Kadıköy evetAhmeti bilmiyorum.Ama hande nin bana çıktı dediği
Yasemin hanıma akşam baktırayım öyle baktırın bence.[/QUOT
bende şimdi konuştum birazdan baktıracağım fikirlerimi yazarım :)
Tutku bakıyorHande veya tutku telefonda bakıyor mu acaba
Tutkunun telefon numarasını alabilir miyim acabaTutku bakıyor
Peki anda nokta atışlı bildiği şeyler oldu mu seni şaşırtan? Yeliz mesela bana hiç soylemediğim bir şeyi bildi ve detay bir şey.yani beğendim mi evet.. dediğiniz gibi bana da daha önce baktırdığım kişilerle aynı sonucu söyledi en azından fiyat makul ve sevecen birisi
Canım ne kadara bakıyor bide hemen baktı mı?yani durumum karışık öyle sıradan değil bunu bildi atsa tutturacağı bir şey değil yani .hani baktırılabilir müthiş süper diyemem ama tatmin ediyormu evet derim .
Kim canım bu bana özelden nosunu atar mısın? Referans istiyor mu bakım için50 tl ye baktı valla ben hemen baktırdım
aaaaa bütün umudum sendeydi vallahi denizkızı.... ben de diğer kadını beğenmedim söyledim sana zaten... 50 tl ye hikaye dinleyeceğime bir kitap alır yanında da kahve keyfime bakarımBeğenmedim Yasemin’i
Diger kadin dediginiz Tutku mu?aaaaa bütün umudum sendeydi vallahi denizkızı.... ben de diğer kadını beğenmedim söyledim sana zaten... 50 tl ye hikaye dinleyeceğime bir kitap alır yanında da kahve keyfime bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?