İstanbul'da Fal - Falcılar

Kim bu Didem nerdedir acaba

Baklayla bakıyor evet. Sonrasında tarot baktı. Ama tutarlı şeyler söyledi. Bana da iyi gibi geldi. Bakalım zamanla anlarım
ama telini kaybettim bana özelden atabilir misin lütfen? telefonum tamire gitmişti...tamamen silinmiş numaralar..Tutku,Kuzey falanda vardı...yok şimdi...

Bende geçen tavsiye üzerine instagramda baktırdım gayet iyi baktı isimleri tutturdu 15 tl die baktırdım eglencesine ama çok memnun kaldım

Merhabalar kizlar bugun melekler bahcesin deki serdar abi ye fal baktirdim gayet iyiydi tavsiye ederim size bir de taksim deki asmin kafede kaya sahanedir hem kaya nin fiyati da uygun .

sizin telefonda baktırıpta memnun kaldığınız falcı var mı hiç?
Ben kuzeye baktırmıştım bi kaç bişeyi bilmişti bana ama burda onun için tutmadı diyen çok sonrasında yüzyüzede baktırdım. Gökere baktırdım tutkuyada baktırdım hatta burak vardı onada baktırdım. Ama çıkan bişi pek yok. Oyüzden önereceğim kimse yok telefonda. Geçenlerde mandal cafe toprağa gittim yine onun enerjisini seviyorum hisleri bence kuvvetli biri ama gelecek için daha beklemedeyim. Birde ona yakın melekler die aklımda kalmış hemen üst tarafında yiğit die birine baktırdım berbattı bence. Asmin cafe can var anda ve geçmişte çok iyi bence gelecek için beklemedeyim yine. taksimde melekler kahvesimi kadınlar kahvesimi die biyer var orda vildan die birine baktırdım kapıya asmışlar ismini hatta berbattı. Yine o sokakta birine baktırdım damlalar cafeydi galiba okan diye biri gelmiş yeni berbat ötesi sakın derim. Beğendiğim sadece toprak ve can şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…