İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bış vakit grçsin diye gittim baya sallamıştı. bnc de değmez adı geçince yazmak istedim.

Bana da başka bi falcıyla ilgili yazışırken Damla adında birini önerdi,adı Damla değil zaten hesap numarası verirken Funda demisti diye hatırlıyorum,hatta başka bi zaman istersem dışarda yüz yüze de bakabileceğini söyledi,şahsen kendisi olabileceği hiç aklıma gelmedi,tuhaf olan zaten falcıyı topikte paylaşmak yerine bu kadar kişiye özel mesajla tavsiye etmesi,gerçekten öyle bi durum varsa çok ayıp etmiş ne diyim

Bence cafeler, programlar falan hikaye.. En iyi fal bakanlar mahallelerde denk gelen komşu teyzeler bizim burda bi abla bakardı şak diye şu şu şu diye sayardı ben küçüktüm o zamanlar kadın tövbe etti şimdi

Arkadaşlar Taksim’de Asmin Cafe’ye gidiyorum birkaç haftadır. Son olarak geçen hafta Utku’ya baktırdım, yorumlarımla anlatıyorum.

Asmin Cafe-Utku
Sen çok duygusalsın, zor seven, zor vazgeçensin dedi, burda haklı. Eğitim anlamında yurtdışı gözüküyor dedi ama bu olması zor bir şey. İnsanların hayrını alacak, iletişimle ilgili bir iş yapacaksın dedi, okuduğun bölüm iletişimle ilgili. Kilo alıp veriyorsun sık sık dedi, bildi. Elin çok açık senin dedi, bildi. Arkadaşlarından çok kazık yiyorsun, eleme yapacaksın dedi, kazık yediğim doğru. Dedikodular var bol bol dedi, bunu da bildi. A-E-M-T harflerinden oluşan bir kişiyle tanışacaksın dedi, ama bu işe yaramaz bunu boşver dedi.
Nişanlın temiz kalpli, çevresi varoş ve piskopat birisi dedi, söyledikleri doğru. Sana karşı zaafı var, parasal sıkıntıları var dedi, bildi. Seni ileride eşi olarak düşünüyor dedi. Kötü alışkanlıkları var dedi, bildi. Senin sayende değişecek ve şu anda seni takip ediyor dedi. Seninle Ağustos’un ilk haftasının sonuna kadar iletişime geçecek dedi ve nişanlım bu hafta yanıma geleceğini söyledi barıştığımızda yani. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta arayacak seni dedi ve aradı. Şu an nişanlımla ayrı yerlerdeyiz, 2-3 vakite kadar dönecek temelli dedi, bakalım en beklediğim konu bu çıkacak mı, ama çok beğendim kendisini. Ve sana çok bağlı nişanlın dedi. Mahkemesi hayırla sonuçlanacak nişanlının dedi, ruh ikizisiniz bu yüzden o dediğim dedik sen dediğim dedik anlaşamıyorsunuz dedi. İhanet var mı diye sorduğumda asla yok, seni düşünüyor hep dedi.

Asmin Cafe-Emre
Söylenenlere göre dedikleri harfiyen çıkan kişi. Bir tavsiye üzerine gittim, tavsiye eden kişi falcının üzerine fincan atmış sonra gidip falcıdan özür dilemiş dediklerinin hepsi çıkınca. Ama benim çoğu şeyimi sanki bilemedi Çok lüks bir yerde oturacakmışız, deniz kenarında, bize miras çıkacakmış. Nişanlım benimle iletişime geçmek isteyecekmiş 10 gün içinde, aynı Utku’nun dediği gibi 2-3 vakite kadar dönecekmiş temelli. Bu arada beni başka beğenen varmış, o kişiyle evlenecekmişim hem de yalıda. Bana altın kemer, 10 bin tlye yüzük ve 100 bin tlye takı alacakmış. Benim ailem şimdiki nişanlımı değil bu kişiyi isteyecekmiş. Sen nişanlını boşver, aslında lafta nişanlılık dedi, yüzüğümü görmeden çok ucuz yüzük almış sana dedi, altın ucuz sayılmaz ama diğer kişiye göre demek istedi sanırım Bu çocuk da beni ailesiyle tanıştıracakmış , 5 gün veya 5 hafta içinde benimle iletişime geçecekmiş. Bu kişi Kenan ya da Murat adı dedi, unutmayalım bunları çıkar falan

Asmin Cafe-Can
Çok zaman önce baktırdığım için unuttum ama küs olduğumuzda nişanlımla gitmiştim ve barışacağımız gün için 4 ya da 14 gün arasında iletişime geçecek seninle dedi ve 4. günde bana mesaj atmıştı nişanlım. Çok kanım ısındı bu falcıya, elektriğimiz tutmuştu, aklımda hep gitmek var tekrar ama başka falcılar da denemek istemiştim. Aklımda kalan olarak çok takıntılı olduğum için sordum nişanlımdan yana ihanet var mı diye asla yok, çocuk bu konuda sana doğrularu söylüyor başka konularda olmasa da ona inan bu konuda kesinlikle doğru dedi.

cani mi tavsiye ediyorsun yani?

cani mi tavsiye ediyorsun yani?
Kesinlikle Can ama Utku’nun da dedikleri çıktı. Bizim burda bi kıza Emre demiş ki başka birisiyle evlenecek sevdiğin kişi 2 aya kadar demiş fincan atmış ama sonra gidip özür dilemiş söyledikleri çıkınca falcının :/ Bana dedikleri çok imkansız şeyler yukarda yazdım, o yüzden bilemedim En iyileri bu yazdıklarım bence.

1.5 yıl önce sevgilimden ayrıldığımda çok fena sarmıştım bu konuya, tek tek okudum burada yazılan kim varsa kuzeydi handeydi nihaldi hepsine tek tek gittim, anlıkta herkes iyi ama geleceği tamamen beklentilerinize göre söylüyorlar, zaten ilişkisi yolunda giden kimse fal baktırmaz herkes dönecek mi derdinde oluyor, onlar da dağına göre kar veriyorlar :) dediğim gibi bütün baktırdıklarım da tek bir şeyi söyledi, mutlaka dönecek. Kafayı yemiş gibi tarihler için geri sayıyordum ki hayatıma bambaşka biri girdi :) Şimdi de ondan ayrıldık ama dersimi aldım :) şu an çok baktırasım var, resmen deliriyorum ama tutuyorum kendimi.

Naçizane tavsiyem olacaksa baktıracağınız tek bir kişi olsun, ara ara ve sadece tavsiye almaya gidin. Çok kişiye baktırınca enerjiler karışıyor ve bu sizi daha olumsuz etkiliyor. Falda çıktı diye olmama ihtimali olan şeylere tutulup önünüzdeki güzel fırsatları kaçırmayın. Ha şu an çok mu mutluyum, asla. Ama fal baktırıp da dönmeyecek adamın peşine umut bağlamak istemiyorum, kaderimse zaten olur olmazsa da iyi ki bitmiş demektir.

arkadaslar semi cezayiri adli sözde medyum kişiye sakin guvenmeyiniz fal da baktirmayiniz kendisi beni 2.500 tl dolandirdi işlem yapacagim diye ve parami iade etmedi.3 aydir oyaliyor bu şahsa itibar etmeyiniz.kendisini mahkemeye verecegim gitmek isteyen herkese de konusmalari gonderebilirim ne kadar adi ve yalanci oldugunu gorebilirsiniz.

işlem dediğiniz nedir ne işlemi yapacak fal bakarken?

Hanımlar yapmayın ya ne olur. Ben burda çok yazdım, kurşun döküyorum, büyü bozuyorum diyenlere güvenmeyin diye. Bunu diyen falcıyı anında sildim defterden. Onlar da sizin benim gibi insan, olayların akışına nasıl bir etkileri olabilir? Nasıl bir medet umuyorsunuz bu insanlardan?

Büyü yaptıranlara acıyamıyorum kusura bakmayın. Bu da ders olmuştur umarım.
ne oldugunu nerden biliyosun da yorum yapiyosun?herkesin dersi kendine.bana ahkam kesme burda herkesin akli kendine yetiyor.bana büyü var bozup geri getirecegim dedi.bu bir.ikincisi sen nasil bi psikolojiyle o insanlarin gittigini o erkeklerin onlara neler yasattigini biliyor musun?kilavye basindan konusmak cok kolay empaticok zor hemcins olsak da yazik...

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.büyü degil yapilan büyüyü bozup geri getirme.ama hepsi ayni şey sonucta hepsi boş işler.ben de o an psikolojim cok bozuk oldugundan inandim ama asla yapmayin benim basima gelen gelmesin kimsenin basina okuyanlar varsa.o adama da asla guvenmesinler büyük dolandirildim yani.9 bin tl den filan bahsediyordu ben 2.500 verdim simdi avukatla almaya calişicam ya da dava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…