İstanbul'da Fal - Falcılar

Hanımlar,

çoğunuzu bilmeyiz, kim falcılara gider, kim falcı reklamı yapar, kim falcının kendisidir bilemeyiz, bu sitede paralı falcılık yapan ya da falcı reklamı yapanlara yer yoktur, üyelikleri iptal edilir, falcılık yapan veya falcı reklamı yapanları da çoğunlukla sizlerin yaptığı kötü içerik bildirimleriyle tespit eder gerekeni yaparız.

Yorumların altındaki "Şikayet Et" butonu reklam üyeliklerini, paralı falcılık yapanları, site kurallarına uymayan içerikleri bildirmeniz için konulmuştur.

Bir kişinin falcı olduğunu düşünüyor veya bundan kesin eminseniz şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, elinizdeki delilleri özelden bizlere ulaştırmalısınız, bunları yapmak yerine topikte x üye falcı, ona inanmayın, itibar etmeyin vb yazılar yazarsanız mesnetsiz bir iddiayı ortaya atmış ve bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş olursunuz.

Lütfen iddiada bulunanlar somut delilleri sunmak için yönetimle özelden irtibata geçsin, ispatınız yoksa da topikte yazıp kavgaya zemin hazırlamayın.

Kimsenin zekasına bi şey dendiği yok zaten, ama böyle bir şey yoksa da kimsenin günahını almayın.
Sizi böyle düşünmeye iten bi kanıt varsa yönetimle paylaşırsınız, aksi iddiadan öteye gidemez.

Durduk yere sizin ‘şu isimli arkadaş beni kazıkladı.’ beyanınıza insanların inanmasını beklemeyin. Deliliniz varsa kanıtlayın ki başka insanlar da kandırılmasın.

Ben şaşkınlık içerisindeyim ki haftalardır birbirimize ücretsiz öylesine fal baktık yani ne bir kişiyi önerdik ne yerdik ne övdük falları bırakalım çıkmıyor dedik dertleştik konuştuk yani ben şaşırdım bu yazılanlara zaten yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum kendisiyle ilgili

Yani benim yıldızım pek barışmadı kendisiyle ama yine de delil olmadan insanların böyle bi şeyle itham edilmesini yanlış buluyorum.

Uzun süredir falcıları iyi zengin etmiş ve arada bir kazık yemiş biri olarak şöyle bir yorumda bulunabilirim.
1 fal enerji işidir ve enerjisi tutup da gerçekten iyi bakanlar var. Herkesin herkesle enerjisi tutmaz ;
2 fal muhabbet etmek sohbet etmek için araçtır çok da takıp beklentiye girmemek lazım.
3 sağlam bakan iyi bakan bir falcınız varsa , kapı kapı fal baktırmaya gerek yok yılda bir bilemedin iki kere gidersin ya da 3 ama en azından bildiğin sağlam birine gidersin, hatta artık uygulamalar falan aldı başını yürüdü zaten ama illa da falcıya gitmek isteyen olursa tabi ki de herkesin özgür iradesi var isteyen gidip istediğine baktırır. Ama bence kendinizi çok kaptırmayın hem fala, hem de paranızı çok harcamamanızı öneririm. Naçizane fikrim bu yönde.

Gelecek anlamında en memnun kaldıklarınız hangileri oldu

Önerince yanlış anlaşılıyor ama işte o sen misin arkadaşın mı olayı oluyor ama bende mesela bana çıkanları bile önermiyorum hiç yanlış anlaşılmaktan korkar oldum gerçekten...

neden beni şikayet ediyorsunuz.Burada bir şeyi ifşa etmek neden suç anlamadım.Zaten başkalarınada aynı şeyi yapmış.Okursanız zaten görürsünüz.Ben ''Damla sen misin''dediğimde diğer bir üye ''evet kendisidir.40 tl de para ister '' dedi.Ben sormadan...Bu ne peki kanıt değil mi?Özelden kendi numarasını verdi ''Damla diye biri var çok iyi bakıyor falan dedi bana'' bu delil değil de nedir??Açıkça bana bende bakıyorum istersen bakarım deseydi ne vardı?Hangimiz dürüstüz.Söyleyin bakalım...

Neye şaşırıyorsun arkadaşım neye anlamadım...Sadece siteye yeni üye olan acemi arkadaşlar,sevgilisinden ayrılıp umut peşine düşenleri uyarmak boynumuzun borcu ben yazmaya,söylemeye devam edeceğim.İstedikleri kadar yasaklasınlar.

ama mina kendini nasıl övüyor değilmi inandırmak için bana kafasında harf görüyorum felan diyordu mesela kocaman bir b harfi görüyorum diyordu kocamanmış...
Açıkça bana bende bakıyorum istersen bakarım deseydin daha dürüstçe bir davranış olurdu.Boş yere falcılara kızmayalım.Biz de dürüst değiliz burda..Demek bizde falcı olsak millete aynı şeyi yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…