İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkuya dün ben de baktırdım ne yaIk ki ben iyi şeyler söyleyemeyecwğim. Enerjimiz tutmadı sanırım ya da iyi bir anına denk gelmedim. Ama sonuçta işe yarar hiç bir şey söylemedi maalesef

istanbul cafe Hande ve Rengarenk cafe nalan hakkında bilgisi olan varmı?

İstanbul cafe handeyi ben yazmıstım oradan gordunuz sanırım? Bana ilk baktıgı fal komple cıktı ikincisinin vadeleri gecti ama hala olma ihtimali var

yok cnm ben baktırdım buraya sordum dedim sen nezmn baktırıdn nekdr aralıkla çıktı yani yakın zamanda baktırdıgın halde kısa süredemi çıktı

yok cnm ben baktırdım buraya sordum dedim sen nezmn baktırıdn nekdr aralıkla çıktı yani yakın zamanda baktırdıgın halde kısa süredemi çıktı
evet çok kısa sürede çıktı ilk baktırdığım. ama sonrasında baktırdığım henüz çıkmadı .

Merhaba,

Yasemin hanim hemen bakiyor mu sonraya mi saat veriyor bir de kahve fali mi bakiyor sadece?

evet çok kısa sürede çıktı ilk baktırdığım. ama sonrasında baktırdığım henüz çıkmadı .

nasıl birşeydi özelden yazarmısın
birde o kartlara hisleriylemi bakıyor bana yardımcıları var gibi geldide..
biraz negatif. birisi. ya sanki

nasıl birşeydi özelden yazarmısın
birde o kartlara hisleriylemi bakıyor bana yardımcıları var gibi geldide..
biraz negatif. birisi. ya sanki
Ben istanbull cafe hande den bahsediyorum buarada.
Erkek arkadasımın bir konuyla ilgili bir adım atacagını soyledi hic olmayacak bir seydi ve attı o adımı

Erkek arkadasımın bir konuyla ilgili bir adım atacagını soyledi hic olmayacak bir seydi ve attı o adımı

Aynen bende o handeden bahsediyorumbana çok çok negatifti ama doğru olabilir tabiki

İstanbul cafe Kadıköydeki mi? orda bir de Ahmet isimli falcı olması lazım Hande oraya yeni mi başlamış ? Ahmet mi Hande mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…