- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
iskambil ve kahveYa pardon bu Bilge dediğiniz falcı ne falı bakıyordu, orayı kaçırdım?
suat beye cok iyi diyorlar ama bana cok olumsuz konustu gicik oldum ama gecmiste cok cok cok onemli vekimsenin bilemeyecgi biseyi bildiVallahi bence yok ve olmayacak datüm ümitlerim kırıldı diyebilirim
onların sizin duymak istediklerinizi anlatıyor :)Vallahi bence yok ve olmayacak datüm ümitlerim kırıldı diyebilirim
geçmişi hemen hemen hepsi biliyor, o zaman onlardan korkacaksın, çünkü yardımcıları var :)suat beye cok iyi diyorlar ama bana cok olumsuz konustu gicik oldum ama gecmiste cok cok cok onemli vekimsenin bilemeyecgi biseyi bildi
asmin cafe eray ın sımdıkı yerını bılıyor musunuz acab ?Çok eski. bir. tarihten bahsediyorsun anladığım sen birdr ne demişlerdiki okadar valla bana h.
çıkmayan isimler
Merhaba daha önce ASMİN cafe ERAY baktıran var mı ? ordan 8 aay önce ayrılmış şuan baktığı yeri bilen varsa yazabilir mi ???? lütfennn
evet bencede vardırrrrrr :) umarımmmmerhaba
Bende uzun zamandır erayı arıyorum. ancak adam yer yarıldı içine girdi sanki.
aslında mutlaka burda hala iletişim de olan birileri vardır
merhaba
Bende uzun zamandır erayı arıyorum. ancak adam yer yarıldı içine girdi sanki.
aslında mutlaka burda hala iletişim de olan birileri vardır
geçmişi hemen hemen hepsi biliyor, o zaman onlardan korkacaksın, çünkü yardımcıları var :)
numarasini ogrenirsen yazar misinBeylikdüzünde ki serpil on numara herşeyi biliyor ve ne dese çıkıyor ama bir türlü numarasını bulamıyorum kaybettim(
Eski yorumlara bakarsanız kötü yorumlar var Serpil hanım için..arama butonu Serpil beylikdüzü girince hepsi çıkkıyorBeylikdüzünde ki serpil on numara herşeyi biliyor ve ne dese çıkıyor ama bir türlü numarasını bulamıyorum kaybettim(
canim kuEy nerde bakiyorEvet arkadaşlar kuzey in bir söylediği daha gerçekleşti 12 gün demişti Temmuz'un ilk haftası demişti ve oldu fal baktırmayın enerjisi kötü hikaye bu bilen biliyor kimse Allah'ın falcısına başka sıfatlar yüklemiyor İstanbul da iyi bakan falcıların yazılması amaç ama günahlar baktırmayınlar falcıların da akıl verenlerine uyuz oluyorum kuzey sadece hissettiğini anlatıyor ve bugün bir söylediği daha gerçekleşti belki 12 gün değil 14 gün ama oldu bence fala baktırıp gene de kendi hissettiğini veya düşündüğünü yapmak lazım her zaman da baktırmamak lazım mesela kuzey e seyrek baktırıyorum bana ne dediğini hatırlamaz tanımaz bile beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?