- 3 Mayıs 2018
- 91
- 18
- 88
Gülsüme baktırdım fethiyedeki. Bana aklımda olmayan şeyler söyledi. Baktırıp memnun kalan var mı?Kızlar telefon da fal baktırdığınız biri var mı? Kuzey Tutku dışında
konuşmalarını açık açık gördüm, hatta benim adam "aradım açmadın" falan demiş :) sonra da görüşmek için sözleştiler. kesin yanibelki baska sebebi vardir o sehre gitmesinin kesin o kiza mi gidiyor
baklacı Gülsüm'mü ben de biliyorum onu ...bence iyi bakıyor...Gülsüme baktırdım fethiyedeki. Bana aklımda olmayan şeyler söyledi. Baktırıp memnun kalan var mı?
Baklayla bakıyor evet. Sonrasında tarot baktı. Ama tutarlı şeyler söyledi. Bana da iyi gibi geldi. Bakalım zamanla anlarımbaklacı Gülsüm'mü ben de biliyorum onu ...bence iyi bakıyor...
Kim bu Didem nerdedir acabaSlm kızlar eskisi gibi çok sık giremiyorum. Dideme gittim dün zorla bakti yildizname ve su falına dönmüş sadece haberiniz olsun. Efsane bakti eski formunu da beğenirdim ama bu çok daha iyiydi. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim. Günde 2 kişiden fazla yildizname bakmiyormus gündüz yakalayın:)
ama telini kaybettim bana özelden atabilir misin lütfen? telefonum tamire gitmişti...tamamen silinmiş numaralar..Tutku,Kuzey falanda vardı...yok şimdi...Baklayla bakıyor evet. Sonrasında tarot baktı. Ama tutarlı şeyler söyledi. Bana da iyi gibi geldi. Bakalım zamanla anlarım
Gülsüm'ün numarasını alırsanız bana da atar mısınız? Bende vardı kaybetim.Gülsüm Muğla da bakla falı bakıyor...Bi de Gülsüm’ün yerini ve telefonunu yazar mısınız özelden
Özelden gönderdim gülsümün numarasınıama telini kaybettim bana özelden atabilir misin lütfen? telefonum tamire gitmişti...tamamen silinmiş numaralar..Tutku,Kuzey falanda vardı...yok şimdi...
teşekkür ederim...çok mutlu oldum.Özelden gönderdim gülsümün numarasını
Özelden gönderdim size deBi de Gülsüm’ün yerini ve telefonunu yazar mısınız özelden
sizin telefonda baktırıpta memnun kaldığınız falcı var mı hiç?Özelden gönderdim size de
Ben kuzeye baktırmıştım bi kaç bişeyi bilmişti bana ama burda onun için tutmadı diyen çok sonrasında yüzyüzede baktırdım. Gökere baktırdım tutkuyada baktırdım hatta burak vardı onada baktırdım. Ama çıkan bişi pek yok. Oyüzden önereceğim kimse yok telefonda. Geçenlerde mandal cafe toprağa gittim yine onun enerjisini seviyorum hisleri bence kuvvetli biri ama gelecek için daha beklemedeyim. Birde ona yakın melekler die aklımda kalmış hemen üst tarafında yiğit die birine baktırdım berbattı bence. Asmin cafe can var anda ve geçmişte çok iyi bence gelecek için beklemedeyim yine. taksimde melekler kahvesimi kadınlar kahvesimi die biyer var orda vildan die birine baktırdım kapıya asmışlar ismini hatta berbattı. Yine o sokakta birine baktırdım damlalar cafeydi galiba okan diye biri gelmiş yeni berbat ötesi sakın derim. Beğendiğim sadece toprak ve can şuansizin telefonda baktırıpta memnun kaldığınız falcı var mı hiç?
Rica etsem bana da atar mısnız Gülsüm’ün numarasını lütfen Ya da müsait olup başka bilen biri atabilir mi teşekkürler iyi akşamlar :))teşekkür ederim...çok mutlu oldum.
bu Safiye nasıl biridir? tecrübesi olan var mı?Bir de besiktas safiye'nin telefonunu bilen varsa bana ozelden yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?