İstanbul'da Fal - Falcılar

goker vefkten bahswtti bana kesin tutar diyor hem de 17 gpnde filan ama bbe yaptirmadim

kuzey o anlamda iyi ama düşünceyi de söylüyor olacağı da laf cafe kuzey i de sevmiştim ben.benim şu anki favorim kuzey ama çok sık baktırmamak lazım tanıyınca değişiyorlar mesela ben kuzey e sadece telefonda baktırdım abartmayı da düşünmüyorum fazla baktırmayı yani başka bilen varsa yazsın

Sizce kuzeye mi gokere mi gideyim yarin mutlaka birine gidecegim hangisi daha iyi acaba

Sizce kuzeye mi gokere mi gideyim yarin mutlaka birine gidecegim hangisi daha iyi acaba
ilk defa mı gideceksin bilmiyorum ama ben ilk göker e gittiğimde Kuzey e ilk baktırdığımda şok yaşayıp ağzım açık kalmıştı ikisine de tarot baktırmıştım ilk falda ama enerjinin tuttuğunu varsayarsak ikisinde de pişman olmazsın

İlk gidecegim ikisini de bilmiyorum ama en tutarli hangisi onu seçemiyorum

İlk gidecegim ikisini de bilmiyorum ama en tutarli hangisi onu seçemiyorum
Bu arada gokerle telde konustum sanki ucuk birine benziyor galiba onu denerim.Gecen hafta Tugbaya gittikten sonra kafam allak bullak oldu,seni sevmiyor ama gelir o sana dedi.Nasil bir cekiski sevmeyen adam neye doner dedim hayati bos dedi.Kimse olmuyor hayatinda dedi bence sen de ona rededilme duygusu yasat dedi kafam corba oldu

Şunu söylemek isterim ki hangi adamı sorarsan sor Tuğba daima olumsuz konuşur, asla pembeci değildir. Hatta biraz fazla karamsardır, yani ona kalsa tüm erkekler birer kuduz sokak köpeğidir. Ama durum her zaman onun dediği kadar kötü olmayabilir. Yalnız şu da var ki, çok sevmeyen birisinin de dönebileceğine ben de inanıyorum. Daha iyisini bulamamıştır, reddedilmiştir, elindeki en iyi seçeneğe geri döner. Bu mümkün bence. Ama umarım seninki seni sevdiği için geri döner tabii.

göker bende tam çelişmedi.ama çelişti. sayılır ben adamla. çok müthiş küfürlü bir. kavga ettim ondanhemen akabinde tarot attım acaba ondanmı. gelgit olur ugrastırır gelir gider dedi. oysa barıştıgımız zmznda attıgım su falında çok keskin konuşmuştu göker kuzey bana hiç çelişmedi. ama ben artık hiçbir. falcıya İNANMIYORUMMMM
erkeklik gururuna paraya sosyal statüye inanıorum yani adam it gibi aşıktır ama bu muhtesem 3lü yüzünden karar veremiyordur.. büyüde yalan ben bu 3lünğn gücünün dağları devirdiğine inanıorum artık eski aşık adamlsr yok artık güç. mevki aile için hiç. sevmedikleriyle evlenip aynı ands aşkta yaşayabiliyorlar yatak hayatları için onlara göre aşkta şart değil zaten. işte erkek dünyası bu fal hikaye ve boş iş ki bunu fallaır çıkmış. bir. insan olaral ben diyorum eger bu topici. okuyan kızlar varsa fal yerine kendini parasını sosyal cevresini. geliştirmeye baksın derim 3yılın fal baktırırıcısı olarak :) sevgiler

Kuzey bende de çelişmedi hiç hatta ilk baktığı fallardan çıkan oldu hem iş hem özel hayatta kafa karıştırmıyor tavsiye de vermiyor karar senin ama dediğim gibi ilkinde tarot baktırdım ve aylık olarak söylediği şeyleri yaşadım

Kuzeye gecim ben o zaman randevulu mu calisiyor kaca kadar orda yarin ve ucret nedir acaba

Dasdar ya katiliyorum kizlar.falcilara bos bos palavralarina harcadigimiz parayi ve zamani baska yere harcasak su an cok daha dogru olurdu.ama tek tesellimiz ve umut kapimiz bu cok hastalikli olsa da...ben bir senedir gidiyorum henüz iyi falci gormedim.cok iyi bile demiyorum iyisini dahi gormedim.bir kişi var elektrik aldigim ve inandigim onun da dedikleri cikarsa paylasacagim zaten.ama gercekten sürekli gitmeyin degmez kendilerine hayirlari yok zaten.(ve her gün falci araştiran biri olarak bunu soyluyorum) ben yaptim siz yapmayin kardeşlerim çikin bu bataktan.onlar hayatini yaşiyor kafalarini dinliyor oh deniz güneş kum kari kiz ne mutlular.biz de falci hoca derdindeyiz.gercek bu.hayatimi mahvettim ailemle arkadaslarimla aram bozuldu psikolojim bozuldu ciddi ciddi hastaliklarim cikti (kanserine kadar).siz harap etmeyin kendinizi siz cok guzelsiniz hayat cok guzel fali bir oyun olarak dusunun sadece

Bencede artık baktırmayın ben 3yıldır kendi hislerimi unuttum elbette fala göre hayatımı yaşamadım ama eskiden kendi 6.hissim vardı fal baktıra baktıra köreldi bu hissiyatım artık içgüdülerimi dinleyemez olmuştum. Ki soyledikleri yalan da demiyorum adamlar belki gerçekten seviyorlar ama yukarda dediğim gibi çıkarlar ve üstünlük verdiği şeyler aşk sevgi değil onların işte bunu anlatmaya çalışıyorum adamın fikrin de çıkıyorsunuz dur cidden dd oyledir ama tercihi aile iş para dan yana dır çoğunluğu böyle zateb.. bu 1.
2si her düşündüğümüz olmıyor falda düşünce çıkıyor hiç. boşanma düşüncesi olmayanlar bir. kıvılcımla boşanabiliyor falda aksi çıkıyor yada hergün boşanma yı düşünen birinin hayatında ani. bir değişim oluyor bundan vazgeçiyor nolıyor fal patladı oluyor hayat Supriz lerle dolu...
3sü büyü var muska var nazar var ondan kavusamıyorsunuz efsane leri var elbet büyükler atalarımız böyle şeyler diyorsa vardır hikmeti ama onlar çokçok eski devir lerde kaldı ve dua en büyük şey dua artı içgüdülerini dinlemem büyüden daha etkili. büyü bence bende veya sevdiğim de büyü var ondan gelemiyor yoksa seviyor diye düşünüyordum ama sebebin para ve ailesnde oldugunu anladım hatta adam guzel bir dille bana ima etti demek istediki birbirmizi seviyoruz ama para daha önemli parasal sorumlulugun altına giremem demek istedi bana vazgeçişi bundandı.. ki sonunda silkelendim ve en dogru hissiyatın benm hislerim oldugunu anladım zira doğru çıktı...

o falcıların hepsi şuan tatil de cafede fal bakıyorlar durumları iyi değil sanıyoruz ama tatile çıkmayanı yok ben 3ay fal baktırmassydım o tatil param çıkmış olurdu şimdi oda olmıycak ne kazandım düşüncelerini ogrenerek ki, zaten hep bildiğim şeylermiş dedikleri!?!!
Umarım yazım gelecekte fal baktırmak isteyen kızlara yardımcı olur ben ki. burda en çok falları çıkan olumlu falları dahi çıkan biri olarak bunu tavsiye ediyorsam umarım yardımcı olmuşumdur

Hala fal baltırmada ısrarcı olanlara daha açık net bir örnek vereyim :
Birdostumla alışverişim vardı bana verceği şeyi atıyorum ayın 5ı gbi kararlaştırmıştık falcılar da o tarihte bu tarihte verecek dıye soyluyor lardı arkdsmla konustugmz da anladım ki bnm en ıyı falcılarımın dediği tarihte bna göndrmeyi düşünmiş ama bir aksilik olmuştu ama cidden ayarlamış tı gondermek uzere yani dostım onu o an DÜŞÜNMÜŞ... falda buyuzden çıktı vereceği. için değil sonuç veremedi teslimi... hatta bende dedimki falcıma aşk hayatının çıkıyor bu niye çıkmadı dedim sonra aşk hayatımı sorguladım bana adam şöyle diycek dediğinde inanılmaz bir şekildd adam gerçekten de öyle konuşmuştu atıp tutulacak bir durum değildi kesinlikle o an adam bana pythia ya şunu şunı diycem diye düşünüyormıydu bilemiyorum henüz ama adam yazacak arayacak dedikleri tarihlerde ya ben aradım ya o ama aramsının nedeni falcıların dediği gibi Bana dönmek değil insani duyguları vicdanı yüksek bir erkek olduğu içinmiş, benim üzüldüğümü görüp vicdan yaptıgından bana sürekli cevap vermiş işte buda 2.durumum bana hep fallar çıkıyor diyordum halbuki oyle değil adam iyi kalpli bir adamdı hep cevap veriyordu bari dost kalalım peşindeydi ilişki değil ve ben o falcıların karşısına oturup veya telde konuştuğumda onlara adam bana dönmüyor sadece arkdslık için geliyor diyordum bana gülüyorlardı meger ben haklıymışım...

3.durumum okulla ilgili çok istediğim biryer vardı herkes olucak dedi ama ben o yeri artık istemiyorum artık düşüncemde değil...

Işle ilgili birtek hande bilmişti daha girmeden ben buraya ama şuan şükür devam ediyorum bana olumlu konuşmalarının sebebi benim işi sevmemdir çıkmayı düşünmememdir Allah korusun bir aksilik olur da çıkartılırsam üzülürüm yani düşüncemde işe karşı sevgim var en bayagı falcı bile devamlılık görüyor oyüzden..

Bana bu ilişkimde hep devamlılık demelerimin sebebide adamın tamamen iyi karekterde insan olmasıdır nokta.

Lütfen falcılara gitmeyin ve lütfen sevdiğinize istek ve taleplerinizi. ilişkiden beklentilerinizi dpgru duzgun açıklayın kabul etmiyorsa yol. verin gitsin inanın kadın olarak işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…