İstanbul'da Fal - Falcılar

Göker ile görüştük bu sabah randevu aldım. Ücreti gönderdim. Arada arıyorum msjlarımı görüyor ama cvp bermiyor. Bütün gündür telefon başında bekliyorum. Dönerse yada bakarsa yazarım
Benim iki ay önce yaşadıklarımı yaşıyorsun. Eski mesajlarımdan bakabilirsin, ufak çaplı bir yılan hikayesiydi. Öyle yapıyor malesef. Buraya yazmakla da iyi etmişsin çünkü burayı okuyor. Ben burda olumsuz konuşmaya başlayınca dönüş yapmıştı.

Bugun mandal cafe topraga fal baktirdim. Kendinden cok emin konusuyor. Gecmiste iyi gibi. Ama gelecekle ilgili emin olamadim. Daha once baktirip memnun kalan varmi acaba. Birde civilti cafe sunaya gittim. Topraktan cok farkli konustu gelecekle ilgili. Tam tersi seyler soyledi. Hangisi daha iyi bilemedim kafam karisti gökere telefonda baktırmıştım yurtdışındayken. Dediği bişeyi yaşadım ama zaten olur gözüyle bakıyodum . Diğer Verdiği tarih uzun vadede çıkarsa yazarım buraya. Birde ona yüzyüze baktırmayı düşünüyorum arkadaşım çok memnun kalmıştı. Yüz yüze baktırmıştı. Belki öyle enerjisi daha iyidir

Gece 12 oldu hala göker yazmadı üstelik okuyorda ... Watsapp araması yapıyorum kaçtır bi dönüş yapamaz mı bu kadar yoğun oldugunu düşünmüyorum. Dönerse yazarım baktırırsam

Gökere baktıranlar memnun mu ? Soru sorma hakkınız var mı fal bittiği zaman ? Ücret ve iletişim bilgisi olanlar yazabilir mi şimdiden çok teşekkür ederimm

Yaa bişi dicem göker ismini hala geçiriyormusunuz :) sevgilim evlenip boşanmış diye çocuğu var bunun diye diretti dedimki yahu adım kadar eminim yok hayır var var dedi yokkk dedim sonra dediki kııızzz senden olcak işte ayolll :) peki şuan sonuç adamdan nefeet ediyorum ayrıldım ve başkası ile yeni bi ilişkiye başladım lütfen vermeyin şu adama para bakamıyor ki

Doğrusunu isterseniz ben de Göker’in abartıldığını düşünüyorum. Herhangi bir kafe falcısından farkı yok, bir de en azından öyle bir mekanda hemen fal baktırıp çıkıp gidebilirsiniz. Bunda yok randevulaşma, yok ödeme yapma ondan sonra mesajlara dönmeyip bugün yarın vs diye bekletme derken bütün olaydan soğuyorsunuz. Söyleyeceği şeyler de öyle vay be dedirten şeyler değil. Benim ağzımdan epeyce laf alıp ona göre yorum yapmıştı. Bir de ismini burdan duyduğumu öğrenince, hemen hakkımda çok iyi yorumlar yap olur mu falan diye şakayla karışık talepte bulundu. Bu davranışı da çok sevmedim. Fal sonrasında söz ettiği vefk konusu da benim için olayı bitirdi.

Burayı falcılar duyuyorsa bakıyorsa fiyatları indirin biraz sonuçta 10 dk için 100 250 tl gibi fiyatlar verilmez taş çatlasa 30 50, biraz vicdanınız olsun. Zaten içinden gelip bakanlar bu işten para almayanlar. Kızlar benim gibi fal sevdalıları bu işe bi dur diyelim haksız mıyım ?

eskisi için evlenceksniz diyenler kimler

Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
Walla senin tavsiyelerini severim..hep gittiklerimden memnun kalmıştım..eğer sen beğeniyorsan mutlaka iyidir...bi daha gitmeden önce haber Verde bende geleyim yada buradaki kızlar toplaşıp gidelim sende iletişim bilgileri varmı bu kadının birde kaç paraya bakıyor..

Suna abla sen misin kız :)

Nermin , safiye hariç diğerlerinin hepsi evleniceksiniz dedi o yüzden artk eskisi gibi fal baktırmıyorum .
Arkadaşlae bide unuttum 7 dakika demet sürekli bu adamla olmicak demişti seviyorum demeti de yani nokta atışları çok güzel heleki karakter analizi çok iyi zihin okuyor bence o kadın

Arkadaşlae bide unuttum 7 dakika demet sürekli bu adamla olmicak demişti seviyorum demeti de yani nokta atışları çok güzel heleki karakter analizi çok iyi zihin okuyor bence o kadın
geleceği arayacak gelecek mesaj atıcak vs. gibi olacak şeyleri bilen kim var ?

geleceği arayacak gelecek mesaj atıcak vs. gibi olacak şeyleri bilen kim var ?

bana hepsi bildi çünkü adam hep aradı ama aşkından değil saygısından.. ya ne şanslı karılar var hayatta kaptı adamı valla adam bana hrp cvp verdi ama iyi niyetinden buyuzdn ben artık hiçbir falı çıktı saymıyorum buyuk pişmanlıktı fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…