- 26 Nisan 2016
- 141
- 37
- 98
Göker numarasını değiştirdi mi bilmiyorum. Benim ile yazışan bana watsapp üzerinden iban yollayan dekontu isteyen sonra bakıcam bakıcam diye oyalayan göker yeni numarası olsaydı kendisi yazardı ordan. Ama bekletip bekletip bakmayınca iade istedim sonra yine 3 gün de bekledim ama engellemeyi tercih etti kendisi. Nasıl düzelick ki durum anlayamadımGöker falıma bakmadı diyen arkadaş göker engelledi demişsin ama telefonunu değiştirmiş var mı yeni telefonu yoksa özelden vereyim çok içtenlikle söylüyorum şimdiye kadar gökerden böyle hareket görmedim istersen onun telefonunu yazayım istersen sen bana kendi telefonunu yaz ona vereyim elimden gelen yardımı yaparım sonuçta bende tavsiye ettim ama düzelmesi adına elimden geleni de yaparım
Kızlar
Şimdi benim az buçuk çıktı dediğim Andaç ve Handeydi .bir durum vardı beklediğim. İki seçenek vardı. Andaç birini Hande birini söylemişti. SONUÇ Handenin öngördüğü gibi. İkincisi Handenin yakın zamanlı tüm falları çıktı. Ama uzak gelecek dediği gibi şekillenmiyor yakın dediklerini bekleyin sadece. Anda zaten iyi olduğunda herkes hem fikir. Bir de ilişki konusunda iki falı çelişti gelecek konusunda. Ama yakın geleceğin tamamı çıktı . İş konusunu bildi.
Andaça gelirsek daha önce burda okumuştum görüyo ama yanlış yorumluyor diye. Buna tamamen katılıyorum söylediklerinin hepsi farklı şekillerde çıkıyo. Örneğin bana şehir dışında denize sıfır bir yere taşınacağımı söyledi. Ama ablam şehir dışında denize sıfır bir yerde çalışmaya başladı.
İkisine de iki kez baktırdım bundan sonra çok istersem sadece Handeye giderim.
En çok baktırdığım Mandal Toprak. Anı en iyi bilen kişi. Gelecek de çok iyi değil. Çok yorum da yapmıyo gelecek için. Tarihi bırakırsak görüşeceksin dediğinde görüşmediğim hiç olmadı hakkını yemiyim.
Ve nihal falı çıkıyo mu bilmiyorum . verdiği tarihe 10 gün var gün dolduğunda buraya gelip yazacağım. Söylediği şey imkansıza yakın çıkarsa vay be diyeceğim çünkü
Az önce eski mesajlarına baktım da Hande sana bayağı olumsuz konuşmuş, sanırım o kısmı gerçekleşti. Ya bu kadın bir sürü kişiye ne biçim aşk hikayeleri yazıyor, niye bunlar çıkmıyor da kırk yılın başında kötü söyledikleri çıkıyor yaKızlar
Şimdi benim az buçuk çıktı dediğim Andaç ve Handeydi .bir durum vardı beklediğim. İki seçenek vardı. Andaç birini Hande birini söylemişti. SONUÇ Handenin öngördüğü gibi. İkincisi Handenin yakın zamanlı tüm falları çıktı. Ama uzak gelecek dediği gibi şekillenmiyor yakın dediklerini bekleyin sadece. Anda zaten iyi olduğunda herkes hem fikir. Bir de ilişki konusunda iki falı çelişti gelecek konusunda. Ama yakın geleceğin tamamı çıktı . İş konusunu bildi.
Andaça gelirsek daha önce burda okumuştum görüyo ama yanlış yorumluyor diye. Buna tamamen katılıyorum söylediklerinin hepsi farklı şekillerde çıkıyo. Örneğin bana şehir dışında denize sıfır bir yere taşınacağımı söyledi. Ama ablam şehir dışında denize sıfır bir yerde çalışmaya başladı.
En çok baktırdığım Mandal Toprak. Anı en iyi bilen kişi. Gelecek de çok iyi değil. Çok yorum da yapmıyo gelecek için. Tarihi bırakırsak görüşeceksin dediğinde görüşmediğim hiç olmadı hakkını yemiyim.
Ve nihal falı çıkıyo mu bilmiyorum . verdiği tarihe 10 gün var gün dolduğunda buraya gelip yazacağım. Söylediği şey imkansıza yakın çıkarsa vay be diyeceğim çünkü
Nihal’e birkaç kez baktırdım ben. Doğum yapmadan önce kesinlikle daha iyi bakıyordu, doğumdan sonra bi ara eskisi gibi değildi. Şimdi yine toparlamış gibi.Nihale baktırmış olan varsa yorum yapabilir mi
Yalnız değilsin, bende de ne yakın gelecek ne uzak gelecek çıktı :)Bana ne yakın geleceği tutturabildi, ne de neticeyi...of yaa...acaba ben mi çok olumsuzum, o yüzden mi çıkmıyor bana fallarHadi Hande enn enn iyi konuşanlardan biriydi ama diğerleri de yine olumsuz değildi en azından. Ne yapsam bilemedim.
Hande konusunu açıklığa kavuşturayım ilk falında olumsuz konuştu demiştim. Çünkü o gelicek sen terk edeceksin dedi dediği gibi oldu. İkinci falında yine görüşeceğimizi küslüklerin devam etceğini ama sonunda düzeleceğini söyledi. Dediği gibi yine görüştük bir süre ve yine bitti. Uzak gelecekte tutarsız yakın geleceği ne konuşacağımızı falan biliyor.
Demek bende yakını görüyor sürekli verdiği tarihlerden bile erken çıkıyo üç ay sonra iş değiştircen dedi 1 ay sonra değiştirdim mesela iletişim olarak da 3 hafta içinde dediği 2 gün sonra oldu.Bana bizzat kendi söylemişti bazen uzak bazen yakın görürüm diye bunu soylemesi enazından hoş bence..
Nihal tarih vermiyor ki , veriyorsa da bana hiç denk gelmedi....Nihal'in çok farklı bir bakım tarzı var, olayların duygusal tarafları ağırlıklı konuşuyor, çok psişik anlatıyor ...Benim süper kötü olayımı bile anlatırken bile moral buldum ve karşı taraf için kötü konuştuğunu hiç duymadım...her kötünün altında iyi bir açıklaması var...gelecek için çok öngörü yapmaktan kaçınıyor....Herşeye rağmen tavsiye ederim kendisiniHerkes Nihalin iletişim tarihi çıkıyo demiş. Bana verdiği bir süre aralığı var çıkarsa yazarım kızlar 10 gün var
Bende de ne yakın ne uzak ( hiç olmayacak bir şey söylediği için) hiiç biri olmadı.....Yalnız değilsin, bende de ne yakın gelecek ne uzak gelecek çıktı :)
Hayır olumsuz da düşünmüyorum ama niye çıkmıyo fallarım, bilemedim
Bana tarih aralığı verdi 19 ile 29 arası diyeNihal tarih vermiyor ki , veriyorsa da bana hiç denk gelmedi....Nihal'in çok farklı bir bakım tarzı var, olayların duygusal tarafları ağırlıklı konuşuyor, çok psişik anlatıyor ...Benim süper kötü olayımı bile anlatırken bile moral buldum ve karşı taraf için kötü konuştuğunu hiç duymadım...her kötünün altında iyi bir açıklaması var...gelecek için çok öngörü yapmaktan kaçınıyor....Herşeye rağmen tavsiye ederim kendisini
handenin nosumu verir misin canim ve andscinKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?