- 10 Mart 2010
- 2.459
- 3.228
- 723
bende cok merak ediyorumKizlar evinde suya yumurta kirip bakan Nazife , soganliktaki emine , erenkoydeki sebnem ve yayla mahallesindeki adini hatirlamadigim falci kadinla ilgili baktirip memnun kalan, fikri olan ve iletisim bilgilerini bilen kisiler bana acil donus yapabilir mi? Bu hafta bunlari denenej istiyorum telefonla randevu alacagim. Ayrica evinde bakan memnun kaldiginiz baska falcilar var mi?
Babcakil ulaşa bileceğimiz adres telefon vs bilgisi verebilirmisin bana .Birsene gitmek istiyorum.özel değilse de tam neleri bildi?ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.
Ben pek memnun kalmadim bugun gittim 100 tl icin degmezBabcakil ulaşa bileceğimiz adres telefon vs bilgisi verebilirmisin bana .Birsene gitmek istiyorum.özel değilse de tam neleri bildi?
İki tane Toprak var, biri Bakırköy Mandal kafede diğeri Symboldeselamlar herkese symbol cafe taksimde toprak varmış hala ordamıdır acaba birde ondan yorum alan oldumu arkadaşlar? sayfalarda toprak tan bahsediliyor ama aynı toprak mı emin olamadım ..
İki tane Toprak var, biri Bakırköy Mandal kafede diğeri Symbolde
Symbol’dekine hiç gitmedim ben. Ama Bakırköy Toprak her ne kadar geleceği henüz tutturmasa da an konusunda bayağı başarılı. Geçen yaz gittiğimde o anla ilgili hiç inanmadığım birşey söylemişti. Haklı olduğunu sonradan öğrendim. Burdan bir iki kişiyle de özelden konuştum, an konusunda ona güvenebileceğimi söylediler. Ama klasik cümleyi de söylemeden geçmiyim, enerji meselesi tabii:)ben çok uzun zamandır yüzyüze fal baktırmadımda hangisinden yorum alsam sizce sizde başarılı olan hangisi idi :) tabi ikisinede baktırdınızmı bilmiyorum ama ?
Symbol’dekine hiç gitmedim ben. Ama Bakırköy Toprak her ne kadar geleceği henüz tutturmasa da an konusunda bayağı başarılı. Geçen yaz gittiğimde o anla ilgili hiç inanmadığım birşey söylemişti. Haklı olduğunu sonradan öğrendim. Burdan bir iki kişiyle de özelden konuştum, an konusunda ona güvenebileceğimi söylediler. Ama klasik cümleyi de söylemeden geçmiyim, enerji meselesi tabii:)
Kizlar evinde suya yumurta kirip bakan Nazife , soganliktaki emine , erenkoydeki sebnem ve yayla mahallesindeki adini hatirlamadigim falci kadinla ilgili baktirip memnun kalan, fikri olan ve iletisim bilgilerini bilen kisiler bana acil donus yapabilir mi? Bu hafta bunlari denenej istiyorum telefonla randevu alacagim. Ayrica evinde bakan memnun kaldiginiz baska falcilar var mi?
Sizden ricam hangileri varsa banada yollayabilirmisiniz?mesaj attım :)
bana da yollayabilir misin canimmesaj attım :)
bana da atabilir misin?:) teşekkürler..mesaj attım :)
Yumurtacı nazife referansız bakmıyordu, teli vardı , aradım ama referansız olduğum için bakmamıştı, durum değişmiş olabilir tabii...yumurta falı bakan nazifeye giden var mi yorumlari alabilir miyim?
siz baktirdiniz mi?referens istemedi benden pazar gunleri 9 dan 1 e bakiyormus onun disinda evlere gidiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?