O kötü olmuş gerçekten yatutku bende patladı.. baktırdığımda 20 gün demişti 20 gün dolalı çok oldu hem de doğum günü,kutlama gibi bir yerde bi araya geleceksiniz dedi, orada bir araya gelip konuşma görüşmeniz olacak dedi. işin kötüsü yakınımı kaybetmek üzereyken ben mesaj attım çocuğa ve dönüş bile yapmadı bırakın bir araya gelmeyi..
Ben yalnızca bir kez baktırdım, o da patlarsa artık asla kimseye baktırmayı düşünmüyorum. Bir de şeyi soracaktım, bir araya gelme var demiş ya geçen sene. O durum gecikmeli olarak mı gerçekleşti?Şu an Tutku’nun söylediği tarihler bende de patladı. Kronolojik olarak gidersek geçen sene hep bir araya gelme var demişti bana. Söylediği tarihlerde olmasa da dediği gibi oldu. Bu sene de mayısta ve ağustosta yine ayrılık gibi olacak demişti. Hatta ben mayısın ortasında “olmadı bak ayrılık sallamış demek ki” diye düşünüyordum ki 21 Mayıs’tan beri görüşmüyoruz. Bir de çok sık baktırmak biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla. Ben 1 ay ara vermeyi planlıyorum.
Geçen sene de her baktırdığımda işte yok 10 gün yok 3 lü 5 li tarih diyordu. Ama hep düzelmesi için ekimi bulur diyordu. Hatta o zaman bile tam anlamıyla düzelmeyecek hep bir şeyler olacak demişti. Öyle de oldu dediği gibi. Ama sonuç dediği gibi olsa da aralarda baktırdığım fallar gecikmeli çıkmış oldu. Şimdi de tarihlere o yüzden takılmıyorum. Yoksa şimdiki küslük için de bu kadar uzun sürmeyecek demişti. 1 ay olacak neredeyse. Yani neticeyi tutturuyor bence. Ama zamanlarda sıkıntı var.Ben yalnızca bir kez baktırdım, o da patlarsa artık asla kimseye baktırmayı düşünmüyorum. Bir de şeyi soracaktım, bir araya gelme var demiş ya geçen sene. O durum gecikmeli olarak mı gerçekleşti?
yıldızname mi bakıyor ne bakıyor?ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.
Başka baktırdıklarından olumsuz konuşanlar kimlerdi?? olumlu konuşanlar kimlerdi?ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.
Bebek Semi'nin olumsuz konuştuğu biri var mı acaba, çok merak ediyorum???beylikduzu sevgin bebek semi filan olumluydu bakirkoy civilti suna göker taksim olumsuzdu
askim kahve tarot taş hepsine beraber bakiyor ama uuzn surmuyor oyleyıldızname mi bakıyor ne bakıyor?
askim kahve tarot taş hepsine beraber bakiyor ama uuzn surmuyor oyle
zehra nasil dedikleri cikiyor mu?uzun sürmediğinde beni tatmin etmiyor ama ya 2 gün önce zehra hanıma baktırdım yine 2 saat sürünce az geliyor diğerleri :))
zehra nasil dedikleri cikiyor mu?
Bende hicbirseyi bilemedi o hicbirsey hemde gelecekle ilgiliBebek Semi'nin olumsuz konuştuğu biri var mı acaba, çok merak ediyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?