Benim iki ay önce yaşadıklarımı yaşıyorsun. Eski mesajlarımdan bakabilirsin, ufak çaplı bir yılan hikayesiydi. Öyle yapıyor malesef. Buraya yazmakla da iyi etmişsin çünkü burayı okuyor. Ben burda olumsuz konuşmaya başlayınca dönüş yapmıştı.Göker ile görüştük bu sabah randevu aldım. Ücreti gönderdim. Arada arıyorum msjlarımı görüyor ama cvp bermiyor. Bütün gündür telefon başında bekliyorum. Dönerse yada bakarsa yazarım
Banada yollayabilirmisin telini canim. Merak ettim:)Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
Bende istiyorum serpilinkini bulamadımSelam, bana da beylikdüzünde evinde bakan serpil in telefon numarasını gönderir misiniz? Teşekkürler:)
Yaa bişi dicem göker ismini hala geçiriyormusunuz :) sevgilim evlenip boşanmış diye çocuğu var bunun diye diretti dedimki yahu adım kadar eminim yok hayır var var dedi yokkk dedim sonra dediki kııızzz senden olcak işte ayolll :) peki şuan sonuç adamdan nefeet ediyorum ayrıldım ve başkası ile yeni bi ilişkiye başladım lütfen vermeyin şu adama para bakamıyor ki
Evet ayşeyi bilen varmı bende duymuştum onu evinde bakıyormuş...Bahçelievlerde falcı Ayşe varmış, evinde bakıyormuş. Duyan, giden var mı?
Walla senin tavsiyelerini severim..hep gittiklerimden memnun kalmıştım..eğer sen beğeniyorsan mutlaka iyidir...bi daha gitmeden önce haber Verde bende geleyim yada buradaki kızlar toplaşıp gidelim sende iletişim bilgileri varmı bu kadının birde kaç paraya bakıyor..Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
Nermin , safiye hariç diğerlerinin hepsi evleniceksiniz dedi o yüzden artk eskisi gibi fal baktırmıyorum .eskisi için evlenceksniz diyenler kimler
Suna abla sen misin kız :)Walla senin tavsiyelerini severim..hep gittiklerimden memnun kalmıştım..eğer sen beğeniyorsan mutlaka iyidir...bi daha gitmeden önce haber Verde bende geleyim yada buradaki kızlar toplaşıp gidelim sende iletişim bilgileri varmı bu kadının birde kaç paraya bakıyor..
Arkadaşlae bide unuttum 7 dakika demet sürekli bu adamla olmicak demişti seviyorum demeti de yani nokta atışları çok güzel heleki karakter analizi çok iyi zihin okuyor bence o kadınNermin , safiye hariç diğerlerinin hepsi evleniceksiniz dedi o yüzden artk eskisi gibi fal baktırmıyorum .
Yok canım ben suna değilim ama eski üyeyim senin tavsiyelerini çok beğeniyorumSuna abla sen misin kız :)
geleceği arayacak gelecek mesaj atıcak vs. gibi olacak şeyleri bilen kim var ?Arkadaşlae bide unuttum 7 dakika demet sürekli bu adamla olmicak demişti seviyorum demeti de yani nokta atışları çok güzel heleki karakter analizi çok iyi zihin okuyor bence o kadın
geleceği arayacak gelecek mesaj atıcak vs. gibi olacak şeyleri bilen kim var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?