Sen söyleyince hatırladım, galiba bana da öyle bir şey demişti. Allahtan hevesimi epey körelttim de 2-3 falcıyla sınırlıyorum artık kendimi. Her duyduğum falcıya koşmuştum geçen sene:)Bi aralar Pelin vardı ayın 4’ü 14’ü 24’ü saat 4-14-24’te arayacak mesaj atacak diye fal bakardı
Bunun kombinasyonlarını yapardı, hatta bana 7-17-27 saatlerinde mesaj atacak demişti, 27 diye bi saat yok ki diye düşünmüştüm4'e takmışsa demek:):)
Hahaha demek ki tarzını değiştirmemiş, hala aynı :))Sen söyleyince hatırladım, galiba bana da öyle bir şey demişti. Allahtan hevesimi epey körelttim de 2-3 falcıyla sınırlıyorum artık kendimi. Her duyduğum falcıya koşmuştum geçen sene:)
Ben Kuzey e çok fal baktırmadım sayıyla 3 kere ama suya bakıyorum gibi birşey söylemedi ben de sormadım açıkçası benim konuşmalardan anladığım kendini çok pazarlamıyor mesela buradan bir kadının telefonunu almıştım o bana bir sürü çeşit saydı o olursa bu kadar gibi ama açıkçası kuzey öyle bir konuşma yapmadı ne hissediyorsa onu söyledi bana paracı gelmedi diğer falcıların aksine ama dediğim gibi sayılı baktı ve ilk baktığı nisandaydı mayıs ve haziran söyledikleri çıktı o dönemler içinBazı falcıların instagram sayfaları falan oluyor zaten ama kim kendisi hakkında olumsuz birşey söyler ki? Diğer konuya ise şöyle açıklık getirmek isterim: şu falcının dedikleri bana çıktı demekte asla bir sakınca yok tabii ki. Ama bence zaten bu direkt reklam değil bizzat kendi deneyiminizdir. Sabah söylediklerim de sizinle veya bettyboop ile ilgili değildi zaten. Ama örneğin burda çokça aktif olan ve Kuzeyi çok beğendiğini her fırsatta söyleyen birisiyle özelden uzun süre yazıştım. Bana Kuzeye su falı baktırdın mı dedi. Hayır, kafede mi bakıyor dediğimde sadece tlfonda bakıyor dedi. Daha sonra da defalarca ona su falı baktır diye ısrar etti. Ben burada pek bir iyi niyet hissetmiyorum, belki de benim fesatlığım. Başka bir isim verip ona da baktırmam için birkaç kez üsteledi. Burda herkes beğendiğini yazıyor elbette ama genelde kimsenin kimseye özelden ısrar ettiğini sanmıyorum. Belki bu kişinin falcılarla asla özel bir diyaloğu yok, belki sadece onların fallarına takıntılı olarak yaşıyordur, bu da bir olasılık. Ama böyle şeyler yüzünden bir falcının performansı mesela 10 üzerinden 6-7 ise bu tarz şeyler yüzünden 9-10 gibi algılanıyor. Bunu yapanlar savundukları kişiye de istemeden zarar veriyorlar. Çünkü falcı fazla övüldüğünde beklenti de çok yüksek oluyor
Su falının ücreti diğer türlere göre epey yüksek oluyor her yerde. Ben hep yüzyüze baktırdım Kuzey’e, eğer su falı bakıyor olsaydı en azından teklif ederdi diye düşündüm. Baktığını sanmıyorum, benim konuştuğum kişi muhtemelen Kuzey diye alakasız birinin numarasını iteleyecekti bana:) Sürekli neredeyse her mesajında Kuzeyin tarihleri çıktı deyip üstüne bir de böyle şeyler yapınca o falcının ismini ciddi şekilde karalıyor malesef. Ben Kuzeye çok gittiğim için hakkında iyi kötü bir izlenim edindim ve paragöz olduğunu ben de düşünmüyorum. Ama daha az giden ya da hiç gitmemiş olan birisi böyle şeyler yüzünden soğuyup söz konusu falcıyı aklından tamamen silebilir.Ben Kuzey e çok fal baktırmadım sayıyla 3 kere ama suya bakıyorum gibi birşey söylemedi ben de sormadım açıkçası benim konuşmalardan anladığım kendini çok pazarlamıyor mesela buradan bir kadının telefonunu almıştım o bana bir sürü çeşit saydı o olursa bu kadar gibi ama açıkçası kuzey öyle bir konuşma yapmadı ne hissediyorsa onu söyledi bana paracı gelmedi diğer falcıların aksine ama dediğim gibi sayılı baktı ve ilk baktığı nisandaydı mayıs ve haziran söyledikleri çıktı o dönemler için
Tutku da sanırım eskiden Bakırköyde çalışmış ordan tanıyordur Toprağı. Ama mesela sen Toprağa gittin diyelim, senin kim olduğunu Tutkuyla ne konuştuğunu falan nerden bilecek ki? Birden fazla falcının çalıştığı yerlerde belki senin önceden baktırdığın bir falcı, ordaki bir diğerine söyler diycem ama her gün falan gitmiyorsan seni hatırlamaları çok zayıf ihtimal bence.Bence kızlar falcıların boş zamanlarını sakin anlarını yakalamak önemli günde bazıları on hatta yirmi felan fal bakıyormuş böyle bir tempoda kim gerçekten kendini verebilir ki bence yogın zamanlarda konsantre olmuyorlar yada enerjileri tükeniyor bu kuzey hande tutku günce nesrin hepsi için geçerli bence benim böyle sakin zamanlara denk gelen fallarımın hepsi çıkmış diğer türlü zaten bakan kişinin tavrı sesi farklı oluyor biran önce bitsin istiyor artık tüm fallarımı bakan kişinin yoğun olmadığı sakin zamanlarında baktırıcam
Bu arada baktırdığınız kişiye hiç başka önerdiği fal bakan kişi var mı diye soranınız oldumu ?
Ben tutkuya bu gün tazdım istanbulda yüzyüze fal baktırmak istiyorum sana bu ara çok baktırdım vs dedim bkırköyde mandal cafede toprak var o da çok iyi bakar vs dedi bana
Ve aklıma kocaman bir soru takıldı bunun üzerine acaba bakan kişilerin çoğu birbirini tanıyormu eğer tanıyorlarsa hakkımızda konuşuyorlar mı bilgi felan veriyorlarmıdır
Tutku da sanırım eskiden Bakırköyde çalışmış ordan tanıyordur Toprağı. Ama mesela sen Toprağa gittin diyelim, senin kim olduğunu Tutkuyla ne konuştuğunu falan nerden bilecek ki? Birden fazla falcının çalıştığı yerlerde belki senin önceden baktırdığın bir falcı, ordaki bir diğerine söyler diycem ama her gün falan gitmiyorsan seni hatırlamaları çok zayıf ihtimal bence.
Yüzyüze baktırdıklarımız değil de Online falcıların onu yapması çok kolay ama. kimseyi suçlamak için söylemiyorum fakat o sistem buna çok elverişli. Bir de burda daha önce yazılmıştı, bazı fal kafelerdeki elemanların müşterilerin sohbetlerini gizlice dinleyip falcılara önceden bilgi verdikleri oluyor. Hem buradan okudum, hem de bizzat şahit oldum.Evet ama ismim doğum tarihim felan olduğu için öyle düşündüm haklısınız sanırım heralde oturupta bana baktığı falı felan anlatacak değildir aslında anlatmalarıda önemli değil sanırım bilecekmi diyr sınamıyorum çünki gelecek çıksın yeterli benim için fakat hani bir anlık böyle bu falcılar arasında bir oyunun içindemiyiz acaba diye düşünmedim değil
3-4 defa gitmişliğim vardır, geleceği göremiyor, bana hep pozitif konuştuğu insanların hiçbiri ile bir sonuç alamadım, büyüye yönlendiriyor, çok müşterisi var ama sonuç yokkızlar bu motor ayşe kimdir ya ben nasıl duymadım bu güne kadar. bugün bi ortamda adı geçti de bilgisi olan var mı
oo ben gözümde farklı canlandırmışım. yaramaz o zaman. zaten büyü yaptığını iddia eden ondan fazla kişi tecrübeledim. 1 2 tanesi hariç hepsi şarlatan para tuzağı. bu kadın da öyledir muhtemelen. şimdi yorumları da okudum da internetten. o kadar da kafamda kurduğum gibi düzgün biri değilmiş3-4 defa gitmişliğim vardır, geleceği göremiyor, bana hep pozitif konuştuğu insanların hiçbiri ile bir sonuç alamadım, büyüye yönlendiriyor, çok müşterisi var ama sonuç yok
kızlar çaresizlik içinde yazıyorum hepinize. eğer varsa bildiğiniz bir şeyler bir öneri filan yazıverin. hiçbir işim rast gitmiyor her şeyim darmadağın. bunlar hayatım boyunca fal gibi şeylerin peşinde koşmamdan oldu sanırım. 2015te psikolojik tedavi de gördüm. tegretol gibi selectra gibi ağır ilaçlar içtim. sürekli falcı geziyordum. utanarak söylüyorum ama şu anki kişiyle bile dualarla vefk gibi şeylerle barıştım. normal yollu akışına bırakılmış hiçbir işim olmadı. sonrası sürekli falcı. forumda kim yazılmış diğer kadın sitelerinde kimin adı geçmiş internetteki fal uygulamaları derken maddi manevi gerilemeler, sürekli mutsuzluklar, işlerin aksi gidişi kaçınılmaz oldu. benimle benzer durumda olanlarınız var mı? ya da bu evreleri yaşayıp sonra atlatan. inanın çok mutsuzum. ne fal baktırasım var ne de onsuz durabiliyorum. sürekli cevabını aradığım sorular ve mutsuzluk hali
Kızlar ben yıldızname ebced hesabı Re2 yaptırıcam bayramdan sonra
Evet buldum. Uzun zamandır bekliyordum bakması için. Çok ısrarcı oldumOnu bakan kim, gerçek anlamda bakan bulabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?