İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben anlamadım Andaç’a niye gitmek istiyorsunuz ki? Pek kimseye bir şey tutturduğu yok yani. Burda geçen gün yazan arkadaşa dediklerinin tam tersi olmuş. Ben de geçen yıl Mayısta gitmiştim, beni de bir güzel yıkadı yağladı. 4 ay sonra gittim, ilk falının tam aksini söyledi, hem de beni çok iyi hatırladığı halde. Hafızası gerçekten süper ama bile bile niye çelişti hiç anlam veremedim. Mesai harcayıp gitmeye değecek birisi değil kesinlikle. Gerçi bence hiç bir falcı değmiyor ama neyse.

Bir arkadaşım bana Lal kafedeki bir falcı falsepeti ndede bakıyor demişti. bu Andaç, Yener adı altında bakan çocukmu acaba ? bilen var mı ?

tugbayla saadete nasil ulasabilirz

Kizlar bakırköy orhan beye gidip memnun kalanlar var mı
Çıkanlar varsa buraya yazabilir mi

Kizlar bakırköy orhan beye gidip memnun kalanlar var mı
Çıkanlar varsa buraya yazabilir mi

Merhaba bacılarım merhaba dostlarım. Men gelmişem dgnfkjghkjhkgflh

Uzun zamandır fal baktırmıyorum lakin Orhan'a bir kız arkadaşımla bundan seneler evvel 2014 olabilir baktırmıştık. Diyebilirim ki hayatımın en en ennnn fiyasko falıydı ne dediğini bile hatırlamıyorum öyle boş bir fal fkgkjgfkjfl. Kaldı ki fal da bile " sen inanmıyorsun şuan çok kapalısın fal çıkmıyor, dediğini hatırlayabiliyorum

Lakin güldüğüme bakmayın. Niçin? Çünkü fal baktırmaya gittiğimiz süreçte beklemedeydik. Bi hatunla konuşuydu, kızımız " ayyy ben şimdi napiyim Ahmetle mi yoksa Hakkıyla mı olayim ufffffffffff" diye sitem ederken Orhan şahane bir şey söyledi, ders niteliğinde olması baaabında paylaşmak isterim:

-Bak kızım. Bi kadın var bi de KADIN var. Kadın var: gider tek bir gül alırsın " ayyyyyy aşkım ya ne gerek vardı" diye adamın boynuna sarılır sevinçten divaneye döner. KADIN var milyarlık yüzük alırsın, takar parmağına, şöyle bi bakar ve der ki : hmmmmm ehh işte fena değilmiş. Adam güle sevineni değil o milyarlık yüzüğü beğenmeyenin peşinde pervane olur. Ne yapsam da memnun etsem mutlu olsa diye. Akıllı ol!

Biz de akıllı olalım.
Aklımız başımızda değil zira.

Ne demiş ünlü filozof Gülşen:
-Al tanrım aklımı ki zaten bende değil

Özetle bacılar. İş maddiyat işi değil. Biz kolay memnun oluyoruz galiba. Seni fal baktırmaya mecbur kılan adamla sonun olmuyor bir kere. Defalarca denedik gördük ancak akıllanmadık. Vallahi ben daha güzel fal bakıyorum hem dgkjdfgkjk hemi de bedaveeeeeeeeeeeee Bakırköyden, Kadıköyden, Taksimden gel beraber çalışalım diyen çok oldu ama asla ve kat'a kabul etmedim. Ben satılık değilim arkadaşlar gkhjbkgfhjkgf .

Çok mutsuzum kızlar. Biliyorum siz de öylesiniz bu fal baktırma işi hep boşluktan. Hep istediğimiz adamların bizi sevmemesinden ilgilenmemesinden. Ama yazık değil mi bize.

Ah.. Sarılmaya, sarınmaya nasıl ihtiyacımız var. Köpek gibi sevilmeye. İnşallah tez zamanda sevgiden yana şansımız döner de bu gel gitler, bu buhranlar son bulur. Güç içimiz de istersek şirinleri bile görebiliriz. İnanıyorum

Sevgiler.

Bugun arkadasimin tavsiyesi uzerine Beylikduzunde Birgul diye bir bayana kahve falina gittim. Evinde kabul ediyor. Arkadasima soyledigi seyler cikmis ve simdiye kadar tavsiye ettigi kisilerde hep memnun kalmis cogu seyi yasamislar. Bende acikcasi inanamadim bir falci herkese tutturamaz bukadar diye. Gittim cok tatli bir bayan. Gecmiste ve anda cok iyiydi. Verdigi isim ve fiziki tariflerde cok basariliydi. Belki enerjimiz uydu bilmiyorum ama ben cok memnun kaldim. Simdi vadesini bekleyecegim. Daha ince icinizde beylikduzunde bu bayani duyan oldu mu?

Bostancıdaki Telve Gülşah'a giden varsa fikjirlerini yazabilir mi;?

bende cok merak ediyorum bunu denenebilir demisti bir uye ama dedikleri cikti mi anda teyit edebildikleri oldu mu?
Ben bir kez gittim, ama çok uzun vadeli şeyler söylediği için şuan birşey diyemiyorum, bir de kayda izin vermiyor, söylediklerinin çoğu uçup gitti....

Ben bir kez gittim, ama çok uzun vadeli şeyler söylediği için şuan birşey diyemiyorum, bir de kayda izin vermiyor, söylediklerinin çoğu uçup gitti....
daha once bir kac kez sormustum evet sizinlede konusmustuk. gideni az burada sanirim o yuzden cok yorum gormedim hakkinda ama olumsuzda degillerdi. fena degil mi demistiniz ?

Merhaba birgulun telefon numarasini bana gonderebilir misiniz :)

Falcı önerim.
İskendurunlu alev ve kader
Eskişehirli remziye
Bazı fallarına inanmamıştım alev ve remziyenin. Bi kaç ay sonra dediklerini şok bir şekil de yaşadım.
Kadere baktırdığım ikinci fala özellikle fiyasko die düşündüm imkan vermemiştim ama iki hafta sonradında yaşadım dediklerini.

Bir de esra var güzel bakar ama hemen işleme yönlendirir tavsiye etmem.

Ankarada özgeydi sanırım baktırdıpım bir kadın daha vardı adını unuttum ikisinide hiç beğenmedim. İstanbuldaki kuzey çıkmadı. Edirneli zeynep ilk falları güzeldi sonradan müşteri artınca sanırım sallamamaya başladı saçmaladı sanırım moduna göre değişiyor.

Eskişehirli kaderi duydum iyi diye.
Bi de kıbrıslı elmas o çok meşhur ama baktıramadım.( falcı esra bile elması bilir çok iyi olduğunu ama insanlar gitmeye korkar ona)

Kimdir bu Kıbrıslı elmas nerde ve neye bakar?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…