İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar evinde suya yumurta kirip bakan Nazife , soganliktaki emine , erenkoydeki sebnem ve yayla mahallesindeki adini hatirlamadigim falci kadinla ilgili baktirip memnun kalan, fikri olan ve iletisim bilgilerini bilen kisiler bana acil donus yapabilir mi? Bu hafta bunlari denenej istiyorum telefonla randevu alacagim. Ayrica evinde bakan memnun kaldiginiz baska falcilar var mi?

bende cok merak ediyorum

2 haftadir baktirdigim fallarla ilgili bilgi vereyim. Yarin kadikoye gidecegim bakalim ordan ne cikacak?
1. Mandal cafe Toprak, an ve gecmiste cok basariliydi 1 aylik vade verdi olma ihtimali var.
2. Cafe46 Nalan, anda fena sayilmazdi oda 1 aylik vade verdi. Toprakla benzer seyler soyledi ama gitmeyen birsey kaybetmez.
3. Laf Cafe Oktay, parama yazik keske gitmeseydim. Cevremde evli olan kisi icin bile bunlar evlenmeyecek yuzuk gormuyorum evlilik olmayacak dedi. Asla gitmeyin.
4. Storm Lounge Umit Koc, gecmiste cok basariliydi ama taaaa 6 7 sene onceki yasadiklarimi anlatti. Anda da iyiydi. Gelecekle ilgili birsey demedi. Vade vermedi. Tavsiye verdi ve boyle yaparsan gorecegiz neler olacagini dedi. An ve gecmis icin tercih edilmeli.
5. G.O.P. Birsen, burda ovuldugu kadar iyi degil bence. Sen ayrilik yasamissin ne oldu ki diye bana sorarak fali devam ettirdi. Benim yonlendirmelerimle bakti. Sende buyu var ailene yapilmis dedi. Gelecekle ilgili sordugum soru icinde arar mi aramaz mi bilemem dedi. 100 tl icin gidilmez.
6. Avcilar Laflafa Saliha, HARIKAYDI. Belki enerjimiz tuttu bilemiyorum herkeste iyi olmayabilir. Ama anda ve gecmiste muhtesemdi. Herseyi doktu onume. Karsi taraf icinde benim icinde soyledikleri yasadiklarimiz dogruydu. Diger falcilarin bilmedigi birseyi bildi tavladi beni. 60 tl cay ve tarot bakti. Gelecekle ilgili 2 aylik vade verdi gorecegim.
7. Avcilar Ortaseker Oya, ortalama bir faldi. Daha iyileri var. 40 tl ye daha iyilerine baktirilir.

ben birseni tavsiye ediyorum hüngür hüngür aglyarak ciktim ama asla size boş ümit vermiyor aci gercekleri duymak isteyen cesur yürekli arkadaslarim kapisini calabilir.
Babcakil ulaşa bileceğimiz adres telefon vs bilgisi verebilirmisin bana .Birsene gitmek istiyorum.özel değilse de tam neleri bildi?

merhaba kızlar mesajların hepsine okuyamacağım için belki konuşulmuştur ama sorayım.
şu youtuber makyajmıdedin ayşegül bir fal vidosu çekti onun altında birgül diye bir falcı önerilmiş. bir cafede çalışmıyormuş. altına baya iyi yorumlar yazılmış numarası falan da var. giden, bilen var mıdır? reklam olmasın.

selamlar herkese symbol cafe taksimde toprak varmış hala ordamıdır acaba birde ondan yorum alan oldumu arkadaşlar? sayfalarda toprak tan bahsediliyor ama aynı toprak mı emin olamadım ..

selamlar herkese symbol cafe taksimde toprak varmış hala ordamıdır acaba birde ondan yorum alan oldumu arkadaşlar? sayfalarda toprak tan bahsediliyor ama aynı toprak mı emin olamadım ..
İki tane Toprak var, biri Bakırköy Mandal kafede diğeri Symbolde

arkadaslar merhebalar bugun ilkay gure gonderdigim falim geldi kahve fali ve cok begendim gerci olumsuz konusmus ama olumlu taraflari da vardi falin simdi sormak istedigim aranizda ilkay gure fal baktirip da dedikleri birebir cikti diyen var mi ???? birde zamanlama konusunuda nasil ?? yani verdigi tarihler de cikiyor mu ?

ben çok uzun zamandır yüzyüze fal baktırmadımda hangisinden yorum alsam sizce sizde başarılı olan hangisi idi :) tabi ikisinede baktırdınızmı bilmiyorum ama ?
Symbol’dekine hiç gitmedim ben. Ama Bakırköy Toprak her ne kadar geleceği henüz tutturmasa da an konusunda bayağı başarılı. Geçen yaz gittiğimde o anla ilgili hiç inanmadığım birşey söylemişti. Haklı olduğunu sonradan öğrendim. Burdan bir iki kişiyle de özelden konuştum, an konusunda ona güvenebileceğimi söylediler. Ama klasik cümleyi de söylemeden geçmiyim, enerji meselesi tabii:)

enerji meselesi tabikide teşekkür ederim bakırköy tarafına geçersem deneyeyim o zaman..

mesaj attım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…