İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu sözlerin altına imzamı atarım gerçekten. Bence Hande eskiden gerçekten hisleri olan dobra bir falcıymış. Zaten bildiğim kadarıyla Beşiktaş Symbolde çok başarılı olduğu için ordan ayrılıp kendi yerini açmış. Ama artık tek yaptığı nabza göre şerbet vermek. Bir de çok zeki bir kadın, anla ilgili çok orijinal şeyler söyleyebiliyor ve sizi kendine bağlıyor. Benim ondan ümidimi kesebilmem dokuz ayımı aldı. Gerçekten çok güvenmiştim Handeye. Bana tuttu diyenler olacak mutlaka, tesadüftür artık bundan eminim. Hepimizin mevcut durumunun onun dediği kadar parlak olması imkansız.

Peki dedikleri nekadar zaman sonra arkadaşının? Öyle arayacak konuşacaksınız gibisinden basit birşey değildi anladığım?
Sanırım bir 6 ay kadar falan sürmüş çıkması. Ama çok net bilmiyorum. Yine de kısa bir zaman dilimi değildi. Yok basit değil.

Hala göker diyenler işin aslını astarını isterseniz yazışmaları bile gönderebilirim. Resmen aldı paramı ne bakım yaptı ne geri iade etti. Sonra da sildi bende gittim savcılıga suç duyurusunda bulundum. Taksimde nerelerde takıldıgını da biliyorum. Başka bir numaradan yazıştım kendisiyle. Şikayetimi de ettim. Gerisi onun bileceği iş.

Çok iyi yapmışsın gerçekten. Ben şu forumda hesap numaramı verip ne olur bana 50’şer lira yollayın ama karşılığında hiç bir şey vermiycem desem bana yakıştırılmayan sıfat kalmaz. Ama zamanında salladığı fallar bir-iki kişiye tutan biri olunca insanız, olabilir böyle şeyler nedir derdiniz falan diye itiraz ediliyor. Çok ilginç bir durum hakikaten.

Walla işin açıkçası zaten ben hep yüz yüze fal baktırmaktan yanayım...öyle telefon filan bana pek sıcak gelmiyor...Göker konusuna gelecek olursakta bende burda onu övüp beğenenlerden biriyim...çok sıcak kanlı sempatikte biridir..cidden neden öyle bişey yaptı anlamadım...ama bende sorup öğrenicem bu olayı ondan...senin için üzüldüm insanın sinir bozulur haklısın bu gibi durumlarda para çokta mühim olmuyor çünkü...

Ben de aslında yüzyüze baktırmayı tercih ederdim ilk Tutku da bekleme olayını yaşadım zaten hiçbirşey i bilemedi bir de Yule diyorlardı o daha da bekletti artık bakmayacak dedim o da çoook kötüydü ama kuzeye hep telefonda baktırdım ve işine sahip çıkan bir insan hiçbir zaman gün atlatmadı belki de sadece telefonda baktığı için mi acaba zamanı gelmeyenler dışında söyledikleri çıktı ve büyü muska olaylarına da hiç girmedi söylediği çıkar çıkmaz ama sonuçta bu da onun işi ve işine önem veriyor takdir ediyorum

Ya bi kuzey reklamı mı dönüyor, anlayamadım.

Herşeyi reklam olarak algılamayın ben olanı söylüyorum herkes gibi gittim geçmişi bildi bakalım gelecek demiyorum uzun vadede demiyorum adamın falı bana çıktı diyorum tam tersi oldu da demiyorum gel sana muska yapayım demedi onu diyorum soru sorup ta fal bakmıyor onu diyorum kuzey in falı komple değil ama süreli olarak söyledikleri bana çıktı diyorum daha önceki yazışmalara bakın kuzeyin telefonunu da ben buradan aldım zaten burada çıkan falları söylüyoruz kendi adıma sahte hesaplar açıp fal bakma olayına ben girmedim çıkan falı söyledim falımın çıkmasının reklamını yapıyorum

Göker falıma bakmadı diyen arkadaş göker engelledi demişsin ama telefonunu değiştirmiş var mı yeni telefonu yoksa özelden vereyim çok içtenlikle söylüyorum şimdiye kadar gökerden böyle hareket görmedim istersen onun telefonunu yazayım istersen sen bana kendi telefonunu yaz ona vereyim elimden gelen yardımı yaparım sonuçta bende tavsiye ettim ama düzelmesi adına elimden geleni de yaparım

Her şeyi reklam olarak algılamıyorum ama bakıyorum sizin nerdeyse her mesajınız Kuzey ile ilgili. Ben de 2 kez baktırdım kendisine, söylediği hiçbir şey çıkmadı.

Her şeyi reklam olarak algılamıyorum ama bakıyorum sizin nerdeyse her mesajınız Kuzey ile ilgili. Ben de 2 kez baktırdım kendisine, söylediği hiçbir şey çıkmadı.
Bencede kuzey çok vasat bir falcı..birde üstüne artist soru sorunca böyle bi terslemeler eee dedim ya şu zamanda olacak filan diye göz süzmeler...sanırsın ne ve söylediği hiçbişeyde çıkmadı...tabiki neticede bu fal çıkar çıkmaz bunun bi garantisi Yok ama enerjisinide sevmedim ben

Sen olmayasın Cüneyt Demircan
Tamamen yalan bende gittim şakın uzak durun

Herkes baktırdığını yazıyor ben de yazıyorum sonuçta burada herkes baktırdım geleceği bekliyorum çıkarsa yazarım diye yazıyor yakın zamanda ve net bir şekilde Kuzey in dediği çıktı 6 ya da 7 ay değil adam parayı gönderiyorsun oyalamadan sıraya alıyor bakıyor bir ara Damlalar Tuğba vardı yaklaşık 3 mevsim falan onu da anlayabilirsen neriman ı yazdılar asmindemiydi rezalet ötesi meryem dediler kadınlar kahvesi para gelsin sonra gökeri yazdım mesela nisan 2017 dediği olay nisan 2018 de oldu dedim göker demeyin diyorlar demeyelim de arkadaşım çıktı ama sonra eren vardı bir ara melekler galiba adamın bütün söyledikleri çıkmadı ama çıkanlar oldu dediklerinden sizin hande yi denemedim yorum yapamam çıkan falımla ilgili telefon kaydımda var ispat isteyenlere ama ben son yazdığımda şunu söyledim yüzyüze fal baktırmadım acaba bu da etkiliyor mudur

Kizeye yurtdisindayken telefonda baktirmistim. Geldigimde yone baktirdim gecen haftalarda bence anda ve gecmiste iyiydi. Gelecek cikarmi bilmem ole kotu biri degil bence enerjimiz tutmusta olabilir. . Mandal cafe topraga baktirdim iyiydi gecmiste anda ama gelecek icin 1 ay sonra soyleyebilirim en yakin sureyi ozamana verdi. Safiyeyi begenmedim ben ama arkadasimla gitmistim ona soyledigi bisey cikti sasirdik bana cikan bisi yok henuz. Asmin cafede 3 kisiye baktirdim janset var bana hic bakamadi ama arkadasima cikiyo dedikleri ben anlamadim bu isten bisi ayni cafede neze baktirdim birde cana baktirdim ikiside ayni seyleri soledi sure verdi 2 haftaya belli olacak cikarsa yazarim. Ama nezmi canmi derseniz kesinlikle can derim ben su fali baktirdim cana baya ayrintili bakti ve cok begendim. Birde civilti cafe sunaya baktirmistim eh iste bidaha gitmem. Birde bi kuafore gittigimde biri bakmisti 20 tlye oldu baya gecmiste ve anda okadar iyiki. Gelecek icin soledigi birsey cikti imkansiz demistim hadi bakalim goruceksin demisti ve cikti soktayim. Gelecekle ilgili 1 sene sure vermisti onada bakacaz cikacakmi:) ama kimdir neyin nesidir bilmem bu kisiyi kuafore gittigimde sorcam telini verirse soylerim sizede. 2 haftalik fal maceram bu. Birde telve cafe gulsaha gidecektim haftaya sali gelcekmis izinliymis. Yumurtaci nazifeyinaradim evlere gidiyomus artik fiyatvsordum 200 tl diince vazgectim. Ama memnun kaldigim asmin cafe can toprak ve kuafordeki kisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…