İstanbul'da Fal - Falcılar

yasemine baktırdım genel olarak iyiydi anı ve durumu bildi .sonuç için süre verdi tabiki onu beklemem gerekiyor

Yasemin hanıma ben de baktırdım 2 gün önce. Durum ve an iyi gibiydi gelecek için diğer falcılarla aynı şeyi söyledi hatta dertleştik biraz :) çok çok iyiydi diyemem öyle beni şaşırtan biöşeyler söylemedi ama normaldi yani çok büyük beklentiye girmeyin sadece

yani beğendim mi evet.. dediğiniz gibi bana da daha önce baktırdığım kişilerle aynı sonucu söyledi en azından fiyat makul ve sevecen birisi

yani beğendim mi evet.. dediğiniz gibi bana da daha önce baktırdığım kişilerle aynı sonucu söyledi en azından fiyat makul ve sevecen birisi
Peki anda nokta atışlı bildiği şeyler oldu mu seni şaşırtan? Yeliz mesela bana hiç soylemediğim bir şeyi bildi ve detay bir şey.

yani durumum karışık öyle sıradan değil bunu bildi atsa tutturacağı bir şey değil yani .hani baktırılabilir müthiş süper diyemem ama tatmin ediyormu evet derim .

yani durumum karışık öyle sıradan değil bunu bildi atsa tutturacağı bir şey değil yani .hani baktırılabilir müthiş süper diyemem ama tatmin ediyormu evet derim .

tutkunun numarasını bana da atarmısınız onu da denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…