yok hayır burda paylaşılan bayanlardan biri değildi... Tutku ben tanımıyorum baktırmadım, baktırmam da... Burdaki yorumlara bakarak sadece birine gittim ve tam bir fiyaskoydu... Şu an kaderimi merak etmiyorum, kendim yön vermeye çalışıyorum:))))))))))))Diger kadin dediginiz Tutku mu?
Anladim ben de buradan bakip sadece Yeliz'i denedim ve begendim simdi Yasemin'i denemeyi dusunuyorum fal krizim geldiginde :)yok hayır burda paylaşılan bayanlardan biri değildi... Tutku ben tanımıyorum baktırmadım, baktırmam da... Burdaki yorumlara bakarak sadece birine gittim ve tam bir fiyaskoydu... Şu an kaderimi merak etmiyorum, kendim yön vermeye çalışıyorum:))))))))))))
Hiç güzel değildi. Kuzey, Tutku, Urum beğendim sadece. Bi onların dedikleri çıktı.aaaaa bütün umudum sendeydi vallahi denizkızı.... ben de diğer kadını beğenmedim söyledim sana zaten... 50 tl ye hikaye dinleyeceğime bir kitap alır yanında da kahve keyfime bakarım
Yelizle ve Yaseminle alakalı beklediğim kişilerden iyi yorum gelmedi maalesef...Anladim ben de buradan bakip sadece Yeliz'i denedim ve begendim simdi Yasemin'i denemeyi dusunuyorum fal krizim geldiginde :)
Bu kadar iyiyse unlu bir falcidir belki umraniye falci yazarsaniz bulursunuz . Evinin daginik oldugunu soylemeniz garip geldi genelde 3 harflilerin yardimi olanlarin evi daginik ve pis olurmus oyle duymustum. Bu arada ben cok uzak gelecek soylediklerinde genelde dikkate almiyorum ben anlik ksiilerin karakteri, durumlari vehissettiklerini merak ettigim icin iyi falci bana gore anlik durumlari bilendir, gelecek degisir. Bazen tutturuyorlar cunku gelecekte olabilecek olaylari goruyorlar ve onlarin soyledigi olasilik oluyor, baska turlu davranilirsa baska olasilik oluyor o zaman da falcinin soyledigi cikmadi diyoruz. Alternatif gelecegi biliyorlar yani kesin dememek lazim.Yelizle ve Yaseminle alakalı beklediğim kişilerden iyi yorum gelmedi maalesef...
Yıllar önce Ümraniye de suya bakan bir kadına gitmiştim 10 sene vardır rahat:) Para da ne varsa veriyorsun, suya bakıyordu evi darmadağınık Araplar gibi giyinmiş bir bayandı. Onu keşke bulabilseydim ne evi ne yeri hatırlıyorum. Diğer hepsi sallamasyon... İki arkadaş gitmiştik ve ikimzide şok olmuştuk. Gelecekle alakalı hiç sekmesi yoktu hatta salladı bu kadar uzak geleceği kim bilir dedik ve yapma dediklerini de yaşadık yani...
Bana böyle hatunlar lazım... Tarot, kahve ya da hisli gay hepsi palavra...:/
Kuzey'in telefonu var mi, telde bakiyor mu?Hiç güzel değildi. Kuzey, Tutku, Urum beğendim sadece. Bi onların dedikleri çıktı.
Bu İstanbul cafe nerede, Hande orada mı Beşiktaş’ta mı?Ben istanbull cafe hande den bahsediyorum buarada.
Erkek arkadasımın bir konuyla ilgili bir adım atacagını soyledi hic olmayacak bir seydi ve attı o adımı
kadıköy'de.Bu İstanbul cafe nerede, Hande orada mı Beşiktaş’ta mı?
keşke tanısaydınız haftalık aylık hatta bes senelik zamanlarda bile hata yoktu maalesef... hayır bulamadım kadın internete düşmüş biri değil evinde bakan gariban bir hatundu yüzü gözükmüyordu öyle örtmüş ki... baktırmadan anlayamazsınız, şimdiki falcıların hep yorumları merak etme dönecek yaşlar hep aynı burda 80-90 kuşağı var zaten ne olacak ayrılmadan niye gelesiniz oralara tabii ki barışacaksın diyecek:)Bu kadar iyiyse unlu bir falcidir belki umraniye falci yazarsaniz bulursunuz . Evinin daginik oldugunu soylemeniz garip geldi genelde 3 harflilerin yardimi olanlarin evi daginik ve pis olurmus oyle duymustum. Bu arada ben cok uzak gelecek soylediklerinde genelde dikkate almiyorum ben anlik ksiilerin karakteri, durumlari vehissettiklerini merak ettigim icin iyi falci bana gore anlik durumlari bilendir, gelecek degisir. Bazen tutturuyorlar cunku gelecekte olabilecek olaylari goruyorlar ve onlarin soyledigi olasilik oluyor, baska turlu davranilirsa baska olasilik oluyor o zaman da falcinin soyledigi cikmadi diyoruz. Alternatif gelecegi biliyorlar yani kesin dememek lazim.
Canım teşekkür ederim Hande İstanbul cafe Kadıköy’de değil mi? Hangi günler orada ve randevu gerekiyor mu? Ne falı bakıyor?kadıköy'de.
bana söyledikleri çıktı ilk falında.
mirza'nın söylediği bir şey çıktı .
etiler şengül,tutku 'yu beklemedeyim .
hepsi erkek arkadasımla barısacagımı söyledi sekmeden ama hala bir şey yok
Salı Çarş Perş orada . Gitmeden bir arayın derim .Canım teşekkür ederim Hande İstanbul cafe Kadıköy’de değil mi? Hangi günler orada ve randevu gerekiyor mu? Ne falı bakıyor?
teşekkürler. ben yüzyüze baktırmak istiyorum .Fal mabedi kaan önerilmişti kendisine baktırdım beğendim diyemem beğenmedim de diyemem çünkü karşıdaki kişinin tipini tam olarak doğru anlattı ona şaşırdım ama gelecek için söylediği çıkar mı bilemem
Arkadaşlar İstanbul’da ki gittiğim falcılar la alakalı yorumda bulunmak istiyorum.ilk başta kadınlar kahvesi Meryem abla ilk gittiğimde çok şaşırttı sevgilimin ismini söyledi çok şaşırdım falları çıkmadı ve daha sonraki gidişlerde 5 dk olan falın 3 dk sını muhabbetle geçirdi.kadınlar kahvesinde eskiden Dilek hanım vardı ama ayrıldı kendisi bana dediği tarihte biri ile tanıştım falı iyiydi ama çok hızlı ve tatmin edici bir fal değildi aynı cafe de Pelin nokta atışları var ama şiir gibi ezbere standart falı birde sıra çok oluyo duygu vardı ayrıldı iyi kötü ne varsa tak tak söylüyordu kafenin yan tarafında başka bir cafe de imam diye bir falcıya gittik tam bir para tuzağı yok üstünde büyü var aydönümü bugün bozulmazsa 300 yıl büyü üzerinde kalacak dedi 300 yıl yaşarsam ok 200 tl için 300 tl lik büyüyü bozdurmadım melekler kahvesi Koray süper bir enerjisi var tak tak eğer morali iyiyse süper bakıyo enerjisi de süper melekler kahvesi Emre 3 dk fal baktı sesini mıy mıy ağzında geveledi lafları ve sürekli elini masaya tak tak vurdu 3 dk falın 2 dk nasihat ile geçti 2 dk nasihata 40 tl bayıldım.sembol cafe Nişantaşı Mirza güzel bakıyo ama çok kısa bakıyo soru sormadan direk gördüğünü söylüyor sonra fal bitince sormak istediğin soruyu soruyon.bakırköy keyfino cafe Okan tam bir rezalet int yorumları okuyarak gittik internette bir ballandırmışlar adamı bir ballandırmışlar yok 6 arkadaş gittik şoktayız isim söylüyo duayen diye gittik adam yabancı uyruklu İran falan gibi su falı bakayım orda herşeyi daha net görüyom dedi kahveden başlayalım sonra su baktırırız dedim adam 50 tl aldı kafe bomboştu bide int çok sıra var 2 saat sıra bekliyoz dediler gittik bizden başka kimse yoktu bana dedi ki için sıkılmış bak gerçekten için sıkılmış sen çok üzülmüşsün dedi ki bir elim yağda bir elim baldayım ayrıca 3 dk baktı sürekli anladın mı anladın mı bak benim fallarım çıkar sevgilin varmı resmini göster dedi gösterdim bu adam sana aşık dedi 1 hafta sonra ayrıldık 50 tl bayıldık sonra gene forumda yoğun araştırmalarım dolayısıyla Gazimahallesi hicranın ismini duyduk atladık gittik gazi mahallesine hicran hanıma daha yeni gittik tarihler verdi tam yorum yapamayacam ama etrafta çekemeyen insanlar var gece ağlamaların var uzak bir yerden haberin var diye başladı tam bir Okan 2 faciası derken abla nokta atışları yaptı isimler söyledi dediği tarihler çıkarsa eğer ilginç olabilir 50 tl ama eder mi derseniz ederi 25 tl Nişantaşı’nda Dilek hanım var kadın sosyete falcısı 100 tl ne kahve ne su ne tarot bakıyo 15 dk bakıyo geçmiş gelecek tak tak herşeyi söyüyo yüzüne bu kadar yararlı olmuşumdur umarım gitmek isteyenlere
Teşekkür ederimÖzelinize bakınız yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?