Safiyeye gittim arkadaşımla. Kendi evinde bakıyor ofisim diyor ama kendi evi gibi geldi. Arkadaşıma bildiği bişey oldu bana çıkan bişi yok henüz. Yanlış olmasın ana 80 tl Ye bakıyordu aklımda kalan fiyatıbu Safiye nasıl biridir? tecrübesi olan var mı?
Kim bu Didem nerdedir acaba
üsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.
Arzu hanımın telefonu varsa bana özelden yazabilir misiniz lütfenevet annem seneler öncesinde ona giderdi o zaman gerçekten iyiydi. ben ise ilk ve son olarak geçen sene gittim, o anı bildi ama gelecek tutmadı. telepati yeteneği var o konuda iyi... tatlı bir kadın aslında ama işte keşke eskisi gibi olsaydı. ha bir de eskiden suya bakardı, şimdi hiçbir şeye bakmadan söylüyor, çok değişik bir yetenek. cin konusunda ise birşey diyemeyeceğim...
numarasını yazabilir misiniz bu Arzu hanımınArzu eskiden Üsküdar'daki bir evde bakıyordu. Şimdi Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye civarında ortaklaşa belirlediğiniz bir kafe-restorana gelip bakıyor. Yediklerinin parasını da siz ödüyorsunuz tabii.
Didem dene kişi telde bakıyor mu???Slm cnm didem telefonda su bakar yada ortak biryer belirlerseniz biyere gelip bakıyor. Anda ve önündeki 3 aylık süreçte görüp soyledikleri genelde çıkar. Is için vs bakmaz ilişki özel hayatta benim fallarım tutar der herzaman. Severim ben fallarını.
ulaşabilirseniz bana da özelden gönderebilir misinizüsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.
bu Arzu hanımın telefonunu bana da gönderebilir misinizben bugün aradım telde bakmıyor.nereye isterseniz gelirim dedi.her şeye bakıyormuş.kahve su ayna tarot.fiyatı 50-500 değişirmiş.uzunluğa göre artıyormuş fiyat
bulursanız bana da yollayın lütfenulaşabilirseniz bana da özelden gönderebilir misiniz
Genelde telde bakıyor canımDidem dene kişi telde bakıyor mu???
Lütfen bana da atar kesiniz Arzu hanım numarasınıbu Arzu hanımın telefonunu bana da gönderebilir misiniz
peki nasıl?Siz beğeniyor musunuz? dedikleri çıkıyor mu?bana özelden numarasını atar mısınız? tarot mu kahve mı bakıyor? ne kadar?Genelde telde bakıyor canım
Bana da atar msnz didemin num??[/QUO
bana gelirse atarım.iyi bir falcıdır umarım.
peki nasıl?Siz beğeniyor musunuz? dedikleri çıkıyor mu?bana özelden numarasını atar mısınız? tarot mu kahve mı bakıyor? ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?