Vefk kelimesini daha önce ben hiç duymamıştım. biraz araştırdım sanırım muska benzeri birşeymiş. Burdan birkaç kişiyle özelden konuştum Göker onlara da teklif etmiş aynı şeyi.
Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum iki sene önce bana da Haznedar da baktırdığım bayan sevgilin çok sinirli bunun agzını dilini bağlayalım demişti.Sana bir dua yazcam onu suyana at içir ve de vefk yazcam taşı dedi.Bir anda çıktım ordan hem de 300 tl para istemişti.Vefk tamamen Rahmani bir çalışmaymış sonra yakılıyor mu asılıyor mu pek çok detayı var.İrade dışı gelecek adamı ben ne yapayım,sevmedikten sonra...Kızlar ne olur vefkti şuydu buydu bunlara prim vermeyin. Bu konuyla ilgili daha önce epey bir şey yazmıştım. Ben Gökere geçen ay baktırdım, genel olarak olumsuzdu, faldan bir gün sonra bana mesaj atıp istersen sevdiğinle aranın düzelmesi için vefk yazayım dedi. Yok sağol, o kişi için hayırlı değil demiştin deyince haa tamam falan diye geri adım attı. Bunlar bizden para koparmak için yapılan numaralar, başka hiç bir şey değil. Durumumuz tabii ki olumsuz olabilir, bunun çaresi de bana kalırsa ancak bizim ettiğimiz dualar olabilir. Sizi hiç tanımayan biri çiziktireceği sözde muskalarla, dökeceği kurşunlarla nasıl kaderinizi değiştirebilir ki? Sizin edeceğiniz dualar neden işe yaramayacak da başka bir insanın para karşılığı yapacağı şeyler sizin durumunuzu düzeltecek, aklınız alıyor mu? Bu insanların ne gibi bir ayrıcalığı olabilir ki sizce? Bunca şeyi değiştirmeye kudretleri vardı madem, ne demeye 50-60 lira gibi rakamların peşinde fal bakıp yaşamlarını kazanmaya uğraşıyorlar? Gökerden söz edildiği için onu örnek verdim ama bunu yapan tek o değil tabii ki. Onun baktığı faldan sonra moralim bayağı bozulmuştu, ama bu vefk meselesinden sonra kasıtlı olarak olumsuz konuştuğunu düşündüm, falını da o andan sonra asla kafama takmadım. Siz de takmayın bence. Ne olduğu belirsiz insanlara para kaptırmayın, onlar yalnızca sizin duygularınızı ve ümitlerinizi istismar ediyorlar. Bana kızacak olan varsa dilediği kadar kızabilir ama bu konuda düşüncelerim çok net.
Sıfır sonuç her şeyi uydurdu kesinlikle kötü değmez....selamlar herkese symbol cafe taksimde toprak varmış hala ordamıdır acaba birde ondan yorum alan oldumu arkadaşlar? sayfalarda toprak tan bahsediliyor ama aynı toprak mı emin olamadım ..
taksimdeki Sıfır sonuç her şeyi uydurdu kesinlikle kötü değmez....selamlar herkese symbol cafe taksimde toprak varmış hala ordamıdır acaba birde ondan yorum alan oldumu arkadaşlar? sayfalarda toprak tan bahsediliyor ama aynı toprak mı emin olamadım ..
nerde bakıyor ve telefonu nedir?ücret de yazar mısınız:)Başka baktırdıklarından olumsuz konuşanlar kimlerdi?? olumlu konuşanlar kimlerdi?
Göker’in şu an sabit bir yeri yok. Bana telefonda bakmıştı ama yüzyüze isterseniz Taksim taraflarında da görüşebiliyorsunuz sanırım.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum iki sene önce bana da Haznedar da baktırdığım bayan sevgilin çok sinirli bunun agzını dilini bağlayalım demişti.Sana bir dua yazcam onu suyana at içir ve de vefk yazcam taşı dedi.Bir anda çıktım ordan hem de 300 tl para istemişti.Vefk tamamen Rahmani bir çalışmaymış sonra yakılıyor mu asılıyor mu pek çok detayı var.İrade dışı gelecek adamı ben ne yapayım,sevmedikten sonra...
Bu arada kimdir bu Göker nerde? Fatih te mi kusura bakmayın yeni dahil oldum konuya:/
Peki telefonda nasildi iyi bakiyor mu sizce v bir de ucret nedirGöker’in şu an sabit bir yeri yok. Bana telefonda bakmıştı ama yüzyüze isterseniz Taksim taraflarında da görüşebiliyorsunuz sanırım.
ay bana da çok olumsuzdu hatta canıma okudu...inşallah bana da ters çıkaryıllardır çeşitli yerlerde fal baktıran kişiler olarak tubanın hiçbir dediği bana ve arkadışıma çıkmadı, genelde hep olumlu konuşuyo, tercih sizin tabi, enerji meselesi, ama yineede yazmak istedim.
iyi günler herkese :)
Eray falı bırakmış mı asmin cafe aradım 7-8 ay oldu ayrıldı dediler . Çalıştığı yeri bilen var mı ??????asmindeki eraydan bahsediyorsanız falı bırakmış. geçen hafta inanılmaz daraldım bir fal baktırayım dedim. falı bıraktı dediler. çok üzüldüm.
walla bilen varsa banada söylesin....malum kafaden bilgi vermiyorlar bununla alakalı...ama kaybettiğime üzüldüğüm falcılardan biridir....biride dejavu ediydi...Merhaba
Taksim Asmin Cafe ERAY ayrılmı 8 ay önce acaba çalıştığı yeri bilen varmı ?
dejavu edi telefonda bakıyor hatta randevu verip yüzyüze de bakıyormuş.Ben telefonda baktırdım ama çok tavsiyelerde bulunuyor ona göre Kuzey daha iyi bence sen ne düşünüyorsun özelden telini yazıyorum edi ninwalla bilen varsa banada söylesin....malum kafaden bilgi vermiyorlar bununla alakalı...ama kaybettiğime üzüldüğüm falcılardan biridir....biride dejavu ediydi...
birde kıbrısta sevda diye bi falcı vardı...bi ara adı epey geçmiş....var mı burdan baktıran????
ayrıca şöylede bi durum var...daha önce burda cantarot diye birinden bahsetmiştim... iyi bakıyor demiştim... sanırım bu falcılar az para kazanınca bi havalara giriyorlar...en son bayramda gideyim dedim..randevu verene kadar bi dünya süründürdü beni..neyse zar zor gittim...hep aynı şeyler hiç memnun kalmadım...daha önce iyi demiştim..vebal almamak için yazıyorum...bence gitmeye değmez bir falcı olmuş...
Erayı bilen eden varsa paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?