- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
Merhaba canım tam da üstüne geldi bana 19 29 arası dediği bi şey çıkmadı zaten çok da zordu küçük bi umudum vardı ama malesef.Merhaba kızlar
Beşiktaş symboldeki nihal için ne diyorsunuz? Ben baktırdım çokta beğendim ama tabi gelecek önemli. Bakalım çıkarsa yazarım
ben bış vakit grçsin diye gittim baya sallamıştı. bnc de değmez adı geçince yazmak istedim.Madem kötü bir hizmet aldım yazayım buraya :)
Dün Beşiktaş'ta arkadaşımla buluşmama çok vaki vardı tee ne zaman önce bir arkadaşımın tavsiye ettiği Symbol Cafe Efe geldi aklıma, gidip bir kahve içeyim dedim (valla doğru fal merakım kalmadı hepsinin salladığını görünce tamamen vakit geçirmeye gittim :) )
Öncelikle çok hızlı konuşuyor ve anlamıyorsunuz ona sinir oluyor zaten baştan insan. Şuan ayrı olduğum sevgilimden açıldı tabi ki konu, adında soyadında -er ve -an heceleri var dedi ee zaten Türkiye'de herkesin ad soyadında bu hecelerden en az biri vardır :) Tanıdıklarımı düşündüm olmayan çok az :) En son ne zaman görüştünüz diye tutup bana soruyor. Sonra dönecek muhabbeti. Şuan başkasıyla görüşüyor ondan hüsrana uğrayınca sana dönecek. Ya bu klasik hikayedir zaten sevgilisinden ayrı olan kızların %80'inde tutar. Bir tane bile nokta atışı olmadı dediğim gibi kızların %80'inde tutacak şeyler salladı. Sonra işte kendini ağırdan sat erkek kaçanı kovalar vs diyecektim "Canım ben 28 yaşında kadınım, 18'lik platonik genç kız değilim, birlikte yaşama geçmişimiz var, ilişkimizin birçok insandan farklı bin tane farklı dinamiği handikapları var, bana erkekleri anlatma senin geçtiğin yolların hepsini ben ağlattım ağlattım, benimkini hiç anlatma 10 yıldır tanıyorum kendisini :)" Demedim, dedim boşver remedios şu sıcakta geldin serin serin oturdun vakit geçirdin, arkadaşın da gelmek üzere, salla. Takip ediyorsa okusun buradan :)
Bana olabilitesi yüksek birşey söyledi ama bilemiyorum kiMerhaba canım tam da üstüne geldi bana 19 29 arası dediği bi şey çıkmadı zaten çok da zordu küçük bi umudum vardı ama malesef.
Sana tarih aralığı verdi mi bana söylediği de iletişim canım tarih olarak erken o yüzden zor dedimBana olabilitesi yüksek birşey söyledi ama bilemiyorum ki
Evet 15 gün dedi maksimum da biz ayrı değiliz ama bi ikopukluk var sıkıntı orda. O yzden olablitesi var dedmSana tarih aralığı verdi mi bana söylediği de iletişim canım tarih olarak erken o yüzden zor dedim
Bana da başka bi falcıyla ilgili yazışırken Damla adında birini önerdi,adı Damla değil zaten hesap numarası verirken Funda demisti diye hatırlıyorum,hatta başka bi zaman istersem dışarda yüz yüze de bakabileceğini söyledi,şahsen kendisi olabileceği hiç aklıma gelmedi,tuhaf olan zaten falcıyı topikte paylaşmak yerine bu kadar kişiye özel mesajla tavsiye etmesi,gerçekten öyle bi durum varsa çok ayıp etmiş ne diyimBana da damla diye tavsiyede bulundu hatta yönetici özel mesajlarımıza ulaşabiliyor mu bilmiyorum ama adı yazıyor özel mesajlarda ve siz söyledikten sonra baktım para istediği hesap sahibiyle kendi adı aynı onun için size fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum sohbeti hoşuma gitti arkadaşın ama sonuçta yaptığı yanlış herhalde bana biri dese ben fal bakıyorum denerim belki çok önemliyse sizler için gönderirim dekontu sadece siz doğru söylüyorsunuz ve mağdur oluyorsunuz diye yaparım ama siteden atılması için değil sadece haklısınız diye
cani mi tavsiye ediyorsun yani?Arkadaşlar Taksim’de Asmin Cafe’ye gidiyorum birkaç haftadır. Son olarak geçen hafta Utku’ya baktırdım, yorumlarımla anlatıyorum.
Asmin Cafe-Utku
Sen çok duygusalsın, zor seven, zor vazgeçensin dedi, burda haklı. Eğitim anlamında yurtdışı gözüküyor dedi ama bu olması zor bir şey. İnsanların hayrını alacak, iletişimle ilgili bir iş yapacaksın dedi, okuduğun bölüm iletişimle ilgili. Kilo alıp veriyorsun sık sık dedi, bildi. Elin çok açık senin dedi, bildi. Arkadaşlarından çok kazık yiyorsun, eleme yapacaksın dedi, kazık yediğim doğru. Dedikodular var bol bol dedi, bunu da bildi. A-E-M-T harflerinden oluşan bir kişiyle tanışacaksın dedi, ama bu işe yaramaz bunu boşver dedi.
Nişanlın temiz kalpli, çevresi varoş ve piskopat birisi dedi, söyledikleri doğru. Sana karşı zaafı var, parasal sıkıntıları var dedi, bildi. Seni ileride eşi olarak düşünüyor dedi. Kötü alışkanlıkları var dedi, bildi. Senin sayende değişecek ve şu anda seni takip ediyor dedi. Seninle Ağustos’un ilk haftasının sonuna kadar iletişime geçecek dedi ve nişanlım bu hafta yanıma geleceğini söyledi barıştığımızda yani. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta arayacak seni dedi ve aradı. Şu an nişanlımla ayrı yerlerdeyiz, 2-3 vakite kadar dönecek temelli dedi, bakalım en beklediğim konu bu çıkacak mı, ama çok beğendim kendisini. Ve sana çok bağlı nişanlın dedi. Mahkemesi hayırla sonuçlanacak nişanlının dedi, ruh ikizisiniz bu yüzden o dediğim dedik sen dediğim dedik anlaşamıyorsunuz dedi. İhanet var mı diye sorduğumda asla yok, seni düşünüyor hep dedi.
Asmin Cafe-Emre
Söylenenlere göre dedikleri harfiyen çıkan kişi. Bir tavsiye üzerine gittim, tavsiye eden kişi falcının üzerine fincan atmış sonra gidip falcıdan özür dilemiş dediklerinin hepsi çıkınca. Ama benim çoğu şeyimi sanki bilemediÇok lüks bir yerde oturacakmışız, deniz kenarında, bize miras çıkacakmış. Nişanlım benimle iletişime geçmek isteyecekmiş 10 gün içinde, aynı Utku’nun dediği gibi 2-3 vakite kadar dönecekmiş temelli. Bu arada beni başka beğenen varmış, o kişiyle evlenecekmişim hem de yalıda. Bana altın kemer, 10 bin tlye yüzük ve 100 bin tlye takı alacakmış. Benim ailem şimdiki nişanlımı değil bu kişiyi isteyecekmiş. Sen nişanlını boşver, aslında lafta nişanlılık dedi, yüzüğümü görmeden çok ucuz yüzük almış sana dedi, altın ucuz sayılmaz ama diğer kişiye göre demek istedi sanırım Bu çocuk da beni ailesiyle tanıştıracakmış , 5 gün veya 5 hafta içinde benimle iletişime geçecekmiş. Bu kişi Kenan ya da Murat adı dedi, unutmayalım bunları çıkar falan
Asmin Cafe-Can
Çok zaman önce baktırdığım için unuttum ama küs olduğumuzda nişanlımla gitmiştim ve barışacağımız gün için 4 ya da 14 gün arasında iletişime geçecek seninle dedi ve 4. günde bana mesaj atmıştı nişanlım. Çok kanım ısındı bu falcıya, elektriğimiz tutmuştu, aklımda hep gitmek var tekrar ama başka falcılar da denemek istemiştim. Aklımda kalan olarak çok takıntılı olduğum için sordum nişanlımdan yana ihanet var mı diye asla yok, çocuk bu konuda sana doğrularu söylüyor başka konularda olmasa da ona inan bu konuda kesinlikle doğru dedi.
Kesinlikle Can ama Utku’nun da dedikleri çıktı. Bizim burda bi kıza Emre demiş ki başka birisiyle evlenecek sevdiğin kişi 2 aya kadar demiş fincan atmış ama sonra gidip özür dilemiş söyledikleri çıkınca falcının :/ Bana dedikleri çok imkansız şeyler yukarda yazdım, o yüzden bilemedimcani mi tavsiye ediyorsun yani?
işlem dediğiniz nedir ne işlemi yapacak fal bakarken?arkadaslar semi cezayiri adli sözde medyum kişiye sakin guvenmeyiniz fal da baktirmayiniz kendisi beni 2.500 tl dolandirdi işlem yapacagim diye ve parami iade etmedi.3 aydir oyaliyor bu şahsa itibar etmeyiniz.kendisini mahkemeye verecegim gitmek isteyen herkese de konusmalari gonderebilirim ne kadar adi ve yalanci oldugunu gorebilirsiniz.
işlem dediğiniz nedir ne işlemi yapacak fal bakarken büyü
ne oldugunu nerden biliyosun da yorum yapiyosun?herkesin dersi kendine.bana ahkam kesme burda herkesin akli kendine yetiyor.bana büyü var bozup geri getirecegim dedi.bu bir.ikincisi sen nasil bi psikolojiyle o insanlarin gittigini o erkeklerin onlara neler yasattigini biliyor musun?kilavye basindan konusmak cok kolay empaticok zor hemcins olsak da yazik...Büyü yaptıranlara acıyamıyorum kusura bakmayın. Bu da ders olmuştur umarım.
cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.büyü degil yapilan büyüyü bozup geri getirme.ama hepsi ayni şey sonucta hepsi boş işler.ben de o an psikolojim cok bozuk oldugundan inandim ama asla yapmayin benim basima gelen gelmesin kimsenin basina okuyanlar varsa.o adama da asla guvenmesinler büyük dolandirildim yani.9 bin tl den filan bahsediyordu ben 2.500 verdim simdi avukatla almaya calişicam ya da davabüyüye yönlenecek nedir bu kadar konu...?
benim ahım alındığı halde aklıma gelmedi, büyü ile uğraşanlar hep hezimete uğrarlar yapmayın hem paranız hem umudunuz hem de hayatınız kaybolur...umarım paranızı alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?