- 23 Mart 2018
- 38
- 14
- 18
- 38
Matmazelnem’e ben yollamıştım Göker’in numarasını, kendim hiç memnun kalmamış olmama rağmen. Vallahi ben bile kendimi suçlu hissettim şu an:) Gerçi ben o zamanlar kötü tecrübelerimi yazmıştım ama numara falan soranlara da tekrar tekrar baktırmayın dersem bu sefer Göker’i karalıyorsun diye saçma sapan yorumlar yapılır dedim vazgeçtim.Üstelik göker öyle arayip gün almaya peşinden beklenmeye değecek abartılacak biride değil diye yazmıştık oysaki
Evet Beşiktaş Safiye ve mi cafe Hande ile ilgili tecrübelerini yazanlar olursa, özellikle gelecek ile ilgili tutan var mı Handede ?Kızlar selam
Son dönemde Safiyenin çok kişi telefonunu aldı randevu aldı gitti.
Memnun kalanlar çıkan var mıdır?
Ben anda begendim ama sonrasını yaşayıp göreceğim anlık düşünce sorma şansım olmadığı için de beklemede bende.
Mi cafe Hande bende patladı. Gerçi Nihal’in falının bi kısmı hariç baktırdığım tüm fallar patladı.Evet Beşiktaş Safiye ve mi cafe Hande ile ilgili tecrübelerini yazanlar olursa, özellikle gelecek ile ilgili tutan var mı Handede ?
O polyanna söylemlerini sana da yapmış bana da yapmış demek ki, boşuna ümitlenmeyeyim, zaten benim olayıma tek olumlu konuşan oydu, o da yalan çıktı deseneMi cafe Hande bende patladı. Gerçi Nihal’in falının bi kısmı hariç baktırdığım tüm fallar patladı.
Benim durumumla ilgili herkes çok olumlu konuşmuştu :) hepsi yalan oldu :)O polyanna söylemlerini sana da yapmış bana da yapmış demek ki, boşuna ümitlenmeyeyim, zaten benim olayıma tek olumlu konuşan oydu, o da yalan çıktı desene
Sanırım öyle canım, başka çıkan varsa yazsın...ama görünürde yok gibiHande birtek bana mı çıktı ya?
Sanırım öyle canım, başka çıkan varsa yazsın...ama görünürde yok gibi
Matmazelnem’e ben yollamıştım Göker’in numarasını, kendim hiç memnun kalmamış olmama rağmen. Vallahi ben bile kendimi suçlu hissettim şu an:) Gerçi ben o zamanlar kötü tecrübelerimi yazmıştım ama numara falan soranlara da tekrar tekrar baktırmayın dersem bu sefer Göker’i karalıyorsun diye saçma sapan yorumlar yapılır dedim vazgeçtim.
Engelledi beni göker dediğiniz falcı bozuntusu. İade de etmedi paramı bakım da yapmadı. Zaten telefonu yok sadece o numaradan watsapp kullanıyor.Kaç gün bekledim onu hem zamanımdan çaldı hem paramı çaldı hem engelledi. Böyle böyle ufak tefek oyunlarla insanları kandırıyorlar. Yanlış kişiye yaptın gökkkkerrr
Yaa ciddi misin ben bile bu kadarını beklemiyordum gerçekten. Hani insanı bıktırır küfrettirir ama en sonunda bakar demiştim. Yani ne kadar aptalmış, bu kadar ısrarla kaçacağına arayıp 10-15 dk bişeyler uydursa en azından dolandırıcı demezdik de kötü falcı deyip geçerdik. 50 lira için kendini soktuğu duruma da pes diyorum yani gerçekten. Bunlardan beklediğimiz hayrı Allahtan beklemeyi öğrenebilseydik keşke. Foruma katılmayıp sadece okuyanlardan da ricam, ne olur bir hafta 10 gün sonra yine Gökerin numarası falan diye sormayın artık ne olur. İsmini öğrenecek kadar forumu okuduysanız aldığı paranın üzerine yattığını da okumuşsunuzdur. Beni çok oyalamıştı ama yine de bakmıştı o yüzden numarasını başka üyelere iletmekte sakınca görmedim. Bana da bu hırsızlığı yapmış olsaydı asla kimseye vermezdim numarasını asssla...Engelledi beni göker dediğiniz falcı bozuntusu. İade de etmedi paramı bakım da yapmadı. Zaten telefonu yok sadece o numaradan watsapp kullanıyor.Kaç gün bekledim onu hem zamanımdan çaldı hem paramı çaldı hem engelledi. Böyle böyle ufak tefek oyunlarla insanları kandırıyorlar. Yanlış kişiye yaptın gökkkkerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?