- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Yok canim geçen aylar yazan ben degildim çünki benim hikayem 2 yıl önceye dayalı hatta 3 yıl önce evlendi o 6 ay aora da beni aradı,dediğin gibi benim de sezilerim çok güçlüdür aklımdan ne geçse başıma iyi kötü fark etmez ama fark ettiğim tek şey bu ki ona karşı olan kırgınlığım artık nefrete dönüştü keşke hiç hayatima girmeseydi,ve o dönem bi arkadaşım vardı eşi boşanmak istiyordu o da tüm falcılara baktırmışdı ve hepsi geri dönecek demişti ama geçenlerde konuştum boşanmışlarrr bir tek medyum selena söylemişti bu yolun geri dönüşü yok diye o da tesadüf çıktı herhalde artık hiçbi falcıya ina mıyorum benim baktırmamın tek sebebi terapi gibi geliyor bana yani psikologa 600 lira vermektense 20-30 liraya fal baktiriyorum karşımdaki konuşuyor yeri geliyor tavsiye veriyor bende dinliyorum ha özel insanlar vardır ALLAH özel vergi vermişdir gelecegi görüyorlardır meşhur medyumlar mesela Cezmi gibi ama o özel yetenekli insanlar kesinlikle cafe uada internet falcıları değilllve söylemeyi unuttum yaşadıgın benzer saglık sorunlaırnı bende yaşadım ve ondan sogudum hatta bunlar senin yuzunden oluyor diye onada dedim resmen benzer hikayeler valla çok şaşırdım yazmıycaktım dayanamadım
Yok canim geçen aylar yazan ben degildim çünki benim hikayem 2 yıl önceye dayalı hatta 3 yıl önce evlendi o 6 ay aora da beni aradı,dediğin gibi benim de sezilerim çok güçlüdür aklımdan ne geçse başıma iyi kötü fark etmez ama fark ettiğim tek şey bu ki ona karşı olan kırgınlığım artık nefrete dönüştü keşke hiç hayatima girmeseydi,ve o dönem bi arkadaşım vardı eşi boşanmak istiyordu o da tüm falcılara baktırmışdı ve hepsi geri dönecek demişti ama geçenlerde konuştum boşanmışlarrr bir tek medyum selena söylemişti bu yolun geri dönüşü yok diye o da tesadüf çıktı herhalde artık hiçbi falcıya ina mıyorum benim baktırmamın tek sebebi terapi gibi geliyor bana yani psikologa 600 lira vermektense 20-30 liraya fal baktiriyorum karşımdaki konuşuyor yeri geliyor tavsiye veriyor bende dinliyorum ha özel insanlar vardır ALLAH özel vergi vermişdir gelecegi görüyorlardır meşhur medyumlar mesela Cezmi gibi ama o özel yetenekli insanlar kesinlikle cafe uada internet falcıları değilll
Medyumlar dediğin gibi sorduğumuz andaki düşünceler üzerinden yorum yapıyor gerçekten...medyumların anlamadığı nokta şu oluyor
adam boşanmak istemiyor ama birşey olıyor boşanıyor yada kadın çok istiyor ama boşanamıyor sözde medyum bunu boşancaklar diye yoruyor bana ne dediyse yasadıgım parasız. bakan arldsm bile annemle babamın boşancak larını bilemediler cunku annem bize düşkündü maddi geliri. yoktu boşanmayı dusunuyor ama yapamıyor dediler 2ay sonra bir şey oldu annem hemen dava açtı geride dönmedi ve taşındık bitti 2yıl sonrada rsmen boşandılar bana 4yılı goren falcı annemn 2yıl sonrasını goremedi...
yani. boşanma olaylarına ben inanmıyorum buyuzden fala oturdugumda falcıya ablık durum dusunce için geldim dıyorum cubku iyi biliyorumki medyumsa helehele o anki. dusunceyi. cok ıyı kaptıgı için asla. gbi. yorumlar yapıyor ama gelecek heran playlar kapımızda anlık olaylar fikir. değişikliği yapıyor dualar felan işte buyuzdne boşanma ve evlilik bence en kralı gelse eminim tesadüf tutmuştur...
adamın hisleri yogundur ama evlilik dusunmez evlilik yıldızın yok der mesela buda yanlış her düşüncemiz olsaydı ohooooooo
yapabiliyor sak o anlık enerjileri. gorup ona gore şekil alabiliriz
gercekten 6yıl once bana fal bakan tanıdıgmn benle ilgili dediği çıktı ama anneme çıkmadı benle ilgili dediği şeyi ven o ara hiç aklımdan bile geçirmiyordum işte asıl fal budur bence akıldan gecemeyen seyi görmek.. yıne 6yıl once bir kadının dediğini. yasadım ama anneme oda boşanma yoı demişti ve anneme şimdi sordım bana dediği hiçbişey çıkmadı dedi ama bana dediği hiçbir. ihtimal vermediğim şey oldu şuan enazından başlangıcı oldu eminim sonu belli değildir
Yumurta falı bakan kim ii mi o kadun AcabaMedyumlar dediğin gibi sorduğumuz andaki düşünceler üzerinden yorum yapıyor gerçekten...
Medyumlar dediğin gibi sorduğumuz andaki düşünceler üzerinden yorum yapıyor gerçekten...
Hoşgeldin Seda arkidişfeysden sedanın fal dünyası antalya var arkidişler samimi ve dürüst bulacaksınız deneyin
ben ritaya gittim gayet başarılı aşırı doğru konuştu her şeyi bildi (hiç soru sormadan) geleceğin ucu açık bıraktı kesin bir şey söylemedi yanikızlar esenler ayşe ve kurtulus rita ya gidenler naisl bıldunuz acaba?
Esatpaşa bana yakın arkadaşlar:) Fatoş nasıl biri ve ne kadara bakıyor.... Burda çok övülmüş diye Damlalar Tuğbaya gittim,kadın bana sevmiyor etmiyor dedi kabul peki sevmiyor sonra da döner o sana diyor.Hızlı ve nefessiz konuşuyor.Yani ben de inandırıcılık payı zayıf oldu çok iyi ağzı laf yapıyor.Enerji tutmasını bilmem ama bence yeterli değildi. Symbol Cafe Serkan beş dakikalık ve anlamsız bir faldı. Yani her şey ortada kaldı. Hele Kadınlar Kahvesi Pelin aman allahım arkadasla gittik sanırım alttan masayı dinliyorlar orada,arkadas ne konustuysa onu kendisine söylemiş ama ben agzımı açmadım bana hep salladı sakın gitmeyin...Ama şu Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice... biri yardım etsin bulursanız ne olur yazın...Benim iyi bir tarotçum var gerçekten çok başarılı bir kadın ama o kadar çok baktırdım ki artık değişiklik arıyorum.Telefonda da bakıyor ama İzmirde yaşıyor.Ben yüzyüze birini arıyorum...Yardım edin şu bayanları bölüşüp bakalım:)))))))))))))Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi?
walla pembeci değildir göker...yani bana dediklerini yaşadım...bununla sonunuz yok sen bitirmediğin sürece gelir gider böyle dedi.. o dönem küstük asla aramaz dedim...arar buu yine döner dedi..ama yine gider..tutarsız çünkü....sorumluluk alamaz...gibi gibi konuşmalar yaptık..nerdeyse tarihleriyle yaşadım...yinede fal bu üzme kendini...allah hakkında hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin..
Aaaa bu arada Seda Hanıma da gecen ay baktırdım Antalyalı olan telefonda... Bana bir süreç verdi ama dedikleri bana çok da tutarlı gelmedi ve çıkacağını sanmıyorum.Temmuzun sonu Ağustos gibi beklicez bakalım ama daha çok psikolog gibi konuşuyor hani rahatlım derseniz o gün sorun yok ama ne olacak nasıl ilerleyecek tarzı sorular için pek de uygun değildi bence...Esatpaşa bana yakın arkadaşlar:) Fatoş nasıl biri ve ne kadara bakıyor.... Burda çok övülmüş diye Damlalar Tuğbaya gittim,kadın bana sevmiyor etmiyor dedi kabul peki sevmiyor sonra da döner o sana diyor.Hızlı ve nefessiz konuşuyor.Yani ben de inandırıcılık payı zayıf oldu çok iyi ağzı laf yapıyor.Enerji tutmasını bilmem ama bence yeterli değildi. Symbol Cafe Serkan beş dakikalık ve anlamsız bir faldı. Yani her şey ortada kaldı. Hele Kadınlar Kahvesi Pelin aman allahım arkadasla gittik sanırım alttan masayı dinliyorlar orada,arkadas ne konustuysa onu kendisine söylemiş ama ben agzımı açmadım bana hep salladı sakın gitmeyin...Ama şu Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice... biri yardım etsin bulursanız ne olur yazın...Benim iyi bir tarotçum var gerçekten çok başarılı bir kadın ama o kadar çok baktırdım ki artık değişiklik arıyorum.Telefonda da bakıyor ama İzmirde yaşıyor.Ben yüzyüze birini arıyorum...Yardım edin şu bayanları bölüşüp bakalım:)))))))))))))
Hadi ya ama herkesede olumsuz konuşmuyor ki...epey bi zaman sonra baktırdım ben mesela...yeni birisi için...onunla ilgili hiç olumsuz konuşmadı...hatta ben olumsuz görüyorum bir takım durumları o ısrarla olumlu olacak diyo...daha vaktimiz var bakalım ne olacak...vefk yaptırmadım ama duydum...bu gibi şeyleride bilen eden birilerine yaptırmak lazım ama malum ortalık dolandırıcı dolu...inanılmaz paralardan bahsediyorlar...Valla çok ilginç birşey yaşadım 1ay once acayip detaylı fal baktı bana göker su falıydı gerçi okadar olsun dimi.. 1bucuk ay sonra baktırıım aynı yorumu yaptı yani.olucak dediğine hatta inanmadığım için kızdıgına gelir gider gelir. gider dedi. şuan tuhaf kandırılmış hissediyorum kendimi. gökeri. aratırken mesajını buldum canım valla be diyim artık fal yerine başka şey yapsaydık çoktan elde ederdik gibi...buarada gökere Vefk yaptıran varmı yada bunu duyan
Hadi ya ama herkesede olumsuz konuşmuyor ki...epey bi zaman sonra baktırdım ben mesela...yeni birisi için...onunla ilgili hiç olumsuz konuşmadı...hatta ben olumsuz görüyorum bir takım durumları o ısrarla olumlu olacak diyo...daha vaktimiz var bakalım ne olacak...vefk yaptırmadım ama duydum...bu gibi şeyleride bilen eden birilerine yaptırmak lazım ama malum ortalık dolandırıcı dolu...inanılmaz paralardan bahsediyorlar...
birde Asmin cafede Eray vardı...ordan ayrıldı...numarasını bilen eden var mı ya??? Ben ondan epey memnundum
Kızlar ne olur vefkti şuydu buydu bunlara prim vermeyin. Bu konuyla ilgili daha önce epey bir şey yazmıştım. Ben Gökere geçen ay baktırdım, genel olarak olumsuzdu, faldan bir gün sonra bana mesaj atıp istersen sevdiğinle aranın düzelmesi için vefk yazayım dedi. Yok sağol, o kişi için hayırlı değil demiştin deyince haa tamam falan diye geri adım attı. Bunlar bizden para koparmak için yapılan numaralar, başka hiç bir şey değil. Durumumuz tabii ki olumsuz olabilir, bunun çaresi de bana kalırsa ancak bizim ettiğimiz dualar olabilir. Sizi hiç tanımayan biri çiziktireceği sözde muskalarla, dökeceği kurşunlarla nasıl kaderinizi değiştirebilir ki? Sizin edeceğiniz dualar neden işe yaramayacak da başka bir insanın para karşılığı yapacağı şeyler sizin durumunuzu düzeltecek, aklınız alıyor mu? Bu insanların ne gibi bir ayrıcalığı olabilir ki sizce? Bunca şeyi değiştirmeye kudretleri vardı madem, ne demeye 50-60 lira gibi rakamların peşinde fal bakıp yaşamlarını kazanmaya uğraşıyorlar? Gökerden söz edildiği için onu örnek verdim ama bunu yapan tek o değil tabii ki. Onun baktığı faldan sonra moralim bayağı bozulmuştu, ama bu vefk meselesinden sonra kasıtlı olarak olumsuz konuştuğunu düşündüm, falını da o andan sonra asla kafama takmadım. Siz de takmayın bence. Ne olduğu belirsiz insanlara para kaptırmayın, onlar yalnızca sizin duygularınızı ve ümitlerinizi istismar ediyorlar. Bana kızacak olan varsa dilediği kadar kızabilir ama bu konuda düşüncelerim çok net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?