- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
Bugun kadikoyde baktirdiklarimi paylasayim.
1. La porte Nur Hn. Aslinda guzel seyler soyledi ama 3 gunluk vade verdi. Yuzuk gordu evlenme teklifi alacagimi soyledi bu olmazsa gel beni bul diye iddiali konustu. Eger benden cikip farkli farkli falcilara gidip fal baktirirsan isin suresi uzar ters teper sonra niye olmadi dersin dedi. Aslinda hakli ama 3 gunde cok kisa bir sure bence
2. Istanbul Cafe Hande oda Nur ile benzer seyler soyledi ani bence guzel yorumladi. Astroloji yorumuda katti. Verdigi vadeler aylık sureler oyuzden suan gelecekle ilgili birsey diyemiyorum.
3. Nostradamus Cafe Aleyna* adini yanlis hatirlamis olabilirim buna benzer bir isimdi. Cooooook iddiali konustu beni Amerikadaki ozgurluk heykelinin onunde gordu falan. Aslinda bu aksam bir arkadasimin Amerikaya gitmek istedigini ama yaninda arkadas bulamadigini ogrendim bana biraz zarf atti sanirim ona eslik etmem icin ama gidersem duygusal anlamda yanlis anlasilir diye gulup gectim ustundr durmadim. Kabul etsem fali gerceklesebilirdi. Dusununce bugun gittiklerimin icinde en iyisiydi. Gecmis ve ani guzel bildi. Ama ısrarla iliskin icin kursun dokeyim hemen donsun dedi bu beni biraz itti. Genelde fallari kisa surede cikarmis cok iddialiydi yakin zamanda gorecegim sonuclari. Cikma ihtimali yuksek seyler soyledi begendim.
4. Aura Cafe Mina bosuna 75 tl verdigim bir faldi. Bir ara kisileri karistirdiniz heralde cunku bu ozellikte degil dedim inatla oyle oldugunu soyledi. Her falcinin olumlu konustugu konuda o olumsuz konustu ama gecmis ve ani iyi bilemedi begenmedim
5. Siginak Cafe Niko kisilik analizleri gayet iyiydi. Gecmiste de aslinda iyiydi ama beni şoka ugratmadi. Vay be hayatimi doktu onume diyemem daha iyilerine denk gelmistim. Benim onumden 3 kisi baktirdi 1 begendi 2 si pek memnu ayrilmadi.
Yarinda Taksimi deneyecegim. Cuma belki yayla ya giderim fikriye hanima. Pazar sabah Nazifeyi dusunuyorum. Bu haftayi bu sekilde kapatip cooook uzun bir sure fala ara verecegim.
La porte de birine baktırdım ama adını unuttum bu nur masmavi iri gözleri olan olumsuz konusan kendini öven kadınmı
birde Mina ya bende gittim enerjisi çok düşürdü beni sanada tarot açmadan önce karalama baktımı ısrar ettiği şey neydi isim felanmı,birde bana varsayım üzerine konuştu ve çoook uzak tarihleri veriyor
Valla okadar alakasiz anlatti ki Mina koptum zaten ben o yuzden detay bile veremicem cok kotuydu. Ilk basta adimi yazip karalama birseyler yapti evet ama asla basarili degil yada enerjimiz tutmadi.
Erenköy Şebnemi hiç tavsiye etmem. Diğerlerini tanımadım. Göztepe Neval var, evinde bakıyor.Kizlar evinde suya yumurta kirip bakan Nazife , soganliktaki emine , erenkoydeki sebnem ve yayla mahallesindeki adini hatirlamadigim falci kadinla ilgili baktirip memnun kalan, fikri olan ve iletisim bilgilerini bilen kisiler bana acil donus yapabilir mi? Bu hafta bunlari denenej istiyorum telefonla randevu alacagim. Ayrica evinde bakan memnun kaldiginiz baska falcilar var mi?
Sarmaşık Hasan bence de iyi. Ama beni de papaz işlemlerine yönlendirmişti. 3-4 sene önce 500 lira vermiştim. Yaptığı şey, fayda sağladı mı, sağlamadı mı, bilmiyorum.Bugun Taksimdekileri denedim. Hemen paylasayim izlenimlerimi.
1. Majestic Humay, kendine ozel ayba fali bakti. Uzerimdeki negatif enerji cok yuksek oldugundan tam odaklanamadigini soyledi. Sözde transa girip benim evimin icine girdi odami falan tarif etti. Aslinda bu kismi tutturdu. Ama kendini fazla ovdu 14 yasinda 4 gub kilisiye kapatilmis ve ciktiginda onu kapatan papaz ölmus. Kendi cini tarafindan papaz öldurulmus daha dogrusu. Buyu yaptigini ve 4 gunde sonuc alabilecegimi soyledi. Acikcasi bu konusmalar beni soguttu. Israrla kursun dokturmem gerektigini sali veya pazar gunu 11,e kadar onun yanina gitmemi soyledi. Dokulen kursunu kiliseye goturup ayine katilacakmis. Toparlamam gerekirse onermem.
2. Kadinlar Kahvesi Remziye, anı ve gecmisi guzel yorumladi. Gelecekle ilgili diger falcilarla benzer olmasi muhtemel seyler soyledi.
3. Symbol Ozgur, aslinda toprak icin gittim gec gelecegi icin hicbir fikrim olmadigi halde ona baktirdim. Ama pisman olmadim. Ani ve gecmisi guzel yorumlari. Gelecek hakkinda da digerleriyle benzer seyler soyledi. Gidilebilir
4. Damlalar Tugba, okadar hizli konustu ki hic ama hicbirsey anlamadim. Soylediklerinin icinden sadece tarihleri aklimda tuttum. Sanirim diger falcilarla benzer seyler soyledi. Asla anlasilir konusmuyor ve aradaki nefes alislari cok urkutucu. Farkli olmak icin mi boyle davraniyor yoksa istemsizce transa mi geciyor anlamadim. Bilen varsa soylesin lutfen.
5. Kapriss Cafe Roza, ben cok begendim. Ani ve gecmisi cok guzel anlatti. Kafamda planladigim birkac ce deseyide bildi. Gelecek digerleriyle ayni. Tavsiye ederim.
6. Sarmaşik Hasan, cok cok iyiydi. Diger falcilarin soylemedigi detaylari bildi. An ve gecmiste fark atti digerlerine gore. Gelecekte digerlerine gore olumsuz konustu ve bana bir papaza git diye tavsiye verdi. Bizim hocalara gidip para kaybetme bu adama buyu yapilmis git papaza bozdur buyuyu dedi. Maddi bir beklentisi yoktu ama hosuma gitmedi bu yonlendirme. Bundan sonra ani ogrenmem icin hasani tercih ederim.
7. Pen Cafe Yeter, farkli bir bakim teknigi var. Partnerimin agzindan konusarak bakim yapti. Tespitleri cok dogruydu. Begendim.
8. Iranli elmira, umarim yanlis kisi degildir ama 2 senedir evinde bakmiyormus telden bakiyormus. Yanlis kisi olsa bile begendim ben. Digerleriyle benzer seyler soyledi. Gecmis ve anda iyiydi.
Yarin kurtulus Ritaya gidecegim. Pazarda kismetse yumurtaci Nazifeye. Ve artik fal olayini kapatacagim.
Sarmaşık Hasan bence de iyi. Ama beni de papaz işlemlerine yönlendirmişti. 3-4 sene önce 500 lira vermiştim. Yaptığı şey, fayda sağladı mı, sağlamadı mı, bilmiyorum.
Göztepe Neval'e ben 4 sene önce ve sadece bir kez gittim. O tarihlerde ilişkim başlamak üzereydi ve Neval, o kişi hakkında çok olumsuz şeyler ve benim de çok üzüntü yaşayacağımı söylemişti. Aynen böyle oldu. Nevale bir daha gidemedim, başka şehirde yaşıyorum. Yeşilköy Gül'ü hiç bilmiyorum. Bildiğim bir Gül vardı ama o Taksimden Bostancı tarafına gitti, sonra da kayboldu. Eğer aynı Gül ise tavsiye etmem. Nevalin telefonunu gönderiyorum.Demekki Hasanin tarzi degismemis yonlendirme isini yapmaya devam ediyor. Goztepede ki Neval iyi mi peki? Onun iletisim bilgisini alabilir miyim?yesilkoyde gul varmis birde onu biliyor musun?
Kurtuluş Rita öyledir, sorar, bu birşeyleri görmediği anlamına gelmiyor, artık gördükleri üzerine çok kafa yormak istemiyor bence, birşeyler görüyor ama tam çözümleyemiyor o yüzden soruyor, o kısmı dediğiniz gibi ama gelecekle ilgili sorduğum sorularda verdiği cevaplar hep doğru çıktı bende, size ne söylemişti, gelecek için diğerleri gibi mi konuştu??Bugunki fallarimdan bahsedeyim :) Artik jubilemi yapmam lazim.
1. Kurtulus kor melahat, hic begenmedim. Bukadar sene nasil fenomen olmus ilginc. Geleni gideni cok oldu ben oradayken. Tamamen bana sorarak cevaplarima gore bakim yapti. Tavsiye etmem.
2. Besiktas symbol Can, o saatte sadece o musait diye baktirdim ama genel sureci iyi yorumladi. Digerleriyle benzer bir vade verdim.
3. Mi Cafe Yagmur, aslinda Handeyi istedim ama randevulu bakiyormus almadilar. Yagmurdan da memnun kaldim. Sureci iyi yorumladi. O da diger falcilarla benzer vade verdi.
4. Avcilar Nesibe, daha once 2 kez baktirdim. Ilk baktirdigimda begenmemistim ama sonradan herseyin dedigi sekilde verdigi vadelerle gerceklestigini gorunce 2.kez gitmistim. Ama o sefer tutmamisti. Birkez daha sans vermem istedim. Sureci iyi yorumladi aslinda benzer vadeler verdi. Ama daha iyi var. 70 tl icin degecegini sanmiyorum.
5. Kurtulus Rita, hic tavsiye etmem. Melahatla ikisi nasil bukadar meshur olmus. Onlardan daha iyileri var. Bunlar artik isi cozmusler. Soru cevap seklinde bakim yapiyorlar. Neden ayrildin diyor. Eee mumkunse sen soyle neden ayrildim. Boyle fal mi olur? Kac aydir ayrisin diyor soyluyorum. Verdigim cevaba gore işte ben gordum ondan sordum diyor. Begenmedim hic.
Valla olumsuz konustu digerlerine gore.. olmayacak dedi. 2 kisiyi sordum birini salla dedi ama doner mi donmez mi birsey demedi sadece salla dedi. Digeriyle de evlilik yok baskasi olacak dedi. Ben sanirim brn konusmadan bana hayatimi anlatan isim veren kisileri seviyorum. Bu sekilde guven vermiyor bana. Simdi ben karsi taraf seni dusunmuyor dese de inanamam ki ona sonucta benle ilgili tespitleri bile olmadi. Belkide gec gittim enerjisi dusmuste olabilir. Hele Melahat bir odanin icinde 4 bekleyen musteri 1 kizi 3 torun bir Melahat bir ben. O kadin kendini veremedi ki fala. Arada telefon geldi onla konustu. Arada torunlara laf yetistirdi. Benim fal kaymadi arada.Kurtuluş Rita öyledir, sorar, bu birşeyleri görmediği anlamına gelmiyor, artık gördükleri üzerine çok kafa yormak istemiyor bence, birşeyler görüyor ama tam çözümleyemiyor o yüzden soruyor, o kısmı dediğiniz gibi ama gelecekle ilgili sorduğum sorularda verdiği cevaplar hep doğru çıktı bende, size ne söylemişti, gelecek için diğerleri gibi mi konuştu??
melahat boş bir kadın değil ama bana da baktığı fal çok kotuydu surekli soru sordu maalesef. yorumunuxa şiddetle katılıyorum eskiden çok iyidir belki ama bana faydası olmadi. sadece cok sempatikti.Valla olumsuz konustu digerlerine gore.. olmayacak dedi. 2 kisiyi sordum birini salla dedi ama doner mi donmez mi birsey demedi sadece salla dedi. Digeriyle de evlilik yok baskasi olacak dedi. Ben sanirim brn konusmadan bana hayatimi anlatan isim veren kisileri seviyorum. Bu sekilde guven vermiyor bana. Simdi ben karsi taraf seni dusunmuyor dese de inanamam ki ona sonucta benle ilgili tespitleri bile olmadi. Belkide gec gittim enerjisi dusmuste olabilir. Hele Melahat bir odanin icinde 4 bekleyen musteri 1 kizi 3 torun bir Melahat bir ben. O kadin kendini veremedi ki fala. Arada telefon geldi onla konustu. Arada torunlara laf yetistirdi. Benim fal kaymadi arada.
kızlar merhebalar tanıyanlar tanır ben cok eski üyeyim buraya ve zamanında benim de bir aşk hikayem vardı sevdigim adam doguluydu ve ailesi zorla akraba bir kızla evlendirdi ve gitmedigim baktirmadigim falci kalmadi kadikoy,avcilar,bakirkoy,taksim,evinde bakanlar,internetten bakanlar,telefonda bakanlar yani tanidiginiz tanimadiginiz herkese baktirdim ve hepsi bu adam sana cok asik pisman olup geri donecek dediler ve evet hepsinin de dedigi cikti aylar sora beni aradi ve keske ailemi dinlemeseydim keske kacip gitseydik buralardan dedi bana,ve esime seni anlattim hala seni cok sevdigimi soyledim dedi dusune biliyormusnuz?? aramizda cok kultur farki vardi o ,onun ailesi kapaliydi ve kapali bayan istiyordu,o aradiktan sora zaman zaman hep kendisi aradi sordu beni,seni asla kayb etmek istemioyrum dedi,onceleri ailesinin benim karsisina almadi korkaklik yapti diye cok sinirli ve kirgindim ona tabi evlendigi donemde bende panik atak kulak cinlamasi nefes darligi gibi hastaliklar ortaya cikti stresden depresyondan ve yillarca tedavi aldim,ve yillar gectikce icimdeki bu kirginlik nefrete donustu,yasadigim tum bu saglik sorunlarinin,ailemle olan tum sorunlarini onun bana cektirdigi acilar yuzunden oldugunu anladim ve onu heryerden engelledim su an ne yaparsa yapsin bana ulasamaz ve sunu anladim yillar sora ki eger gercekten sevseydi neolursa olsun yanimda olurdu ailesini karsisina alirdi ve ben sevdigim kadinla evlenecegim derdi ama diyemedi,korkakk.... yani diyecegim su ki kizlar belki zamaninda 5000 liraya yakin fala para verdim ve cok pismanim,ayrica falcilar bana hep karsina hayatinin aski cikacak isminin son iki harfinde ,,an,, var dediler ve tabikid cikmadi oyle biri:)))) su an cektiginiz acilar belki taze belki fal size terapi gibi geliyor ama inanin hicbir falci geleceyi bilemez geleceyi ALLAHtanbaska kimse bilemez fal baktirmak yerine cok cok dua edin ve bunu eminlikle soyluyorum ki gordugunuz ruyalara fallardan daha fazla guvenin cunki ben fal baktirmadan once gordugum tum ruyalar gerceklesirdi mesela o evlemeden 3 gun once 3 gun ard arda ruyamda tabancayla beni kalbimden vurdugunu gordum ve 3 gun sora facede dugun fotograflarini gordum,Rabbim bize ruyalar yoluyla zaten isaretler gonderiyor biz bununla yetinmeyip gunaha giriyoruz ve fal baktiriyoruz hep paramiz gidiyor hem de umut veriyorlar bosu bosuna,,ve fal baktirmaya basladiktan sora artik ruya goremiyorum ve gorduklerimi de hatirlamiyorum,sanki ALLAH o gucu de aldi elimden fal baktirmaya basladiktan sora( simdi ara ara online baktririyorum oyle eglencesine ama eskisigibi bagimli degilim yani diyecegim o ki gercekten seven insan neolursa olsun mucadele eder ve yaninizda olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?