İstanbul'da Fal - Falcılar

Size baktırdığım bazı falcılari için yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
Laf cafe Kuzey: Herşey toz pembe, evleneceksin dediği adam ile tamaen bitti
Laf cafe Andaç: Hakkını yemeyim , bu adam hayatından yavaş yavaş kayboluyor demişti, bunu 6 ay öncesinden bildi, ama hayatıma mart-nisan gibi yeni biri girecekti, olmadı, iş de pek tutmadı
Laf cafe Ergin: Adam pişman olup dönecekti, falan filan, herkese aynı hikayeyi anlatmış, tamamen bitti
Laf cafe Çiğdem: 1 kez baktırmışım, ama niyeyse hiiç etkilenmemişim
Mandal Toprak: kısa ve öz, anı en iyi bilenlerden, ama 6 ay ve sonrasını göremediğini düşünüyorum, başta iyi konuşmuştu çünkü
Mandal Ada: Anı ve yakın geleceği bilebildiğini düşünüyorum, ama daha uzağı o da göremiyor, tamamen biteceğinden hiiç bahsetmemişti, ama Toprak ve Andaç ile eşdeğer gibi, anı biliyor
Mandal Ayten: Kendince kartlara göre bir yorum yapıyor, ama benim olayımda gerçeklerden uzaktı, lafları yuvarlıyor, silik konuşuyor,geleceği zaten hiç bilmiyor, değmez
Sütlü cafe Neslihan: Hep su baktırdım, anda söylediği bazı şeyler doğruydu, fakat geleceği bilemeyenlerden, ama gelecek ile ilgili güzel senaryo yazıyor, anda bazı konuları aydınlatmak için gidilebilir, ama su falı ve net sorularla
Cıvıltı Suna: Çok kısa bakıyor, genel konuşuyor, sen böylesin şöylesin, bu yaşa kadar kendimizi öğrendik artık, kendini çözemeyenler gidebilir
Almira cafe Enfal: Bana ilk kez en olumsuzu net konuşandı,'' sen de biliyorsun olmayacağını, polyannacılık oynayıp kendini kandırma'' dedi, o zamana kadar kimse cesaret edememişti bunu bu kadar net söylemeye, gözü hala kapalı olan varsa Enfale bir uğrasın bece
Beşiktaş Kuzey: Anla ilgili doğru tespitleri vardı, ama o kadar dolambaçlı konuşuyor ki olumsuzu bile sanki olumlu bir durum varmış gibi algılıyorsun, 3-4 kez baktırdım, her falda ne güzel tespitleri var, tam da dediği gibi diye düşünerek çıkıyorum, ama bir bakıyorum olaylar bambaşka ilerliyor, gidilmese daha iyi, yanıltıyor adamı
Mi cafe Hande: 1 kez gittim, ve söylediklerinden etkilenmiştim, ama gelecek çıkmadı, ne iş ne de özel hayat için tutturamadı
Symbol Nihal: Anı bildi, Hande kadar ağzı laf yapmıyor, ama onun da söyledikleri anda doğru, gelecekten çok bahsetmiyor zaten
Beşiktaş Safiye: Geleceği bende tutturamadı, çok genel bir faldı
Nişantaşı Mirza: orta şeker , faldan çıkarken çok etkileniyorsun, ama olan çok ta birşey yok, genel bir fal
Nişantaşı Dilek: Bildiği spesifik şeyler oldu, an ve geçmiş ile ilgili, ama özelde gelecek onun söylediğinin tam tersi oldu, 100 tl bu fal çin çok bile fazla
Kurtuluş Rita: Her gittiğimde dalga geçer gibi konuşmasından nem kaptığım falcı, çok ta olumsuzdur, ama olumlu konuştuğu arkadaşlarım da var, yani bana olumsuz konuşup, tamamen tuturanlardan, enrjimi çok düşürdüğünden artık gitmiyorum, kaldırabilene tavsiye ederim
Kurtuluş Anna: bir zamanlar beni fena dolandırmış kokona, anı ve yakın geleceği bilir, ama çok fesattır, sende para olduğunu görürse seni başka işlere bulaştırmaya çalışır, Sosyeteyi dolandıran bir ŞARLATAN, bize göre değil, yakın geleceğin başkasından öğrenilmesi tavsiye olunur
GOP Birsel: Çok dobradır, çok acımasız konuşur, bende bildi
Halkalı Neriman: 40 dak fal baktı am ben hiç birşey anlamadım bu faldan, karman çorman bir şeydi, birdaha gitmedim zaten
Esenler Ayşe: Evinde bakıyor, uzun da bakıyor, bende isabet ettiren falcılardan, tavsiye ederim
Bebekte Semi: kum falı bakıyor, birkaç arkadaşım da baktırdı, herkese sorduğu kişi için ''bu senin kaderin'' demiş, cümleler bile aynı
Nalı Eraslan: katina, ebcdet bir sürü falı aynı anda bakıyor, O da dobradır, olmayacaksa olmaz der, olacakmış gibi duran üç kişi için olmaz dedi, daha herşey iyiken, olmadı sahiden, karşıma biri çıkarsa ilk gideceğim falcılardan, gerçi kendini kahin olarak lanse ediyor, falcı lafını da sevmez
Selma Toprak: Çok boş bir falcı, nasıl üç kez gitim kendisine hala anlayamıyorum, neyseki 3 yıldır gitmiyorum
Symbol Serkan: Cafe falcıları arasında tavsiye edeceğim bir diğer falcı, kendisi için sedece isim biliyor söylentilerini hiiç anlamıyorum, bende isim falan bilmedi, anı iyi özetleyenlerden
Tuzla Fikriye: Her defasında boşuna 100 tl ,bir o kadar da benzin parası verdiğim konuşma özürlü kadın, bana bakarken mi dili tutuluyor, bana mı bakamıyor çözemedim, o na da selma toprak gibi niyeyse 3 kez gitmişim
Trans Zeynep: Bildiği üç-beş ayrıntıdan dolayı bağımlısı olduğum ama son zamanlarda gelecek için hiiç bir söyledği çıkmayan ama anı okuma konusunda hala iyi olduğunu düşündüğüm falcı
Kadıköy ANKA: Duyarsanız hemen kaçın diyeceğim falcı mı büyücü mü ne olduğunu anlayamadığım tamamen parasal kaygıları olan ŞARLATAN, beni fena dolandırmıştı, hiçbir söylediğine ianamayın, yolda görürseniz kaçın

Uzun uzun yazıp açıkladığın için çok teşekkürler:) Gerçi ben burda söz ettiklerinin ancak yarısına falan gitmişim, onlardan da bir tanesi hariç ümidi çoktan kesmiştim zaten. Eğer senin durumun netlik kazandıysa Tutku hakkındaki son fikrini de söylersen çok memnun olurum. Asla pembeci değildir hatta çoğunlukla olumsuzdur demiş birçok kişi. Bana beklediğimden çok farklı konuştu da, senin de benim gibi artık fala pek inanasın yok sanırım o yüzden Tutku’yu hala ciddiye alır mısın onu merak ettim.

Tutku olumsuz sonuçlanacağını bildi, ama yaptığı yorumlar tam olarak isabetli değildi, neden olmadığı , adamın ne düşündüğü kısmını tam da doğru aktaramadı, yorumları nokta atışı değildi , ama tamamen yanıldı diyemem, yabana atılacak bir falcı değil

Teşekkür ederim, inşallah senin için bundan sonra daha iyi olur her şey

Bir de çok yeni baktırdığım Göker var...Gelecek ile ilgili 3 aylık süreçte söylediği çok net şeyler var, çıkarsa yazarım, şuan yorum yapmam için erken

Kızlar mi cafe handeye yaklaşık üç ay önce gittim ve bu üç ayda söylediklerini de yaşadım demiştim. Merakıma yenik düşüp tekrar gittim. Bu sefer gelecek çok başkaydı. Falı aşırı derecede çelişti. Hande anda iyi mi kızlar mesela adam bir kadınla tanışmış evine gidiyor dedi diyelim teyit etme şansım yok bunu. Daha önce teyit edip doğru çıkmayan oldu mu ya da doğru çıkan

Canım için rahat olsun, o falı süslemek için öyle ince detaylar söylüyor ama çoğu hikaye. Ben hala evliyken ona gittiğimde, boşanmış ve çocuğu olan bir adam var, ciddi bir niyetle senle tanışmak isteyecek dedi bana. Ama ben istemeyecekmişim. Yahu evli olan kadınla kim nasıl ciddi düşünecek allah aşkına? Öyle bir adam o zaman da yoktu, hiç de olmadı. Onun dışında, an konusunda iyi olsaydı, kişilerin mevcut hislerini bilseydi ben bugün çok farklı bir durumda olurdum. Deli gibi seven adam bir sene boyunca benden kaçmazdı çünkü. Eski msjlarımdan da okuyabilirsin, son falında yine masal anlatırken bir anda 180 derece döndü ve olumsuza bağladı ben şok oldum. Hiç dikkate alma kendini de Handeye daha fazla kaptırma derim. Hissetiklerini de dürüstçe söylemiyor çünkü, tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Ve Handeye de değil artık fala inancı kalmamış biri olarak söylüyorum.

@working19 un mesajina oncellikle tesekkurler cok detayli anlatmis sagolsun fal tecrubelerini. mesajlari arasindan gop birsel icin ozellikle iyi konusmus sizin fikirleriniz neler? giden var mi ona? birde telefonda bakan zeynep icin yorumlariniz nedir?

Zeynep’i inanın ben de çözemiyorum. Tam 3 kez baktırdım ama iyi mi kötü mü hala bilemiyorum. Fikir edinebilmiş olanlar söyleyebilir mi?

Zeynep’i inanın ben de çözemiyorum. Tam 3 kez baktırdım ama iyi mi kötü mü hala bilemiyorum. Fikir edinebilmiş olanlar söyleyebilir mi?
Sen 3 kez baktırıp çözememen normal de, ben 50 den fazla baktırmış biri olarak hala çözebilmiş değilim, çözdüğüm tek şey bazı ayrıntıları çok net bilebildiği, ama ana konuda bana söyledikleri ya hiç olmadı, ya da söylediğinin tersi oldu...

ben an ile ilgileniyorum o konuda iyiyse denemek isterim. iletisim bilgilerini atabilir misiniz ozelden bana.
Ben an konusunda nasıl olduğunu da çözemedim, dediklerini teyid edemediğim için. Yalnız tam 30 dk boyunca, cümleleri çok sık tekrar ederek karmakarışık konuşur. Çok iyi odaklanman lazım dediklerine, bunu 30 dk yapabilmek de dinleyen kişi için yorucu. İmkanın varsa ses kaydı al bence. Numarasını gönderiyorum şimdi

İphone da ses kaydı çok sıkıntılı, bir program yüğkledim, dıt dıt diye ses geliyor, karşı tarafa da geliyor, anlaşılıyor ses kaydı aldığım, Zeynep bu ne demişti, ben de çok uzun bir süredir ses kaydı almadım kendisinden, belki ondan bu kadar sık baktırmak zorunda kaldım veya kadını çözmedim

Nazlı Erarslandan söz etmişsiniz. kendisi benimle alakalı birçok şeyi bilmişti. yalnız bana duayla döndürülen sevgili uzun sürmez 1.5 2 ay sonra çatırdama olur demişti neyseki tutmamıştı. ama onun dışında iyiydi. yalnız kendisini televizyondada izledim. sanki cümleleri biraz ezber. benimle konuşurken kullandığı lafları çokça oradada kullandı

Ben üç ya da dört kez baktırdım, benim tüm fallarım biribirinden farklı :) tabirler aynı olabilir, zaten aynı falcıdan arkadaşlarınızın kaydı varsa dinleyin, kullandıkları tabirler benzer, ama ayrıntılar farklı, ona takılmamak lazım

Selam, bugün kadıköy angels cafede cengiz beyr baktırdım. Ben ve arkadaşım gittik. Fazla beklemedik sıra pek yoktu, sadece kahve baktırdık 40 lira idi. İlk ben baktırdım, aslında çok genel konuştu geçmişle alakalı konuşmadı gelecekile alakalı konuştu ama bu uzun gelecek 1-2 yıl sonra özellikle kariyer anlamında böyle konuştu, aşk anlamında eski biriyle olacağını söyledi eski sevgilimi tarif etti bu çıkabilir çünkü çalkantılı bir ilişkimiz var. 1 sene sonra şehirdışında üniversiteye başlayacağımı (önlisans mezunu oldum bu sene lisansa şehir dışı düşünüyorum) söyledi daha sonra yükseklisansı yurt dışında yapıp burada akademisyen olacakmışım ki bu benim tek isteğim. Aile durumunu konuştu boşanma olacak dedi öyle konu dönüyor falan dedi sanmıyorun öyle bir şey olacağını. Çok genel baktı ve aşırı kısa sürdü 5-10 dkk gibi falandı yani. Arkadaşıma baktı benden sonra ona da yurt dışı demiş, eskilerden biri demiş harf vermiş benzeri şeyler söylemiş. Pek emin olamadım arkadaşımla isteklerimiz kariyer açısından evet aynı ama ona tatil anlamında yurt dışı demiş bana kariyer için dedi. Çok emin olamadım açıkçası verdiğim paraya değdiğini düşünmüyorum. Zodiac cafe vardı oraya gitmeyi düşündüm angels bilindik diye oraya gittim keşke zodiaca gitseydim. Zodiaca giden varsa bilgilendirebilir mi? Birde cengiz beye baktıranlar dedikleri çıktı mı?

bu falcının yeri nerde bilen var mı

yine de siz bilirsiniz ama göker plan yapılıp hazırlanılıp umutlanıp gidilecek bir falcı değil. kötü değil ama aman aman da birisi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…