İstanbul'da Fal - Falcılar

Doğrudur, ben de ordan bulmuştum diye hatırlıyorum, aslında çok ta üzülmedim bu olanlara, zamanında baktırmak için kendisine telefon ettiğimde referanssız bakam demişti, ters ters, çok rica etmiştim ama çok kabul edemem diye inatlaşmıştı...buse'nin ordaki no'su iptal diyordu, onu da aradığımı hatırladım

Yani birden cikisnca herkes sok oldum buralari bilmiyorum arkadaslar o sayfalardan aldim diger kisi sorunca da yazdim acik yazan ben degilim gitmedigim birini oneremem beraber bakalim demisim neyse

kizlar ben bugun bostanci bilge hanima gittim cok etkilendim cok korktum.soyledikleri cikar cikmaz bilemem Allah istemezse yaprak kipirdamaz ancak isini kesinlikle hakkiyla yapan biri,hayatimda baktirdigim en uzun fal.asla baktirin demem fal icin birini onermem cok gunah buna vesile olmak istemem ancak izlenimimi aktariyorum Allah umarim affeder...bir saat bir bucuk saat sohbet ve fal bakti.konusmasi telaffuzu hitabet sekli de guzel,anlik durum ve gecmis degerlendirmesi iyi.iskambil kartlari ve kahve bakiyor.bakalim...kisa vadede dedikleri gerceklesirse hatta uzun vadede yazacagim kesinlikle.bu arada benden baska bilge hn a baktiranlarin yorumlarini alabilir miyim?soyledikleri cikan oldu mu?bilgilendirirswniz sevinirim kizlarcim:)

reklam yapmayınız lütfen.. şaka yapıyorum, merak etmeyin :) vade vermiyor ama an meselesi dediği durum bugün benim azıcık tetiklememle gerçekleşti. asıl konuda söylediklerinin gerçekleşmesi en büyük dileğim :) söyledikleri çıkan varsa ve bilgilendirirse ben de çok sevinirim..

Ben artık fal olayının ihtimallere dayalı oldugunu düşünüyorum bazen çok net olucak dedikleri olmuyor çünkü olumlu olumsuz fark etmez mesela başka biri. görmüşlerdi bende çok iyi felan diye ben hemen sogudum başlamadan bitti öbür yandan şuda olabilir buda olabilir diye her ihtimali sayanlar en fenası...

evet ayse diye bi kadına baktırdım yok soyle olcak yok işte cok iyi olcaksın tatile gitceksin onla fln dedi..benim fallarım hep cıkar da dedi.. hani? hicbisey olmadı. tamamen onun sözünü alıp içselleştirip kabul etmekle alakalı bence. yani inanma ile ilgili.

Ben olumsuzlar için de konuşuyorum kendilerinden çok emin konuşarak enerji çalıyorlar olucak iş bile olmuyor yani hayatımın bir pişmanlıgı artık fal ki ben şuanki sürecimden memnun olmama rsğmen bunu diyorum rezalet bişey fal

O ne kadara bakıyor, etkilediğine göre sizi ben de baktırmak isterim...Randevu durumu falan var mı?

Aşk değil duygusal hayat değil ama 2 çok önemli konuda herkes patladı herkes burda duygusal hayat çıktı diye seviniyordum evet gerçektende olumlu gelişmeler yaşadım ama çok iyi olucak dedikleri iş egitim be maddiyatta çok olumsuz haberler aldım kimse bilemiyor fal isterse medyum olsun bence sadece o anı kapsıyor Sadece...

yooo sizi neden suçlayayım ama bir ışık aldım sanki memnun kalmıssınız gibi... bana özelden nosunu yazar msnız malum burdan yazıp sıkıntı yaşamayalım:)
ben kaldim cok tutarli ve iyi bakti ama dedigim gibi gunah sonucta ben git diyip vebal almam istemem ama giderseniz lutfen yazin cok merak ettim ben de baskasinda nasil bakimi acaba

Ya pardon bu Bilge dediğiniz falcı ne falı bakıyordu, orayı kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…