- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
alev remziye ve kaderi atar misin canim benimFalcı önerim.
İskendurunlu alev ve kader
Eskişehirli remziye
Bazı fallarına inanmamıştım alev ve remziyenin. Bi kaç ay sonra dediklerini şok bir şekil de yaşadım.
Kadere baktırdığım ikinci fala özellikle fiyasko die düşündüm imkan vermemiştim ama iki hafta sonradında yaşadım dediklerini.
Bir de esra var güzel bakar ama hemen işleme yönlendirir tavsiye etmem.
Ankarada özgeydi sanırım baktırdıpım bir kadın daha vardı adını unuttum ikisinide hiç beğenmedim. İstanbuldaki kuzey çıkmadı. Edirneli zeynep ilk falları güzeldi sonradan müşteri artınca sanırım sallamamaya başladı saçmaladı sanırım moduna göre değişiyor.
Eskişehirli kaderi duydum iyi diye.
Bi de kıbrıslı elmas o çok meşhur ama baktıramadım.( falcı esra bile elması bilir çok iyi olduğunu ama insanlar gitmeye korkar ona)
orhanın nosunu özelden atim ama gitmedim ben önermiş olmayayım...giden birileri tuttu dedi diye söylüyorum yeri Bakırköy....orhanin nosunu atsr misin kuzum
yumurtacı Nazife telde bakıyor mu?yumurta falı bakan nazifeye giden var mi yorumlari alabilir miyim?
merhaba Yumurtacı Nazife yi nasıl bilirisiniz??Nazlı Eraslan pahalı mı randevu ile mi gidiliyor
Bilmem kendisini :)merhaba Yumurtacı Nazife yi nasıl bilirisiniz??
merhaba ben de bir falzedeyim.Şu an pisikolojim çok kötü.Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.İnan ki milyarlar harcadım.Fal gerçekten negatif enerji veriyor. Hiç tanımadığımız, nasıl insanlar olduğunu bilmediğimiz falcılara baktırıyoruz sonuçta. Onların enerjileri bize geçiyor bizim enerjilerimiz onlara geçiyor.
Ayrıca dini konulara girmek istemiyorum ama sonuçta Allah’ın sevmediği bir şey fal. Bir dönem çok baktırıyordum ve o dönemlerim gerçekten kötüydü. Başka konularda beklediğim haberleri alamıyordum, hiçbir işim yolunda gitmiyordu. Eskisi gibi baktırmıyorum o yüzden hayatım bi derece daha düzenli.
Yumurtacı Nazife telde bakıyor mu?Kendisi nasıl??Yumurtacı nazife referansız bakmıyordu, teli vardı , aradım ama referansız olduğum için bakmamıştı, durum değişmiş olabilir tabii...
Bi şey sorabilir miyim bana önerdiğin Damla sen miydin yoksa???ama mina kendini nasıl övüyor değilmi inandırmak için bana kafasında harf görüyorum felan diyordu mesela kocaman bir b harfi görüyorum diyordu kocamanmış...
Muzo 5 para etmez
- Dun buradan h.girl ve vkt ile matrak cafe fundaya gittik diger cafe falcilari gibi değildi olay anını olay anındaki mekanı giydigimiz kıyafete kadar tarif ediyor tarot var önünde birde kâğıt biraz yazıyor az tarot kartı acikiyor bana ileriye dönük tarih verdiği icin çıkarmı çıkmaz mi bilmiyorum ama değişik geldi bana hep dediğim gibi ben anla ilgilenmiyorum o yüzden dediği tarihleri beklicem...
Kesinlikle etmez çok doğru . Berbat sallıyorMuzo 5 para etmez
Bi şey sorabilir miyim bana önerdiğin Damla sen miydin yoksa???
Melekler kahvesi ahmet ve symbol batuÇıkanlar kim acaba?
Bi şey sorabilir miyim bana önerdiğin Damla sen miydin yoksa???
Evet cnm o pyta nın kendisi 40 tlde ücret ister bizat ispatlı bunu bu forumda daha öncede dile getirdim o yüzden bu kişinin fikirlerini çok ciddiye almamaya çalışın
bak bu yumurtacı o işte bize de lazım:)Bilmem kendisini :)
Bu hatuna hiç inanmayın.Beni Damla diye birine yönlendirdi meğer kendisi Damla imiş.40 tl aldı.Bizler burada kendi kendimize kazık atıyoruz falcılar atmış çok değil.hayır ben zeynebim, hatta tutkuyum kuzeyim handeyim:)
yumurtacı O derken???bak bu yumurtacı o işte bize de lazım:)
Safiye Besiktastaki değil mi? Begenmediniz mi karıstım biraz da:)G
Gönderdim özelden
Evet 40 tl aldı.Bu hatuna hiç ama hiç güvenmeyin dostlar.Evet cnm o pyta nın kendisi 40 tlde ücret ister bizat ispatlı bunu bu forumda daha öncede dile getirdim o yüzden bu kişinin fikirlerini çok ciddiye almamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?