İstanbul'da Fal - Falcılar

tugbayla saadete nasil ulasabilirz
Tugbaya biz iki kişi girdik ama bana verdiği tarihler hep uctu olmadı yani.... cok olumsuz bir bayan ki bana kotu bişi konusmadı aslında ama karanlık kız arkadasıma da iyi konuşmadı ama onun dediklerinin tersi oldu yani Tugba bence çok da gidilmesi gereken biri değil tercih senin...

merhaba...geri döndüm...ne Kuzey'in söylediği ne de önerdiğiniz Damla'nın söylediği çıktı.Hepsi para tuzağı...

Evet önce karalama baktı isim istedi ona göre baktı ve cidden çok uzak tarih veriyor okadar uzagı hisseddiğini sanmıyorum banada çok ilginç bir şekilde varsayımlı konuştu şöyleki ayrılıkta vazgeçmede olabilir devam da dedi:) eee bunu bizde biliyoruz yani isim alıyor ona göre beyninizdeki düşünceleri yarım yamalak okuyor ve enerjisi çooook kötü cidden onun

ama mina kendini nasıl övüyor değilmi inandırmak için bana kafasında harf görüyorum felan diyordu mesela kocaman bir b harfi görüyorum diyordu kocamanmış...

Burdaki konuları yavaş yavaş okudum sanırım hepsinde bir sorun oluyor... Denilenlerden de hiçbiri bana tutmadı zaten,hemen hemen hepsini denedim:)
Aklımda şimdi iki kişi var daha gidemediğim... Falcı Orhan ve de Safiye... Safiye tutmamış gibi bişi yazan arkadaşlar var o yuzden Orhan önceliğim benim.
Eğer bu hafta randevu alırsam mutlaka paylaşırım. Ama gidip de öneri yapacaklar varsa söylesin çünkü Orhan ile alakalı küçücük bir olumsuzluk göremedim

Geçenlerde bir yakınım benden falcı tavsiyesi istedi, uzun zamandır baktırdığımı biliyordu. Şöyle bir düşündüm de gittiğim onlarca falcı arasından tek bir ismi bile gönül rahatlığıyla tavsiye edemedim. Söz konusu kendi hayatım olunca kendime dürüst olamıyordum ama başkası tavsiye istediğinde bu işlerin oyalamaca olduğunu ona da itiraf edebildim. Bir isim söylesem ona gidecek, umut bağlayıp para verecek, muhtelemelen istediği şeyleri duyup umudunu devam ettirecek ve muhtemelen sonunda üzülecekti. Çok sevdiğim bir insan olduğu için bu vebalin altına girmek istemedim ve ona bu işlere hiç başlamamasını söyledim. Beni çok samimi buldu ve teşekkür etti. Sonra da kendime sordum, başka insanların umut bağlamasına kıyamıyorum da bu kötülüğü neden kendime yapmaya devam ediyorum diye. Fal sizi tüm gerçeklerden uzak tutarak çok saçma bir dünyanın içinde yaşatıyor. Eskiden benim gibi şeyler yazanlara çok kızardım ne demeye gelip burda moral bozuyorlar diye. Onlardan biri olmak varmış kısmetimde

Çok haklısın da umut bağlamak diye bişi omaz ki... Gayet nazik ve hassas düşünüyorsun.Zaten kimse birebir tutturuyor diyemeyiz ya da aynı hayatı yaşadım. Sadece bir anlık duymak istenenler söylenince rahatlıyoruz. Kimsenin geleceğe dört dörtlük bakamadığı bir gerçek ama merak işte
Eğer fallarla bir yola girseydim oooooo hepsi büyü diyor yok uğramışlar diyor ama kim benle neye ve niye uğraşsın ki yani anlık rahatlık. Siz de sakın hayatınızı buna bağlamayın ertesi gün hatırlamayacağımız bir konuşmanın esiri olmak için fal baktırmak anlamsız

Orhan tutmamış diyen de var hatta tuttu diyen görmedim

Yani hareketlerimi fala göre belirlemedim tabii ki ama bize söylenen hiç bir şeye inanmayacaksak bence yine bir anlamı yok. Ne olursa olsun, falcının bir şeyler hissettiğine inanarak oturuyoruz karşısına. Yoksa tamamen uydurduğunu düşündüğümüz insana ne diye para verelim ki? Rahatlamak için denmiş, evet doğru ama az ya da çok inanıyoruz ki rahatlıyoruz. İstediğimiz şeyin olacağını düşünüp rahatlamaktansa yüksek ihtimalle asla gerçekleşmeyeceğini düşünüp önce üzülmek, sonra da kabullenmek daha kesin bir çözüm gibi. Yoksa o rahatlama hissine de bağımlı oluyor insan. Örneğin Tutku, 1 yıldan fazla zamandır burda fırtınalar estirmiş. Aldığı ücret de az buz bir şey değil. Sevdiğim kişiyle uzak bir gelecekte nikah gördü bana, adam benle 1 senedir konuşmadığı halde. Yani tam isabet ettiremez de bari az çok yakınından geçseydi gerçeklerin. Böyle şeyler duyunca da rahatlayamıyorum açıkçası. Ciddiye almayın denecek de hiç bir lafı ciddiye almayacaksak onca parayı niye veriyoruz biz? Geçmişte ve anda döktürenler çok ama bunları biz de biliyoruz zaten.

Hiç kimseyi kötülediğim de düşünülmesin bu arada. Gittiğim falcıların da bir çoğu sempatik bulduğum insanlar ve hepsi kendi çapında birer psikolog bence. En azından o anda söyledikleriyle üzüntüden kurtardılar beni o yüzden hepsi değil ama birçoğuna hakkımı helal ederim. İnşallah artık benim de şansım döner de ben de burda seve özür dilerim tutturamadı dediğim tüm falcılardan:)

yani bel bağlamak anlamında inanmaktan bahsettim,kim istemez ki her sey çıksın ama baktıra baktıra anlıyorum ki bişi çıkmıyor...
Haklısın tabii ama ben şahsen bir ayım tutsun yeter gözüyle bakıyorum yoksa ben de fal bakıyorum ve herkes çok iyi olduğumu ve tutturduğumu söylüyor yani işte anlık bir durum

Merhabalar arkadaşlar grupta yeni ancak okuyucu olarak eski biriyim bu fal işine son zamanlarda malum sebepten dolayı bende sardım. Bir kaç falcıya gittim 2 tanesinin dedikleri çıktı.tek bir konu hariç onunda olup olmaycağını göreceğim. Ancak yeni bişey duydum ateş falı diye bu konuyla ilgili bilginiz var mı ?

Çıkanlar kim acaba?

orhanin nosunu atsr misin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…