İstanbul'da Fal - Falcılar

80 tl ye bakıyor ama helali hoş olsun verdiğim paraya acımadım hiç . Beşiktaş da yeri ıhlamur caddesinde . Bu arada samsun arzu dan hariç başka bi arzu varmış numarasının sonu 23 53 bide 56 46 iki nosu var . AMAN HAA SAKIN BAKTIRMAYIN SAKINNN . Fal değil türkiye jeolojik harita çiziyo sanki . Adana yozgat şanlıurfa edirne AYŞEE bu ismi unutma :) ya bi sie yaaa

kim bildi kim baktı falınıza ?

Arkadaşımla geldim beşiktaştaki safiye ablaya şimdi o baktırıyor. Tarotla kahveyi bir arada bakıyorum dedi. Yeri kolay açık adresi yolluyor zaten. Dün mandal cafe toprakla cıvıltınsunaya gittim ikiside tezat şeyler söledi. Kafam karıştı. Baktırdıktan sonra yorum yazarım.

Arkadaşınız memnun kaldı mı

Canım banada numarasını atar mısın

Arkadaşınız memnun kaldı mı
Pek memnun kalmadık. Yani bildiği şeyler oldu ama geömişte emin olduğum şeylerdede öle diil falan dedi. Geleceklede ilgili tarih verdi bakalım çıkarsa yazarım. İyi biri sıcak dertleşebileceğiniz biri. Ama dediğim gibi eh işte. Bidaha gidermiyim gitmem. Anda çok başarılı diildi çünkü. Enerji meselesi tabi enerjimiz tutmadı galiba.

Bahçelievlerdeki Ayşe’yi bilen Yok mu??

Yaaa kaç gün oldu göker hala dönmüyor . Watsaptan arıyorum açmıyor dönmüyor. Parayı alırken 10 dk cvp verdi ama bu kadar gün oldu yeter yaa... ne bakıosun sanki. Ben tavsiye etmiyorım. Paranıza yazık

Yaaa kaç gün oldu göker hala dönmüyor . Watsaptan arıyorum açmıyor dönmüyor. Parayı alırken 10 dk cvp verdi ama bu kadar gün oldu yeter yaa... ne bakıosun sanki. Ben tavsiye etmiyorım. Paranıza yazık
ne kadar vermiştin, ayıp ama yaptığı burda okuyosa yazık yani parayı almasını biliyo

Hemen mesaj yaz, ücret iadesi iste bence

Ben bu kadar yogun olduğunu düşünmüyorum asla bakamayacaksan alma üstüne. Bütün hevesim kaçtı üslubumu hala bozmuyorum ama yeter yani telefon elimde bekliyorum kaç gündür.

gökerden ben de memnun kalmadim eski sevgilinden bir onceki sana donecek sen istemeyeceksin diye kesin kesin konustu adam yurtdisinda evleniyor.memnun kalmadim.

gökerden ben de memnun kalmadim eski sevgilinden bir onceki sana donecek sen istemeyeceksin diye kesin kesin konustu adam yurtdisinda evleniyor.memnun kalmadim.
Eee naparsın enerji meselesi Zaten en son iki yıl önce falan bahsi geçmişken birden bir hafta içinde niye onun ismi hortladı anlamak mümkün değil. diyeceği şey de ne olursa olsun çalışma tarzı hiç hoş değil. Alt tarafı 10-15 dk bişeyler söyleyecek diye üç gece arka arkaya elimde telefonla uyumuştum. Ama asıl kabahat bende tabii ki, akıllanmak nedir bilmediğim için. Sanki bir yıldır baktırdığım fallar bana çok şey kazandırmış gibi.

Ücret iadesi istedim nasıl sinirliyim anlatamam.etik değil bi defa hemde iş ahlakına da uymuyor. Zaman veriyor 14 tü 16 oldu sonra 18 oldu 21 oldu 1 saate bakarım kaç gün oldu. Toplasan 15 dk ayıracak.

falın boş iş ve falcıların guvenilmez oldugunu anladım buyuzden online siteden kendime katina bakıyorum:) başka arkadaşa da baktım dogru sonuc veriyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…