İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet sabit bi yerde bakmıyormuş, ama taksimde bi yere çağırıyo sanırım. Bana da taksime gel demişti

Serkanın yerini biliyor musunuz peki kusura bakmayın sürekli soruyorum ama serkan geleceği bilmişti bende caddeden sonraki yeri nerde bilmiyorum

Tutkuya geçenlerde tekrar fal baktırdım . Bi önceki falından çok farklı konuştu. Farklı harfler zamanlar farklı olay kurguları verdi. Önceki falda biraz bildi gibi gelmişti. Şuan iyice salladı. Fal boş iş ya

Peki edi nerde bilen var mı??? Daha önce Bakırköy’de bir yerde bakıyordu dejavu Sanırım ordan ayrıldı bi dahada ulaşamadım...
birde Asmin cafe eray...Oda cafeden ayrıldı...ve inan ki en çok ona ulaşamadığım için üzülüyorum..şimdiye kadar baktırdıgım en tutarlı Faldı...bide ben enerjisini çok sevmiştim erayın

Yeşilköy kuba cafe esraya benden baska giden varmi?

Kadin izmire gidecek sin dedi izmire gidiyorum

Yokmu ona giden baska?

kizlar merhebalar ben eski uyeyim ve baktirmadigim falci kalmadigi nerdeyse)) bitek online olarak baktirmadim simdi okuyorum sayfalarda ilkay gur bir yolun var sitesinde cok ovmusler girdim ama fal baktir butonu yok profilinde çfal kabul etmiyor mu artik bilgisi olan varmi yada mailinden bakiyormu maili olan varsa bana yazsin lutfen

Yeşilköy kuba cafe esraya benden baska giden varmi?

Kadin izmire gidecek sin dedi izmire gidiyorum

Yokmu ona giden baska?
Ben baktırdım....1 ay ara ile baktığı iki fal birbiri ile tutarsız.....ilkinde pozitif konuştuğu adam için ikinci gidişimde bu ilişki bitmiş dedi, sadece arada 1 ay var....ama tek tük bildiği şeyler var.....Esra değil değil de tarot falının tutarsız olduğunu düşünüyorum, bence tarot anı gösteriyor, geleceği değil

Baristinizmi peki

Bu sorunun cevabini aldinmi bende bekliyorumda?
Önce iyi konuştu, ama durum kötüye gidince tekrar baktırayım dedim 1 ay sonra , o falda da çok kötü konuştu, doğrusu ikinci falı, olumlu konuştuğu ilk falı tutturamadı, olumsuz olacağını göremedi ilkinde

tutku bende patladı.. baktırdığımda 20 gün demişti 20 gün dolalı çok oldu hem de doğum günü,kutlama gibi bir yerde bi araya geleceksiniz dedi, orada bir araya gelip konuşma görüşmeniz olacak dedi. işin kötüsü yakınımı kaybetmek üzereyken ben mesaj attım çocuğa ve dönüş bile yapmadı bırakın bir araya gelmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…