Özelinize bakınız yolladımArkadaslar, bahsettiginiz Yasemin Hn in telefonunu alabilir miyim?
Öz l mesaj yollayamıyorum size yaseminin numarasını ortaya ne yazık ki yazamamYasemin hanımın numarasını ben de istiyorum?
İstanbul cafe handeyi ben yazmıstım oradan gordunuz sanırım? Bana ilk baktıgı fal komple cıktı ikincisinin vadeleri gecti ama hala olma ihtimali varistanbul cafe Hande ve Rengarenk cafe nalan hakkında bilgisi olan varmı?
İstanbul cafe handeyi ben yazmıstım oradan gordunuz sanırım? Bana ilk baktıgı fal komple cıktı ikincisinin vadeleri gecti ama hala olma ihtimali var
Canım handenin numarası var mı?yok cnm ben baktırdım buraya sordum dedim sen nezmn baktırıdn nekdr aralıkla çıktı yani yakın zamanda baktırdıgın halde kısa süredemi çıktı
evet çok kısa sürede çıktı ilk baktırdığım. ama sonrasında baktırdığım henüz çıkmadı .yok cnm ben baktırdım buraya sordum dedim sen nezmn baktırıdn nekdr aralıkla çıktı yani yakın zamanda baktırdıgın halde kısa süredemi çıktı
Akşam baktırıcam ben. Memnun kalırsam baktırın benceMerhaba
Yasemin hanımın telefonunu bende alabilir miyim :)
Bende yasemine baktırmayı dusunuyordum madem aksam baktırıyomussunuz yorumunuzu bekliyoruz:)Akşam baktırıcam ben. Memnun kalırsam baktırın bence
size söyledikleri hande nin olası şeyler mi sizce?evet çok kısa sürede çıktı ilk baktırdığım. ama sonrasında baktırdığım henüz çıkmadı .
evet çok kısa sürede çıktı ilk baktırdığım. ama sonrasında baktırdığım henüz çıkmadı .
Ben istanbull cafe hande den bahsediyorum buarada.nasıl birşeydi özelden yazarmısın
birde o kartlara hisleriylemi bakıyor bana yardımcıları var gibi geldide..
biraz negatif. birisi. ya sanki
Ben istanbull cafe hande den bahsediyorum buarada.
Erkek arkadasımın bir konuyla ilgili bir adım atacagını soyledi hic olmayacak bir seydi ve attı o adımı
İstanbul cafe Kadıköydeki mi? orda bir de Ahmet isimli falcı olması lazım Hande oraya yeni mi başlamış ? Ahmet mi Hande mi ?Ben istanbull cafe hande den bahsediyorum buarada.
Erkek arkadasımın bir konuyla ilgili bir adım atacagını soyledi hic olmayacak bir seydi ve attı o adımı
Ahmeti bilmiyorum.Ama hande nin bana çıktı dediğiİstanbul cafe Kadıköydeki mi? orda bir de Ahmet isimli falcı olması lazım Hande oraya yeni mi başlamış ? Ahmet mi Hande mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?