goker vefkten bahswtti bana kesin tutar diyor hem de 17 gpnde filan ama bbe yaptirmadimValla çok ilginç birşey yaşadım 1ay once acayip detaylı fal baktı bana göker su falıydı gerçi okadar olsun dimi.. 1bucuk ay sonra baktırıım aynı yorumu yaptı yani.olucak dediğine hatta inanmadığım için kızdıgına gelir gider gelir. gider dedi. şuan tuhaf kandırılmış hissediyorum kendimi. gökeri. aratırken mesajını buldum canım valla be diyim artık fal yerine başka şey yapsaydık çoktan elde ederdik gibi...buarada gökere Vefk yaptıran varmı yada bunu duyan
kuzey o anlamda iyi ama düşünceyi de söylüyor olacağı da laf cafe kuzey i de sevmiştim ben.benim şu anki favorim kuzey ama çok sık baktırmamak lazım tanıyınca değişiyorlar mesela ben kuzey e sadece telefonda baktırdım abartmayı da düşünmüyorum fazla baktırmayı yani başka bilen varsa yazsınBnm baktırdgm cogu falcı oyle fix. dusunceyi okuyorbirdr kendindn okadar eminlerki bu adam bunu dusunuyor ya hayatta olmaz vs. diyebiliyorlar.. gecmişte çok yanıltmışlardı boyle varsa takır takır şuşu olucak dıye soyleyen ona gidelim
Yaptırma tabii ki. 17 günde sonuç alınmayınca paranı da geri verecek miymiş sorsaydın keşke...goker vefkten bahswtti bana kesin tutar diyor hem de 17 gpnde filan ama bbe yaptirmadim
Sizce kuzeye mi gokere mi gideyim yarin mutlaka birine gidecegim hangisi daha iyi acabakuzey o anlamda iyi ama düşünceyi de söylüyor olacağı da laf cafe kuzey i de sevmiştim ben.benim şu anki favorim kuzey ama çok sık baktırmamak lazım tanıyınca değişiyorlar mesela ben kuzey e sadece telefonda baktırdım abartmayı da düşünmüyorum fazla baktırmayı yani başka bilen varsa yazsın
ilk defa mı gideceksin bilmiyorum ama ben ilk göker e gittiğimde Kuzey e ilk baktırdığımda şok yaşayıp ağzım açık kalmıştı ikisine de tarot baktırmıştım ilk falda ama enerjinin tuttuğunu varsayarsak ikisinde de pişman olmazsınSizce kuzeye mi gokere mi gideyim yarin mutlaka birine gidecegim hangisi daha iyi acaba
İlk gidecegim ikisini de bilmiyorum ama en tutarli hangisi onu seçemiyorumilk defa mı gideceksin bilmiyorum ama ben ilk göker e gittiğimde Kuzey e ilk baktırdığımda şok yaşayıp ağzım açık kalmıştı ikisine de tarot baktırmıştım ilk falda ama enerjinin tuttuğunu varsayarsak ikisinde de pişman olmazsın
Bu arada gokerle telde konustum sanki ucuk birine benziyor galiba onu denerim.Gecen hafta Tugbaya gittikten sonra kafam allak bullak oldu,seni sevmiyor ama gelir o sana dedi.Nasil bir cekiski sevmeyen adam neye doner dedim hayati bos dedi.Kimse olmuyor hayatinda dedi bence sen de ona rededilme duygusu yasat dedi kafam corba olduİlk gidecegim ikisini de bilmiyorum ama en tutarli hangisi onu seçemiyorum
Eğer doğru anladıysam Göker burdaki bir arkadaşa çelişkili konuşmuş. Kuzey bende hiç çelişmedi. Ama hiç bir dediği de çıkmadı, o da başka hikaye tabiiİlk gidecegim ikisini de bilmiyorum ama en tutarli hangisi onu seçemiyorum
Şunu söylemek isterim ki hangi adamı sorarsan sor Tuğba daima olumsuz konuşur, asla pembeci değildir. Hatta biraz fazla karamsardır, yani ona kalsa tüm erkekler birer kuduz sokak köpeğidir. Ama durum her zaman onun dediği kadar kötü olmayabilir. Yalnız şu da var ki, çok sevmeyen birisinin de dönebileceğine ben de inanıyorum. Daha iyisini bulamamıştır, reddedilmiştir, elindeki en iyi seçeneğe geri döner. Bu mümkün bence. Ama umarım seninki seni sevdiği için geri döner tabii.Bu arada gokerle telde konustum sanki ucuk birine benziyor galiba onu denerim.Gecen hafta Tugbaya gittikten sonra kafam allak bullak oldu,seni sevmiyor ama gelir o sana dedi.Nasil bir cekiski sevmeyen adam neye doner dedim hayati bos dedi.Kimse olmuyor hayatinda dedi bence sen de ona rededilme duygusu yasat dedi kafam corba oldu
Şunu söylemek isterim ki hangi adamı sorarsan sor Tuğba daima olumsuz konuşur, asla pembeci değildir. Hatta biraz fazla karamsardır, yani ona kalsa tüm erkekler birer kuduz sokak köpeğidir. Ama durum her zaman onun dediği kadar kötü olmayabilir. Yalnız şu da var ki, çok sevmeyen birisinin de dönebileceğine ben de inanıyorum. Daha iyisini bulamamıştır, reddedilmiştir, elindeki en iyi seçeneğe g
Haklisin geri donebilir zaten gotunu kaldiran bendim o tipsiz asosyalin etrafinda kimse yok olamaz cunku fakat boyle konusmalar falan bir tuhaf olunca bana ilgi cekmeye ve gizem yaratmaya calisiyor gibi geldi ama kesinlikle kotulemiyorum bunu soyleyeyim.
Ben sevmedigini zaten biliyorum sevse beni neden terketsin ben her saniye aglarken nasil hissetmesin en ozelimi paylasmisim bunu bilerek nasil vicdan yapmasin ayrilirken karsima bile cikmasin bu bir kesinlik ama diger bir kesinlik de donusu olmayan bir yoldayiz biz ve hicbir konuda olumlu da konusmadi bana Hastaliktan aska kadar yani o kadar Allah goruyordur dedim ciktim
Kuzeye gecim ben o zaman randevulu mu calisiyor kaca kadar orda yarin ve ucret nedir acabakuzey o anlamda iyi ama düşünceyi de söylüyor olacağı da laf cafe kuzey i de sevmiştim ben.benim şu anki favorim kuzey ama çok sık baktırmamak lazım tanıyınca değişiyorlar mesela ben kuzey e sadece telefonda baktırdım abartmayı da düşünmüyorum fazla baktırmayı yani başka bilen varsa yazsın
hangi kuzey bu askim nerde bakiyorKuzey bende de çelişmedi hiç hatta ilk baktığı fallardan çıkan oldu hem iş hem özel hayatta kafa karıştırmıyor tavsiye de vermiyor karar senin ama dediğim gibi ilkinde tarot baktırdım ve aylık olarak söylediği şeyleri yaşadım
North cafe ben telefonda baktırdım ama saat 15.00-21.00 arası randevu alıyormuşsun gitmedenKuzeye gecim ben o zaman randevulu mu calisiyor kaca kadar orda yarin ve ucret nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?