İstanbul'da Fal - Falcılar

Vefk kelimesini daha önce ben hiç duymamıştım. biraz araştırdım sanırım muska benzeri birşeymiş. Burdan birkaç kişiyle özelden konuştum Göker onlara da teklif etmiş aynı şeyi.

Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum iki sene önce bana da Haznedar da baktırdığım bayan sevgilin çok sinirli bunun agzını dilini bağlayalım demişti.Sana bir dua yazcam onu suyana at içir ve de vefk yazcam taşı dedi.Bir anda çıktım ordan hem de 300 tl para istemişti.Vefk tamamen Rahmani bir çalışmaymış sonra yakılıyor mu asılıyor mu pek çok detayı var.İrade dışı gelecek adamı ben ne yapayım,sevmedikten sonra...
Bu arada kimdir bu Göker nerde? Fatih te mi kusura bakmayın yeni dahil oldum konuya:/

Göker’in şu an sabit bir yeri yok. Bana telefonda bakmıştı ama yüzyüze isterseniz Taksim taraflarında da görüşebiliyorsunuz sanırım.

asmindeki eraydan bahsediyorsanız falı bırakmış. geçen hafta inanılmaz daraldım bir fal baktırayım dedim. falı bıraktı dediler. çok üzüldüm.
Eray falı bırakmış mı asmin cafe aradım 7-8 ay oldu ayrıldı dediler . Çalıştığı yeri bilen var mı ??????

Merhaba

Taksim Asmin Cafe ERAY ayrılmı 8 ay önce acaba çalıştığı yeri bilen varmı ?
walla bilen varsa banada söylesin....malum kafaden bilgi vermiyorlar bununla alakalı...ama kaybettiğime üzüldüğüm falcılardan biridir....biride dejavu ediydi...
birde kıbrısta sevda diye bi falcı vardı...bi ara adı epey geçmiş....var mı burdan baktıran????
ayrıca şöylede bi durum var...daha önce burda cantarot diye birinden bahsetmiştim... iyi bakıyor demiştim... sanırım bu falcılar az para kazanınca bi havalara giriyorlar...en son bayramda gideyim dedim..randevu verene kadar bi dünya süründürdü beni..neyse zar zor gittim...hep aynı şeyler hiç memnun kalmadım...daha önce iyi demiştim..vebal almamak için yazıyorum...bence gitmeye değmez bir falcı olmuş...

Erayı bilen eden varsa paylaşsın lütfen

Herkese tekrar merhaba :) ramazan’ın gelmesiyle fal baktırmaya ara vermiştim, Ramazan bitti ama hala cafelere gidip fal baktırmıyorum :)

Baktırdığım çoğu falcı haziran ayını vade olarak vermişti. En net hatırladığım da Tutku.
Haziran’ın sonuna gelmekle birlikte başta Tutku olmak üzere tüm fallarım patladı sayabilirim artık. Baktırdığım falcıların bahsettiği gibi bi dönüş bi iletişim asla yaşanmadı. Olmayacağını düşünüyordum zaten ama insan bi umut bekliyor işte :)

Evet çoğu anı çok güzel yorumluyor ancak gelecek çıkmıyor maalesef.

Patlarsa ya da çıkarsa buraya yazacaktım, patladığını yazmak nasip oldu. :)
Hepinize falsız huzurlu günler diliyorum :)

dejavu edi telefonda bakıyor hatta randevu verip yüzyüze de bakıyormuş.Ben telefonda baktırdım ama çok tavsiyelerde bulunuyor ona göre Kuzey daha iyi bence sen ne düşünüyorsun özelden telini yazıyorum edi nin

galiba evet en kral kendine medyumum ben diyenlerin bile falı çıkmıyor sanırım çıkanlar mesela buraya hep yazarım bana hep çıkmıştır çıkanlar tesadüf olacağı varmış sanırım. yani "sana döndü" şeklinde değilde adam vicdanlı due ilgilenmek iater dostluğunu sever kaybetmek istemez msj atar helallik istemek için gelir vs vs insani sebeplerle gelir.ama falcı medyum. kimse işte. bunu "sana döndü" olarak yorumlar bende artık bana niye fallar bukadar çoo çıkıyor sorununu anlamış oldum sebebi adam çok iyi bir adam:) Allah sevdiğine. coluk cocuguna bağışlasın :)
tek anlamadığım karsı tarafın hayatındaki. spesifik şeyleri. biliyorlar ama bizim. hayatımızdakilrri. bilmiyorlar:) burda birkaç kişi. daha yazmıştı buda beni. ikilemde bırakan bir. konu acaba adam iyi ama sevmeyen dönmeyen adamsa niye onun hayatıyla ilgili. şeyler çıkıyor. diyorum

Belki beklentilerimiz çok yüksek adam dönecek diyor biz bir sürü senaryo yazıyoruz ama Kuzey mesela ne kadar zorlasan da kendi söylediğini söylüyor mesela bana sen değişeceksin dedi ben bugüne kadar nasıl olacağını sorguladım ama bugün anladım gecikmelerle yaşanacak dedi onu da yaşadım ve anladım.Ama ben hiçbir zaman falcının dediğini yapmam sadece kendim düşünürüm ve düşündüğüm şeyi yaparım ya da hissettiğim mesela bir olayla ilgili bana sabır et denmişti ama ben içimden geleni yaptım onların dediklerine göre hareket edersem yaşayacaklarım değişir diye düşünüyorum yani aslında gerçek falcı bana şu vakitte şu olacak diyen falcıdır şöyle olursa veya şöyle yap diyen değil bu anlamda ben Kuzey den memnun kaldım hatta soru sormamak daha doğru bir de iş hayatı daha çok çıkıyor diyoruz çünkü iş hayatında duygudan ziyade görev var onları yapıyoruz gereğini yapıyoruz yani ama duygusal anlamda mesela aldatıyor seni ortada birşey yokken olumsuz duygular kavgalar aslında böyle birşey duymasak gereksiz hareketlerde olmayacak zannediyorum

Evet spesifik olaylar söyleyen ler daha iyi falcılar kuzey bana da pekcok spesifik olay spyledi. tutku bir tane soylenişti çıkma ihtimali var ama sonra çelişmişti.. onun dısında net bariz bir olay soyleyen olmadı bana ki düşünceler sıksık değiştiği içinfalda değişiyor noluyor çıkmıyo tabiki
bu fal olayı hernekadar ona gore kendimizi şekillendirmesekte meraktan baktırıyoruz ya hani bunun yerine ben artık karşımdaki. kişiye aklımdaki soru işaretlerini. birbir soyluyorum ve ilerdeki talipler olursa yads bnm hoşlandığım fal baktırmıycam aklımdaki leri paylaşacam hatta gecen hafta yüzleştim dogru duzgun uyuyamıyorum bile ama çok iyi oldu bu ama hâlâ bana 6yıl once hayatımın en spesifik şeylerini. söyleyen ablayı hatırlatım anneme dediği çıkmadı bana dediği çıktı goruyor sınız ya para almadan ve en spesifik şeyleri soyleyen bile yanılabiliyor
ya kızlar bazende acaba büyü. mü. değiştiriyor bazı şeyleri diyorum belkide kadın gördüğünde boşanmayaclrdı annemer büyü. etkisi ile boşandılr bilemeyiz ki

Bence bazı falcılar sadece düşünceye göre bakıyor mesela kafasında şu düşünce var tamam da ben falı gelecek için baktırıyorum klasik 3 ay sonra 5 ay sonra düşünüyor ama olmayacak sonuçta bende bir sürü şey düşünüyorum hepsini yapamıyorum ki işte Kuzeyi de bu yüzden sevdim düşünce şu ama şöyle olacak gibi söylüyor tabi ki herşeyi bilemez ama bildikleri bakma şekli yeterli.bazı falcıların onun için bir olumlu bir olumsuz oluyor bazen kavga ediyorsun düşüncen bitsin gitsin oluyor bazen tam tersi bir tanesi tanımıştım öyle

Bnm baktırdgm cogu falcı oyle fix. dusunceyi okuyorbirdr kendindn okadar eminlerki bu adam bunu dusunuyor ya hayatta olmaz vs. diyebiliyorlar.. gecmişte çok yanıltmışlardı boyle varsa takır takır şuşu olucak dıye soyleyen ona gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…