İstanbul'da Fal - Falcılar

nihalin nosunu alabilir miyiz canim ya da nerde bakiyor

Sana özelden yeni numarasını attım cnm bulunduğu cafenin adını da yazdım kendisine sorduğumda falına bakmadığım kimse yok dedi bana tabi isim olarak soramadım gidebilirsen yanına git derim ben dediğim gibi senelerdir baktırıyorum böyle birşey yaşamadım açıkçası ama ya bakmalı ya da parayı iade etmeli

nihalin nosunu alabilir miyiz canim ya da nerde bakiyor
Hande Beşiktaş mi cafede bakıyor, pazartesi günleri cafe kapalı. Randevu alıp gitmeniz gerekiyor, öyle hemen o güne randevu da vermiyorlar.

Nihal Beşiktaş Symbol cafede. O da pazar ve pazartesileri yok diye biliyorum. Ama yine de gitmeden önce ararsanız daha iyi olur. Randevu almanıza gerek yok. :)

bunların içinde bir tuğbadan memnunum. bir de saadet. ama saadet baktığında çok saçma gelen şeyler zaman geçince "aa evet bu da oldu" diye aklıma geldi hep. ufak ufak şeylerdi.
diğer yazılanlara gitmedim hiç.
damlalar'da bir de naz vardı, aman diyeyim uzak durun. kendi lafını iki saniye sonra yalanlayıp e ama böyle demiştin deyince saçmalayan biri

Üç sene önce baktırdığım fallar aklıma geldi, Laf cafe Çiğdem, Andaç ve Canan'ın tek bir dediğini yaşamamışım :))
Andaç ın 4 hafta sonra barışma hissettiği kişi 2 ay sonrasında kız istemeye gitmişti

Saadeti bende beğenmiştim bir de fal bakarken masal gibi anlatıyor geçmişte dediği şeyi de yaşamıştım

Ah ben az mı sıra bekledim o Laf cafede o dediklerinin hepsine ben de baktırdım. Ve bana da hiç biri tutturamadı. Bir de Andaç ve Canan ikinci kez gittiğimde direkt olumsuza bağlamıştı. Yalnız Çiğdem geçmişte ve anda olağanüstüydü, korkmuştum resmen. Ama gelecek onda da yalan oldu.

Yalnız fal dışında şuda var erkeklerin çoğu zaten artık öyleki anlık kararlar veriyorlar şok ediyorlar çevrelerinide uzum zmn boyunca birini severken 2ayda ani evlilik yapan çok erkek duydum yani biriyle çıkarken bunlara hazır olmak lazım :) erkekler için evlilik çok sıradan bir olay maddiyat ve statü düzeneği dir malesef aşk için sevdiği için evlenen erkek sayısı okadar azki sevseler bile evlenme yen sayısı da çok erkekler evliliğe bizim givi aşk sevgi turku birleşmi olarak bakmıyorlar maalesef buyuzden fallarda aniden başkasıyla evlenen erkekler, mutsuz evliliği olup boşancak gibi çıkıp aslaa boşanmayacam erkekler çok.... hani. birde bu açıdan bakalım diye söyledim :)

Tekrar çıkmayan fal haberleriyle geleyim dedim :)
Bugüne kadar baktırdığım tüm falları eski sevgilim için baktırmıştım, hepsi döneceğini söylemişti, karşıma başkasının çıkacağını söylememişti. Sadece Fulya ve Nihal başkasından etkileneceğimi söylemişti. Eski sevgilimle ilgili dedikleri çıkmadı ama bu konuda sadece ikisi bilmiş oldu. Kuzey, Hande, Tutku, Behiye, tellwedekiler tamamen patlamış oldu. Fulya ve Nihal’i ise tavsiye etme amaçlı yazmadım, onların falı da tam olarak çıkmadı aslında, ama en azından başka birinin varlığından bahsetmişlerdi.

Tuğbanın sana dediği çıktı mı? Bende de baya bildiği şey oldu nokta atışları çok fazlaydı ama biten bir şeyi şuan yaşanıyor gibi anlattı

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşımın ağzından karımı çok seviyorum, gözüm başkasını görmez dediğini duymadım açıkçası. Çocuğumu çok seviyorum derler. Hatta bir tanesi büyük mücadeleler vererek evlendiği eşini aldatma peşine düşmüştü. O hallerini görünce şok olup, bu konulardan iyice uzaklaşmıştım. Eski sevgililerimden biri evlendiği halde mesajlarla beni taciz edip duruyordu bir yandan. İyi ki onunla olmamış demiştim. Çünkü olsaydı aynısını bana da yapacaktı. Fallara gelince o dönem baktırdığım kişinin söz konusu kız ile yakınlığını seziyordum o ise asla olmaz öyle bir şey, sadece iyi biri ve iyi anlaşıyoruz demişti. Biz ayrıldıktan sonra inat yapar gibi bana mesaj atıp, onunla başladığını yazmıştı. Andaç anı dahi bilemedi ve seni kızdırmak için öyle söylemiş demişti. Öyle olmadığını kısa süre sonra gördüm.

Çiğdem e iki defa baktırmıştım ve gerçekten ciddi sıralar bekledim. Yalnız gittiğim zamanlar yanıma kitap alıp, onu bitiriyordum. Sadece annemin mide rahatsızlığını bilmişti. A hakkını yemeyeyim bir önceki baktığı falda bir kadın vasıtası ile biriyle tanışacaksın demişti ki, biriyle tanıştım ve o kişi ile olmadı. İkinci gittiğimde bu çocuk kısmetten çıkmış dedi ve gerçekten bir daha o çocukla görüşmedim. Esas meseleler hepten tırt. Bir de ülkenin en popüler isimlerini sıralayıp, şu kim? O evlenecek falan diye gereksiz konulara girmişti. Andaç'ın çıkmayan falının ardından Canan a gitmiştim. Bu kızla ciddi düşünüyor demişti ki, gerçekten öyle olduğunu görmüştüm. Yalnız ona kalırsa ayrılacaklardı hatta biz yemeğe çıkacaktık. Asla öyle bir şey yapmam dediğimde asla deme diye uyarmıştı. Sonuç şu an o çocuk nişanlı :)

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bi kav haftadır bunalımım ve cogumuz gibi konu ask.. Kafam cok karıstı cünkü 2-3 gündür bi dolu falcıya baktırdım herkes agız birliği yapmıs gibi bi kız var sanıosun ama o kızla bişey yok dediler mirza teldeki zeynep tutku safiye.. cocuk daha önce kız arkadasım demişti ben konuyu kapatamadım malumunuz eski sevgili yedirememe filan filan.. en ayrıntı zeynep verdi ilk basta iyilermiş suan cocuk istemiorum dio bitmiş kafana takma asla ilişkileri yok kız zorla yazıo hatta basına bela oluyo dedi.. teyit edebileceğim biri bişey yok.. böyle yanılan oldumu ?

Ben Zeynep’e benzer birşey sormuştum, sevgili değiller dedi ve haklı çıktı. Yalnız falcılar, haklı çıktıklarından daha fazla yanılıyorlar genelde. çocuğun sana yalan söylemek için bir nedeni var mı, kafayı buna yorarsan daha net bir cevap bulursun.

O zaman bence fal baktırmamak en iyisi. Çünkü artık takmıyorum desen bile falda duyduğun hikayeler kafanı kurcalıyor, en basit konuda bile her kafadan bir ses çıkıyor ve insanın kafası allak bullak oluyor. Yaşamamız gerekenleri zaten yaşayacağız, durumu düzeltmek için yapabileceğimiz bir şey varsa onu yapıp gerisini de akışa bırakmak en doğrusu. Ha ben bunu yapabildim mi, tabii ki hayır. Dönecek dediler, hala dönmedi neden acaba, ne zaman dönecek gibi endişelere kapılıp o girdaptan bir türlü çıkamıyor insan. Her fal 5 dakika mutlu ediyorsa sonrasındaki beklenti belki 1 ay mutsuz ediyor. En azından bende böyle oldu.

Bu cümlenin altına imzamı atarım okadr dpgruki haklı çıktıkları kadar yanılıyorkar size birşey soyleyim mi 3yıldır baktırıyorum fal bana encok haklı çıktı dediklerim yanıldı nezmn aman birşey bilmedi hani boyle olucaktı boyle oldu dediklerim daha iyi bildiler en azından duygusal olayları ve zeynep ten farklı bir enerji kaptım ben hocam var onla göeüştüm modern bir hoca temizliğe başladık şükür oyuzden adını duyunca tepem atıyor yapmayın bunu kendinize zeynep evli adamn evliliğini. bile gorememişti. bende neyse konu zeynep deilde arkdsaın dediğine katılıyorum haklı çıktı oranda yanılıyorlar falcılar....... ve diger arkadsada cevabım erkekler aniden bizleri. şaşırtabiliyorlar evlilik gibi...

hande nerde bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…