Yalnız bana söyledikleri ile bana faydası oldu , evet olumsuz konuştu ama onun dediği gibi olayların olumsuz olduğunu daha sonra gördüm...inşalalh size söyledikleri doğru değildir tabii ama benimkiler doğruydu, bana da hastalıklardan bahsetmişti, ama zaten bildiğim şeylerdi, onun annesi hasta belki o yüzden biraz karamsardır bu konulardabence de gercekten kötü.sizi suclamiyoruz sonucta herkes begendigini öneriyor begenmedigini soyluyor.ama bu kadin resmen tutarsiz.negatif seyler soyledigi icin de bizi kendine getiriyor gibi dusunuyoruz beni de aglatmişti
Asmin cafede eraya bende gittim memnun kalmıştım fakat ayrılmış ordan yine ayni cafede utkuya gittim gayet memnun kaldım buarada biraz ara verip gökeri denicem onu da yazarım size yani enerji işi biraz boyle seyler tabiki hepizimde tutacak sey degilDaha iyi olduğunu düşündüğünüz birileri varsa söylerseniz sevinirim...hakikaten soruyorum..çünkü benim de ihtiyacım var...paylaşırsanız sevinirm
Olabilir tabiki hastalik çok hassas bir konu ama enerjim cok düştüYalnız bana söyledikleri ile bana faydası oldu , evet olumsuz konuştu ama onun dediği gibi olayların olumsuz olduğunu daha sonra gördüm...inşalalh size söyledikleri doğru değildir tabii ama benimkiler doğruydu, bana da hastalıklardan bahsetmişti, ama zaten bildiğim şeylerdi, onun annesi hasta belki o yüzden biraz karamsardır bu konularda
Göker’in numarasını size yolluyorum şimdiUrum yule ve gökerin numarasını lütfen vanada gönderirmisiniz? Numaraya sahip olanlara özelden msj atıyorum cvp veren olmadı :/
canim nosunu verir misin safiyenin ayrica birsenle ilgili yorumuna katiliyorum!Arkadaşlar ben gop birsene sanırım bi dört sene evvel gitmiştim buraya da yazmıştım beş para etmiyecek bi falcı. Taşları maşları bişileri var iyi bi kadın ama falcı değil. Bana demiştiki eski sevgilin seni aricak abla evlendi o aramaz dedim yok görüceksin aricak dediaha üstünden kaç sene geçti ne arayan var ne soran eğer biraz fal deneyimlerime güveniyorsanız sakın birsen e gitmeyin. Şuan benim favorim ve çevremdekilere çıkan falcı ismi beşiktaş safiye . Dediği şeyi aynı gün yaşadım tabi beğenmeyenlerde oldu ama ben gözümle çıkanlara da şahidim . En önemlisi bana çıktk gerisi de mühim değil :)
Canım sağol detay için randevu ile mi baktırıyoruz cafede mi telefonu istesem?Arkadaşlar bana özelden soranlar olmuş safiyeyi şöyle söyliyim ben ilk geçen sene gitmiştim eski sevgilimle alakalı bu çocuğu sen istemiceksin boşuna bekleme olmicaksınız demişti hayatına başka birini alıcaksın felan hatta ben çıktıktan sonra dedimki iğrenç bi falcı ben adamı seviyorum ne bi başkası o gelicekde ben istemicem felan arasan bi kaç ay geçti ben başkasını sevmeye başladım adamı istemedim ekledi felan :) sonra aralık ayında yeni sevdiğim çocukla alakalı gittim kışındı dediki siz güneş çıktığı zaman birbirinize açılacaksınız şuan bekleme dedi giç bi ilerleme olmicak güneş ayını bekliceksin dedi harbiden de 6 7 ay sadece uzakdan sevdim arkasaş gibi görüşüyorduk felan . En son geçtiğimiz pazartesi gittim sevdiğim kişi ile arkadaşken kıskanmıştım kavga etmiştik safiye dediki bu kızdan dolayı olan kavganın sonu senin sevincin olucak bu kavga akşam saat 10 a kdr sürücek sonrası mutlylyk olucak dedi . Neyse biz tartıştık akşam saat 9 adam dediki ben senden hoşlanıyorum. O kız benim için hiç bişi ifade etmiyor . Ben şok tabi ama beni en çok etkileyen yaz a kadar bu adamı unut açılmicak güneş aylarında sevdiğini söyleyecek demesi. Her arkadaşıma bjnu anlattm ve bekledik zamanı dediği gibi oldu ben çok fal baktırırım ama en oturaklı detaylı safiyeninki çıktı . Alın size detay :)
detay icin cok tesekkurler ne kadar nerde bakiyor acaba ev mi cafe mi? gelecekte bildikleri ilgincmis an ve gecmis tutturuyor mu?Arkadaşlar bana özelden soranlar olmuş safiyeyi şöyle söyliyim ben ilk geçen sene gitmiştim eski sevgilimle alakalı bu çocuğu sen istemiceksin boşuna bekleme olmicaksınız demişti hayatına başka birini alıcaksın felan hatta ben çıktıktan sonra dedimki iğrenç bi falcı ben adamı seviyorum ne bi başkası o gelicekde ben istemicem felan arasan bi kaç ay geçti ben başkasını sevmeye başladım adamı istemedim ekledi felan :) sonra aralık ayında yeni sevdiğim çocukla alakalı gittim kışındı dediki siz güneş çıktığı zaman birbirinize açılacaksınız şuan bekleme dedi giç bi ilerleme olmicak güneş ayını bekliceksin dedi harbiden de 6 7 ay sadece uzakdan sevdim arkasaş gibi görüşüyorduk felan . En son geçtiğimiz pazartesi gittim sevdiğim kişi ile arkadaşken kıskanmıştım kavga etmiştik safiye dediki bu kızdan dolayı olan kavganın sonu senin sevincin olucak bu kavga akşam saat 10 a kdr sürücek sonrası mutlylyk olucak dedi . Neyse biz tartıştık akşam saat 9 adam dediki ben senden hoşlanıyorum. O kız benim için hiç bişi ifade etmiyor . Ben şok tabi ama beni en çok etkileyen yaz a kadar bu adamı unut açılmicak güneş aylarında sevdiğini söyleyecek demesi. Her arkadaşıma bjnu anlattm ve bekledik zamanı dediği gibi oldu ben çok fal baktırırım ama en oturaklı detaylı safiyeninki çıktı . Alın size detay :)
Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktıdetay icin cok tesekkurler ne kadar nerde bakiyor acaba ev mi cafe mi? gelecekte bildikleri ilgincmis an ve gecmis tutturuyor mu?
merhabalar nerede bu safiye hanım telefonda mı cafe mi bakıyor? detay iletişim numarası verirseniz çok sevinirim sağolun şimdiden:)Arkadaşlar bana özelden soranlar olmuş safiyeyi şöyle söyliyim ben ilk geçen sene gitmiştim eski sevgilimle alakalı bu çocuğu sen istemiceksin boşuna bekleme olmicaksınız demişti hayatına başka birini alıcaksın felan hatta ben çıktıktan sonra dedimki iğrenç bi falcı ben adamı seviyorum ne bi başkası o gelicekde ben istemicem felan arasan bi kaç ay geçti ben başkasını sevmeye başladım adamı istemedim ekledi felan :) sonra aralık ayında yeni sevdiğim çocukla alakalı gittim kışındı dediki siz güneş çıktığı zaman birbirinize açılacaksınız şuan bekleme dedi giç bi ilerleme olmicak güneş ayını bekliceksin dedi harbiden de 6 7 ay sadece uzakdan sevdim arkasaş gibi görüşüyorduk felan . En son geçtiğimiz pazartesi gittim sevdiğim kişi ile arkadaşken kıskanmıştım kavga etmiştik safiye dediki bu kızdan dolayı olan kavganın sonu senin sevincin olucak bu kavga akşam saat 10 a kdr sürücek sonrası mutlylyk olucak dedi . Neyse biz tartıştık akşam saat 9 adam dediki ben senden hoşlanıyorum. O kız benim için hiç bişi ifade etmiyor . Ben şok tabi ama beni en çok etkileyen yaz a kadar bu adamı unut açılmicak güneş aylarında sevdiğini söyleyecek demesi. Her arkadaşıma bjnu anlattm ve bekledik zamanı dediği gibi oldu ben çok fal baktırırım ama en oturaklı detaylı safiyeninki çıktı . Alın size detay :)
şimdi gördüm iletişim numarasını verir misinix acaba:)Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
bu kişi kim şengül dediğiniz ? şengül mü iyi yoksa safiye mi ?Arkadaşlar tek kelime ile harikaydı ismini burcunu herşeyini söyledi yaptıklarını yapacaklarını adamın karakterini herşeyi sanki onu tanıyormuş gibi söyledi tarih verdi ama net bi tarih değil 1 ile 3 rakamı veriyo 1. Ve 3. Ay arası dedi yanii beni çok mutlu etti her ne kdr bu adam beş para etmez dese de :) ıvır zıvır falcılara sürekli vericeğinşze bi sefer buna verin kurtulun
numarasini ozelden yollar misin kuzucumArkadaşlar ben gop birsene sanırım bi dört sene evvel gitmiştim buraya da yazmıştım beş para etmiyecek bi falcı. Taşları maşları bişileri var iyi bi kadın ama falcı değil. Bana demiştiki eski sevgilin seni aricak abla evlendi o aramaz dedim yok görüceksin aricak dediaha üstünden kaç sene geçti ne arayan var ne soran eğer biraz fal deneyimlerime güveniyorsanız sakın birsen e gitmeyin. Şuan benim favorim ve çevremdekilere çıkan falcı ismi beşiktaş safiye . Dediği şeyi aynı gün yaşadım tabi beğenmeyenlerde oldu ama ben gözümle çıkanlara da şahidim . En önemlisi bana çıktk gerisi de mühim değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?