- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
evet evet sorma nasil bi aptallik ben de cok pismanim dusunenler bunu okur ve vazgecer umarim benim halimi gorupHanımlar yapmayın ya ne olur. Ben burda çok yazdım, kurşun döküyorum, büyü bozuyorum diyenlere güvenmeyin diye. Bunu diyen falcıyı anında sildim defterden. Onlar da sizin benim gibi insan, olayların akışına nasıl bir etkileri olabilir? Nasıl bir medet umuyorsunuz bu insanlardan?
Taksimde batu var ama bu iş enerji işi bana söyledikleri tuttu ama başka arkadaşıma tutmadı mesela 2 tane enerjisi tutan falcım var bana ve ne derlerse yaşıyorum. Sizde enerjinizin tuttuğu kişiyi bulmanız gerekiyorHanımlaaar iyi geceler. Online vazgeçtim yarında taksim tarafında olucam istanbulda denemediğim çok sayılı kişi kaldı...Yarın taksim tarafında olucam bu konuya hiç bakınmadım memnun kalıp son zamanlarda beğendiğiniz kişileri yazarmısın mekanlara gidince buradan tek tek aratmak zorunda kalıyorum. Beğenenler söyleyip yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba birgulun telefon numarasini bana gonderebilir misiniz :)
Merhaba, bana da gönderebilir misiniz birgül ün telefon numarasını?:)Merhaba birgulun telefon numarasini bana gonderebilir misiniz :)
yumurtacı Nazife telde bakıyor mu??
Size de mi bence bu adamin cidden evi bastirilmasi benim arkadasima da yapti rezalet tani sucumkendimize aramamkz lazim.arkadaslar semi cezayiri adli sözde medyum kişiye sakin guvenmeyiniz fal da baktirmayiniz kendisi beni 2.500 tl dolandirdi işlem yapacagim diye ve parami iade etmedi.3 aydir oyaliyor bu şahsa itibar etmeyiniz.kendisini mahkemeye verecegim gitmek isteyen herkese de konusmalari gonderebilirim ne kadar adi ve yalanci oldugunu gorebilirsiniz.
ozelden atar misiniz kimTaksimde batu var ama bu iş enerji işi bana söyledikleri tuttu ama başka arkadaşıma tutmadı mesela 2 tane enerjisi tutan falcım var bana ve ne derlerse yaşıyorum. Sizde enerjinizin tuttuğu kişiyi bulmanız gerekiyor
arkadasiniza ne yaptiSize de mi bence bu adamin cidden evi bastirilmasi benim arkadasima da yapti rezalet tani sucumkendimize aramamkz lazim.
Onparayi alamazsiniz unutun. Gecmis olsun tabi
Yeni üyeyim özelden yazamıyorum diğeri şu an tatile çıktı. Batu symbol cafe deozelden atar misiniz kim
Didem nerde bakıyor canımSlm kızlar eskisi gibi çok sık giremiyorum. Dideme gittim dün zorla bakti yildizname ve su falına dönmüş sadece haberiniz olsun. Efsane bakti eski formunu da beğenirdim ama bu çok daha iyiydi. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim. Günde 2 kişiden fazla yildizname bakmiyormus gündüz yakalayın:)
nerde kuzumSlm kızlar eskisi gibi çok sık giremiyorum. Dideme gittim dün zorla bakti yildizname ve su falına dönmüş sadece haberiniz olsun. Efsane bakti eski formunu da beğenirdim ama bu çok daha iyiydi. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim. Günde 2 kişiden fazla yildizname bakmiyormus gündüz yakalayın:)
Canım didemin telini alabilirmiyim:)Iyi geceler canlar, önceden evinde bakardı tanıdık yada aracı olmadan evine kabul etmiyormuş artık ya telefonda yada müsait boşluğu olursa belirli biyerde bakarim dedi.
belki baska sebebi vardir o sehre gitmesinin kesin o kiza mi gidiyorkızlar gerçekten çok üzgünüm aylarca fal peşinde koşturup ciddi ciddi inandığım için. mandal cafe toprak'a mayıs ya da haziran ayında gittiğimde bir kızdan şüpheleniyordum. görüşecekler mi diye sordum ve "kesinlikle hayır, onların arasındaki şey çoktan bitmiş için rahat olsun" demişti. ama daha birkaç gün önce de benim o zamanlar sevdiğim adamın o kızın şehrine gideceği için görüşme planı yaptıklarını gördüm. fal olayından gerçekten nefret ettim artık. bunu yazmadan edemezdim. toprak'ın bana çıkan falları çok oldu ama son falları tamamen tersine döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?