İstanbul'da Fal - Falcılar

Sizi şikayet eden ben değilim.

Doğruları yazmaya devam edeceğim.Hiç bir şey bana engel olamaz.
Sitemizde işler böyle yürümez, her üye gibi kurallara uymanız gerekmektedir.
Ortaya bir iddia atıyorsanız bu iddiayı delilleriyle yönetime bildirmeniz gerekmektedir, yönetime bildirmez, topik içinde iddialarda bulunursanız diğer topik müdavimlerini de huzursuz eden, okumak zorunda olmadıkları halde mecbur bırakıldıkları bir tartışma başlatırsınız.

Size yapmanız gerekeni söyledim, ya yaparsınız ya bu konuyu topikte dile getiremezsiniz.

Hanımlar son kez yazıyorum, bu topikte pythia veya herhangi bir üyenin falcı olduğuna ve sizlere para karşılığı fal baktıklarına dair elinizde bir kanıt varsa Kazen bey veya bana özelden o kanıtları gönderin, elinizde kanıt yoksa lütfen bu konuyu kapatın artık.

Elimde kanıt nasıl olacak anlamadım.Zaten gerekli şeyleri yazdım bakın görürsünüz.Bu durumda olan sadece ben değilim,başka bir üyeye de aynı şeyleri yapmış,yukarıda yazdım.Okursanız anlarsınız.Bu delilse delil.Başka nasıl bir delil istiyorsunuz anlamadım.Açar mısınız??Örnek verin?

Mesela özel mesaj yoluyla sizden fal veya herhangi bir sebeple para istediğine dair yazı, pythia olduğu kesin olan kişiyle yapılan telefon yazışması dökümü, para yatırdıysanız dekontu gibi gibi deliller.

Size şöyle izah edeyim, 3 üye topiğe gelse ve dese ki sudenizi isimli üye pythia'yı karalayarak kendi reklamını yapıyor, kendisi aslında falcı x ve bizden para talep etti, numarasını verdi dese, bizde sizi bu iddialar üzerine sorgusuz sualsiz reklamcı üyelik yazan bir yazıyla siteden atsak ne düşünürdünüz?

Ben hiçbirinizi tanımıyorum pythia isimli üyelik kimdir ne yer içer onu da bilmem, bizim burada yaptığımız ortaya atılan iddiaları değerlendirirken aynı zamanda somut delillere dayalı doğruyu bulmaya çalışmaktır.

İddianız belki doğrudur bilemem ama doğruluğunu ispat için delil sunmanız lazım, başka bir üyenin evet bu damla 40 lira istiyor demesi delil sayılmaz, o zaman herkes birbirine bir ithamda bulunur.

Aşağıdaki iddia tümüyle bir örnektir:
"Siz falcı baharsınız mesela, x bir üyeden tarot için 100 lira istemişsiniz, falcı baharın numarası diye de kendi numaranızı vermişsiniz."

Gördünüz mü biri hakkında bir iddia da bulunmak kolay, umarım anlatabilmişimdir durumu, bugün sizin içinde aynı iddia ortaya atılabilir, iddiayı duyar duymaz size falcı bahar damgası vurup siteden atmamız uygun mu sizce?

Yani hanımlar biri hakkında biraz fısıltı yaymak yeterli, iddialarınız elbette ki ciddiye alınıp değerlendiriliyor ama biz diyoruz ki bize özelden kanıtta getirin, ben üyeye sen falcı xxxx'sin derken belgelere dayalı konuşayım, hiçbir şüpheye yer kalmasın, anlatabiliyor muyum sorunu ?

Arkadaşım Pythia özledim hesabı pasif yazıyor ya burda tanıştık ama ben hiç öle birşey görmedim yani o kadar konuştuk ya geri gelsin siteye (

ben kimsenin atılmasını istemiyorum.Böyle bir talebim oldu mu sizden.Yok...Sadece dedim ki kendisine şüphelendim ''yoksa Damla sen miydin'' dedim.Bi başka üye ''evet ta kendisidir''...vsvsv yazdım yukarıda deyince, dedim%90 O'dur.%100 demedim zaten.

Bana da damla diye tavsiyede bulundu hatta yönetici özel mesajlarımıza ulaşabiliyor mu bilmiyorum ama adı yazıyor özel mesajlarda ve siz söyledikten sonra baktım para istediği hesap sahibiyle kendi adı aynı onun için size fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum sohbeti hoşuma gitti arkadaşın ama sonuçta yaptığı yanlış herhalde bana biri dese ben fal bakıyorum denerim belki çok önemliyse sizler için gönderirim dekontu sadece siz doğru söylüyorsunuz ve mağdur oluyorsunuz diye yaparım ama siteden atılması için değil sadece haklısınız diye

Yani bizde uzun süredir konuşuyoruz ama bana hiçbir zaman böyle birşey söylemedi hatta biz fal baktırmayı bırakalım çıkmıyor sitelerden paramız gitmesin diye konuşuyorduk 2 haftadır ki ben damla kimdir bilmem.. üzüldüm ya..

Kuzey çoooookkkkk boooooşşşşşş biri berbaaaaaatttttttt.Saaaaaakıııınnnnnnnn....

Merhaba kızlar
Beşiktaş symboldeki nihal için ne diyorsunuz? Ben baktırdım çokta beğendim ama tabi gelecek önemli. Bakalım çıkarsa yazarım

Merhaba kızlar
Beşiktaş symboldeki nihal için ne diyorsunuz? Ben baktırdım çokta beğendim ama tabi gelecek önemli. Bakalım çıkarsa yazarım
Ben Nihal’den memnunum. Tabii ki her dediği çıkmıyor ama söylediklerinden yaşadığım şeyler olmuştu. Nihal öyle çok ‘kesin böyle olacak’ falan diye konuşmaz zaten ama en azından pembeci değil.

Evet kesin demiyor. Pembeci değil diyosan sevindim, olumluydu falım ama bilemedim bakalım vadesi baya kısa

Madem kötü bir hizmet aldım yazayım buraya :)

Dün Beşiktaş'ta arkadaşımla buluşmama çok vaki vardı tee ne zaman önce bir arkadaşımın tavsiye ettiği Symbol Cafe Efe geldi aklıma, gidip bir kahve içeyim dedim (valla doğru fal merakım kalmadı hepsinin salladığını görünce tamamen vakit geçirmeye gittim :) )

Öncelikle çok hızlı konuşuyor ve anlamıyorsunuz ona sinir oluyor zaten baştan insan. Şuan ayrı olduğum sevgilimden açıldı tabi ki konu, adında soyadında -er ve -an heceleri var dedi ee zaten Türkiye'de herkesin ad soyadında bu hecelerden en az biri vardır :) Tanıdıklarımı düşündüm olmayan çok az :) En son ne zaman görüştünüz diye tutup bana soruyor. Sonra dönecek muhabbeti. Şuan başkasıyla görüşüyor ondan hüsrana uğrayınca sana dönecek. Ya bu klasik hikayedir zaten sevgilisinden ayrı olan kızların %80'inde tutar. Bir tane bile nokta atışı olmadı dediğim gibi kızların %80'inde tutacak şeyler salladı. Sonra işte kendini ağırdan sat erkek kaçanı kovalar vs diyecektim "Canım ben 28 yaşında kadınım, 18'lik platonik genç kız değilim, birlikte yaşama geçmişimiz var, ilişkimizin birçok insandan farklı bin tane farklı dinamiği handikapları var, bana erkekleri anlatma senin geçtiğin yolların hepsini ben ağlattım ağlattım, benimkini hiç anlatma 10 yıldır tanıyorum kendisini :)" Demedim, dedim boşver remedios şu sıcakta geldin serin serin oturdun vakit geçirdin, arkadaşın da gelmek üzere, salla. Takip ediyorsa okusun buradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…