İstanbul'da Fal - Falcılar

Üstelik göker öyle arayip gün almaya peşinden beklenmeye değecek abartılacak biride değil diye yazmıştık oysaki

Kızlar selam
Son dönemde Safiyenin çok kişi telefonunu aldı randevu aldı gitti.
Memnun kalanlar çıkan var mıdır?
Ben anda begendim ama sonrasını yaşayıp göreceğim anlık düşünce sorma şansım olmadığı için de beklemede bende.

Üstelik göker öyle arayip gün almaya peşinden beklenmeye değecek abartılacak biride değil diye yazmıştık oysaki
Matmazelnem’e ben yollamıştım Göker’in numarasını, kendim hiç memnun kalmamış olmama rağmen. Vallahi ben bile kendimi suçlu hissettim şu an:) Gerçi ben o zamanlar kötü tecrübelerimi yazmıştım ama numara falan soranlara da tekrar tekrar baktırmayın dersem bu sefer Göker’i karalıyorsun diye saçma sapan yorumlar yapılır dedim vazgeçtim.

Aynen bende ondan korkuyorum. Ne kadar falcısından tutta medyummuş sevgili döndüren hocaymış işin ehliymiş yada şarlatanmış hepsini biliyorum ama isim isim kötülemek yada yüceltmek istemiyorum. Yüceltsem reklam sanılır kötülesem başka bahane. Eskisi gibi yardımlaşma bitmiş

Evet Beşiktaş Safiye ve mi cafe Hande ile ilgili tecrübelerini yazanlar olursa, özellikle gelecek ile ilgili tutan var mı Handede ?

Evet Beşiktaş Safiye ve mi cafe Hande ile ilgili tecrübelerini yazanlar olursa, özellikle gelecek ile ilgili tutan var mı Handede ?
Mi cafe Hande bende patladı. Gerçi Nihal’in falının bi kısmı hariç baktırdığım tüm fallar patladı.

Mi cafe Hande bende patladı. Gerçi Nihal’in falının bi kısmı hariç baktırdığım tüm fallar patladı.
O polyanna söylemlerini sana da yapmış bana da yapmış demek ki, boşuna ümitlenmeyeyim, zaten benim olayıma tek olumlu konuşan oydu, o da yalan çıktı desene

O polyanna söylemlerini sana da yapmış bana da yapmış demek ki, boşuna ümitlenmeyeyim, zaten benim olayıma tek olumlu konuşan oydu, o da yalan çıktı desene
Benim durumumla ilgili herkes çok olumlu konuşmuştu :) hepsi yalan oldu :)
Ama Hande ekstra iyimser bi tablo çizmişti, söylediği hiçbir şey çıkmadı.

Benim durumumla da ilgili bir-iki kişi haricinde herkes çok iyi konuştu. Hele Hande’nin ilk falından sonra mutluluktan başım dönüyordu yemin ederim. Dokuz ay içinde altı kez gittim. Geri kalan detayları tekrar yazmama gerek yok, Hande’yle yeni tanışıp da çok merak eden olursa eski mesajlarımı okuyabilirler. Oluru yok yani gerçekten.

Hande bende de patladı..Söylediklerinin hiç biri çıkmadı.Gerçi kimsenin söylediği çıkmadı..Herkes aklı sende çok seviyor seni diyor adam kızla boy boy fotoğraflar paylaşmaya devam..Kızlar biz o umudu taşımaya ihtiyaç duyuyoruz bence.Belki de bişeylere tutunmak yerine oluruna bıraksak daha mutlu olacağız..

İnanınki ben bunkadar pişman olmadım. Hala göndermedi iademi ne bakıyor ne paramıniade ediyor. Ne cvp veriyor 50₺ 100₺ için yapılacak şey mi bu. Bakacaksan bak bakamayacaksan iade et. Ben bu şekilde resmen paraya yatan başka biriyle daha karşılaşmadım. Alıcam polisleri gidicem taksime yakında şikayet edicem dava edicem o olacak. Olay para meselesi değil insanları aptal yerine koyuyor resmen.

Engelledi beni göker dediğiniz falcı bozuntusu. İade de etmedi paramı bakım da yapmadı. Zaten telefonu yok sadece o numaradan watsapp kullanıyor.Kaç gün bekledim onu hem zamanımdan çaldı hem paramı çaldı hem engelledi. Böyle böyle ufak tefek oyunlarla insanları kandırıyorlar. Yanlış kişiye yaptın gökkkkerrr

Cidden mi resmen hırsızlık ya ...
Geçen sene bakmıştı falı çıkmamıştı o açıdan üzülme ama paranı almaya çalış

Yaa ciddi misin ben bile bu kadarını beklemiyordum gerçekten. Hani insanı bıktırır küfrettirir ama en sonunda bakar demiştim. Yani ne kadar aptalmış, bu kadar ısrarla kaçacağına arayıp 10-15 dk bişeyler uydursa en azından dolandırıcı demezdik de kötü falcı deyip geçerdik. 50 lira için kendini soktuğu duruma da pes diyorum yani gerçekten. Bunlardan beklediğimiz hayrı Allahtan beklemeyi öğrenebilseydik keşke. Foruma katılmayıp sadece okuyanlardan da ricam, ne olur bir hafta 10 gün sonra yine Gökerin numarası falan diye sormayın artık ne olur. İsmini öğrenecek kadar forumu okuduysanız aldığı paranın üzerine yattığını da okumuşsunuzdur. Beni çok oyalamıştı ama yine de bakmıştı o yüzden numarasını başka üyelere iletmekte sakınca görmedim. Bana da bu hırsızlığı yapmış olsaydı asla kimseye vermezdim numarasını asssla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…