İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutku anı biliyor orası net ama gelecek öngörüleri tutuyor mu ??? uzun süredir Tutkuya baktıranlar fikir deneyimlerini yazabilir mi?
Evet bunu ben de çok merak ediyorum. Asla herkese uyacak şeyler söylemiyor, anla ilgili de sahiden ayrıntılı ve gerçekçi konuşuyor. Ama asıl önemli olan gelecek tabii.

Tutku anı biliyor orası net ama gelecek öngörüleri tutuyor mu ??? uzun süredir Tutkuya baktıranlar fikir deneyimlerini yazabilir mi?
Bana söyledikleri olması muhtemel şeyler ama tabii bekleyip görmek lazım.bir de daha önce yazıldıgı gibi tavsiye veriyor sunu sakın boyle yapma yaparsan bu olur gibi..
Gelecekle ilgili tutkunun öngörüleri için yorumlar varsa yazabilirseniz super olur

Her dediğini değil ama bir çok söylediği gerçekleşmişti bana ayrılma ve barışmayı günü gününe bilmişti gecen sonbahar ama verdiği tarihten bir kaç ay sonrada gerçekleşenler oldu zaten her dediğide çıksa falcı değil artık başka bişi olur bence :)

çok teşekkürler. bana da eski erkek arkadasımın arayacagı tarihi verdi . barısıp barısmama durumumuzun bana baglı oldugunu soyledi.bakalım cıkarsa yazarım sizlere...

İlk baktırdığım zaman dediği bazı seyleri yaşamıştım ama sonrası tamamen fiyasko her baktırdığımda farklı şeyler söyledi. Ben tutkuyu sildim 70 liraya asla değmez.

Bende ilki ve ikincisi hiç çelişmedi. İlk falını bir yere not etmiş midir diye şüphelendim hatta ama herkes çelişkiden söz ediyorsa böyle bir şey yapmıyor demektir. İlk falın beğenilmesine sevindim, ilki tutuyorsa benim için umut var vardır belki de :)

Merhaba , Etiler Şengül Hn in telefonunu bilen var mi?

merhaba,

numarasını paylaşabilir misiniz ?

ve ne kadar ?

teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…