İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok uzun polemikler yapılmış kimse kimseyi anlamamış falcı akıl vermez çok aklı olan kendi kullanır zaten edi ye baktırdım bana şöyle davranırsan senin için daha iyi olur diyor benim kafam karışık zaten yaşayacağım ne diye merak ettiğim için baktırıyorum ne olacak diye soruyorum ama göker kuzey gerçekten çok iyi Tutkubana başkasını anlatıyor öyle değil deyince kıvırıyor yazık paraya kuzey in söylediği işle ilgili olayı yaşadım ve dediği tarihler özelle ilgili yaşadım dediği tarihler ve adama birşey söylemenize gerek yok göker belki zamanı tam bilemez ama dediği şey çıkar

Bir arkadaş vardı bana çıktı deyip siteden ayrılmıştı halbuki herkes burada iyisini bulmak istiyor ve bu amaçla konuşuyoruz mesela kuzey i ben bu siteden öğrendim ve çok beğendim adam anlatıyor hiç te teyit istemeden kafa bulandırmıyor açık ve net olarak reklam korkusu yaşamadan ben size yazıyorum herkese aynı olmayabilir ama Nisan ortası mayıs başı iş değişikliği düşüncem vardı aynen şunu söyledi aksamayla olacak ama sonuçta olacak haziran gibi aynen dediği oldu ilişki konusunda iletişim kopukluğu var Mayıs'ta düzelmeler var ama sonrası ... Mayıs'ta düzelmeler başladı sonrası çıktığında açık ve net onu da yazarım adam ilk baktırdığım falda bunları söyledi ağzımdan laf almadan göker iş ile ilgili değişikliği 1 sene öncesinde söyledi özelle ilgili de söylediği çok şeyi yaşadım

Damlalar Tuğba bu sitede çok övülüyordu bir ara fosssss hiçbir söylediği çıkmadı şişirilmiş ama Saadet ondan daha iyi asmindeki Neriman çoook kötü kadınlar kahvesi Leyla yakın zamanda ve duygu düşünceler konusunda çok iyi laf cafe kuzey daha söylediği tarihler çıkmadı çıkarsa yazarım ama anlık durum ve duygular konusunda çok iyi Andaç çoook pozitif şeker gibi biri o da en azından tutku Tuğba yeter toprak tan daha iyi söyledikleri çıkarsa yazarım

Ama Göker ve Kuzey i tek geçiyorum bütün baktırdıklarımı düşündüğüm zaman diğerlerine ne gerek var ki diyorum herkes açık ve net çıkanları yazarsa faydamız olur bu sitede ismi çok geçen falcılar bunlar ve doğru karar.Herkes birbirinin mutluluğuna sevinir en azından hepimizin vefa borcu var kime çıkarsa kafa bulandırmadan iyi ya da kötü söylesin hepimiz aynı yoldayız sonuçta

Kuzey bana bu adam senin kaderin, çok seviyor seni demişti. 6 hafta içerisinde toparlanma olacak demişti, biz 6 hafta olmadan tamamen koptuk. Çok seviyor dediği adam beni görünce yüzüme bile bakmadı.

Vallahi Kuzey tutturduğuna nasıl tutturuyor ona ben de şaşıyorum. İlk geçen sene Mayısta gitmiştim Temmuz gibi barışma var dedi. Ara ara toplam beş ya da altı kez gittim, ancak çocukla bir türlü barışamadım gitti. Aramızın düzelmesini bırakın hala konuşmuyor benimle. Daha önce söz ettiğim nedenlerden dolayı mesela Handeyi falan da artık kimseye tavsiye edemem ama bazen anla ilgili çok doğru tespitleri vardır. KuZey’de o da yok. Burdaki üyelerin yorumlarına güvenerek ona defalarca şans vermiş biri olarak söylüyorum bunu. Gerçekten de öylesine gidip beğenmiş olanlar da olabilir ama bazı olumlu yorumların da reklam olduğuna eminim artık. Tıpkı bir zamanlar burda hiç sebepsiz yere fırtınalar estirmiş olan Bias cafe Gökçe gibi. İçim çok rahat olarak söylüyorum, bomboş bir falcıydı o da. Bir anda parlayıp sönmüş, cafe kapandığından beri adı bile geçmiyor zaten.

Çıkmayan fal olduğu zaman direk reklam olarak ithamda bulunmanız doğru değil kesinlikle tanımadığım bir insan ve söylediği şeylerden çıkanları direk olarak yazdım tekrar söylüyorum ısrarla Göker i bu siteden tanıdım ismini bu sitede duydum Kuzeyi de öyle ve söylediklerinden yaşadıklarım oldu bunları da paylaştım reklam diyecekler diye paylaşımda bulunamayacak mıyız.Burası paylaşım alanı ve yazdıklarım benim düşüncelerim (reklam olduğuna eminim artık)şeklinde cümle kuramazsınız öyle olduğunu düşünebilirsiniz sadece forumu gereksiz ve yanıltıcı ifadeleriniz için kullanmanız doğru değil BANA çıkmadı diyebilirsiniz.

Dikkat ederseniz sizinle ilgili hiç bir şey söylemedim. Siz konuyu bugün Kuzeyden açmışsınız, devamında purring başka birşey söylemiş, üzerine de ben eklemede bulundum. Sizin mesajınızla alakalı hiç bir durum yok. İfadelerimin de gerekli olup olmadığına başka üyeler karar veremez. Burda bir çok falcı hakkında olumsuz konuşuluyor fakat konu uzamıyor. Ama nedense birkaç isim var ki onlar hakkında konuşulunca hep çok sinirlenen birkaç üye oluyor. Bu kısmı ben çözemiyorum. Yoksa benim hiç beğenmediğim falcılar hakkında da bazen iyi konuşuluyor enerji vs deyip geçiyorum. Ama Kuzey çok uzun zamandır övülen birisi ve benim, aynı zamanda özelden konuştuğum bazı üyelerin onun hakkındaki gerçek fikri bu. Enerjisi tutup güzel yorum yaptığı insanlar olup aynı zamanda reklam da yaptırıyor olabilir müşterisini artırmak için bu da bir olasılık. Ve tekrar söylüyorum bugünkü ilk mesajımı size cevaben yazmadım zaten.

buraya yazacağımı söylemiştim damlalar tuğba o kadar iddalı bir şekilde tarih ve saat vermişti ki çıkmadı

Doğru olabilir bana da mesela Tutku hiç bir şekilde tutturamadı ama kesinlikle reklam yapılıyor reklam olduğuna eminim artık diyemem bırakalım bunları reklam yapanlar da var tabi ki ama gerçek yorumunu yazacak olanlar da tereddüt yaşıyor bana enerjisi nasıl tutacak telefonda baktırdım nasılsın anne adın yaşın dedi ve takır takır anlattı 12 dakika ve yaşadığım herşeyi özetlemekle kalmadı verdiği vadede söylediği şeyleri yaşadım açık ve net burada adı geçen çoğuna da baktırdım zaza,eray,andaç,laf cafe kuzey,melekler meryem,leyla,kadınlar eren,can,toprak,ayten,ada,paşahan,yeşim,roza,imam,tasula,edi daha da var ama içlerinde söylediği vadeyle net çıkan ve yüzünü dahi görmediğim beşiktaş Kuzey oldu ve zaman içinde çok baktırdığım Göker onun için bütün samimiyetimle ikisini söylüyorum.

Cnm hangi damlaya baktırdın bilmem ama benim bahsettiğim kişi pyhtia nın kendisi kuzey konusuna gelince telimde olan numarayı attım sana baktırdığımda cidden begenmiştim bunu bu forumda hepde söyledim sadece bana aşkta çıkmıyor kuzey durumu biliyor ikerisi olmuyor ama aile iş vs hep çıktı uzun süredir baktırmadım o yüzden tekrar kuzeye hatta bir kaç gün önce başka bir üyede istedi senin dediğin aklıma geldi bende bu numara var ama bir üye yazdı ne falı felan demiş eski numarası yada bende ki numarada da bir sorun bilemiyorum yanlış yazdım bayadır baktırmadım da kuzeye teyit edemedim yani numarayı tekrardan

Ben görkerdden enerji almadım tanımam etmem halbuki ama bişi yitiyor beni fakat bu konuda şöyle bişey var begendiğimiz kişilerin reklamını yapmak için yazmış olmuyormuyuz zaten bu konun amacı bu değilmi ? Birini begendiğini dile gehirnek zaten onun reklamı çünki ama bu sayfada bence begenenlerden çok begenmeyenler tazıyor olumsuz daha çok çünki begenen girip tekrar upraşmıyor uğraşanda başına iş alıyor birini begendiğinizi söylediğiniz yok reklamcısınız yok falcısınız bir sürü şey yazılıyor birine begendik bu kişi çok iyi diyemeyeceksek bizim burda amacımız ne ? Keşke burada baktıran kişiler yareine bakan kişiler kendini tanıtıyor felan olsaydı bence çok daha objektif olurdu

Bu arada çok eskiden birisi de yazmıştı bu foruma, iş konusunda isabetli tutturan daha çok falcı oluyor sanırım. Benim iş konusunda beklentim olmadığı için hiç o yönde soru sormadım. Ama aşkta tutturmaları hakikaten daha az rastlanır birşey. İnsanların duyguları çok belirsiz ve değişken olabildiği için herhalde. Burda yüzlerce üye var şu falcı an konusunda muhteşemdi ama gelecekte fena patladı diye. Zaten gelecekte tutturan olunca herkes düğün bayram ediyor burda, belki bize de tutar diye:) Her zaman söylüyorum zaten, keşke hepimizin en güzel falları tutsa. Hemen hemen tüm falcılar bende çok olumlu konuştu o yüzden ne zaman burda birine çıksa en çok ben sevindim. O yüzden bu insanlardan en zor umut kesecek olan insan da benim aslında. Ama örneğin Hande’den ümidimi tamamen kestim, nedenini de geçenlerde burda anlattım. O konuda da hala kızgınım çünkü bana tutturamadı meselesi değil bu, düpedüz umut satmak onun yaptığı

buraya yazacağımı söylemiştim damlalar tuğba o kadar iddalı bir şekilde tarih ve saat vermişti ki çıkmadı
Saat vereni de ilk defa duyuyorum, tarih vermek bile abartılıyken... ben iki ay, iki vade vs gibi süreler duydum en çok. Bir tanesi kesin tarih vermişti ki onu o an silmiştim zaten kafamdan. Ben Tuğbaya iki kez gittim, bana allahtan o kadar iddialı konuşmamıştı.

Buradaki herkesin (tek bir kişi hariç) fallarının çıkmasını gerçekten çok isterim, ama bende fallar çıkmıyor nedense :) belki de çıkmaması daha hayırlıdır.
Fal enerji işi galiba gerçekten, bende de Fulya çıkmıştı ama saçmaladığı insanlar da olmuş mesela. O yüzden kimseyi tavsiye edip de vebale girmek istemem, paralarını boş yere harcamasını istemem.

Allah buradaki herkese inşallah olur diye beklediği şeylerin ‘çok şükür oldu.’ sevinçlerini yaşatır umarım.

benim daha önce de gelmişti başıma :) özellikle bana tarih verme demiştim ama duymadı o trans halinde benim ama enerjimiz tutmamıştı bizim şu an anlıyorum sorduğum başka bir kişi ile ilgili anı hiç tutturamamış iletişim halinde olduğum için öğrendim. aslında benim için de anı bilemedi. enerji tutmama durumu galiba

Bazı falcıların instagram sayfaları falan oluyor zaten ama kim kendisi hakkında olumsuz birşey söyler ki? Diğer konuya ise şöyle açıklık getirmek isterim: şu falcının dedikleri bana çıktı demekte asla bir sakınca yok tabii ki. Ama bence zaten bu direkt reklam değil bizzat kendi deneyiminizdir. Sabah söylediklerim de sizinle veya bettyboop ile ilgili değildi zaten. Ama örneğin burda çokça aktif olan ve Kuzeyi çok beğendiğini her fırsatta söyleyen birisiyle özelden uzun süre yazıştım. Bana Kuzeye su falı baktırdın mı dedi. Hayır, kafede mi bakıyor dediğimde sadece tlfonda bakıyor dedi. Daha sonra da defalarca ona su falı baktır diye ısrar etti. Ben burada pek bir iyi niyet hissetmiyorum, belki de benim fesatlığım. Başka bir isim verip ona da baktırmam için birkaç kez üsteledi. Burda herkes beğendiğini yazıyor elbette ama genelde kimsenin kimseye özelden ısrar ettiğini sanmıyorum. Belki bu kişinin falcılarla asla özel bir diyaloğu yok, belki sadece onların fallarına takıntılı olarak yaşıyordur, bu da bir olasılık. Ama böyle şeyler yüzünden bir falcının performansı mesela 10 üzerinden 6-7 ise bu tarz şeyler yüzünden 9-10 gibi algılanıyor. Bunu yapanlar savundukları kişiye de istemeden zarar veriyorlar. Çünkü falcı fazla övüldüğünde beklenti de çok yüksek oluyor

selamlar kızlar. bi ara çok aşırı fal baktırıyordum ve sürekli forumdaydım. şimdi arada girip okuyorum burada paylaşılanları. ben de falcılar hakkında onları geçmişte bırakan biri olarak birkaç yorum yapayım. bahsi geçen bütün falcıları denedim geçmişte. bunların çoğuna göre o dönem deli gibi merak ettiğim kişi benim kaderimdi, dönecekti gelecekti vs. ben son dönemlerde north kuzey ve mirzaya baktırıyordum o merak ettiğim kişinin hayatında biri olduğunu öğrendiğimde. öğrenince de gittim yine kimse yok seni seviyor, dengesiz, zor bir karakter falan dediler. halbuki adam aşkını dünyaya duyurdu ve ben de o şekilde öğrendim.

tabii ki olumsuz duyunca üzülüyoruz, belki olumsuzu daha çabuk çekiyoruz enerjimizle ama bir arkadaş olumluyu duyup duyup olumsuzu yaşamanın verdiği üzüntüyü hayal kırıklığını çok güzel anlatmıştı burda. bir de şu var, olumlu duydukça bir şekilde kendimizi tatmin ediyoruz. sonra biraz zaman geçince yine içimizdeki sıkıntıya dayanamayıp tekrar olumlu bir şey duymaya gidiyoruz. inanın falcıların çoğu da bunun farkında. ama suçlayabilir miyiz falcıları? hayır. bilerek isteyerek sadece tahmin duymak için kendimiz gidiyoruz. ve her seferinde olumlu bir beklenti içinde çıkıp hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. yani o belki hakkında hiçbir şey bilmeden, derin zorlu acıdan kurtulmaya çalıştıkça, daha çok saplanıp kalıyoruz. kimbilir en baştan başkasıyla olabileceğini kabullenip, falcı falcı dolaşmadan efendice acımı çekseydim (ki falcı falcı gezerken de acıydı yani çektiğim) şimdi değil iki sene önce unutacaktım belki de.

tabii ki bana düşmez şunu yapın bunu yapmayın diye üstten üstten konuşmak. bu iyi geliyorsa fal da baktırın elbet. ama fal için kavga etmeye değmez inanın. pythia konusuna gelince hepimize gerek özelden gerek yorumlarımızdan bir şekilde sardı zaten zaman içinde. üstelik çok agresif tavırlarla obsesif bir şekilde. bence onu ciddiye almayın.
en çok adı geçen falcılara gelince;

Beşiktaş Kuzey: dediklerinden yaşadıklarım oldu evet. mesela iletişim vs. ama bende yarattığı beklenti farklıydı ve adamın ısrarla kaderim olduğunu söylüyordu. hayatında biri varken de asla yokmuş gibi kendini savundu sanki beni kıskandırmak için yapıyormuş gibi. ama adam ben fal baktırırken sevgilisiyleydi.

Tutku: ne anda, ne geçmişte hiçbir şey bilemedi bende. falında çok çelişti bi kere. olumsuz konuştu evet sonuç olumsuz oldu evet.ama tutkunun dediği şekilde yaşamadım hiçbir şeyi. zaten gidişata şu an o duyguları büyük oranda yenmiş biri olarak baktığımda sonucun olumsuzluğunun baştan belli olduğunu ben de görüyorum :)

Andaç: bana inanılmaz pembeydi. ona kalsa şu an ikinci çocuğum kucağımdaydı ve o adam benim kocamdı :/

Çiğdem: dua et, esma oku vs dedikten sonra o adamın kaderim olduğunu söylemişti ki durum ortada.

Gökçe: sadece bi kere iyi odaklandı sanırım onda da şu an hayatında biri var deyip harf vermişti. bu faldan üç ay sonra tanıştılar halbuki. evet kızın isminde o harf vardı. yani gelecek zamanı şimdiki zaman gibi söylemişti o da.

Handeyi denemedim yorum yapamıycam.

Mirzayı en çok tavsiye edenlerdendim. enerjisi iyi geliyodu bana. ama o da maalesef anda bile patladı. son falımdı zaten. artık emin olduktan sonra hiç çaktırmadan gittim tekrar çünkü.

yani öyle yüzde yüz bilen hiç çıkmadı. bilenler de iletişim kuracağını falan bildi işte. ana konuda hepsi patladı. hep olumsuzlar yazılıyo evet. çok üzgünüm olumlu bir şey söyleyemediğim için ama sadece kendi yaşadığım üzerinden bir yorum yapacağım;

gerçekten sizinle olmak isteyen bir insan girerse hayatınıza, ne falcıya gidecek boşluk bırakır ne de belirsizlik. lütfen en çok kendinize değer verin. kendiniz için yaşayın. umarım gönlünüzce olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…