Bu sözlerin altına imzamı atarım gerçekten. Bence Hande eskiden gerçekten hisleri olan dobra bir falcıymış. Zaten bildiğim kadarıyla Beşiktaş Symbolde çok başarılı olduğu için ordan ayrılıp kendi yerini açmış. Ama artık tek yaptığı nabza göre şerbet vermek. Bir de çok zeki bir kadın, anla ilgili çok orijinal şeyler söyleyebiliyor ve sizi kendine bağlıyor. Benim ondan ümidimi kesebilmem dokuz ayımı aldı. Gerçekten çok güvenmiştim Handeye. Bana tuttu diyenler olacak mutlaka, tesadüftür artık bundan eminim. Hepimizin mevcut durumunun onun dediği kadar parlak olması imkansız.Hande hakkında detaylı yorum yapayım o zaman. Nisan sonunda gitmiştim, mayıs-haziranda iletişim olacağını temmuz-ağustosta da bizi el ele gördüğünü söylemişti. 4 aydır hiçbir iletişimimiz yok, onu geçtim başka birinden etkileneceğimi falan hiç göremedi ve bilemedi, beni görünce yüzünü çeviren adamla evlendirdi :)
Hande’ninki umut satmaktan başka bi şey değil.
Sanırım bir 6 ay kadar falan sürmüş çıkması. Ama çok net bilmiyorum. Yine de kısa bir zaman dilimi değildi. Yok basit değil.Peki dedikleri nekadar zaman sonra arkadaşının? Öyle arayacak konuşacaksınız gibisinden basit birşey değildi anladığım?
1 Ağustos’ta dediler banahande ne zaman dönecekmiş tatilden acaba?
Sanırım bir 6 ay kadar falan sürmüş çıkması. Ama çok net bilmiyorum. Yine de kısa bir zaman dilimi değildi. Yok basit değil.
hande ne zaman dönecekmiş tatilden acaba?
Selam bana da yazabilir misin numarasını eğer bu bahsettiğiniz beşiktaşta evinde bakan safiye ise..Safiyeyi diyorsun herhalde, ben yazıyorum sana şimdi
Tabii yazıyorum şimdiSelam bana da yazabilir misin numarasını eğer bu bahsettiğiniz beşiktaşta evinde bakan safiye ise..
Çok iyi yapmışsın gerçekten. Ben şu forumda hesap numaramı verip ne olur bana 50’şer lira yollayın ama karşılığında hiç bir şey vermiycem desem bana yakıştırılmayan sıfat kalmaz. Ama zamanında salladığı fallar bir-iki kişiye tutan biri olunca insanız, olabilir böyle şeyler nedir derdiniz falan diye itiraz ediliyor. Çok ilginç bir durum hakikaten.Hala göker diyenler işin aslını astarını isterseniz yazışmaları bile gönderebilirim. Resmen aldı paramı ne bakım yaptı ne geri iade etti. Sonra da sildi bende gittim savcılıga suç duyurusunda bulundum. Taksimde nerelerde takıldıgını da biliyorum. Başka bir numaradan yazıştım kendisiyle. Şikayetimi de ettim. Gerisi onun bileceği iş.
Walla işin açıkçası zaten ben hep yüz yüze fal baktırmaktan yanayım...öyle telefon filan bana pek sıcak gelmiyor...Göker konusuna gelecek olursakta bende burda onu övüp beğenenlerden biriyim...çok sıcak kanlı sempatikte biridir..cidden neden öyle bişey yaptı anlamadım...ama bende sorup öğrenicem bu olayı ondan...senin için üzüldüm insanın sinir bozulur haklısın bu gibi durumlarda para çokta mühim olmuyor çünkü...Hala göker diyenler işin aslını astarını isterseniz yazışmaları bile gönderebilirim. Resmen aldı paramı ne bakım yaptı ne geri iade etti. Sonra da sildi bende gittim savcılıga suç duyurusunda bulundum. Taksimde nerelerde takıldıgını da biliyorum. Başka bir numaradan yazıştım kendisiyle. Şikayetimi de ettim. Gerisi onun bileceği iş.
Bencede kuzey çok vasat bir falcı..birde üstüne artist soru sorunca böyle bi terslemeler eee dedim ya şu zamanda olacak filan diye göz süzmeler...sanırsın ne ve söylediği hiçbişeyde çıkmadı...tabiki neticede bu fal çıkar çıkmaz bunun bi garantisi Yok ama enerjisinide sevmedim benHer şeyi reklam olarak algılamıyorum ama bakıyorum sizin nerdeyse her mesajınız Kuzey ile ilgili. Ben de 2 kez baktırdım kendisine, söylediği hiçbir şey çıkmadı.
Sen olmayasın Cüneyt DemircanBen şimdiye kadar bir çok medyuma falcıya gittim ama bu en son gittiğim falcı değil ama tam bir medyum beni ağzı açık bıraktı..herşeyimi bildi ayrıca ailevi manevi sıkınıtlarım vardı hiç bir medyum hoca halledemedi bu halletti ayrıca sevgilimle olan sorunlarıda..:))) artık ona gidiyorum manevi danısmanım ayrıca arama motorundan medyum cüneyt demircan kendisi istanbulda girin bulursunuz facede falan...tşkler medyum cüneyt saoll... serap altun
Tamamen yalan bende gittim şakın uzak durunBen şimdiye kadar bir çok medyuma falcıya gittim ama bu en son gittiğim falcı değil ama tam bir medyum beni ağzı açık bıraktı..herşeyimi bildi ayrıca ailevi manevi sıkınıtlarım vardı hiç bir medyum hoca halledemedi bu halletti ayrıca sevgilimle olan sorunlarıda..:))) artık ona gidiyorum manevi danısmanım ayrıca arama motorundan medyum cüneyt demircan kendisi istanbulda girin bulursunuz facede falan...tşkler medyum cüneyt saoll... serap altun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?