İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok canim geçen aylar yazan ben degildim çünki benim hikayem 2 yıl önceye dayalı hatta 3 yıl önce evlendi o 6 ay aora da beni aradı,dediğin gibi benim de sezilerim çok güçlüdür aklımdan ne geçse başıma iyi kötü fark etmez ama fark ettiğim tek şey bu ki ona karşı olan kırgınlığım artık nefrete dönüştü keşke hiç hayatima girmeseydi,ve o dönem bi arkadaşım vardı eşi boşanmak istiyordu o da tüm falcılara baktırmışdı ve hepsi geri dönecek demişti ama geçenlerde konuştum boşanmışlarrr bir tek medyum selena söylemişti bu yolun geri dönüşü yok diye o da tesadüf çıktı herhalde artık hiçbi falcıya ina mıyorum benim baktırmamın tek sebebi terapi gibi geliyor bana yani psikologa 600 lira vermektense 20-30 liraya fal baktiriyorum karşımdaki konuşuyor yeri geliyor tavsiye veriyor bende dinliyorum ha özel insanlar vardır ALLAH özel vergi vermişdir gelecegi görüyorlardır meşhur medyumlar mesela Cezmi gibi ama o özel yetenekli insanlar kesinlikle cafe uada internet falcıları değilll

Sende ilgimi çeken şey şu oldu canım kırgınlığı nefrete dönüşmüş bende sevgimden dolayı alttan ala ala kırgınlıklarımı bile diyemiyordum içime atıyordum ama en sonunda baktımki. kırgınlıklar nefrete dönüşmek üzere en sonunda ne kadar kırgın oldugumu soyledim artık zerre kadar vicdanı varsa kendi düşünür. kendi bilir dedim. Benm kırgınlığımu soylemem nedenim elimden ucacagı endişesi ve olumsuz neticeli fallarda aman alttan al gbi yorumlardı.. ben şuan soyledim bekliyorum ama bir sonuc olmassa bende kalbime yada gecmişe gömecem ve bende çok pişmanım fal baktırdıma tevbe de ediyorum zaten ve fallaırmı dinledim en çok dediğim gbi. benim kendi. kendime şu olucak hissediyorum dediklerim daha çok olmuş...
ve artı parantrz boşanma olaylaırnı emin ol kimse bilemiyor isterse cinli medyum olsun kimi yıllar veriyor biray sonra boşanan olıyor annemle babama boşanma yok diyorlardı o sene boşandılardı mesela bunun gbi pekçok örnek var. Anlık şeyleri biliyorlar ama boşanma evlenmeyi. kesinlikle bilemiyorlar bence hâlâ kurtarılacak ilişkiler varsa kurtulıyor ipin ucundan dönmek gibi. hisseddim kendimi. fal olayını nefret etmeden bırakarak gerçek kendimi. buldum hatta karşımdaki sen değiştin dedi bende hayır ben kendimi. buldum dedim bir şekilde ve çok rahatladım biraz daha terapatiylw kensi hislerime yonelik karar alıcam kimi bırakma aslaaaaa gelmez diyor kimi bıraksan da gelir diyor ama karar verdiö yalnızca kendimi dinliycem
birde seven erkek yok değil illaki onlarda seviyorlar yalnız erkeklerde öncelik sıralaması toplum(aile iş elalem), para ondan sonra aşk geliyor malesef bu cidden üzücü boşa caba harcıyoruz ya aileler uyuşacak yada iyi maaş kazancan ondan sonra kapında it olurlar o aslan kesilen köpekler... umarım anlatabildim gerçekler bunlar..

medyumların anlamadığı nokta şu oluyor
adam boşanmak istemiyor ama birşey olıyor boşanıyor yada kadın çok istiyor ama boşanamıyor sözde medyum bunu boşancaklar diye yoruyor bana ne dediyse yasadıgım parasız. bakan arldsm bile annemle babamın boşancak larını bilemediler cunku annem bize düşkündü maddi geliri. yoktu boşanmayı dusunuyor ama yapamıyor dediler 2ay sonra bir şey oldu annem hemen dava açtı geride dönmedi ve taşındık bitti 2yıl sonrada rsmen boşandılar bana 4yılı goren falcı annemn 2yıl sonrasını goremedi...
yani. boşanma olaylarına ben inanmıyorum buyuzden fala oturdugumda falcıya ablık durum dusunce için geldim dıyorum cubku iyi biliyorumki medyumsa helehele o anki. dusunceyi. cok ıyı kaptıgı için asla. gbi. yorumlar yapıyor ama gelecek heran playlar kapımızda anlık olaylar fikir. değişikliği yapıyor dualar felan işte buyuzdne boşanma ve evlilik bence en kralı gelse eminim tesadüf tutmuştur...
adamın hisleri yogundur ama evlilik dusunmez evlilik yıldızın yok der mesela buda yanlış her düşüncemiz olsaydı ohooooooo
yapabiliyor sak o anlık enerjileri. gorup ona gore şekil alabiliriz
gercekten 6yıl once bana fal bakan tanıdıgmn benle ilgili dediği çıktı ama anneme çıkmadı benle ilgili dediği şeyi ven o ara hiç aklımdan bile geçirmiyordum işte asıl fal budur bence akıldan gecemeyen seyi görmek.. yıne 6yıl once bir kadının dediğini. yasadım ama anneme oda boşanma yoı demişti ve anneme şimdi sordım bana dediği hiçbişey çıkmadı dedi ama bana dediği hiçbir. ihtimal vermediğim şey oldu şuan enazından başlangıcı oldu eminim sonu belli değildir

Medyumlar dediğin gibi sorduğumuz andaki düşünceler üzerinden yorum yapıyor gerçekten...

Medyumlar dediğin gibi sorduğumuz andaki düşünceler üzerinden yorum yapıyor gerçekten...

Valla aynen öyle medyumlara baktırdıklarım hep patladı kart falcıları daha iyi ler birde medyum diye gittim bir fal açıyor hiç. spesifik birşey yok fos yani gercek medyum şuşu olcak der mesela o arkdsm bana senn meslegin cok farklı x birşey olcak dediydi şuan oylr birişteyim özeliklr bir adam haknda soruyoruz ya cidden yuzde 90 fos çünkü anlık düşünce nekdr iyi medyum olursa olsun yanılıyor adama bakıp oyle karar veriyim diyorum artık ben bırakmak istedim mesela isim vermiyorum artık tepki veriyorum bana bırakma asla kavusamazsn asla baskası yla olamaz sın dediğ. için erteledim durdum sonuc arkdsaımızın dediği gbi nefrete dönüşmeye başladı bende

feysden ... antalya var arkidişler samimi ve dürüst bulacaksınız deneyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi?

Tiryaki cafe dilek çok guzel katina bakıyor ya hiç. ona giden varmı Anadolu yakaıs az gibi burda

Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi?
Esatpaşa bana yakın arkadaşlar:) Fatoş nasıl biri ve ne kadara bakıyor.... Burda çok övülmüş diye Damlalar Tuğbaya gittim,kadın bana sevmiyor etmiyor dedi kabul peki sevmiyor sonra da döner o sana diyor.Hızlı ve nefessiz konuşuyor.Yani ben de inandırıcılık payı zayıf oldu çok iyi ağzı laf yapıyor.Enerji tutmasını bilmem ama bence yeterli değildi. Symbol Cafe Serkan beş dakikalık ve anlamsız bir faldı. Yani her şey ortada kaldı. Hele Kadınlar Kahvesi Pelin aman allahım arkadasla gittik sanırım alttan masayı dinliyorlar orada,arkadas ne konustuysa onu kendisine söylemiş ama ben agzımı açmadım bana hep salladı sakın gitmeyin...Ama şu Esatpasa fatos , maltepe yasemin. kucukyalida bakan ismini bilmedigim kisi , senesenevler birnur, bostanci hatice... biri yardım etsin bulursanız ne olur yazın...Benim iyi bir tarotçum var gerçekten çok başarılı bir kadın ama o kadar çok baktırdım ki artık değişiklik arıyorum.Telefonda da bakıyor ama İzmirde yaşıyor.Ben yüzyüze birini arıyorum...Yardım edin şu bayanları bölüşüp bakalım:)))))))))))))

Valla çok ilginç birşey yaşadım 1ay once acayip detaylı fal baktı bana göker su falıydı gerçi okadar olsun dimi.. 1bucuk ay sonra baktırıım aynı yorumu yaptı yani.olucak dediğine hatta inanmadığım için kızdıgına gelir gider gelir. gider dedi. şuan tuhaf kandırılmış hissediyorum kendimi. gökeri. aratırken mesajını buldum canım valla be diyim artık fal yerine başka şey yapsaydık çoktan elde ederdik gibi...buarada gökere Vefk yaptıran varmı yada bunu duyan

Aaaa bu arada Seda Hanıma da gecen ay baktırdım Antalyalı olan telefonda... Bana bir süreç verdi ama dedikleri bana çok da tutarlı gelmedi ve çıkacağını sanmıyorum.Temmuzun sonu Ağustos gibi beklicez bakalım ama daha çok psikolog gibi konuşuyor hani rahatlım derseniz o gün sorun yok ama ne olacak nasıl ilerleyecek tarzı sorular için pek de uygun değildi bence...

Hadi ya ama herkesede olumsuz konuşmuyor ki...epey bi zaman sonra baktırdım ben mesela...yeni birisi için...onunla ilgili hiç olumsuz konuşmadı...hatta ben olumsuz görüyorum bir takım durumları o ısrarla olumlu olacak diyo...daha vaktimiz var bakalım ne olacak...vefk yaptırmadım ama duydum...bu gibi şeyleride bilen eden birilerine yaptırmak lazım ama malum ortalık dolandırıcı dolu...inanılmaz paralardan bahsediyorlar...
birde Asmin cafede Eray vardı...ordan ayrıldı...numarasını bilen eden var mı ya??? Ben ondan epey memnundum

Olumsuzu geçtim bu 2.fal olumsuzmuydu anlayamadım gelir. gider ugrastırırdedi ama su falında net olumlu demiştiki. su falu da değişirse artık parama acırım niye boyle oldugunu ben anlamadım ozmn ilki atmasyondu ay valla kafam karıştı.. yok vefki. göker yapıyormuş... valla gökerede iyi diyordum bilemdim şimdi. neden çelişti boyle.. eray ben gelmeden önce gitti 2017de yoktu yani

Kızlar ne olur vefkti şuydu buydu bunlara prim vermeyin. Bu konuyla ilgili daha önce epey bir şey yazmıştım. Ben Gökere geçen ay baktırdım, genel olarak olumsuzdu, faldan bir gün sonra bana mesaj atıp istersen sevdiğinle aranın düzelmesi için vefk yazayım dedi. Yok sağol, o kişi için hayırlı değil demiştin deyince haa tamam falan diye geri adım attı. Bunlar bizden para koparmak için yapılan numaralar, başka hiç bir şey değil. Durumumuz tabii ki olumsuz olabilir, bunun çaresi de bana kalırsa ancak bizim ettiğimiz dualar olabilir. Sizi hiç tanımayan biri çiziktireceği sözde muskalarla, dökeceği kurşunlarla nasıl kaderinizi değiştirebilir ki? Sizin edeceğiniz dualar neden işe yaramayacak da başka bir insanın para karşılığı yapacağı şeyler sizin durumunuzu düzeltecek, aklınız alıyor mu? Bu insanların ne gibi bir ayrıcalığı olabilir ki sizce? Bunca şeyi değiştirmeye kudretleri vardı madem, ne demeye 50-60 lira gibi rakamların peşinde fal bakıp yaşamlarını kazanmaya uğraşıyorlar? Gökerden söz edildiği için onu örnek verdim ama bunu yapan tek o değil tabii ki. Onun baktığı faldan sonra moralim bayağı bozulmuştu, ama bu vefk meselesinden sonra kasıtlı olarak olumsuz konuştuğunu düşündüm, falını da o andan sonra asla kafama takmadım. Siz de takmayın bence. Ne olduğu belirsiz insanlara para kaptırmayın, onlar yalnızca sizin duygularınızı ve ümitlerinizi istismar ediyorlar. Bana kızacak olan varsa dilediği kadar kızabilir ama bu konuda düşüncelerim çok net.

Ben kızmadım açıkcası sadece göker 2.de olumsuz konusuo vefk deyince nedir. ne değildir diye. sorgulamak istedim sizlerede dedi mi. diye.. ben bu vefk kursun buyu olayını hiç. sevmem birde çelişen veya kendinden tanrı gbi çok emince olumsuz konuşan falcıları hiç. sevmem.. valla büyü en buyuj gunah artısı hiç. değmeyen çekip giden pislik ler için o gunaha girmekte cidden akıl karı değil hani. Allahın gucune gitmesin kimse sizi. istemez ozmn çaresizce ni. yaptırıyorlar buyuyu anlamıyorum biiz. sevmeyen itler içn buyu yptrmak cidden anlamsız cidden.. en iyi. kart falı yine soylıyorum ve üçlülerle bakılan fallarda çıı kötü şu mina nın hala etkisindeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…