Evet bunu ben de çok merak ediyorum. Asla herkese uyacak şeyler söylemiyor, anla ilgili de sahiden ayrıntılı ve gerçekçi konuşuyor. Ama asıl önemli olan gelecek tabii.Tutku anı biliyor orası net ama gelecek öngörüleri tutuyor mu ??? uzun süredir Tutkuya baktıranlar fikir deneyimlerini yazabilir mi?
Bana söyledikleri olması muhtemel şeyler ama tabii bekleyip görmek lazım.bir de daha önce yazıldıgı gibi tavsiye veriyor sunu sakın boyle yapma yaparsan bu olur gibi..Tutku anı biliyor orası net ama gelecek öngörüleri tutuyor mu ??? uzun süredir Tutkuya baktıranlar fikir deneyimlerini yazabilir mi?
Bana söyledikleri olması muhtemel şeyler ama tabii bekleyip görmek lazım.bir de daha önce yazıldıgı gibi tavsiye veriyor sunu sakın boyle yapma yaparsan bu olur gibi..
Gelecekle ilgili tutkunun öngörüleri için yorumlar varsa yazabilirseniz super olur
çok teşekkürler. bana da eski erkek arkadasımın arayacagı tarihi verdi . barısıp barısmama durumumuzun bana baglı oldugunu soyledi.bakalım cıkarsa yazarım sizlere...Her dediğini değil ama bir çok söylediği gerçekleşmişti bana ayrılma ve barışmayı günü gününe bilmişti gecen sonbahar ama verdiği tarihten bir kaç ay sonrada gerçekleşenler oldu zaten her dediğide çıksa falcı değil artık başka bişi olur bence :)
İlk baktırdığım zaman dediği bazı seyleri yaşamıştım ama sonrası tamamen fiyasko her baktırdığımda farklı şeyler söyledi. Ben tutkuyu sildim 70 liraya asla değmez.Bana söyledikleri olması muhtemel şeyler ama tabii bekleyip görmek lazım.bir de daha önce yazıldıgı gibi tavsiye veriyor sunu sakın boyle yapma yaparsan bu olur gibi..
Gelecekle ilgili tutkunun öngörüleri için yorumlar varsa yazabilirseniz super olur
sanırım herkes aynı yorumu yapıyor ilk falı çok iyi sonrası tutmuyorİlk baktırdığım zaman dediği bazı seyleri yaşamıştım ama sonrası tamamen fiyasko her baktırdığımda farklı şeyler söyledi. Ben tutkuyu sildim 70 liraya asla değmez.
Merhaba bugun nisantası symbol de mirza ya baktırdım şu ana kadar baktırdıgım en iyi fal diyebilirim hem tarot hem kahve.anda inanılmaz basarılı,şok oldum.gelecekle ilgili cıkarsa yazarım ama şimdiye kdr etiler şengül,istanbull cafe hande,mirza,semi cezayiri,ali ihsan a baktırdım son 10 gun icinde.(delirmissin diyebilirsiniz evet bir nevi öyle:) ) hepsinin dedikleri hemen hemen aynı tarihlerde...
0212 257 94 10Merhaba , Etiler Şengül Hn in telefonunu bilen var mi?
rica ederim . 350 ye bakıyor buarada aklınızda olsun :)teşekkür ederim
ooo çokmuş :) sagolunrica ederim . 350 ye bakıyor buarada aklınızda olsun :)
rica ederim . ama iyi bakar :)ooo çokmuş :) sagolun
Çıkıyor mu dedikleririca ederim . ama iyi bakar :)
ben çok uzun yıllar önce baktırıyordum yakın gelecek çıkıyordu .Çıkıyor mu dedikleri
Valla son dönemde yeliz, mirza ve tutku yorumlarını çok görüyorum maaşı alınca farklılık olsun diye deneyeceğim ama ben tüm kalbimle Yasemin i tabsiye ederim. Bu site sayesinde buldum ben üç yıldır düzenli baktırıyorum yorumlarında ya da zamanlamasında aksadığını hiç görmedim. Enerjimiz mi tuttu bilmem ama bana çok iyi geliyor bir de hiç öyle polyannacılık oynamıyor neyse onu söylüyor. Yeni birini denemek isteyen okursa tüm kalbimle tabsiy ederim.
Özel mesajla ınıza bakınız yolladımmerhaba,
numarasını paylaşabilir misiniz ?
ve ne kadar ?
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?