İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün acıbademde yusuf die birine baktırdım tarot daha öncede baktırmıştım. Sanki iyi gibi geldi geçmiş iyi ama gelecek için bilmiyorum tabi. Kendi ofisi var. Acıbadem hastanesine yakın biyerde. Baktıran varmı merak ettim.Çok kısa bakıyor 5 dak.

Kim bu Didem nerdedir acaba

Slm cnm didem telefonda su bakar yada ortak biryer belirlerseniz biyere gelip bakıyor. Anda ve önündeki 3 aylık süreçte görüp soyledikleri genelde çıkar. Is için vs bakmaz ilişki özel hayatta benim fallarım tutar der herzaman. Severim ben fallarını.

yıllar önce baktırdım Arzu'ya, kağıda yazarak isim bilir. bana söyledikleri hepsi çıkmıştı. telefon numarasını bilen varsa bana da özelden gönderirseniz sevinirim.

Arzu hanımın telefonu varsa bana özelden yazabilir misiniz lütfen

Didem dene kişi telde bakıyor mu???

peki nasıl?Siz beğeniyor musunuz? dedikleri çıkıyor mu?bana özelden numarasını atar mısınız? tarot mu kahve mı bakıyor? ne kadar?

Soran arkadaşlarada yazdim. Randevu almak çok zor olduğu için araliklarla baktiriyorum ben fal gibi değilde konuşur tarzda baktığı için beğeniyorum detaylı tek tek anlatıyor sevme sebebim olmayacak seye olmaz bu is ve bana uzun uzu vadede bisey sorma hicbir falci uzun vadeyi net goremez demesi oldu.su ve yildizname bakıyor ben su bakımını beğeniyorum canım.

Antalya seda fal ilişki aşk üzerine çok iyi analiz ediyor karşı tarafın düşüncelerini duygularını iyi okuyabiliyor ama 15 dk bakar biraz uzatsın isteyince boş mu konuşayım diyor ki aslında haklı 15 dk olsa da dolu dolu bakıp şoklar yaşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…