- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
watsapptan yaz canimGökerin numarası kullanılamıyor
Sanırım vatsap hesapını o numarayla açmış ama artık numara geçersiz. Vatsaptan ulaşabilirsinGökerin numarası kullanılamıyor
Aynen whatsaptan ulaştım ama yarin GOPdaki birsen hanima gidiyorum burdan yazarim ben dewatsapptan yaz canim
kuzey north cafede bakıyormuş ama ben telefonda baktırdımcanim kuEy nerde bakiyor
birsnein numarasınu ya da naısl ulaşabilirim yazar mısınız lütfennAynen whatsaptan ulaştım ama yarin GOPdaki birsen hanima gidiyorum burdan yazarim ben de
eray esmer uzun boylu genç olan mımerhaba kızlar. asmin cafe eray fal bakmayı bırakmış. cafe sahibine sormuştum birkaç gün önce. şimdi yazdığım için kusura bakmayın
Canım numarayı vereyim ama hicbirseyh bilemedi rezaleti yine de istiyorsan veririmbirsnein numarasınu ya da naısl ulaşabilirim yazar mısınız lütfenn
yok canım sağol o zaman, gopta nerdeCanım numarayı vereyim ama hicbirseyh bilemedi rezaleti yine de istiyorsan veririm
kotu mu kuzu bana da cok olumsuz konusmustu aglatmiştiCanım numarayı vereyim ama hicbirseyh bilemedi rezaleti yine de istiyorsan veririm
Gördüğü resmi tamamen anlamdırsaydı BAba Vanga olurdu, zaten gördükleirni kısmen aktarabildiği için sıradan bir falcıCanım numarayı vereyim ama hicbirseyh bilemedi rezaleti yine de istiyorsan veririm
Bir defa herşeyi bana sordu ve gayet tutarsızdi bilmiyorum enerjimde tutmamış olabilir ama yani beklediğimin altında bir performansdi daha iyilerine gittigimi dusundurdu sadece. Karalamak derken biraz abartı olmuş sanki o ifade neticede tanimam etmem nacizane elestirimi yaptım evet falindan memnun kalmadım çünkü herseyi bana sordu 100 lira gibi bir rakam birakiyorsunuz az bir miktar degil dolayisiyla insan tatmin olmak istiyor ben tatmin olamadim o kadarBen o kadının avukatı değilim de hiiçbirşey bilemedi lafı çok hızlı ve düşüncesşzce söylenmiş vehem kadın karalanmış gibi geldi bana...GOP Birsel2e yardımcı olmazsanız fal bakarken söylediği olaylar havada kalıyor, tamam falcılar birşeyler görüyor ama gördüklerini anlamdırmaları için bizim de yardımımız gerekir...Muhtemelen o yardımı yapmadığınız veya onun dedşkleşrni tam oturtamadığınız için fal bir yere varmadı...Yoksa boş bir kadın olsa ben bu kadar yıllık falcı gezmişim, önermezdim, ama söyledikleri çok havada kalıyor, onu kabul ediyorum, ama kesinlekle gördüüğü şeyler, sadece o gördüklerini oturtmak bize kalıyor
Taksiyle gittim konum atti merkezde ama tarif edemem canimcanımyok canım sağol o zaman, gopta nerde
olumsuz mu konuştu bilemedi mi canımm dur sana özelden sorayım:)Taksiyle gittim konum atti merkezde ama tarif edemem canimcanım
Daha iyi olduğunu düşündüğünüz birileri varsa söylerseniz sevinirim...hakikaten soruyorum..çünkü benim de ihtiyacım var...paylaşırsanız sevinirmBir defa herşeyi bana sordu ve gayet tutarsızdi bilmiyorum enerjimde tutmamış olabilir ama yani beklediğimin altında bir performansdi daha iyilerine gittigimi dusundurdu sadece. Karalamak derken biraz abartı olmuş sanki o ifade neticede tanimam etmem nacizane elestirimi yaptım evet falindan memnun kalmadım çünkü herseyi bana sordu 100 lira gibi bir rakam birakiyorsunuz az bir miktar degil dolayisiyla insan tatmin olmak istiyor ben tatmin olamadim o kadar
Evet 100 liraya söyledikleri az, o fala az ama bazen öyle bir şey söylüyor ki o tek söylediği beni kendime getiriyor, çünkü diğer falcılar polyanna bir tablo çizdikleir için GOP birsel'e gidince o tablo yıkılıyor ve o kandırmaca bitiyor, ben açıkçası dobralığını sevdim, yoksa dediğiniz doğru, az konuşurBir defa herşeyi bana sordu ve gayet tutarsızdi bilmiyorum enerjimde tutmamış olabilir ama yani beklediğimin altında bir performansdi daha iyilerine gittigimi dusundurdu sadece. Karalamak derken biraz abartı olmuş sanki o ifade neticede tanimam etmem nacizane elestirimi yaptım evet falindan memnun kalmadım çünkü herseyi bana sordu 100 lira gibi bir rakam birakiyorsunuz az bir miktar degil dolayisiyla insan tatmin olmak istiyor ben tatmin olamadim o kadar
bence de gercekten kötü.sizi suclamiyoruz sonucta herkes begendigini öneriyor begenmedigini soyluyor.ama bu kadin resmen tutarsiz.negatif seyler soyledigi icin de bizi kendine getiriyor gibi dusunuyoruz beni de aglatmiştiEvet 100 liraya söyledikleri az, o fala az ama bazen öyle bir şey söylüyor ki o tek söylediği beni kendime getiriyor, çünkü diğer falcılar polyanna bir tablo çizdikleir için GOP birsel'e gidince o tablo yıkılıyor ve o kandırmaca bitiyor, ben açıkçası dobralığını sevdim, yoksa dediğiniz doğru, az konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?