Pardon yaa bi ablamız vardı da o sandım :)Yok canım ben suna değilim ama eski üyeyim senin tavsiyelerini çok beğeniyorum
80 tl ye bakıyor ama helali hoş olsun verdiğim paraya acımadım hiç . Beşiktaş da yeri ıhlamur caddesinde . Bu arada samsun arzu dan hariç başka bi arzu varmış numarasının sonu 23 53 bide 56 46 iki nosu var . AMAN HAA SAKIN BAKTIRMAYIN SAKINNN . Fal değil türkiye jeolojik harita çiziyo sanki . Adana yozgat şanlıurfa edirne AYŞEE bu ismi unutma :) ya bi sie yaaaWalla senin tavsiyelerini severim..hep gittiklerimden memnun kalmıştım..eğer sen beğeniyorsan mutlaka iyidir...bi daha gitmeden önce haber Verde bende geleyim yada buradaki kızlar toplaşıp gidelim sende iletişim bilgileri varmı bu kadının birde kaç paraya bakıyor..
kim bildi kim baktı falınıza ?bana hepsi bildi çünkü adam hep aradı ama aşkından değil saygısından.. ya ne şanslı karılar var hayatta kaptı adamı valla adam bana hrp cvp verdi ama iyi niyetinden buyuzdn ben artık hiçbir falı çıktı saymıyorum buyuk pişmanlıktı fal
Arkadaşımla geldim beşiktaştaki safiye ablaya şimdi o baktırıyor. Tarotla kahveyi bir arada bakıyorum dedi. Yeri kolay açık adresi yolluyor zaten. Dün mandal cafe toprakla cıvıltınsunaya gittim ikiside tezat şeyler söledi. Kafam karıştı. Baktırdıktan sonra yorum yazarım.80 tl ye bakıyor ama helali hoş olsun verdiğim paraya acımadım hiç . Beşiktaş da yeri ıhlamur caddesinde . Bu arada samsun arzu dan hariç başka bi arzu varmış numarasının sonu 23 53 bide 56 46 iki nosu var . AMAN HAA SAKIN BAKTIRMAYIN SAKINNN . Fal değil türkiye jeolojik harita çiziyo sanki . Adana yozgat şanlıurfa edirne AYŞEE bu ismi unutma :) ya bi sie yaaa
Arkadaşınız memnun kaldı mıArkadaşımla geldim beşiktaştaki safiye ablaya şimdi o baktırıyor. Tarotla kahveyi bir arada bakıyorum dedi. Yeri kolay açık adresi yolluyor zaten. Dün mandal cafe toprakla cıvıltınsunaya gittim ikiside tezat şeyler söledi. Kafam karıştı. Baktırdıktan sonra yorum yazarım.
Canım banada numarasını atar mısınArkadaşımla geldim beşiktaştaki safiye ablaya şimdi o baktırıyor. Tarotla kahveyi bir arada bakıyorum dedi. Yeri kolay açık adresi yolluyor zaten. Dün mandal cafe toprakla cıvıltınsunaya gittim ikiside tezat şeyler söledi. Kafam karıştı. Baktırdıktan sonra yorum yazarım.
Pek memnun kalmadık. Yani bildiği şeyler oldu ama geömişte emin olduğum şeylerdede öle diil falan dedi. Geleceklede ilgili tarih verdi bakalım çıkarsa yazarım. İyi biri sıcak dertleşebileceğiniz biri. Ama dediğim gibi eh işte. Bidaha gidermiyim gitmem. Anda çok başarılı diildi çünkü. Enerji meselesi tabi enerjimiz tutmadı galiba.Arkadaşınız memnun kaldı mı
Kafede değildi evde bakıyor beşiktaşta. Adresi gönderiyor size randevu aldıktan sonra.Safiye hangi kafede bakıyor acaba?
Gönderdim özeldenCanım banada numarasını atar mısın
ne kadar vermiştin, ayıp ama yaptığı burda okuyosa yazık yani parayı almasını biliyoYaaa kaç gün oldu göker hala dönmüyor . Watsaptan arıyorum açmıyor dönmüyor. Parayı alırken 10 dk cvp verdi ama bu kadar gün oldu yeter yaa... ne bakıosun sanki. Ben tavsiye etmiyorım. Paranıza yazık
Hemen mesaj yaz, ücret iadesi iste benceYaaa kaç gün oldu göker hala dönmüyor . Watsaptan arıyorum açmıyor dönmüyor. Parayı alırken 10 dk cvp verdi ama bu kadar gün oldu yeter yaa... ne bakıosun sanki. Ben tavsiye etmiyorım. Paranıza yazık
Eee naparsın enerji meselesigökerden ben de memnun kalmadim eski sevgilinden bir onceki sana donecek sen istemeyeceksin diye kesin kesin konustu adam yurtdisinda evleniyor.memnun kalmadim.
gökerden ben de memnun kalmadim eski sevgilinden bir onceki sana donecek sen istemeyeceksin diye kesin kesin konustu adam yurtdisinda evleniyor.memnun kalmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?