working19 .!.:Eskiden referansla bakan falcının telinin bu kadar açık beyan edilmesi ilginç olmuş doğrusu:) artık çift referansla bakar
Yani birden cikisnca herkes sok oldum buralari bilmiyorum arkadaslar o sayfalardan aldim diger kisi sorunca da yazdim acik yazan ben degilim gitmedigim birini oneremem beraber bakalim demisim neyseDoğrudur, ben de ordan bulmuştum diye hatırlıyorum, aslında çok ta üzülmedim bu olanlara, zamanında baktırmak için kendisine telefon ettiğimde referanssız bakam demişti, ters ters, çok rica etmiştim ama çok kabul edemem diye inatlaşmıştı...buse'nin ordaki no'su iptal diyordu, onu da aradığımı hatırladım
kizlar ben bugun bostanci bilge hanima gittim cok etkilendim cok korktum.soyledikleri cikar cikmaz bilemem Allah istemezse yaprak kipirdamaz ancak isini kesinlikle hakkiyla yapan biri,hayatimda baktirdigim en uzun fal.asla baktirin demem fal icin birini onermem cok gunah buna vesile olmak istemem ancak izlenimimi aktariyorum Allah umarim affeder...bir saat bir bucuk saat sohbet ve fal bakti.konusmasi telaffuzu hitabet sekli de guzel,anlik durum ve gecmis degerlendirmesi iyi.iskambil kartlari ve kahve bakiyor.bakalim...kisa vadede dedikleri gerceklesirse hatta uzun vadede yazacagim kesinlikle.bu arada benden baska bilge hn a baktiranlarin yorumlarini alabilir miyim?soyledikleri cikan oldu mu?bilgilendirirswniz sevinirim kizlarcim:)
evet ayse diye bi kadına baktırdım yok soyle olcak yok işte cok iyi olcaksın tatile gitceksin onla fln dedi..benim fallarım hep cıkar da dedi.. hani? hicbisey olmadı. tamamen onun sözünü alıp içselleştirip kabul etmekle alakalı bence. yani inanma ile ilgili.Ben artık fal olayının ihtimallere dayalı oldugunu düşünüyorum bazen çok net olucak dedikleri olmuyor çünkü olumlu olumsuz fark etmez mesela başka biri. görmüşlerdi bende çok iyi felan diye ben hemen sogudum başlamadan bitti öbür yandan şuda olabilir buda olabilir diye her ihtimali sayanlar en fenası...
evet ayse diye bi kadına baktırdım yok soyle olcak yok işte cok iyi olcaksın tatile gitceksin onla fln dedi..benim fallarım hep cıkar da dedi.. hani? hicbisey olmadı. tamamen onun sözünü alıp içselleştirip kabul etmekle alakalı bence. yani inanma ile ilgili.
O ne kadara bakıyor, etkilediğine göre sizi ben de baktırmak isterim...Randevu durumu falan var mı?kizlar ben bugun bostanci bilge hanima gittim cok etkilendim cok korktum.soyledikleri cikar cikmaz bilemem Allah istemezse yaprak kipirdamaz ancak isini kesinlikle hakkiyla yapan biri,hayatimda baktirdigim en uzun fal.asla baktirin demem fal icin birini onermem cok gunah buna vesile olmak istemem ancak izlenimimi aktariyorum Allah umarim affeder...bir saat bir bucuk saat sohbet ve fal bakti.konusmasi telaffuzu hitabet sekli de guzel,anlik durum ve gecmis degerlendirmesi iyi.iskambil kartlari ve kahve bakiyor.bakalim...kisa vadede dedikleri gerceklesirse hatta uzun vadede yazacagim kesinlikle.bu arada benden baska bilge hn a baktiranlarin yorumlarini alabilir miyim?soyledikleri cikan oldu mu?bilgilendirirswniz sevinirim kizlarcim:)
teşekkürler canım bunu okumamıştımgitmeye gerek yok o zmn
beylikdüzü kolon hastanesinin ordaymış evinde bakıyomuş[/QUOT
Serpilin numarası olan varmı ??
100 tl yanlis anlasilmasin ben git demem kimseye ama gecmisi bildi gelecekle ilgili beklemedeyim eger giderseniz siz de paylasin lütfenO ne kadara bakıyor, etkilediğine göre sizi ben de baktırmak isterim...Randevu durumu falan var mı?
yooo sizi neden suçlayayım ama bir ışık aldım sanki memnun kalmıssınız gibi... bana özelden nosunu yazar msnız malum burdan yazıp sıkıntı yaşamayalım:)100 tl yanlis anlasilmasin ben git demem kimseye ama gecmisi bildi gelecekle ilgili beklemedeyim eger giderseniz siz de paylasin lütfen
ben kaldim cok tutarli ve iyi bakti ama dedigim gibi gunah sonucta ben git diyip vebal almam istememyooo sizi neden suçlayayım ama bir ışık aldım sanki memnun kalmıssınız gibi... bana özelden nosunu yazar msnız malum burdan yazıp sıkıntı yaşamayalım:)
Vallahi bence yok ve olmayacak dahala bi falcı yok mu, sabitlenen :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?