İstanbul'da Fal - Falcılar

O kötü olmuş gerçekten ya Bana da bu ay sonu barışma, hatta uzun vadede evlilik demişti. İhtimal vermiyordum ama burda Tutku hakkında genelde iyi şeyler yazıldığı için ümitlenmiştim. Benim falım da yüzde doksan dokuz ihtimal patlayacak bence. 15 gün sonra da ben buraya yazarım patladı diye, bir sene boyunca baktırdığım tüm diğer falcıların patladığı yetmezmiş gibi.

Şu an Tutku’nun söylediği tarihler bende de patladı. Kronolojik olarak gidersek geçen sene hep bir araya gelme var demişti bana. Söylediği tarihlerde olmasa da dediği gibi oldu. Bu sene de mayısta ve ağustosta yine ayrılık gibi olacak demişti. Hatta ben mayısın ortasında “olmadı bak ayrılık sallamış demek ki” diye düşünüyordum ki 21 Mayıs’tan beri görüşmüyoruz. Bir de çok sık baktırmak biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla. Ben 1 ay ara vermeyi planlıyorum.

Tutku’nun falı bende de patladı sanırım.

Ben yalnızca bir kez baktırdım, o da patlarsa artık asla kimseye baktırmayı düşünmüyorum. Bir de şeyi soracaktım, bir araya gelme var demiş ya geçen sene. O durum gecikmeli olarak mı gerçekleşti?

arkadaşlar zehra dışında telefonda fal bakan var mı bildiğiniz? yıldızname istiyorum zehra hanım kahve su ve kehanet bakıyor gayet memnunum aslında ama yıldıznameyi çok merak ediyorum var mı önerisi olan?

Ben yalnızca bir kez baktırdım, o da patlarsa artık asla kimseye baktırmayı düşünmüyorum. Bir de şeyi soracaktım, bir araya gelme var demiş ya geçen sene. O durum gecikmeli olarak mı gerçekleşti?
Geçen sene de her baktırdığımda işte yok 10 gün yok 3 lü 5 li tarih diyordu. Ama hep düzelmesi için ekimi bulur diyordu. Hatta o zaman bile tam anlamıyla düzelmeyecek hep bir şeyler olacak demişti. Öyle de oldu dediği gibi. Ama sonuç dediği gibi olsa da aralarda baktırdığım fallar gecikmeli çıkmış oldu. Şimdi de tarihlere o yüzden takılmıyorum. Yoksa şimdiki küslük için de bu kadar uzun sürmeyecek demişti. 1 ay olacak neredeyse. Yani neticeyi tutturuyor bence. Ama zamanlarda sıkıntı var.

ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.

ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.
Başka baktırdıklarından olumsuz konuşanlar kimlerdi?? olumlu konuşanlar kimlerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…