İstanbul'da Fal - Falcılar

Mirza sadece kafede mi bakiyor? Telde bakiyor mu?

Ben az önce Yeliz hanıma baktırdım, gerçekten de memnun kaldım, kesinlikle pembeci değil, kafamdaki soru işaretlerini giderdi, tek dileğim verdiği zamanın daha kısa olması.

Kuzey mi Tutku mu desem peki sizce hangisi?
Tutku bana saçmalamıştı.Kuzey pembeci mi bilemem ama daha sorduğum ve olumlu gördüğü birşey 2 gün içinde gerçekleşti çok prensip sahibi tutku parayı gönderdiğim gibi bakmamıştı mesela ben Kuzey i tek geçiyorum

ben dun mirzaya gittim woooow diyemicem erk.arkadasim beni engellemisti engelini kaldircak 8 li bi zaman diliminde gorceksin dedi dun gece 23.18 de kaldirdigini gordum ufak bi ayrinti mesela

ben dun mirzaya gittim woooow diyemicem erk.arkadasim beni engellemisti engelini kaldircak 8 li bi zaman diliminde gorceksin dedi dun gece 23.18 de kaldirdigini gordum ufak bi ayrinti mesela
bana da erkek arkadasın bir yolculuga cıkacak goreceksın o yoldan sonra seni arayacak dedi dün gördüm Bodrum a giderken yoldan fotograf koymus

Valla son dönemde yeliz, mirza ve tutku yorumlarını çok görüyorum maaşı alınca farklılık olsun diye deneyeceğim ama ben tüm kalbimle Yasemin i tabsiye ederim. Bu site sayesinde buldum ben üç yıldır düzenli baktırıyorum yorumlarında ya da zamanlamasında aksadığını hiç görmedim. Enerjimiz mi tuttu bilmem ama bana çok iyi geliyor bir de hiç öyle polyannacılık oynamıyor neyse onu söylüyor. Yeni birini denemek isteyen okursa tüm kalbimle tabsiy ederim.

Yasemin Çorum da olan telefonla bakan kadın mı ?

Yasemine bugun bende baktirdim sizin tavsiyeniz uzerine gercekten iyimis memnun kaldim. Oncelikle cok iyi biri ve uzun uzun bakti sagolsun. Anda gecmiste iyidi. Gelecekle ilgili 2-3 haftalik sure verdi. Cikarsa yazarim buraya. Bide yigiti denicem bakalim onuda cok merak ediyorum.

Beylikdüzünde evinde veya telde bakan Yasemin hanım var,platin sarı saçlı, ondan mı bahsediyorsunuz?

Beylikdüzünde evinde veya telde bakan Yasemin hanım var,platin sarı saçlı, ondan mı bahsediyorsunuz?
Galiba o. Bende ilk defa duydum burda. Facede telefon numarasıyla aratınca çıkıyo:) daha önce baktırmışmıydınız yada baktıran arkadaşlarınız memnun kalmışmıydı. Gelecekle ilgili beklemedeyim bakalım ne olacak 3 hafta süre verdi:)

Yasemin kim nasil bakiyor kizlar?
Kahve falına bakıyor ve tarot kartlarıyla da destekliyor ihtiyaç görürse. Telefonda bakıyor. Kahve fincanının ve tabağının fotoğrafını yolluyorsunuz WhatsApp den sonra telefonla yaklaşık bir saate yakın bakıyor. Sonrasında da sorunuz olursa onlatı da yanıtlıyot.

Cikti mi sizin nasildi nokta atisi falan var miydi? Bir de kaca bakiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…