- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
nihalin nosunu alabilir miyiz canim ya da nerde bakiyorNihal tarih vermiyor ki , veriyorsa da bana hiç denk gelmedi....Nihal'in çok farklı bir bakım tarzı var, olayların duygusal tarafları ağırlıklı konuşuyor, çok psişik anlatıyor ...Benim süper kötü olayımı bile anlatırken bile moral buldum ve karşı taraf için kötü konuştuğunu hiç duymadım...her kötünün altında iyi bir açıklaması var...gelecek için çok öngörü yapmaktan kaçınıyor....Herşeye rağmen tavsiye ederim kendisini
Hepsine cafede baktırdım numaraları yok canımnihalin nosunu alabilir miyiz canim ya da nerde bakiyor
Sana özelden yeni numarasını attım cnm bulunduğu cafenin adını da yazdım kendisine sorduğumda falına bakmadığım kimse yok dedi bana tabi isim olarak soramadım gidebilirsen yanına git derim ben dediğim gibi senelerdir baktırıyorum böyle birşey yaşamadım açıkçası ama ya bakmalı ya da parayı iade etmeliGöker numarasını değiştirdi mi bilmiyorum. Benim ile yazışan bana watsapp üzerinden iban yollayan dekontu isteyen sonra bakıcam bakıcam diye oyalayan göker yeni numarası olsaydı kendisi yazardı ordan. Ama bekletip bekletip bakmayınca iade istedim sonra yine 3 gün de bekledim ama engellemeyi tercih etti kendisi. Nasıl düzelick ki durum anlayamadım
Hande Beşiktaş mi cafede bakıyor, pazartesi günleri cafe kapalı. Randevu alıp gitmeniz gerekiyor, öyle hemen o güne randevu da vermiyorlar.nihalin nosunu alabilir miyiz canim ya da nerde bakiyor
Merhaba arkadaşlar bayadır üyeyim ve artık bende fal deneyimlerimi yazmak istedim
Melekler kahvesi emre: gelecekle ilgili dediği hiçbir şey çıkmadı. Anda da sorduğum sorularda beni tersledi ama boş bir falcı olduğunu düşünmesem de bir daha gitmem
Asmin cafe nez:şuanı iyi yorumladı. Ama biraz soru cevap tarzı bir faldı. Ben sormadan derdimi yorumlasa daha iyi olabilirdi
Asmin cafe janset: şuanı,kişileri ve kişilerin karakterini düşüncesini iyi yorumluyor. Yakın geleceği bilmişti bende
Symbol cafe murat:jansetle aynıydı şuanı ve geçmişi iyi biliyor gelecek için beklemedeyim
Damlalar cafe tuğba: fal boyunca beni sadece azarladı. Birkaç ay önceki olayı şuan yaşanıyor gibi anlattı. Bilemedi diyemem ama zamanları karıştırdı
Damlalar cafe neriman:birkaç detay bilmişti ama bir daha gidiceğimi sanmıyorum
Damlalar cafe saadet onun da bildiği detaylar oldu ama nerimanla saadetin pek tatmin ettiğini söyleyemem
Saadeti bende beğenmiştim bir de fal bakarken masal gibi anlatıyor geçmişte dediği şeyi de yaşamıştımbunların içinde bir tuğbadan memnunum. bir de saadet. ama saadet baktığında çok saçma gelen şeyler zaman geçince "aa evet bu da oldu" diye aklıma geldi hep. ufak ufak şeylerdi.
diğer yazılanlara gitmedim hiç.
damlalar'da bir de naz vardı, aman diyeyim uzak durun. kendi lafını iki saniye sonra yalanlayıp e ama böyle demiştin deyince saçmalayan biri
Ah ben az mı sıra bekledim o Laf cafedeÜç sene önce baktırdığım fallar aklıma geldi, Laf cafe Çiğdem, Andaç ve Canan'ın tek bir dediğini yaşamamışım :))
Andaç ın 4 hafta sonra barışma hissettiği kişi 2 ay sonrasında kız istemeye gitmişti
Üç sene önce baktırdığım fallar aklıma geldi, Laf cafe Çiğdem, Andaç ve Canan'ın tek bir dediğini yaşamamışım :))
Andaç ın 4 hafta sonra barışma hissettiği kişi 2 ay sonrasında kız istemeye gitmişti
bunların içinde bir tuğbadan memnunum. bir de saadet. ama saadet baktığında çok saçma gelen şeyler zaman geçince "aa evet bu da oldu" diye aklıma geldi hep. ufak ufak şeylerdi.
diğer yazılanlara gitmedim hiç.
damlalar'da bir de naz vardı, aman diyeyim uzak durun. kendi lafını iki saniye sonra yalanlayıp e ama böyle demiştin deyince saçmalayan biri
Yalnız fal dışında şuda var erkeklerin çoğu zaten artık öyleki anlık kararlar veriyorlar şok ediyorlar çevrelerinide uzum zmn boyunca birini severken 2ayda ani evlilik yapan çok erkek duydum yani biriyle çıkarken bunlara hazır olmak lazım :) erkekler için evlilik çok sıradan bir olay maddiyat ve statü düzeneği dir malesef aşk için sevdiği için evlenen erkek sayısı okadar azki sevseler bile evlenme yen sayısı da çok erkekler evliliğe bizim givi aşk sevgi turku birleşmi olarak bakmıyorlar maalesef buyuzden fallarda aniden başkasıyla evlenen erkekler, mutsuz evliliği olup boşancak gibi çıkıp aslaa boşanmayacam erkekler çok.... hani. birde bu açıdan bakalım diye söyledim :)
Ben şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşımın ağzından karımı çok seviyorum, gözüm başkasını görmez dediğini duymadım açıkçası. Çocuğumu çok seviyorum derler. Hatta bir tanesi büyük mücadeleler vererek evlendiği eşini aldatma peşine düşmüştü. O hallerini görünce şok olup, bu konulardan iyice uzaklaşmıştım. Eski sevgililerimden biri evlendiği halde mesajlarla beni taciz edip duruyordu bir yandan. İyi ki onunla olmamış demiştim. Çünkü olsaydı aynısını bana da yapacaktı. Fallara gelince o dönem baktırdığım kişinin söz konusu kız ile yakınlığını seziyordum o ise asla olmaz öyle bir şey, sadece iyi biri ve iyi anlaşıyoruz demişti. Biz ayrıldıktan sonra inat yapar gibi bana mesaj atıp, onunla başladığını yazmıştı. Andaç anı dahi bilemedi ve seni kızdırmak için öyle söylemiş demişti. Öyle olmadığını kısa süre sonra gördüm.Yalnız fal dışında şuda var erkeklerin çoğu zaten artık öyleki anlık kararlar veriyorlar şok ediyorlar çevrelerinide uzum zmn boyunca birini severken 2ayda ani evlilik yapan çok erkek duydum yani biriyle çıkarken bunlara hazır olmak lazım :) erkekler için evlilik çok sıradan bir olay maddiyat ve statü düzeneği dir malesef aşk için sevdiği için evlenen erkek sayısı okadar azki sevseler bile evlenme yen sayısı da çok erkekler evliliğe bizim givi aşk sevgi turku birleşmi olarak bakmıyorlar maalesef buyuzden fallarda aniden başkasıyla evlenen erkekler, mutsuz evliliği olup boşancak gibi çıkıp aslaa boşanmayacam erkekler çok.... hani. birde bu açıdan bakalım diye söyledim :)
Çiğdem e iki defa baktırmıştım ve gerçekten ciddi sıralar bekledim. Yalnız gittiğim zamanlar yanıma kitap alıp, onu bitiriyordum. Sadece annemin mide rahatsızlığını bilmişti. A hakkını yemeyeyim bir önceki baktığı falda bir kadın vasıtası ile biriyle tanışacaksın demişti ki, biriyle tanıştım ve o kişi ile olmadı. İkinci gittiğimde bu çocuk kısmetten çıkmış dedi ve gerçekten bir daha o çocukla görüşmedim. Esas meseleler hepten tırt. Bir de ülkenin en popüler isimlerini sıralayıp, şu kim? O evlenecek falan diye gereksiz konulara girmişti. Andaç'ın çıkmayan falının ardından Canan a gitmiştim. Bu kızla ciddi düşünüyor demişti ki, gerçekten öyle olduğunu görmüştüm. Yalnız ona kalırsa ayrılacaklardı hatta biz yemeğe çıkacaktık. Asla öyle bir şey yapmam dediğimde asla deme diye uyarmıştı. Sonuç şu an o çocuk nişanlı :)Ah ben az mı sıra bekledim o Laf cafedeo dediklerinin hepsine ben de baktırdım. Ve bana da hiç biri tutturamadı. Bir de Andaç ve Canan ikinci kez gittiğimde direkt olumsuza bağlamıştı. Yalnız Çiğdem geçmişte ve anda olağanüstüydü, korkmuştum resmen. Ama gelecek onda da yalan oldu.
Ben Zeynep’e benzer birşey sormuştum, sevgili değiller dedi ve haklı çıktı. Yalnız falcılar, haklı çıktıklarından daha fazla yanılıyorlar genelde. çocuğun sana yalan söylemek için bir nedeni var mı, kafayı buna yorarsan daha net bir cevap bulursun.Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bi kav haftadır bunalımım ve cogumuz gibi konu ask.. Kafam cok karıstı cünkü 2-3 gündür bi dolu falcıya baktırdım herkes agız birliği yapmıs gibi bi kız var sanıosun ama o kızla bişey yok dediler mirza teldeki zeynep tutku safiye.. cocuk daha önce kız arkadasım demişti ben konuyu kapatamadım malumunuz eski sevgili yedirememe filan filan.. en ayrıntı zeynep verdi ilk basta iyilermiş suan cocuk istemiorum dio bitmiş kafana takma asla ilişkileri yok kız zorla yazıo hatta basına bela oluyo dedi.. teyit edebileceğim biri bişey yok.. böyle yanılan oldumu ?
Ben Zeynep’e benzer birşey sormuştum, sevgili değiller dedi ve haklı çıktı. Yalnız falcılar, haklı çıktıklarından daha fazla yanılıyorlar genelde. çocuğun sana yalan söylemek için bir nedeni var mı, kafayı buna yorarsan daha net bir cevap bulursun.[/QUOTE
Valla ne bilim bence böle yalanlar için hiç bi sebep olamaz kişilik bozuklugu yalan söylemek insan ufak tefek hepimiz söylüoruzda buna sebep bulamıorum unutsam cok daha sevinicem geri dönmesinden gectim artık..
Ben Zeynep’e benzer birşey sormuştum, sevgili değiller dedi ve haklı çıktı. Yalnız falcılar, haklı çıktıklarından daha fazla yanılıyorlar genelde. çocuğun sana yalan söylemek için bir nedeni var mı, kafayı buna yorarsan daha net bir cevap bulursun.
hande nerde bakiyorKızlar
Şimdi benim az buçuk çıktı dediğim Andaç ve Handeydi .bir durum vardı beklediğim. İki seçenek vardı. Andaç birini Hande birini söylemişti. SONUÇ Handenin öngördüğü gibi. İkincisi Handenin yakın zamanlı tüm falları çıktı. Ama uzak gelecek dediği gibi şekillenmiyor yakın dediklerini bekleyin sadece. Anda zaten iyi olduğunda herkes hem fikir. Bir de ilişki konusunda iki falı çelişti gelecek konusunda. Ama yakın geleceğin tamamı çıktı . İş konusunu bildi.
Andaça gelirsek daha önce burda okumuştum görüyo ama yanlış yorumluyor diye. Buna tamamen katılıyorum söylediklerinin hepsi farklı şekillerde çıkıyo. Örneğin bana şehir dışında denize sıfır bir yere taşınacağımı söyledi. Ama ablam şehir dışında denize sıfır bir yerde çalışmaya başladı.
İkisine de iki kez baktırdım bundan sonra çok istersem sadece Handeye giderim.
En çok baktırdığım Mandal Toprak. Anı en iyi bilen kişi. Gelecek de çok iyi değil. Çok yorum da yapmıyo gelecek için. Tarihi bırakırsak görüşeceksin dediğinde görüşmediğim hiç olmadı hakkını yemiyim.
Ve nihal falı çıkıyo mu bilmiyorum . verdiği tarihe 10 gün var gün dolduğunda buraya gelip yazacağım. Söylediği şey imkansıza yakın çıkarsa vay be diyeceğim çünkü
andaca nasil ulasabilirizÜç sene önce baktırdığım fallar aklıma geldi, Laf cafe Çiğdem, Andaç ve Canan'ın tek bir dediğini yaşamamışım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?