İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba daha önce ASMİN cafe ERAY baktıran var mı ? ordan 8 aay önce ayrılmış şuan baktığı yeri bilen varsa yazabilir mi ???? lütfennn

Merhaba daha önce ASMİN cafe ERAY baktıran var mı ? ordan 8 aay önce ayrılmış şuan baktığı yeri bilen varsa yazabilir mi ???? lütfennn

merhaba

Bende uzun zamandır erayı arıyorum. ancak adam yer yarıldı içine girdi sanki.
aslında mutlaka burda hala iletişim de olan birileri vardır

merhaba

Bende uzun zamandır erayı arıyorum. ancak adam yer yarıldı içine girdi sanki.
aslında mutlaka burda hala iletişim de olan birileri vardır

Sanmam ki biri bilsin..çünkü bende bikaç kere aradığımı yazdım...kimseden ses çıkmadı...ancak o kafede çalışanlar bilir nerde ne yapıyor..onlarda Bilgi vermez bence...yinede ulaşan bilen varsa yazsın lütfen yaa...bende ulaşmak istiyorum ona...

Beylikduzu Serpil diye bahsettiginiz suan bahcesehirde oturansa kendisinden 1 aydan fazladir randevu almaya calisiyorum. Bukadar ilgisiz birini hic gormedim. En son 10 dk sonra arayacagim seni dedi 3 hafta gecti ustunden. Kendini ne saniyorsa bukadar. 250 tlde inanilmaz pahali yani.

Arkadaslar benim 6.hislerim ve tahmin yeteneğim cok güçlü. Allah tarafından verilmiş bir yetenek diyelim.E son yıllarda da hayat tecrübem,görmüş geçirmişliģim de eklendi saçları da beyazlattim böylece
Size burada hayatımı anlatacak değilim,zaten hicbirinizde bunu merak etmiyorsunuz ama size söylemek istediğim bazı şeyler var
Seneler önce can sıkıntısından,arkadas ortamında kahve icerken fal çevirilirdi ve bana bakar mısın denirdi .
Ben de "Ben bilmiyorum ki bakmayı"derdim ki bilmiyordum da zaten.
Sonraları elime aldım fincanı birkaç kez ve gördüğüm sekillerle yorumlar yapmaya başladım.
Yani ben oyle zannediyordum ama o an hisler devreye giriyormus aslında
Bu daha sonraları iyice artmaya,giderek sıklaşmaya başladı.
Baktıran, "Sen herseyi biliyorsun,bir daha bakar mısın demeye başladı ve eş dost ya,bende kıramıyorum tabi bakmaya devam ettim.Bunu yaparken merakım giderek arttı ve kendime tarot kartları da almıştım ona da bakmaya başladım.
Baktığım kişiler,arkadaşlarıni da alıp kahve icip onlara da bakmami istediler geri cevirmedim. Bunu yaparken de hicbir maddi bir talebim olmadı benim ki sadece eğlenceydi ve insanları kıramamak
Sonra ne mi oldu
Hayat bana zindan oldu.Fal bakmak insanin kendi enerjisini de karşısındakinin enerjisini de değiştiren birşey.
Cok zor zamanlar yaşadım. Psikolojik tedavi gördüm. Burada herseyi yazamiyorum site kuralları gereği.
Bakmayacagima dair büyük yemin ettim ama yemin de bozdum sonrasinda
Sonra suanki esimle tanıştım o ara da eşimin bir erkek arkadaşına baktım. Eve gelince bana mesaj atti eşim (o zamanlar sevgiliydik)
Cok rahatsız oldum ben falın enerjisi bile.kotu. pat pat herseyi söyledin bakma bir daha diye.
Zaten sonra bakmadim. Bakacagim bir.ortam da olmadı.
Size yeminler ederim ki baktıran tekrardan geliyordu.Hatta babamın bir arkadasina baktim bana çıkarıp 5 tl vermisti. Neden veriyorsun dedim icimden geldi icimden dedi. Böyle utandigim anlar da yaşadım
Bakın ben cok rüya görürüm. Pek cogu çıkar
Ruyamda kisiler ve objeler bir takim sözler duyarım. Ertesi gun mutlaka mutlaka birseyler olur.Bazen de ilerleyen zaman da olur belki ben farkına varmam.
Arkadaslar yemin ederim Allah'ın üstüne yemin ederim ki geleceği Allah tan başka hic kimse bilemez. Evet Yuce Yaradan bazı insanlara farkli bir enerji ve yetenek vermiştir. Kalp gözü açıktır.
Kalbi temizdir
Öngörüsü yüksektir
Ama bu bu kadardır
Kaderi kimse bilemez,degistiremez
Fal baktirarak,sadece zamanınızdan ve paranızdan olursunuz. Umutlanipta acaba cikacak mi,ohaaaa inanamiyorum falda görmüşlerdi çıktı diye diye sadece kendinizi teselli eder ve ya üzersiniz
Ruh eşiniz zaten sizi bulacak.
Istediginiz cogu sey zaten olacak yeter ki istemeyi bilin.
Olmuyorsa sizin hayırınıza değildir. Bazı seylerde ısrarcı olmamak gerekir.
Sizin hayır sandığınız şey belki de sizin icin şer dir
Hepimiz tekamül umuzu tamamlayacağız.
Severek,inanarak,dua ederek.
Hic kimse hic kimsenin sınavını ve icinde kopan fırtınaları bilemez.
Siz o anda acı çekiyorsunuz ya da bazi seyler olmasi gerekiyor hayatınızda,olmasını istiyorsunuz,sabredemiyorsunuz ve bir falcıya kosup gidiyorsunuz
Yapmayın.
Hicbir falcı ben herseyi biliyorum demez.diyemez.Boyke bir sey bir kere dogaya evrene aykırı
Diyorsa yalan söylüyordur
Size söylediği şeyler baktığı fallarda ki,çıkmışsa bu sadece tesadüftür. Allah oyle olmasini istemistir. Zamani gelmistir olmustur. O an Allah ona o gücü vermiştir sallamistir tutmustur ya da
Hersey ama hersey Allah'tan
Allah ol der ve olur.
Lütfen fal baktırmayın
Bircok hayat sönüyor bu yuzden. Resmen bağımlık. Paraniza ruh sagliginiza zamaniniza yazık. Fal size gelecegi göstermez. Sizi ileriye de götürmez.
Yinede siz bilirsiniz
Simdi insanlar kapımda yatsalar sana 1 milyon dolar vericez deseler ben yine bakmam.
O sizin falcı diye gittiğiniz insanlarin ruh hali o kadar kötü ki
Kendimden biliyorum şükürler olsun ki atlattım.

merhaba kızlar. asmin cafe eray fal bakmayı bırakmış. cafe sahibine sormuştum birkaç gün önce. şimdi yazdığım için kusura bakmayın

Evet arkadaşlar kuzey in bir söylediği daha gerçekleşti 12 gün demişti Temmuz'un ilk haftası demişti ve oldu fal baktırmayın enerjisi kötü hikaye bu bilen biliyor kimse Allah'ın falcısına başka sıfatlar yüklemiyor İstanbul da iyi bakan falcıların yazılması amaç ama günahlar baktırmayınlar falcıların da akıl verenlerine uyuz oluyorum kuzey sadece hissettiğini anlatıyor ve bugün bir söylediği daha gerçekleşti belki 12 gün değil 14 gün ama oldu bence fala baktırıp gene de kendi hissettiğini veya düşündüğünü yapmak lazım her zaman da baktırmamak lazım mesela kuzey e seyrek baktırıyorum bana ne dediğini hatırlamaz tanımaz bile beni

canim kuEy nerde bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…