Guzel anlatmissiniz olan biteni. DÜŞÜÑÜRKÉN aslinda biz degistiriyoruzHala fal baltırmada ısrarcı olanlara daha açık net bir örnek vereyim :
Birdostumla alışverişim vardı bana verceği şeyi atıyorum ayın 5ı gbi kararlaştırmıştık falcılar da o tarihte bu tarihte verecek dıye soyluyor lardı arkdsmla konustugmz da anladım ki bnm en ıyı falcılarımın dediği tarihte bna göndrmeyi düşünmiş ama bir aksilik olmuştu ama cidden ayarlamış tı gondermek uzere yani dostım onu o an DÜŞÜNMÜŞ... falda buyuzden çıktı vereceği. için değil sonuç veremedi teslimi... hatta bende dedimki falcıma aşk hayatının çıkıyor bu niye çıkmadı dedim sonra aşk hayatımı sorguladım bana adam şöyle diycek dediğinde inanılmaz bir şekildd adam gerçekten de öyle konuşmuştu atıp tutulacak bir durum değildi kesinlikle o an adam bana pythia ya şunu şunı diycem diye düşünüyormıydu bilemiyorum henüz ama adam yazacak arayacak dedikleri tarihlerde ya ben aradım ya o ama aramsının nedeni falcıların dediği gibi Bana dönmek değil insani duyguları vicdanı yüksek bir erkek olduğu içinmiş, benim üzüldüğümü görüp vicdan yaptıgından bana sürekli cevap vermiş işte buda 2.durumum bana hep fallar çıkıyor diyordum halbuki oyle değil adam iyi kalpli bir adamdı hep cevap veriyordu bari dost kalalım peşindeydi ilişki değil ve ben o falcıların karşısına oturup veya telde konuştuğumda onlara adam bana dönmüyor sadece arkdslık için geliyor diyordum bana gülüyorlardı meger ben haklıymışım...
3.durumum okulla ilgili çok istediğim biryer vardı herkes olucak dedi ama ben o yeri artık istemiyorum artık düşüncemde değil...
Işle ilgili birtek hande bilmişti daha girmeden ben buraya ama şuan şükür devam ediyorum bana olumlu konuşmalarının sebebi benim işi sevmemdir çıkmayı düşünmememdir Allah korusun bir aksilik olur da çıkartılırsam üzülürüm yani düşüncemde işe karşı sevgim var en bayagı falcı bile devamlılık görüyor oyüzden..
Bana bu ilişkimde hep devamlılık demelerimin sebebide adamın tamamen iyi karekterde insan olmasıdır nokta.
Lütfen falcılara gitmeyin ve lütfen sevdiğinize istek ve taleplerinizi. ilişkiden beklentilerinizi dpgru duzgun açıklayın kabul etmiyorsa yol. verin gitsin inanın kadın olarak işimiz zor
Bu siteye ne zaman girsem pythia hep falları kötülüyor çıkmıyor diye ama bakıyorum en çok da kendisi yorum yazıyor :)Guzel anlatmissiniz olan biteni. DÜŞÜÑÜRKÉN aslinda biz degistiriyoruz
Bu siteye ne zaman girsem pythia hep falları kötülüyor çıkmıyor diye ama bakıyorum en çok da kendisi yorum yazıyor :)
Aylardır baktırmıyorum sadece biri övüldüğü için merak ettim arkadaşlara danıştım sağ olsunlar özelden döndüler.
Kimsenin hür iradesine karışamayız inanıyor olsam aylardır ara vermez akışına bırakmazdım
Bence dikkate değer birşey yazmışssınız. Buraya yapıştırıyorum; "Benim de başıma gelmiştir, aklımda durduk yerde bir sahne, bir insanla hayali bir diyalog belirir. Ve sonradan da gerçekten yaşarım bu gördüklerimi."Bence fallarla alakalı bu kadar karmaşık teoriler kastırmaya hiç lüzum yok. Yok işte falcı olacakları değil de düşünceleri bilmiş, düşünceler değişince tabii olacaklar da değişmiş işte o yüzden fal tutmamış vs vs. Bence bu insanlar sizden benden daha fazla hiç bir şey bilmiyor. Haa bildi, tutturdu dediğimiz şeyler de zaten olması ihtimal dahilinde olan şeyler, öyle vay be şeytanın aklına gelmezdi denecek şeyler değil. Kavgaydı, barışmaydı, sağlık problemiydi, borç para vermeydi falan bunlar zaten yaşamın sıradan birer parçası. Sizinle alakalı şeyleri zaten sizin yaydığınız elektrikten tahmin ediyorlar. Diğer insanlarla ilgili tahminleri de tamamen o anda akıllarına gelen şeyler. Benim de başıma gelmiştir, aklımda durduk yerde bir sahne, bir insanla hayali bir diyalog belirir. Ve sonradan da gerçekten yaşarım bu gördüklerimi. Ama bu demek değil ki benim çok özel güçlerim var, hayır sadece bir sürü olay ya da durum aniden değil, önceden belirti vererek hatta bağırarak geliyor. Hepsi bu. Fallar neden çıkmıyor biliyor musunuz, çünkü falcıların hepsi atıyor. Bunu kabul edelim. Daha evvel dediğim gibi, amaç yabancı bir insandan fikir almaksa makul kabul edilebilir. Ama şu adama/kadına para vereyim de bana geleceğimi söylesin derseniz, üzülerek söylüyorum ki daha çok beklersiniz.
Ben bunu bir arkadaşıma söylediğimde, o da birkaç kez aynı şeyi yaşadığını söyledi, hatta çok spesifik bir olay da anlatmıştı bana. Bence bu ne biliyor musunuz, her şeyin iyi gittiğini zannederek yaşarken aslında karşıdaki insanın bazı anlık hareketleri, bazı sözleri davranışları dikkatimizi çekiyor ve bize bazı sinyaller veriyor. Ama biz bunları kuruntu olarak görüyor ve bilinçaltımıza gömüyoruz. Arada beynimizde beliren bu tip olumsuz hayalleri de karamsar olma, iyi düşün iyi olsun falan gibi beylik laflarla geçiştiriyoruz. Ta ki durum net bir şekilde olumsuza dönene kadar. Diyorum ya kötü şeylerin de bir çoğu pat diye olmuyor, belirti veriyor. Biz kadınların altıncı hissi evet çok güçlü ama biz bunu görme, işitme gibisinden bir yeti olarak kabul etmiyoruz ( çünkü bu yetenek çevremizdeki her insanda yok ve bu hislerimizi onlar teyid edemiyorlar ) ve malesef bazen hiç haketmeyen insanlara ikinci, üçüncü hatta beşinci şansı veriyor ve en sonunda biz üzülüyoruz. Söz ettiğim şey sadece aşk değil, ben bunu arkadaşlıklarımda da çok yaşadım malesef.Bence dikkate değer birşey yazmışssınız. Buraya yapıştırıyorum; "Benim de başıma gelmiştir, aklımda durduk yerde bir sahne, bir insanla hayali bir diyalog belirir. Ve sonradan da gerçekten yaşarım bu gördüklerimi."
Evet, sizde gerçekten özel bir güç var. İnanın çok samimiyim.
Ben bostancı tarafında bir falcıya gittim ben böyle birşey görmedim bildiğiniz nokta atışı şiddetle tavsiye ediyorum.Bilgi için bana ulaşabilirsiniz.
alabilir miyim nosubumerhaba, evet ben de denedim bostancı’daki bilge hanım’ı, gerçekten çok etkileyici. hatta 2 kez gittim, kendi içinde de tutarlı. geçmiş ve anda nokta atışıydı bende de. gelecek için vade vermiyor ama an meselesi dediği bir durum var, çıkarsa yazarım.
Reklam kokan hareketler bunlarmerhaba, evet ben de denedim bostancı’daki bilge hanım’ı, gerçekten çok etkileyici. hatta 2 kez gittim, kendi içinde de tutarlı. geçmiş ve anda nokta atışıydı bende de. gelecek için vade vermiyor ama an meselesi dediği bir durum var, çıkarsa yazarım.
Reklam kokan hareketler bunlar
0532 583 21 45 Baktirirsan bana da yaz guzel mi bilmiyorumKızlar falcı nazifenin numarasını bilen varsa yazabilir mi rica etsemmm
Teşekkürler
Eskiden referansla bakan falcının telinin bu kadar açık beyan edilmesi ilginç olmuş doğrusu:) artık çift referansla bakar0532 583 21 45 Baktirirsan bana da yaz guzel mi bilmiyorum
Bir de buse diye birinden bahsediyorlar artik deneyip gorcez
Eskiden referansla bakan falcının telinin bu kadar açık beyan edilmesi ilginç olmuş doğrusu:) artık çift referansla bakar
Sakin olun en bas sayfalarda yaziyor ben yazmadim sordular cevap verdim ulu orta ettigim bir durum yok 4000 kusurlu sayfalardan gordum bakarsaniz gorursunuz orda yazmislar ben fal baktirmadim ona ne ulu orta acik edeyim zaten yazilmis Buse ile Nazife ordan kopyaladim ben...aynen oyle.
insanların numarasını ulu orta dağıtmadan önce onlara sormak gerekmez mi?
ki nazife bundan rahatsız olan birisi üstelik.
Daha once yazilmis olan bir numara Nazife icin keske onceki sayfalari da okusaniz bunu yargilamadan once...aynen oyle.
insanların numarasını ulu orta dağıtmadan önce onlara sormak gerekmez mi?
ki nazife bundan rahatsız olan birisi üstelik.
Bir de buse diye birinden bahsediyorlar artik deneyip gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?