İstanbul'da Fal - Falcılar

evet evet sorma nasil bi aptallik ben de cok pismanim dusunenler bunu okur ve vazgecer umarim benim halimi gorup

Hanımlaaar iyi geceler. Online vazgeçtim yarında taksim tarafında olucam istanbulda denemediğim çok sayılı kişi kaldı... Yarın taksim tarafında olucam bu konuya hiç bakınmadım memnun kalıp son zamanlarda beğendiğiniz kişileri yazarmısın mekanlara gidince buradan tek tek aratmak zorunda kalıyorum. Beğenenler söyleyip yardımcı olursa çok sevinirim

Taksimde batu var ama bu iş enerji işi bana söyledikleri tuttu ama başka arkadaşıma tutmadı mesela 2 tane enerjisi tutan falcım var bana ve ne derlerse yaşıyorum. Sizde enerjinizin tuttuğu kişiyi bulmanız gerekiyor

Herkesin soyledigiyle baslayayim lutfen su sarlatanlara para kaptirmayin bakin gelecegi birakin su ani goremiyorlar . Tecrubelerimi paylasayim bunlar tabi benim muattap oldugum uclu digerlerinin farkli oldugunu da sanmam .
Semi cezayiri: aman allahim en korkuncu sakin sakin sakin! Tam bir sarlatan devamli olarak insanlari buyuyle zartla zurtla korkuyup paralarini cAliyor polise sikayet edilse edilir o derece . Her dedigi sallama yalan palavra kendine hayrinyok utanmadan 250 tlye le bakiyor bir de tekrar ediyorum uzak durun
Edi: bence iyi yasam kocu olur ama birsey bulip gorebildigini sanmiyorum , genelde sizin agzinizi arayip ona gore resim ciziyor insan olarak seviliesi ama bence fal mal diyorum ya yalan dolan bir dedigi sey bile tutmaidngeleceg dair zEn bilinneler disinda
Bursa yasemin: yani fazla bakmtan yetenekleri kaybolmus ooabilir ki zAten metafiziksel varliklarla bakiyor. Ben oyle baktiginicin en azindam simdiyi gorur diyordum ama o da fos cikti . Gecmis yazilarda en tutarlino denmis ki belki gecmsite sedigim nedenden su ani goruyordu ama bana su an hile cikmadi.
Ozetle aman diyeyim bunlarin kendine hayri olsa falcimetinin kendileirninduzeltirler cok az insana gecmsite bu gelecegi gormemizelligi belki vrilmisti amanonlar da zaten parayla yapmaz . Akilla mantikla
Ilerleyin

Size de mi bence bu adamin cidden evi bastirilmasi benim arkadasima da yapti rezalet tani sucumkendimize aramamkz lazim.
Onparayi alamazsiniz unutun. Gecmis olsun tabi

Aynisi dondurecekmis de falanmis da
Filanmis . Zaten o hareketleri yapan insandan ne bekleyeceksiniz allahaksina maymunluklar turlu ben falanda bakabildigini dusunmuyorum ya zaten bakamiyorlar
Bakim hepsi sarlatan ben bagiriyorum
Hala biri yukarda sunun bunun telefonu demis ne diyeyim

Slm kızlar eskisi gibi çok sık giremiyorum. Dideme gittim dün zorla bakti yildizname ve su falına dönmüş sadece haberiniz olsun. Efsane bakti eski formunu da beğenirdim ama bu çok daha iyiydi. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim. Günde 2 kişiden fazla yildizname bakmiyormus gündüz yakalayın:)

Didem nerde bakıyor canım

nerde kuzum

Iyi geceler canlar, önceden evinde bakardı tanıdık yada aracı olmadan evine kabul etmiyormuş artık ya telefonda yada müsait boşluğu olursa belirli biyerde bakarim dedi.

kızlar gerçekten çok üzgünüm aylarca fal peşinde koşturup ciddi ciddi inandığım için. mandal cafe toprak'a mayıs ya da haziran ayında gittiğimde bir kızdan şüpheleniyordum. görüşecekler mi diye sordum ve "kesinlikle hayır, onların arasındaki şey çoktan bitmiş için rahat olsun" demişti. ama daha birkaç gün önce de benim o zamanlar sevdiğim adamın o kızın şehrine gideceği için görüşme planı yaptıklarını gördüm. fal olayından gerçekten nefret ettim artık. bunu yazmadan edemezdim. toprak'ın bana çıkan falları çok oldu ama son falları tamamen tersine döndü.

belki baska sebebi vardir o sehre gitmesinin kesin o kiza mi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…