İstanbul'da Fal - Falcılar

Bi aralar Pelin vardı ayın 4’ü 14’ü 24’ü saat 4-14-24’te arayacak mesaj atacak diye fal bakardı
Sen söyleyince hatırladım, galiba bana da öyle bir şey demişti. Allahtan hevesimi epey körelttim de 2-3 falcıyla sınırlıyorum artık kendimi. Her duyduğum falcıya koşmuştum geçen sene:)

4'e takmışsa demek:):)
Bunun kombinasyonlarını yapardı, hatta bana 7-17-27 saatlerinde mesaj atacak demişti, 27 diye bi saat yok ki diye düşünmüştüm
Yalnız daha önce de yazmıştım, gerçekten 17 ağustos saat 17.07 miydi ya da 17.17 miydi neydi hiç unutmuyorum mesaj atmıştı :) vay be demiştim ama devamı gelmedi
Çıkan falıma bak, komedi

Sen söyleyince hatırladım, galiba bana da öyle bir şey demişti. Allahtan hevesimi epey körelttim de 2-3 falcıyla sınırlıyorum artık kendimi. Her duyduğum falcıya koşmuştum geçen sene:)
Hahaha demek ki tarzını değiştirmemiş, hala aynı :))
Off ben de herkese baktırmıştım, son zamanlarda taksime gidesim gelmediği için bi oradakilere gitmedim bi de Bakırköy uzak geldiği için oraya gitmedim :))

Hande için kötü yorumlar var ama benim merak ettiğim şey an ve şu anki durum artık, geleceğin mevcut falcılarla bilineceğini düşünmüyorum, eskiden yıllar sonrasını bilen kahinler varmış evet, belki hala dünyanın bazı yerlerinde var, ama şuan bizim gittiğimiz falcılar değil bunlar, önce kime gittiğimizi ve hangi kapasitede olduğunu bilerek düşünmek gerek, böyle bir yetenek İstanbul'un göbeğinde aramamak lazım, ramazanda Hande'ye giden var mı?

Ben Kuzey e çok fal baktırmadım sayıyla 3 kere ama suya bakıyorum gibi birşey söylemedi ben de sormadım açıkçası benim konuşmalardan anladığım kendini çok pazarlamıyor mesela buradan bir kadının telefonunu almıştım o bana bir sürü çeşit saydı o olursa bu kadar gibi ama açıkçası kuzey öyle bir konuşma yapmadı ne hissediyorsa onu söyledi bana paracı gelmedi diğer falcıların aksine ama dediğim gibi sayılı baktı ve ilk baktığı nisandaydı mayıs ve haziran söyledikleri çıktı o dönemler için

Su falının ücreti diğer türlere göre epey yüksek oluyor her yerde. Ben hep yüzyüze baktırdım Kuzey’e, eğer su falı bakıyor olsaydı en azından teklif ederdi diye düşündüm. Baktığını sanmıyorum, benim konuştuğum kişi muhtemelen Kuzey diye alakasız birinin numarasını iteleyecekti bana:) Sürekli neredeyse her mesajında Kuzeyin tarihleri çıktı deyip üstüne bir de böyle şeyler yapınca o falcının ismini ciddi şekilde karalıyor malesef. Ben Kuzeye çok gittiğim için hakkında iyi kötü bir izlenim edindim ve paragöz olduğunu ben de düşünmüyorum. Ama daha az giden ya da hiç gitmemiş olan birisi böyle şeyler yüzünden soğuyup söz konusu falcıyı aklından tamamen silebilir.

Bence kızlar falcıların boş zamanlarını sakin anlarını yakalamak önemli günde bazıları on hatta yirmi felan fal bakıyormuş böyle bir tempoda kim gerçekten kendini verebilir ki bence yogın zamanlarda konsantre olmuyorlar yada enerjileri tükeniyor bu kuzey hande tutku günce nesrin hepsi için geçerli bence benim böyle sakin zamanlara denk gelen fallarımın hepsi çıkmış diğer türlü zaten bakan kişinin tavrı sesi farklı oluyor biran önce bitsin istiyor artık tüm fallarımı bakan kişinin yoğun olmadığı sakin zamanlarında baktırıcam

Bu arada baktırdığınız kişiye hiç başka önerdiği fal bakan kişi var mı diye soranınız oldumu ?

Ben tutkuya bu gün tazdım istanbulda yüzyüze fal baktırmak istiyorum sana bu ara çok baktırdım vs dedim bkırköyde mandal cafede toprak var o da çok iyi bakar vs dedi bana

Ve aklıma kocaman bir soru takıldı bunun üzerine acaba bakan kişilerin çoğu birbirini tanıyormu eğer tanıyorlarsa hakkımızda konuşuyorlar mı bilgi felan veriyorlarmıdır

Tutku da sanırım eskiden Bakırköyde çalışmış ordan tanıyordur Toprağı. Ama mesela sen Toprağa gittin diyelim, senin kim olduğunu Tutkuyla ne konuştuğunu falan nerden bilecek ki? Birden fazla falcının çalıştığı yerlerde belki senin önceden baktırdığın bir falcı, ordaki bir diğerine söyler diycem ama her gün falan gitmiyorsan seni hatırlamaları çok zayıf ihtimal bence.

Evet ama ismim doğum tarihim felan olduğu için öyle düşündüm haklısınız sanırım heralde oturupta bana baktığı falı felan anlatacak değildir aslında anlatmalarıda önemli değil sanırım bilecekmi diyr sınamıyorum çünki gelecek çıksın yeterli benim için fakat hani bir anlık böyle bu falcılar arasında bir oyunun içindemiyiz acaba diye düşünmedim değil

Yüzyüze baktırdıklarımız değil de Online falcıların onu yapması çok kolay ama. kimseyi suçlamak için söylemiyorum fakat o sistem buna çok elverişli. Bir de burda daha önce yazılmıştı, bazı fal kafelerdeki elemanların müşterilerin sohbetlerini gizlice dinleyip falcılara önceden bilgi verdikleri oluyor. Hem buradan okudum, hem de bizzat şahit oldum.

kızlar bu motor ayşe kimdir ya ben nasıl duymadım bu güne kadar. bugün bi ortamda adı geçti de bilgisi olan var mı

kızlar bu motor ayşe kimdir ya ben nasıl duymadım bu güne kadar. bugün bi ortamda adı geçti de bilgisi olan var mı
3-4 defa gitmişliğim vardır, geleceği göremiyor, bana hep pozitif konuştuğu insanların hiçbiri ile bir sonuç alamadım, büyüye yönlendiriyor, çok müşterisi var ama sonuç yok

Kızlar bu arada Hande’nin falının bir kısmı daha patladı malesef Benim için çok önemli bir konu değildi, hatta patlaması daha iyi oldu diyebiliriz. Ama hem anda hem de geçmişte yanılmış, bilginize.

3-4 defa gitmişliğim vardır, geleceği göremiyor, bana hep pozitif konuştuğu insanların hiçbiri ile bir sonuç alamadım, büyüye yönlendiriyor, çok müşterisi var ama sonuç yok
oo ben gözümde farklı canlandırmışım. yaramaz o zaman. zaten büyü yaptığını iddia eden ondan fazla kişi tecrübeledim. 1 2 tanesi hariç hepsi şarlatan para tuzağı. bu kadın da öyledir muhtemelen. şimdi yorumları da okudum da internetten. o kadar da kafamda kurduğum gibi düzgün biri değilmiş

kızlar çaresizlik içinde yazıyorum hepinize. eğer varsa bildiğiniz bir şeyler bir öneri filan yazıverin. hiçbir işim rast gitmiyor her şeyim darmadağın. bunlar hayatım boyunca fal gibi şeylerin peşinde koşmamdan oldu sanırım. 2015te psikolojik tedavi de gördüm. tegretol gibi selectra gibi ağır ilaçlar içtim. sürekli falcı geziyordum. utanarak söylüyorum ama şu anki kişiyle bile dualarla vefk gibi şeylerle barıştım. normal yollu akışına bırakılmış hiçbir işim olmadı. sonrası sürekli falcı. forumda kim yazılmış diğer kadın sitelerinde kimin adı geçmiş internetteki fal uygulamaları derken maddi manevi gerilemeler, sürekli mutsuzluklar, işlerin aksi gidişi kaçınılmaz oldu. benimle benzer durumda olanlarınız var mı? ya da bu evreleri yaşayıp sonra atlatan. inanın çok mutsuzum. ne fal baktırasım var ne de onsuz durabiliyorum. sürekli cevabını aradığım sorular ve mutsuzluk hali

Öncelikle çaresiz değilsiniz, bunu aklınızdan çıkararak işe başlamalısınız. Utanmanıza da gerek yok, hepimiz insanız hatalar yapabiliriz. Her şey bizim elimizde, kötüleştilermek de kötüyü iyiye çevirmek de bizim elimizde.

Vefk ne bilmiyorum açıkçası, ama bu şekilde dönenlerin kendi istekleriyle dönmediklerini ve kalıcı olmayacaklarını düşünüyorum maalesef, üstelik her zaman aklınızın bi köşesinde ‘acaba beni sevdiği için mi döndü’ şüphesi olacak. Bir de bu konularda empati yapılması taraftarıyım, sizi bu şekilde etkilemelerini ister miydiniz?

Sanırım bu kişi sizde biraz saplantı olmuş, bazen gerçekten akışına bırakmak gerekiyor, gitmek isteyeni özgür bırakmak gerekiyor. Siz kimseye muhtaç değilsiniz ki. Dünyada bir sürü erkek var ve emin olun tekrar sevebilirsiniz. Kendinizi onsuz yaşayamam durumuna getirmeyin lütfen. Ne zaman biri için böyle düşünsek Allah sen misin böyle diyen diyip onu bizden alabiliyo ve biz de çok güzel yaşıyoruz :)

Eğer duaların gücüne gerçekten inanıyorsanız onu döndürmek için değil kalbinizin ferahlaması için dua edin. Bol bol esma çekebilirsiniz, ruhunuza iyi gelen duaları okuyabilirsiniz. Bunun dışında kendinize yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Ne bileyim bi kursa gitmek olur, yeni bir hobi bulmak olur. Yapamıyorum, çok kötüyüm diyip geri çekilmek gerçekten çok kolay ama çaba gösterdiğiniz zaman tüm güzellikler karşınıza tek tek çıkacak. Önce kendi değerinizi bilmeniz lazım, sahip olduklarınızın farkına varmanız lazım.

Bir yabancıyla konuşmak isterseniz o konuda da yardımcı olurum ama lütfen kendinizi çaresiz hissetmeyin. Her zaman her yerde bi çare vardır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…