haklısınız herkese tutan yok ama bana hiçbir şey tutmayan bir kişi de yoktu Seda Hanıma kadar:) inanın onlar yazabiliyor ben çok denk geldim kendilerinin yazması hiç de zor değil...Herkese tutan da bir kişi yokki napacağız biz böyle :)) ama yorumlar eş dost olamaz çünkü her görüşme dakika başına ve euro üzerinden hesaplanıyor yani bayaaa pahalı tutuyor bir görüşme ben iki kişiye baktırmıştım 20 dk 18 euro verdim
O bayan beni delirtti yaşadıklarımı yazasım yok ama kısaca bilirsiniz sevgiliniz vardır ve en yakın kız arkadaşınız değilmi seda hanım beni uyarınca imkan vermedim ama içime kurt düştü ve yine bir falımda o kadına sordum seninle bir sorunu yok üzülme arkadaşlığın devam edecek dedi ve ertesi gün kavga kıyamet her foyası çıktı ortaya neyse ben netten kartlara sordum ruh eşi yazın bir astrolog var düzenli kart açıyor yorumları çok güzel ve ücretsiz bir süre para vermeyelim biz fallara :))Kızlar nette dolaşırken gülay cafe gördüm ankaradaymış telden falan da bakıyor cidden baktıran ve memnun kalan var mı ?
Edinin telefonu var mi sizde acabaMerhabalar. Semi'yi tavsiye edenlerden biri de malesef benim. Bana baktığı fal fena değildi ve dediği şeylerden de yaşadıklarım olmuştu ama çoğu kişi hiç memnun ayrılmamış. Beni de yıldızın düşük vs diye işlem gibi şeylere yönlendirmek istemişti. O yüzden bir daha gitmek içimden gelmemişti. Herkese aynısını yapmış, zaten bundan sonra hiç gitmem.
Bir de bugun forumdan birinin tavsiyesi ile telefondan Edi diye birine fal baktırdım. Sanırım önceden bir cafede çalışıyormuş. Kahve ve tarot 80 tl. Yani enerjimiz tuttu kendisiyle. Çok tatlı bir beydi. Uzun uzun baktı, kestirip atmadı. Tüm sorularımı cevapladı. Benim ağzımdan hiç laf almadı, kendisi anlattı. Dediği şey için bekleyip göreceğim tabii.
Çok sağol canım en azından para vermedimm :))O bayan beni delirtti yaşadıklarımı yazasım yok ama kısaca bilirsiniz sevgiliniz vardır ve en yakın kız arkadaşınız değilmi seda hanım beni uyarınca imkan vermedim ama içime kurt düştü ve yine bir falımda o kadına sordum seninle bir sorunu yok üzülme arkadaşlığın devam edecek dedi ve ertesi gün kavga kıyamet her foyası çıktı ortaya neyse ben netten kartlara sordum ruh eşi yazın bir astrolog var düzenli kart açıyor yorumları çok güzel ve ücretsiz bir süre para vermeyelim biz fallara :))
atar misin canim nosunuSlm cnm didem telefonda su bakar yada ortak biryer belirlerseniz biyere gelip bakıyor. Anda ve önündeki 3 aylık süreçte görüp soyledikleri genelde çıkar. Is için vs bakmaz ilişki özel hayatta benim fallarım tutar der herzaman. Severim ben fallarını.
didemin nosunu alabilir miyimMerhabalar yukarıda bahsedilen Didem’in numarasını ve Şişhane 7 dk Demet’in numarasını ya da nerede baktırabileceğimi söyler misiniz
ücretsiz olanı bulamadım limk verir misinO bayan beni delirtti yaşadıklarımı yazasım yok ama kısaca bilirsiniz sevgiliniz vardır ve en yakın kız arkadaşınız değilmi seda hanım beni uyarınca imkan vermedim ama içime kurt düştü ve yine bir falımda o kadına sordum seninle bir sorunu yok üzülme arkadaşlığın devam edecek dedi ve ertesi gün kavga kıyamet her foyası çıktı ortaya neyse ben netten kartlara sordum ruh eşi yazın bir astrolog var düzenli kart açıyor yorumları çok güzel ve ücretsiz bir süre para vermeyelim biz fallara :))
sevilay ericdem youtube bulursunücretsiz olanı bulamadım limk verir misin
teşekkürlersevilay ericdem youtube bulursun
Merhaba kızlar, falcı konusu çok muallakta edinmiş olduğum tecrübelere göre bu iş tamamiyle enerji işi!! Karasız gittiğim hiç bir falcının dediği çıkmadı!! Bi tarafım acı çekerken ne olur dönsün dediğimde hep dönecekmiş gibi çıktı, çünkü benim enerjim bakanı da etkiliyor ve benim isteğim onun hislerini doğru yönlendirmiyor!! Ancak ne olacak diye net bir hisle gittiğimde her dedikleri çıktı !! Erken saatte baktırmak her zaman daha güzel sonuç verdi!! Sürekli baktırdıpım 1 falcım var ara ara yenilerini de deniyorum ama yeni gittiklerime 2. Sefer gitmiyorum. Bunu deneyebilirsiniz bence :))
Neden erken saatte?erken saatte baktırmanın daha iyi olduğunu hep düşünmüşümdür. baktırdığım bir kaç falcı da aynısını söylemişti.
Uzun zamandır fallardan uzağım zaten sürekli takip ettiğim fal konularına da girmiyorum. 2 ay öncesinde duydum birgül hanımı ve gerçekten merak ettim, randevu aldım. Umarım beğenirim ve başka deneyimi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurumBugun arkadasimin tavsiyesi uzerine Beylikduzunde Birgul diye bir bayana kahve falina gittim. Evinde kabul ediyor. Arkadasima soyledigi seyler cikmis ve simdiye kadar tavsiye ettigi kisilerde hep memnun kalmis cogu seyi yasamislar. Bende acikcasi inanamadim bir falci herkese tutturamaz bukadar diye. Gittim cok tatli bir bayan. Gecmiste ve anda cok iyiydi. Verdigi isim ve fiziki tariflerde cok basariliydi. Belki enerjimiz uydu bilmiyorum ama ben cok memnun kaldim. Simdi vadesini bekleyecegim. Daha ince icinizde beylikduzunde bu bayani duyan oldu mu?
Uzun zamandır fallardan uzağım zaten sürekli takip ettiğim fal konularına da girmiyorum. 2 ay öncesinde duydum birgül hanımı ve gerçekten merak ettim, randevu aldım. Umarım beğenirim ve başka deneyimi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum
Yok yok başka bir yerden duydum ben. Hatta bu hafta yazacaktım giden, bilen var mı diye ama eskileri okurken rastladım sizin yazınıza. Size cevap veren vardır belki diye yenileri de hep okudum ama yok. Size tam olarak nasıl baktı söyleidkleri tutarlı mıydı? Geçmişi anı bilmesi ve gelecek hakkında söyledikleri tutarlı mıydı? Kısa mı bakıyor yoksa uzun mu? Ben yarın gideceğim çünküBirgul hanimi benim burda yazdigimdan duymadiniz degil mi? Yani fali tutan baska birilerinden mi duydunuz? Bana vadesi var ama tarih sarkma yapabilir. Tutsunda tarihlere takilmayacagim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?