Mirza sadece kafede mi bakiyor? Telde bakiyor mu?Nisantasi symbol mirza ve aykuta baktirmistim. Hangisi derseniz mirza derim yasadigim ulkenin harflerini vermisti:) mirza anda cok iyi sahane diyebilirim. Ayni sekilde asmin cafede can ve emrede anda cok iyi sadece uzerinde kotu enerji var diyip herkese kilit actirmalari olmasa daha iyi olacaklar.:) kuzeye ve tutkuya baktirmistim gelecekle ilgili dedigi seylerden yasadiklarim oldu. Gokerede baktirmistim ama son zamanda kotu yorumlar okudum hakkinda oyuzden baktirirmiyim bilmem. Ama enerjimiz onlada tutmustu. Kadikoyde sevgi cafe vardi sahibi galiba sevgi hanim kesinlikle tavsiye etmem. Damlalar cafede yeni gelen okan var kesinlikle uzak durun. Birde asmin cafede o sirada kadinlar kahvesimiydi meleklermi tam hatirlamiyirum kapida ismi asili bi kadin var kumkapilimi ole biri yazmistim daha once galiba burayada ismini unuttum aman diyim cok kotuydu. Mandal cafe toprak bence iyi yasina ragmen iyi bakiyor. Civilti cafe sunayada baktirdim ama begenmedim. Safiye vardi birde besiktasta. Arkadasim dediklerini yasadi ama bana bilemedi pek. Simdilik aklima gelenler bunlar:)
nisantası symbolMirza sadece kafede mi bakiyor? Telde bakiyor mu?
Suresi var daha ama olmayacak bisi diil tabi olacak gibi:) cikarsa yazarim buraya. Hafta ici gunduz gitmistim sirada kimse yoktu baya uzun bakmisti. Anda cok basarili gercekten.mirzanın gelecekle ilgili dediği bir şey çıktı mı?
Ben kafede baktirmistim. Telde bakarmi bilmiyorum.Mirza sadece kafede mi bakiyor? Telde bakiyor mu?
Tutku bana saçmalamıştı.Kuzey pembeci mi bilemem ama daha sorduğum ve olumlu gördüğü birşey 2 gün içinde gerçekleşti çok prensip sahibi tutku parayı gönderdiğim gibi bakmamıştı mesela ben Kuzey i tek geçiyorumKuzey mi Tutku mu desem peki sizce hangisi?
bana da erkek arkadasın bir yolculuga cıkacak goreceksın o yoldan sonra seni arayacak dedi dün gördüm Bodrum a giderken yoldan fotograf koymusben dun mirzaya gittim woooow diyemicem erk.arkadasim beni engellemisti engelini kaldircak 8 li bi zaman diliminde gorceksin dedi dun gece 23.18 de kaldirdigini gordum ufak bi ayrinti mesela
Yasemin Çorum da olan telefonla bakan kadın mı ?Telefonda fal bakan Yiğit var bu site sayesinde ulaştım zaten bir de yasemin var telefonla fal bakan. Yiğit bazen zaman aralığında yanılabiliyor. Yasemine ulaşmak bazen zor ılabilşyor ama ne desiyse aşağı tukarı dediği zamanda yaşadım.
Yasemine bugun bende baktirdim sizin tavsiyeniz uzerineValla son dönemde yeliz, mirza ve tutku yorumlarını çok görüyorum maaşı alınca farklılık olsun diye deneyeceğim ama ben tüm kalbimle Yasemin i tabsiye ederim. Bu site sayesinde buldum ben üç yıldır düzenli baktırıyorum yorumlarında ya da zamanlamasında aksadığını hiç görmedim. Enerjimiz mi tuttu bilmem ama bana çok iyi geliyor bir de hiç öyle polyannacılık oynamıyor neyse onu söylüyor. Yeni birini denemek isteyen okursa tüm kalbimle tabsiy ederim.
Baktirdim bugun ama hic sormadim nerede oldugunu telefonda baktirdim. Bende burdan birinin tavsiyesi uzerine baktirdim.Yasemin Çorum da olan telefonla bakan kadın mı ?
Galiba o. Bende ilk defa duydum burda. Facede telefon numarasıyla aratınca çıkıyo:) daha önce baktırmışmıydınız yada baktıran arkadaşlarınız memnun kalmışmıydı. Gelecekle ilgili beklemedeyim bakalım ne olacak 3 hafta süre verdi:)Beylikdüzünde evinde veya telde bakan Yasemin hanım var,platin sarı saçlı, ondan mı bahsediyorsunuz?
Hayır istanbuld da bakırköy civarındaBaktirdim bugun ama hic sormadim nerede oldugunu telefonda baktirdim. Bende burdan birinin tavsiyesi uzerine baktirdim.
Kahve falına bakıyor ve tarot kartlarıyla da destekliyor ihtiyaç görürse. Telefonda bakıyor. Kahve fincanının ve tabağının fotoğrafını yolluyorsunuz WhatsApp den sonra telefonla yaklaşık bir saate yakın bakıyor. Sonrasında da sorunuz olursa onlatı da yanıtlıyot.Yasemin kim nasil bakiyor kizlar?
Cikti mi sizin nasildi nokta atisi falan var miydi? Bir de kaca bakiyor acabaKahve falına bakıyor ve tarot kartlarıyla da destekliyor ihtiyaç görürse. Telefonda bakıyor. Kahve fincanının ve tabağının fotoğrafını yolluyorsunuz WhatsApp den sonra telefonla yaklaşık bir saate yakın bakıyor. Sonrasında da sorunuz olursa onlatı da yanıtlıyot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?