardan.Bazı tahminleri ya tesadüf tutuyor ya da tutmuyor günahını almayayım.Ama hep anlık analizleri tuttu bende. Gelecek konusunda net konusmayacagım.

Laf Kuzey: çok sıradan ve enerjisi kötü

Mandal Toprak : En en beğendiklerimden kesinlikle gerçek bir yorumcu

Tutku : aynı şekilde çok beğendim insallah gelecek öngörüleri olur

Avcılar orta şeker cafe de bir kadın var kısa saçlı ismi aklıma gelmiyor çok kötü yine büyüye bağlayanlardan

Laf kuzeyi begenmediniz mi bana cok farkli geldi tarz kisilik olarak begendim ama iyi mi kotumu net bisey diyemiyorum

Laf kuzeyi begenmediniz mi bana cok farkli geldi tarz kisilik olarak begendim ama iyi mi kotumu net bisey diyemiyorum
O anlık çok güzel gelmişti ama sonra ses kaydını dinlediğimde tam tersi çok genel konuşmuştu bana. Belki enerjimiz uyuşmadı alakasız konuşmadı ama kötü bir enrrji verdi bana daha sonrasında

Dün birine telefonda fal baktırdım onuda çok beğendim analizleri başarılı ve internet falcısı oldugunuda düşünüyorum sesi çok tanıdıktı şimdi hakkına girmeyeyim yazan olursa özelden söylerim emin olmadan konusmak istemiyorum sordum ama söylemedi başarılı nokta atışları oldu ve enerjisi güzeldi

O anlık çok güzel gelmişti ama sonra ses kaydını dinlediğimde tam tersi çok genel konuşmuştu bana. Belki enerjimiz uyuşmadı alakasız konuşmadı ama kötü bir enrrji verdi bana daha sonrasında
Evet bende anlik guzel algiladim kayit almadim cafe de cok ses vardi belki kayit alsam banada oyle gelecekti bilemiyorum ama sevimli birisi

tutku yada hic baktirmadim bu arada kimse hangi faci iyi kotuyu de konusmuyor forum sayenizde amacindan sastigi icin.

arkadasım kim kime saldırıyor bir bak istersen mutluluk lafını dilene dolayan kim sürekli çelişen insanları araştıran ve dsha symadıgım bir ozeligi daha olan falcıyı evet mutlu olsamda uyarmak için geldim buraya ciddi manads uyarıyorum herseyi soylemıyrum Allah'a şükür binlerce şükür ediyorum

Tutku ve Toprak hakkındaki düşüncelerinizi daha ayrıntılı paylaşmanız mümkün mü? Buradan veya özelden...

Bu konuyla ilgili muhatap olduğum için son kez yorum yapacağım, lütfen siz de kendisine cevap vermeyin hiç. Durduk yere benim gibi ceza almayın. O kadar kötü bir üslubu var ki, o şekilde saldırınca insan savunma ihtiyacı duyuyor ama ceza almaya değmez, can sıkmaya değmez.

Ben kendisinin dediği gibi çok mutlu olduğunu da düşünmüyorum. Gerçekten mutlu olan insan böyle sağa sola saldırmaz.

Olumlu da olumsuz da olsa fal faldır, bu kadar fal endeksli yaşamaya gerek yok. ‘Bu yolu seçersen şunları yaşarsın.’ diyen falcının daha iyi olduğunu düşünüyorum hala.

Arkadaş sayesinde konu amacını saptı maalesef, bu ayın sonunda baktırdıklarımla ilgili daha net yorum yapabilirim.

Tutku ve Toprak hakkındaki düşüncelerinizi daha ayrıntılı paylaşmanız mümkün mü? Buradan veya özelden...
Tabii Tutku birçok kişinin bilmediği bir detayı bildi önemli ve bilinmesi zor bir durumdu. Daha önce vermiş oldugu bir tarihin ertesi günü yada birkaç gün sonra kısmen yaşadım.

Toprak ta baktırdığım kişinin bana kurmus oldugu bir cümlenin aynısını kurdu gelecek durumu hala bekliyorum

Birde en son baktırdığım kişi çok iyiydi gerçekten telefonda baktırdım ama önermiş olmak istemem yanlıs anlasılmaktan korkuyorum çünkü.

o kisi hep oyle. kendisi fal endeksli yasiyor etrafa saga sola laf atiyor. hangi falci dogru soyluyor teyit edemedim yazmistm. benim yorumuma degil ama baska bir kisinon yorumuna ona soyleyin (benim icin diyor) fallara bagli yasamasin, umut baglamasin. o hun cevap vermedim cubku bu forumda en son muhatap olmak istedigim kisi ama su an ortaligi karistirdigi icin yaziyorum. mutluysan Allah mutlulugunu daim etsin. ben de kotu gunler yasadim. burada insanlar bir umut bir ışık oldu. cok guzel fikirler verdiler. biraz rahatladim ve dogrulari gordum. hayatimi fal endeksli yasamiyorum ama bazen nasil.bir yol.izleyecgimi bilmedigim zaman bir arkadas.gibi fikir soruyorum. Handenin kolunda defalarca agladigimi bilirim. bildiginden mi.hayir o an stressimi atmam gerekti ve o tatli dili ile bana iyi geldi. biz burda insan kazaniyoruz. birbirimize dua ediyoruz. siz ise hos olmayan herseyi bildiginiz sanan bir tavir ile.insanlara kotu enerji veriyoruz. lutfen gidin bu enrjisinizi baska yer de harcayin. Allah sizinle olan insana akil fikir ve en cok sabir versin

Ağzına sağlık ben ve ben dışında bir kaç kişiye parayı sonra versem çok kötüyüm ben deyip fal baktorıröısın diye keklemeye çalıştı. Olumlu olumlu diyorda yazdıkları çok insancıl ya ayy git ya değişik tip gerçekten bu PYTHİA kalbiii değil garip gerçekten garip biri. Bence kimse muhattap olmasın.

Hayır bir de işler yoluna girdiyse insan ne diye hala bütün gün bu forumda vakit geçirip yok şu falcı olumlu yok bu Tanrıcılık oynuyo falan diyerek başka üyelerle kavgaya tutuşur onu anlamakta zorlanıyorum. Benim fal baktırma nedenim olan problem bir çözülse vallahi sokaklara çıkıp Allah rızası için lokma falan döktürürüm. Kimseye sinirlenmek aklıma bile gelmez, ne burdaki üyelere ne de falcılara.

Arkadaşlar Merhaba
Tutkunun numarasını bilen gönderebilir mi ?
Birde ücreti nedir? Şimdiden çok teşekkürler

Damla dediğiniz kişi kasıtlı mıdır bilmem ama ben baktırdım çokta güzel baktı arkadaşım sizde bana kuzey diye kimse artık adamın birinin numarasını verdiniz adam ne falı diye başladı acizlikten çıktı söyledim bakayım deyip bir daha cevap yazmadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…