Ben üç yıldır telefonla baktırıyorum. Bakırköy de, sarışındır ama platin kadar açık değil, uzun saçlı.Beylikdüzünde evinde veya telde bakan Yasemin hanım var,platin sarı saçlı, ondan mı bahsediyorsunuz?
Ben üç yıldır baktırıyorum, üç yıl önce buradan bulmuştum çok memnunum. Bana her zaman dedikleri çıkıyor verdiği zaman da tutuyor açıkçası. 50 tl ödüyorum ben ama dediğim gibi üç yıldır baktırıyorum dışarıya kaça bakıyordur bilmiyorum sormak lazım ama para göz biri değildir.Cikti mi sizin nasildi nokta atisi falan var miydi? Bir de kaca bakiyor acaba
Numarasini verebilirmisjniz acabaBen üç yıldır baktırıyorum, üç yıl önce buradan bulmuştum çok memnunum. Bana her zaman dedikleri çıkıyor verdiği zaman da tutuyor açıkçası. 50 tl ödüyorum ben ama dediğim gibi üç yıldır baktırıyorum dışarıya kaça bakıyordur bilmiyorum sormak lazım ama para göz biri değildir.
Kuzey mi Tutku mu desem peki sizce hangisi?
Çok teşekkürler .tutku nun tarihleri tutuyor mu?Kuzeye uzun süredir baktırmadım ama sana şöyle diye bilirim ikiside bence çok başarılı sadece dinlemeye ihtiyacın varsa kuzey ama daha çok ayrıntı veya biraz sohbet edip karşında kinin sadece fikrini değil düşüncesini tavsiyesini felanda istiyorsan kesinlikle tutku
Tutkuyada kuzeyede baktırdım. Kuzeye hatta sonradan karşılıklıda baktırdım. İkiside aynı şeyleri söyledi. Ama bence tutku bi tık daha iyi gibime geldi. Evet söylediği şekilde bende tarihleri tuttu. Sırayla deneyin ikiside iyi. O düzeyde birde asmin cafede can ve emre var gidebiliyosanız orayada gidin derim. Birde symbol kafede mirza memnun kaldıklarım bunlar.Çok teşekkürler .tutku nun tarihleri tutuyor mu?
Mirzaya bende baktırdım tarihlerine daha var ama dediği bir şey çıktı.etilerde şengül var biraz pahalı ama gidilebilir.benimde en memnun kaldıklarım ikisi ama tabi henüz zamanı var dediklerine.çok teşekkür ederim detaylı yorumlarınız için tekrar.Tutkuyada kuzeyede baktırdım. Kuzeye hatta sonradan karşılıklıda baktırdım. İkiside aynı şeyleri söyledi. Ama bence tutku bi tık daha iyi gibime geldi. Evet söylediği şekilde bende tarihleri tuttu. Sırayla deneyin ikiside iyi. O düzeyde birde asmin cafede can ve emre var gidebiliyosanız orayada gidin derim. Birde symbol kafede mirza memnun kaldıklarım bunlar.
Melda ve ahmeti deneyebilirsiniz ben ikisinden de memnun kaldım.Slm kızlar ablamla melekler kahvesine gidicez orda onerebileceginiz biri var mı gerçekten iyi bakar dediğiniz biri
bana atabilir misin rica etsem çok eski bir mesaj ama inşallah okursun :)Kızlar müjde uzakta olan ve gelemeyenler için müsait zamanlarında Tuba telefonla fala bakmaya başladığını söledi isteğe göre tarota yada suya bakacakmıs özellikle şehir dışı ve uzakta olanlar arasın dedi bana baya mesaj atanlar oldu baktırmak isteyenler tekrar belirtsinler numarasını atıyım bilginize
En son 50 tl ye bakıyodu 6 ay falan olmuştur baktıralı amaKızlae tutku ne kadara bakıyordu
70 'e bakıyormus . Çok merak ediyorum kendisini bakalım dedikleri çıkacak mı.. Yorumlar çok iyi..En son 50 tl ye bakıyodu 6 ay falan olmuştur baktıralı ama
Tuğba damlalarsa aman ha derim, kadın ne dediyse cupppppp aşağıya benimki.... onca nefes alıp vermeden sonra bir tane tutaydı be kerdeşim:))))))))))bana atabilir misin rica etsem çok eski bir mesaj ama inşallah okursun :)
Ben hiç gündüz baktırmadım, bana hep gece 1-2 gibi bakmıştı ve o saatlerde enerjisi bayağı iyi oluyor. Geç saatte bakacak olması sizi düşündürtmesin. Baktırınca yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim:))Tutkuyu deneyeceğim ben de ama çok yoğunmuş gece 23 e randevu verdi...Dayanamayın gene Yasemin e baktırdım yine nokta atışı yaptı, yanıltmaz beni umarım.
Ben de Yasemin hn ın telefonunu alabilir miyim ?Ben üç yıldır baktırıyorum, üç yıl önce buradan bulmuştum çok memnunum. Bana her zaman dedikleri çıkıyor verdiği zaman da tutuyor açıkçası. 50 tl ödüyorum ben ama dediğim gibi üç yıldır baktırıyorum dışarıya kaça bakıyordur bilmiyorum sormak lazım ama para göz biri değildir.
Tutku anı biliyor orası net ama gelecek öngörüleri tutuyor mu ??? uzun süredir Tutkuya baktıranlar fikir deneyimlerini yazabilir mi?Tutkunun anla ilgili analizi gerckten süperdi.konuyu direkt anlattı bana.ne yapmam gerektiğini söyledi,bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?