İstanbul'da Fal - Falcılar

tiryaki semra nasıldır?
Ben katina baktırmıştım, Bana epey olumsuz konuşmuştu. Ama Tiryakide hiç kimsenin faldan anladığı yok bence, ağzından laf alıp ona göre muhabbet ediyolar seninle. Fiyatlar da o fallara göre çok yüksek. Oturduğun yerde 50-60 yaş civarı bir komşu varsa ona baktır daha iyi bence, para falan da istemezler hem.

Bana en iyi iskambilim benim hatta en iyi. iskambil bakam benim dedi geçmiş. agırlıklıydı olumlu konusmamak için kendini yırttı aslında olumlu konust6 ama vadeyi okdr uzub tuttuji 70yasında anne olmam imkanzızzz

Bana en iyi iskambilim benim hatta en iyi. iskambil bakam benim dedi geçmiş. agırlıklıydı olumlu konusmamak için kendini yırttı aslında olumlu konust6 ama vadeyi okdr uzub tuttuji 70yasında anne olmam imkanzızzz
Evet hatta burdaki bir üyeye demiş galiba, bir gün kendi kendime iskambil falı bakarken aldatıldığımı anladım diye. Doğru mu söyledi bilmem. Ben de iskambil diye gitmiştim ama son anda katinada karar kılmıştım. Kadın zaten olumsuz, katina zaten falların en uğursuzu...Üstüne bir de para verip sıfır moralle ordan çıkmıştım.

herkes falda boyle birşey ogrenebilirki valla benm modum cook düştü artık falı bırakmak için kendi kendime terapi uyguluyorum btun psikolojimn içine etti adamdan daha cok agzma etti yani... adamın geçmişinin olumsuz sayfalarını fallarda duymaktan bıktım artık

İnsanlarla ilgili ne kadar çok şey duyup bilirsek o insana bağlanıyoruz...oysaki herkesin geçmişinde olumsuzlujklar var, senin de var, ama falcılar sürekli baktırdığımız kişinin geçmiş hayatını abarta abarta anlatırlar...çok yaşadım bunu, artık inanmıyorum bunlara, sende inanma, adamın geçmişindeki olumsuzluk senin benim kadardır, herkes kadardır...ben yıllardır fal baktırdığım için sörduğum adamlar için hep böyle dramatik şeyler söylenmiştir, ben de zamanında inanıp adama acıyıp daha bağlanmışımdır gereksiz yere, hatta birebir konuştuklarımdan geçmişinde falcıların anlattığı tarzda h travma yaşamadığını tespit etmişliğim de vardır..

Kısacası falcıların baktırdığımız adamları geçmişte travma yaşamış biri gibi tanıtmalarından ve bilmeyerek de olsa duygularımızı kullanarak onlara acıma duygumuzu kabartmalarından bende bıktım usandım

Hahahah bana da hep dendi ki geçmişinde kadınlardan yana büyük bir sarsıntı, bir travma yaşamış ihanete uğramış. Gencecik bir insanın çok büyük travması ne olabilir ki, sanki 40 yıllık karısı terk etti? Ben sormadığım halde pek çok kişi söyledi bunu ama benim de inanasım yok pek.

Bana kuzey anlatmıştı adamın ruh halini ve anlattığı şeyleri ben adamın kendi ağzından duydum o kadar aynı şeylerdi ki sanki ağızbirliği etmiş gibi ve ne kadar şu ara beğenilmese de adamla ayrıydık göker bana barışma sahnemizi ve barıştığımız gün neler anlatacağını anlatmıştı sahne diyorum çünkü ben anlatılan şeyleri birebir yaşadım ama sonuçta herşeyi bilecek durumları olamaz sonucu da bilemezler ısrarla diyorum ki gökerin söylediği birkaç şeyi de 1 sene sonra yaşadım belki onların da zamanları vardır yani sürekli fal bakıyorlar bence herşeyi bilmelerini beklemek çok doğru olmaz

Bir de burası inanılmaz olumsuza döndü bıktım usandım diyorsunuz da bence çok fazla şey bekliyorsunuz çünkü insanın yaşadığı bazı şeyler mutlaktır bazı şeyler değişkendir falcı dedi diye benim hayatım kötüye gitmez veya iyiye de gitmez karşı tarafın duygularını anlatıyor tamam da duygu düşünce yaşanılan şeylerle değişir

Canım iyi diyorsun da ben yaklaşık 13-14 aydır onlarca fal baktırdım hem yüzyüze hem online’da. Benim dışımda burdaki pek çok üye daha uzun süredir baktırıyor. Her şeyi bilsinler demiyorum ama hiç bir şey tutmadı hiç. Hiç. Sıfır. Anla ilgili belki doğru söyleyen olmuştur ama adam benimle bir seneden fazladır tek kelime etmediyse ben ne yapayım böyle aşkı. Dedikleri tek bir kelime bile gerçekleşmedi. En son Tutkunun dedikleriyle iyice gaza gelmiştim. Burda en çok övülenlere baktırdım, taa 2015’teki mesajları bile okudum. Ayıklasak iki ya da üç kişi falan barışmıştır sevdiği insanla. Diğerlerinin mesajlarına bak ya lanet olsun bu fallara diye son bir msj yazıp ayrılmış olanlar ya da dua, olumlama vs gibi konulara yönelmiş üyeler. Ama sana çıkmış demek ki, ne güzel. Tarih sarkmıştır vs hikayesine de inanamıyorum artık. Onlara bakılırsa benim adamla geçen yaz barışmış olmam lazımdı. Daha ne kadar sarkacak bu süre, 5 yıl mı 10 yıl mı? Herkes karamsar çünkü malesef çıkan fallar da genelde en olumsuz fallar. Bir de şu Göker artık ne olur daha fazla övülmesin,neyi bildiği neyi bilmediği önemli değil şu yaptıklarından sonra. İsterse Nostradamus olsun, sizden para alıp kayıplara karışıyorsa bunun adına hırsızlık denir, bu kadar net. Eskiden işinin hakkını vermiş olabilir ama artık durum değişmiş. Burda isim yapıp her gün bizim gibi sadece bir sazan bulsa aylık asgari ücrete ulaşır kılını bile kıpırdatmadan.

Göker in çıkan çok şeyi olduğu için yazdım ben bu olayında aslını öğreneceğim göker i de bu siteden öğrendim kuzeyi de Tutku yu da hatta ilginç ilk defa paşahan vardı bir ara onun ismini de bu siteden öğrenmiştim ve ilk falımda çok şeyler çıkmıştı ama bozdu sonradan Tutku çok fostu edi vardı çok sözü edilen o da iyiydi ama kuzey mesela bence son dönemdeki en iyi isim ilk falının yarısı çıktı zaman olarak sonrası çıkarsa gene yazacağım bir de şöyle birşey var tekrar diyorum falcı dedi diye oturup beklemem farklı yollar aynı yere çıkar ve ne kadar baktırıyor olsam da çok dua ederim çok sadaka veririm başka insanlar da benim mutlu olmamı istesin bana dua etsin diye falcı da enerjimi yükseltsin diye beni ağlatacak kişiye de olumsuz hissettiğime de hayatta gitmem

Evet söz konusu karşı tarafa odaklandıjları için abartarak anlatırlar bendede imkansız lık gibi çıkarımlar yapmama sebep oldu uzun sure boyunca beni etkiledi halbuki guzel bir yol kazanabilirdim cidden çok pişmanım ister istemez etkiliyor fal ister istemezz bunun dışında birde kaybetme korkumdan dolayı alttan almama çok kızıyorum bu 2konu beni çok etkiledi burası falla ilgili topic buyüzden falın hayatınıza kötülük getirdiğini söylemek bence abes değil...

Kızlar Hande’ye ben baktırmadım ama Arkadaşım baktırdı ve dediklerini ilk başta “ne saçmalıyor bu? İmkansız “ diyerek dinlediğini ama deşiklerinin çıktığını belirtti. O nedenle 3 Ağustos’ta ben de baktıracağım. Çünkü tatildeymiş. Aldık randvuyu. Size yorumumu yazarım çünkü uzaklardan gelerek baktıracağım. Fal çıkmasına gelince bana da geçen sene falcılar tekrar bir araya geleceğimizi söyledi. Adamın profilinde boy boy kızla fotoğrafları vardı. Aynı hikaye yani. Evet denilen gibi oldu, geldik. Ama şimdi yine aynı durumdayız. Ayrıyız. Muhtemelen yine biri vardır. Şimdi yine fal baktırıyorum ama, Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum artık. Ama denilen şey bir araya gelseniz de aynı problemler bitmeyecek deniyor. E şimdi beni aldı bir düşünce gerçekten istiyor muyum diye ? Velhasılıkelam fala devam eğlenceli çünkü. Bir de astrolojiye devam. Öyle işte. Çıkar belki.

Gecenlerde yazmıştım bayagı sorun olmuştu bende handeden dedikleri gbi. pembeci. galiba imkansız söylediği şey demiş ama 3 4 hafta sonrs aynısını yaşamıştım işle ilgilide imkansız dediğini yaşamıştım bunu belirteyim hatta ozmn kendime kızıp ne diye olımsız falcılara gidiyorum demiştim ki beni. cidden kötü. etkiliyor lar.. Yalnız handede şöyle bi. sıkıntı var yakın gelegi. bazen goremiyor sonuc çıkmadı diyorsunz...

Peki dedikleri nekadar zaman sonra arkadaşının? Öyle arayacak konuşacaksınız gibisinden basit birşey değildi anladığım?

Hande hakkında detaylı yorum yapayım o zaman. Nisan sonunda gitmiştim, mayıs-haziranda iletişim olacağını temmuz-ağustosta da bizi el ele gördüğünü söylemişti. 4 aydır hiçbir iletişimimiz yok, onu geçtim başka birinden etkileneceğimi falan hiç göremedi ve bilemedi, beni görünce yüzünü çeviren adamla evlendirdi :)
Hande’ninki umut satmaktan başka bi şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…