İstanbul'da Fal - Falcılar

Asmindeki Can a ben de baktırmıştım bayağı oldu suydu benimkide ama doğru hatırlıyorsam kilit al gel demişti üzerinde ağırlık var falan tasula muhabbeti gitmedim bir daha öyle deyince tabiki kadınlar kahvesindeki Leyla da çok ii onun dediği çok şeyide yaşamışımdır hatta bir kere telefonumu kaybetmiştim ona sormuştum söylemişti arkamdan konuşan biri vardı tarif etmişti doğruda çıkmıştı beraber gittiğim arkadaşa işle ilgili söyledikleri çıkmıştı birde detaylı bakıyor çok sık baktırmamak lazım ama o tarafa yolum düşerse bir ona giderim birde çok sıkıntılıysam Saadet abla ya damlalardaki.

fallarım patladı kızlar :) ve 2 aydır hiç fal baktırmıyorum. bu benim için rekor. patlayan falcılar mandal cafe toprak ve symbol cafe aykut. toprak'a tahmin edemeyeceğiniz kadar sık gitmiştim. haftada 2-3 falan. ama yine de favori falcımdır. son baktığı fallar çıkmadı belki de aşırı sık gittiğim içindir. zamanlar ve olaylar çıkmadı. "ramazandan sonra gelecek" dedikleri adam istanbul'dan ayrıldı :)

Merhaba kızlar, uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ettiğim foruma üye olmaya ve deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. Zira hayatımın en berbat günlerini yaşıyor, işe dahi gitmek istemiyorum. Aylardır çıkamadığım bunalım sebebi ile hastalık bahanesi ile defalarca işten izin aldım ve korkarım onu da kaybedeceğim bu gidişle...
Benim fal olayım uzun zaman önce başladı. Ne zaman birinden etkilenmeye başlasam direkt falcıya koşar, kişi hakkında bilgi almaya çalışırdım, sanki benim hiç mantığım yokmuş gibi. Şimdiye kadar gittiğim adamlar için arayacak, dönecek denen adamlar dönmedi ve zamanla umrumda olmadı fakat bir yıldır, oldu olacak denilen adamın beni zerre umursamadığını öğrendiğimde dünyam karardı. Çünkü bu kişi ile iş bağım var ve ne zaman telefonla konuşmak zorunda kalsak yerin dibine giriyorum. Sebep seni seviyor istiyor diyen falcılarcılara güvenerek ona açılmam ve adamın beni sert bir dille reddetmesi. Şimdi aylardır bunalımda olmama sebep adamla bağlantılı gittiğim falcılardan bazılarını sıralıyorum:

Mandal Cafe Toprak: Anda o kadar başarılıydı ki, adamım sevdiği şeyleri dahi sıralanmıştı. Adamın ofise geldiği günün ertesi gitmiştim hatta. Burada senin buna gözlerini dikmiş baktığını görüyorum demişti aynen durum öyleydi. Seni çok seviyor dediği adam yanlış anlarım korkusu ile artık benimle iş dışında konuşmuyor.
Symbol Cafe Murat: Anı iyi yorumladı. Şu şu aylar yoğun görüşme olacak dedi ve cidden oldu ama olumlu dediği sonuç, olumsuz oldu.
Violet Cafe Tuğba:Bu adamla Mart ayına kadar karşılaşma yok demişti. Gittiğimde Ocak ayındaydık. Cidden Mart ayında iş yerime falan gelmişti. İkinci falında Haziran da ilişki demişti, Haziran ayında büyük olaylar koptu ve arkadaşlığımız da bitti.
Symbol Cafe Nihal:Nihal anı en iyi yorumlayanlardan oldu benim için. Şu an sadece iş için görüşüyor dedi ve gerçekten öyleydi. Ay sonu görüşme var dedi ve iş sebebiyle telefon görüşmesi yaptık. Tatile gideceğimi de bilmiştir ama küçük detaylar.
Fincan Cafe Şenay:Şenay beni ilk gittiğimde şaşırmıştı. Çünkü daha önce olumsuz hissettiği kişi gerçekten de çok olumsuz bitmişti. Bu adam için gittiğimde Şubat ayında ilişki demişti. İşin ilginci yüz yüze geleceksiniz sana kendini anlatacak dediği durum tarih sarkması ile bire bir oldu fakat sonuç çok kötü oldu.
Benim sizlere tavsiyem falcı öyle demişti diye umuda kapılıp, karşı taraftaki insanın duygularından emin olmamanız. Mantıklı düşündüğümde zaten beni isteseydi şöyle yapardı böyle yapardı diyorum ki doğru. İsteyen insanın önünde herhangi bir engel bulunmuyor. Bunu kendi çabalarımdan biliyorum...

Göker numarasını değiştirdi mi bilmiyorum. Benim ile yazışan bana watsapp üzerinden iban yollayan dekontu isteyen sonra bakıcam bakıcam diye oyalayan göker yeni numarası olsaydı kendisi yazardı ordan. Ama bekletip bekletip bakmayınca iade istedim sonra yine 3 gün de bekledim ama engellemeyi tercih etti kendisi. Nasıl düzelick ki durum anlayamadım

Kızlar
Şimdi benim az buçuk çıktı dediğim Andaç ve Handeydi .bir durum vardı beklediğim. İki seçenek vardı. Andaç birini Hande birini söylemişti. SONUÇ Handenin öngördüğü gibi. İkincisi Handenin yakın zamanlı tüm falları çıktı. Ama uzak gelecek dediği gibi şekillenmiyor yakın dediklerini bekleyin sadece. Anda zaten iyi olduğunda herkes hem fikir. Bir de ilişki konusunda iki falı çelişti gelecek konusunda. Ama yakın geleceğin tamamı çıktı . İş konusunu bildi.
Andaça gelirsek daha önce burda okumuştum görüyo ama yanlış yorumluyor diye. Buna tamamen katılıyorum söylediklerinin hepsi farklı şekillerde çıkıyo. Örneğin bana şehir dışında denize sıfır bir yere taşınacağımı söyledi. Ama ablam şehir dışında denize sıfır bir yerde çalışmaya başladı.
İkisine de iki kez baktırdım bundan sonra çok istersem sadece Handeye giderim.
En çok baktırdığım Mandal Toprak. Anı en iyi bilen kişi. Gelecek de çok iyi değil. Çok yorum da yapmıyo gelecek için. Tarihi bırakırsak görüşeceksin dediğinde görüşmediğim hiç olmadı hakkını yemiyim.
Ve nihal falı çıkıyo mu bilmiyorum . verdiği tarihe 10 gün var gün dolduğunda buraya gelip yazacağım. Söylediği şey imkansıza yakın çıkarsa vay be diyeceğim çünkü

Sana olumsuz konuşmuştu diye hatırlıyorum handeyi sonuc olumlumu oldu bazılarında yakını bazıların da uzagı hissediyormuş oyle demişti bana

Az önce eski mesajlarına baktım da Hande sana bayağı olumsuz konuşmuş, sanırım o kısmı gerçekleşti. Ya bu kadın bir sürü kişiye ne biçim aşk hikayeleri yazıyor, niye bunlar çıkmıyor da kırk yılın başında kötü söyledikleri çıkıyor ya Herkese iyi konuşan biri değil, durumum olumsuz olsa bana da söylerdi diye seviniyordum bir de... Neyse geçmiş olsun ne diyelim.

Nihale baktırmış olan varsa yorum yapabilir mi
Nihal’e birkaç kez baktırdım ben. Doğum yapmadan önce kesinlikle daha iyi bakıyordu, doğumdan sonra bi ara eskisi gibi değildi. Şimdi yine toparlamış gibi.
Bana söylediği bazı şeyler çıktı ama sonuç çıkmadı.

Hande konusunu açıklığa kavuşturayım ilk falında olumsuz konuştu demiştim. Çünkü o gelicek sen terk edeceksin dedi dediği gibi oldu. İkinci falında yine görüşeceğimizi küslüklerin devam etceğini ama sonunda düzeleceğini söyledi. Dediği gibi yine görüştük bir süre ve yine bitti. Uzak gelecekte tutarsız yakın geleceği ne konuşacağımızı falan biliyor.

Bana ne yakın geleceği tutturabildi, ne de neticeyi...of yaa...acaba ben mi çok olumsuzum, o yüzden mi çıkmıyor bana fallar Hadi Hande enn enn iyi konuşanlardan biriydi ama diğerleri de yine olumsuz değildi en azından. Ne yapsam bilemedim.

Yalnız değilsin, bende de ne yakın gelecek ne uzak gelecek çıktı :)
Hayır olumsuz da düşünmüyorum ama niye çıkmıyo fallarım, bilemedim

Bana bizzat kendi söylemişti bazen uzak bazen yakın görürüm diye bunu soylemesi enazından hoş bence..

Bana bizzat kendi söylemişti bazen uzak bazen yakın görürüm diye bunu soylemesi enazından hoş bence..
Demek bende yakını görüyor sürekli verdiği tarihlerden bile erken çıkıyo üç ay sonra iş değiştircen dedi 1 ay sonra değiştirdim mesela iletişim olarak da 3 hafta içinde dediği 2 gün sonra oldu.

Herkes Nihalin iletişim tarihi çıkıyo demiş. Bana verdiği bir süre aralığı var çıkarsa yazarım kızlar 10 gün var

Herkes Nihalin iletişim tarihi çıkıyo demiş. Bana verdiği bir süre aralığı var çıkarsa yazarım kızlar 10 gün var
Nihal tarih vermiyor ki , veriyorsa da bana hiç denk gelmedi....Nihal'in çok farklı bir bakım tarzı var, olayların duygusal tarafları ağırlıklı konuşuyor, çok psişik anlatıyor ...Benim süper kötü olayımı bile anlatırken bile moral buldum ve karşı taraf için kötü konuştuğunu hiç duymadım...her kötünün altında iyi bir açıklaması var...gelecek için çok öngörü yapmaktan kaçınıyor....Herşeye rağmen tavsiye ederim kendisini

Yalnız değilsin, bende de ne yakın gelecek ne uzak gelecek çıktı :)
Hayır olumsuz da düşünmüyorum ama niye çıkmıyo fallarım, bilemedim
Bende de ne yakın ne uzak ( hiç olmayacak bir şey söylediği için) hiiç biri olmadı.....

Bana tarih aralığı verdi 19 ile 29 arası diye

Merhaba arkadaşlar bayadır üyeyim ve artık bende fal deneyimlerimi yazmak istedim
Melekler kahvesi emre: gelecekle ilgili dediği hiçbir şey çıkmadı. Anda da sorduğum sorularda beni tersledi ama boş bir falcı olduğunu düşünmesem de bir daha gitmem
Asmin cafe nez:şuanı iyi yorumladı. Ama biraz soru cevap tarzı bir faldı. Ben sormadan derdimi yorumlasa daha iyi olabilirdi
Asmin cafe janset: şuanı,kişileri ve kişilerin karakterini düşüncesini iyi yorumluyor. Yakın geleceği bilmişti bende
Symbol cafe murat:jansetle aynıydı şuanı ve geçmişi iyi biliyor gelecek için beklemedeyim
Damlalar cafe tuğba: fal boyunca beni sadece azarladı. Birkaç ay önceki olayı şuan yaşanıyor gibi anlattı. Bilemedi diyemem ama zamanları karıştırdı
Damlalar cafe neriman:birkaç detay bilmişti ama bir daha gidiceğimi sanmıyorum
Damlalar cafe saadet onun da bildiği detaylar oldu ama nerimanla saadetin pek tatmin ettiğini söyleyemem

handenin nosumu verir misin canim ve andscin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…