Sizi şikayet eden ben değilim.neden beni şikayet ediyorsunuz.Burada bir şeyi ifşa etmek neden suç anlamadım.Zaten başkalarınada aynı şeyi yapmış.Okursanız zaten görürsünüz.Ben ''Damla sen misin''dediğimde diğer bir üye ''evet kendisidir.40 tl de para ister '' dedi.Ben sormadan...Bu ne peki kanıt değil mi?Özelden kendi numarasını verdi ''Damla diye biri var çok iyi bakıyor falan dedi bana'' bu delil değil de nedir??Açıkça bana bende bakıyorum istersen bakarım deseydi ne vardı?Hangimiz dürüstüz.Söyleyin bakalım...
Kendisi de ortalık da yok zaten.Sizi şikayet eden ben değilim.
Sitemizde işler böyle yürümez, her üye gibi kurallara uymanız gerekmektedir.Doğruları yazmaya devam edeceğim.Hiç bir şey bana engel olamaz.
Elimde kanıt nasıl olacak anlamadım.Zaten gerekli şeyleri yazdım bakın görürsünüz.Bu durumda olan sadece ben değilim,başka bir üyeye de aynı şeyleri yapmış,yukarıda yazdım.Okursanız anlarsınız.Bu delilse delil.Başka nasıl bir delil istiyorsunuz anlamadım.Açar mısınız??Örnek verin?Hanımlar son kez yazıyorum, bu topikte pythia veya herhangi bir üyenin falcı olduğuna ve sizlere para karşılığı fal baktıklarına dair elinizde bir kanıt varsaKazen bey veya bana özelden o kanıtları gönderin, elinizde kanıt yoksa lütfen bu konuyu kapatın artık.
Mesela özel mesaj yoluyla sizden fal veya herhangi bir sebeple para istediğine dair yazı, pythia olduğu kesin olan kişiyle yapılan telefon yazışması dökümü, para yatırdıysanız dekontu gibi gibi deliller.Elimde kanıt nasıl olacak anlamadım.Zaten gerekli şeyleri yazdım bakın görürsünüz.Bu durumda olan sadece ben değilim,başka bir üyeye de aynı şeyleri yapmış,yukarıda yazdım.Okursanız anlarsınız.Bu delilse delil.Başka nasıl bir delil istiyorsunuz anlamadım.Açar mısınız??Örnek verin?
Mesela özel mesaj yoluyla sizden fal veya herhangi bir sebeple para istediğine dair yazı, pythia olduğu kesin olan kişiyle yapılan telefon yazışması dökümü, para yatırdıysanız dekontu gibi gibi deliller.
Size şöyle izah edeyim, 3 üye topiğe gelse ve dese ki sudenizi isimli üye pythia'yı karalayarak kendi reklamını yapıyor, kendisi aslında falcı x ve bizden para talep etti, numarasını verdi dese, bizde sizi bu iddialar üzerine sorgusuz sualsiz reklamcı üyelik yazan bir yazıyla siteden atsak ne düşünürdünüz?
Ben hiçbirinizi tanımıyorum pythia isimli üyelik kimdir ne yer içer onu da bilmem, bizim burada yaptığımız ortaya atılan iddiaları değerlendirirken aynı zamanda somut delillere dayalı doğruyu bulmaya çalışmaktır.
İddianız belki doğrudur bilemem ama doğruluğunu ispat için delil sunmanız lazım, başka bir üyenin evet bu damla 40 lira istiyor demesi delil sayılmaz, o zaman herkes birbirine bir ithamda bulunur.
Aşağıdaki iddia tümüyle bir örnektir:
"Siz falcı baharsınız mesela, x bir üyeden tarot için 100 lira istemişsiniz, falcı baharın numarası diye de kendi numaranızı vermişsiniz."
Gördünüz mü biri hakkında bir iddia da bulunmak kolay, umarım anlatabilmişimdir durumu, bugün sizin içinde aynı iddia ortaya atılabilir, iddiayı duyar duymaz size falcı bahar damgası vurup siteden atmamız uygun mu sizce?
yumurtacı Nazife telde bakıyor mu??siz baktirdiniz mi?
Bana da damla diye tavsiyede bulundu hatta yönetici özel mesajlarımıza ulaşabiliyor mu bilmiyorum ama adı yazıyor özel mesajlarda ve siz söyledikten sonra baktım para istediği hesap sahibiyle kendi adı aynı onun için size fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum sohbeti hoşuma gitti arkadaşın ama sonuçta yaptığı yanlış herhalde bana biri dese ben fal bakıyorum denerim belki çok önemliyse sizler için gönderirim dekontu sadece siz doğru söylüyorsunuz ve mağdur oluyorsunuz diye yaparım ama siteden atılması için değil sadece haklısınız diyeben kimsenin atılmasını istemiyorum.Böyle bir talebim oldu mu sizden.Yok...Sadece dedim ki kendisine şüphelendim ''yoksa Damla sen miydin'' dedim.Bi başka üye ''evet ta kendisidir''...vsvsv yazdım yukarıda deyince, dedim%90 O'dur.%100 demedim zaten.
Yani bizde uzun süredir konuşuyoruz ama bana hiçbir zaman böyle birşey söylemedi hatta biz fal baktırmayı bırakalım çıkmıyor sitelerden paramız gitmesin diye konuşuyorduk 2 haftadır ki ben damla kimdir bilmem.. üzüldüm ya..Bana da damla diye tavsiyede bulundu hatta yönetici özel mesajlarımıza ulaşabiliyor mu bilmiyorum ama adı yazıyor özel mesajlarda ve siz söyledikten sonra baktım para istediği hesap sahibiyle kendi adı aynı onun için size fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum sohbeti hoşuma gitti arkadaşın ama sonuçta yaptığı yanlış herhalde bana biri dese ben fal bakıyorum denerim belki çok önemliyse sizler için gönderirim dekontu sadece siz doğru söylüyorsunuz ve mağdur oluyorsunuz diye yaparım ama siteden atılması için değil sadece haklısınız diye
Kuzey çoooookkkkk boooooşşşşşş biri berbaaaaaatttttttt.Saaaaaakıııınnnnnnnn....Kesinlikle katılıyorum :) Kuzey'e gitmiş biri olarak söylüyorum. Falla hiç alakası yok onun. Tepeden tırnağa izleyip hal ve tavrından ortalama bişeyler söylüyor. Seni konuşturarak sallıyo bolca :) boşa para harcamayın.
Funda dediğiniz kişi telde bakıyor mu???Teşekkürler
Ben Nihal’den memnunum. Tabii ki her dediği çıkmıyor ama söylediklerinden yaşadığım şeyler olmuştu. Nihal öyle çok ‘kesin böyle olacak’ falan diye konuşmaz zaten ama en azından pembeci değil.Merhaba kızlar
Beşiktaş symboldeki nihal için ne diyorsunuz? Ben baktırdım çokta beğendim ama tabi gelecek önemli. Bakalım çıkarsa yazarım
Evet kesin demiyor. Pembeci değil diyosan sevindim, olumluydu falım ama bilemedim bakalım vadesi baya kısaBen Nihal’den memnunum. Tabii ki her dediği çıkmıyor ama söylediklerinden yaşadığım şeyler olmuştu. Nihal öyle çok ‘kesin böyle olacak’ falan diye konuşmaz zaten ama en azından pembeci değil.
Yok yok pembeci değildir merak etme :) olmayacağını söylemişti bana, dediği gibi de oldu :)Evet kesin demiyor. Pembeci değil diyosan sevindim, olumluydu falım ama bilemedim bakalım vadesi baya kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?