bana özelden atar mısın numarasını?kaça bakıyor?Soran arkadaşlarada yazdim. Randevu almak çok zor olduğu için araliklarla baktiriyorum ben fal gibi değilde konuşur tarzda baktığı için beğeniyorum detaylı tek tek anlatıyor sevme sebebim olmayacak seye olmaz bu is ve bana uzun uzu vadede bisey sorma hicbir falci uzun vadeyi net goremez demesi oldu.su ve yildizname bakıyor ben su bakımını beğeniyorum canım.
SelamGünaydın kızlar...ah şu fal sevdamız ah...tamam çok seviyoruz baktırıyoruz..bi umut bi rahatlama aracıda..hayatımızı mahvediyor çoğu zaman...çünkü bu işi yapan insanların önemli bir çoğunluğu Umut tacirliği yapıyor..emin olun burda yazan bir çok falcıya baktırdım...zaman zaman tavsiyelerdede bulundum...ama hepsi Fasa fiso...o dönem hayattımda olan insan beş kuruş etmeyen biriydi...hani bilirsin bundan bi halt olmaz ama bi umut diye devam edersin o misal...hep bişeyler yaptı bi darıldı bi barıştı..ne zaman vazgeçmek istemesem bizim bu süper falcılar bu adam senin kaderin şöyle pişman olacak böyle adam olacak diye diye 3 senemi hiç ettiler..o dönem bi Göker bide can gelsede gider bu adam böyle vazgeç demişti...sonra gel gelelim ondan sonraki ilişkim...belli belirsiz bi durumdu..ne sevgiliyiz ne arkadaş...başladım tabiki yine fallara acaba ne olacak kafasıyla..yine zamanlar vadeler...öyleler böyleler...gözümü ona diktiğim için burnumun ucunu göremiyordum tabiki...1 senedir ara ara burda yazan falcılara yine fallar baktırdım..yok maddi sorunları var aile sorunları var...varda var..1 ayla 3 ay arası değişen o vadeler Yok mu ah ah...sonuç olmadı tabiki..o falları baktırken hayatımda ve sürekli yanımda olan biriyle sevgiliyim şuanda...bir falcıda demedi ki ya bu adamla olmaz ama etrafında şu var onunla olacak..neden çünkü umut ve zaman verip sürekli onlara gitmemizi sağlıyorlar...yani demem o ki kızlar fal baktırmak eğlenceli evet anlık motivasyon... ama aramak isteyen arar görmek isteyen gelir sevmek isteyende sever...o yüzden biz zaten o adamlarla olmayacağını biliyorsak olmuyor zaten...kıytırık falcılar yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını boşa heba etmeyelim...ne kadar büyük seversek sevelim inanın ki acı versede zamanla unutup hayatımıza devam ediyoruz..o yüzden önce kendinizi sevin...aşk bi şekilde buluyor insanı...hepinizin çok mutlu olması dileklerimle
merhaba. can kim acaba? merak ettim deGünaydın kızlar...ah şu fal sevdamız ah...tamam çok seviyoruz baktırıyoruz..bi umut bi rahatlama aracıda..hayatımızı mahvediyor çoğu zaman...çünkü bu işi yapan insanların önemli bir çoğunluğu Umut tacirliği yapıyor..emin olun burda yazan bir çok falcıya baktırdım...zaman zaman tavsiyelerdede bulundum...ama hepsi Fasa fiso...o dönem hayattımda olan insan beş kuruş etmeyen biriydi...hani bilirsin bundan bi halt olmaz ama bi umut diye devam edersin o misal...hep bişeyler yaptı bi darıldı bi barıştı..ne zaman vazgeçmek istemesem bizim bu süper falcılar bu adam senin kaderin şöyle pişman olacak böyle adam olacak diye diye 3 senemi hiç ettiler..o dönem bi Göker bide can gelsede gider bu adam böyle vazgeç demişti...sonra gel gelelim ondan sonraki ilişkim...belli belirsiz bi durumdu..ne sevgiliyiz ne arkadaş...başladım tabiki yine fallara acaba ne olacak kafasıyla..yine zamanlar vadeler...öyleler böyleler...gözümü ona diktiğim için burnumun ucunu göremiyordum tabiki...1 senedir ara ara burda yazan falcılara yine fallar baktırdım..yok maddi sorunları var aile sorunları var...varda var..1 ayla 3 ay arası değişen o vadeler Yok mu ah ah...sonuç olmadı tabiki..o falları baktırken hayatımda ve sürekli yanımda olan biriyle sevgiliyim şuanda...bir falcıda demedi ki ya bu adamla olmaz ama etrafında şu var onunla olacak..neden çünkü umut ve zaman verip sürekli onlara gitmemizi sağlıyorlar...yani demem o ki kızlar fal baktırmak eğlenceli evet anlık motivasyon... ama aramak isteyen arar görmek isteyen gelir sevmek isteyende sever...o yüzden biz zaten o adamlarla olmayacağını biliyorsak olmuyor zaten...kıytırık falcılar yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını boşa heba etmeyelim...ne kadar büyük seversek sevelim inanın ki acı versede zamanla unutup hayatımıza devam ediyoruz..o yüzden önce kendinizi sevin...aşk bi şekilde buluyor insanı...hepinizin çok mutlu olması dileklerimle
Göremedi yani onlara kalsa hala o belirsiz ilişki yoluna girecekti???Selam
Bu son durumu Goker ve Can da mi goremedi?
Can taksimde homeofiss bak bakıyor birde telefonda eskiden iyiydi ama şuan tavsiye etmiyorum baştan savma bakıyor..gerçi analizleri anlık durum yorumları iyi ama yinede Harika diyememmerhaba. can kim acaba? merak ettim de
Selam arzu ve didemle ilgili tecruben var mi nasildirCan taksimde homeofiss bak bakıyor birde telefonda eskiden iyiydi ama şuan tavsiye etmiyorum baştan savma bakıyor..gerçi analizleri anlık durum yorumları iyi ama yinede Harika diyemem
Iyi geceler canlar, önceden evinde bakardı tanıdık yada aracı olmadan evine kabul etmiyormuş artık ya telefonda yada müsait boşluğu olursa belirli biyerde bakarim dedi.
Merhaba,Arkadaslar zaten bu buyu bozma vs icin bu kadar para istenmesi cok cok tuhaf. Bana dun diyorki " ben kendimi tehlikeye atiyorum o periyi yakarken bana musallat olursa senin verdigin 1500 hicbir ise yaramaz, benim hayatim karari" diyor. Hey allahim ya ne dicegimi bilemedim. Ben bu buyu bozma vs icin malkaraya bile gitmisligim var. Daha onceleri yazablarda olmus ayse hoca gonlunden ne gecerse obu veriyorsunuz. Sonra saim hoca ki o zaten boyle buyu vs olaylarina cok kizyor. Nasil inaniyorsunuz boyle seylere diye bana kac kez kizdi. Sakin para verip kanma dedi, dua parayla satilmaz diye. Peki ben dinledin mi? Hayir.. Ayse hocada gercekten ilk basta o kadar iyi gelmistiki ama sonra ben yine fal baktirinxa yada bilmiorum neden tum sikintilarjm tekrar basladi. Ama hicbiri boyle tutar benden istemedi..
Bu bahsettiğin Sedanın fal dünyası mı? Antalyalı telefonda fal ve tarot bakan:)Antalya seda fal ilişki aşk üzerine çok iyi analiz ediyor karşı tarafın düşüncelerini duygularını iyi okuyabiliyor ama 15 dk bakar biraz uzatsın isteyince boş mu konuşayım diyor ki aslında haklı 15 dk olsa da dolu dolu bakıp şoklar yaşatıyor
Evet ta kendisi konuşması çok güzel dimi ama bende de hepsi tuttu mesela aylarca bu kişiden kazık yersin gitme anlatma paylaşma dost değil dedi ki en güvendiğim kankam için meğer kuyumu kazıyormuş bu benim için en önemlisidir ama açıkçası diğerlerinde de hiç ıskalamadı astrocenterda bakıyor yorumları çok fazlaMerhaba,
Bu bahsettiğin Sedanın fal dünyası mı? Antalyalı telefonda fal ve tarot bakan:)
Ben de hiçbir şey tutmadı hem de hiç....
Tarihler sarktı demek isterdim ama aylar geçti ve dedikleri her şeyi zıt yaşıyorum şu an...
Enerjisi yüksek konuşmaları güzel ama sonuçlar çıkadı ben de...pembeci sanki:)
Selam, bende Safiye ye fal baktırmıştım ama 3 sene falan oluyor ve numarasını kaybettim. Numarasını bana özelden iletebilirsen çok sevinirimArkadaşlar bana özelden soranlar olmuş safiyeyi şöyle söyliyim ben ilk geçen sene gitmiştim eski sevgilimle alakalı bu çocuğu sen istemiceksin boşuna bekleme olmicaksınız demişti hayatına başka birini alıcaksın felan hatta ben çıktıktan sonra dedimki iğrenç bi falcı ben adamı seviyorum ne bi başkası o gelicekde ben istemicem felan arasan bi kaç ay geçti ben başkasını sevmeye başladım adamı istemedim ekledi felan :) sonra aralık ayında yeni sevdiğim çocukla alakalı gittim kışındı dediki siz güneş çıktığı zaman birbirinize açılacaksınız şuan bekleme dedi giç bi ilerleme olmicak güneş ayını bekliceksin dedi harbiden de 6 7 ay sadece uzakdan sevdim arkasaş gibi görüşüyorduk felan . En son geçtiğimiz pazartesi gittim sevdiğim kişi ile arkadaşken kıskanmıştım kavga etmiştik safiye dediki bu kızdan dolayı olan kavganın sonu senin sevincin olucak bu kavga akşam saat 10 a kdr sürücek sonrası mutlylyk olucak dedi . Neyse biz tartıştık akşam saat 9 adam dediki ben senden hoşlanıyorum. O kız benim için hiç bişi ifade etmiyor . Ben şok tabi ama beni en çok etkileyen yaz a kadar bu adamı unut açılmicak güneş aylarında sevdiğini söyleyecek demesi. Her arkadaşıma bjnu anlattm ve bekledik zamanı dediği gibi oldu ben çok fal baktırırım ama en oturaklı detaylı safiyeninki çıktı . Alın size detay :)
Bana daaaaSelam, bende Safiye ye fal baktırmıştım ama 3 sene falan oluyor ve numarasını kaybettim. Numarasını bana özelden iletebilirsen çok sevinirim
Bende alabilir miyim numarasını ???Bana daaaa
ben telefonunu özel buldum hatta bir hafta peşinden koştum:) kararlıydı ve kesin konuştu sesi de çok güzeldi dedim kesin tuttu:)))))))))))))))))Evet ta kendisi konuşması çok güzel dimi ama bende de hepsi tuttu mesela aylarca bu kişiden kazık yersin gitme anlatma paylaşma dost değil dedi ki en güvendiğim kankam için meğer kuyumu kazıyormuş bu benim için en önemlisidir ama açıkçası diğerlerinde de hiç ıskalamadı astrocenterda bakıyor yorumları çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?