İstanbul'da Fal - Falcılar

Diger kadin dediginiz Tutku mu?
yok hayır burda paylaşılan bayanlardan biri değildi... Tutku ben tanımıyorum baktırmadım, baktırmam da... Burdaki yorumlara bakarak sadece birine gittim ve tam bir fiyaskoydu... Şu an kaderimi merak etmiyorum, kendim yön vermeye çalışıyorum:))))))))))))

Anladim ben de buradan bakip sadece Yeliz'i denedim ve begendim simdi Yasemin'i denemeyi dusunuyorum fal krizim geldiginde :)

Anladim ben de buradan bakip sadece Yeliz'i denedim ve begendim simdi Yasemin'i denemeyi dusunuyorum fal krizim geldiginde :)
Yelizle ve Yaseminle alakalı beklediğim kişilerden iyi yorum gelmedi maalesef...
Yıllar önce Ümraniye de suya bakan bir kadına gitmiştim 10 sene vardır rahat:) Para da ne varsa veriyorsun, suya bakıyordu evi darmadağınık Araplar gibi giyinmiş bir bayandı. Onu keşke bulabilseydim ne evi ne yeri hatırlıyorum. Diğer hepsi sallamasyon... İki arkadaş gitmiştik ve ikimzide şok olmuştuk. Gelecekle alakalı hiç sekmesi yoktu hatta salladı bu kadar uzak geleceği kim bilir dedik ve yapma dediklerini de yaşadık yani...
Bana böyle hatunlar lazım... Tarot, kahve ya da hisli gay hepsi palavra...:/

Bu kadar iyiyse unlu bir falcidir belki umraniye falci yazarsaniz bulursunuz . Evinin daginik oldugunu soylemeniz garip geldi genelde 3 harflilerin yardimi olanlarin evi daginik ve pis olurmus oyle duymustum. Bu arada ben cok uzak gelecek soylediklerinde genelde dikkate almiyorum ben anlik ksiilerin karakteri, durumlari vehissettiklerini merak ettigim icin iyi falci bana gore anlik durumlari bilendir, gelecek degisir. Bazen tutturuyorlar cunku gelecekte olabilecek olaylari goruyorlar ve onlarin soyledigi olasilik oluyor, baska turlu davranilirsa baska olasilik oluyor o zaman da falcinin soyledigi cikmadi diyoruz. Alternatif gelecegi biliyorlar yani kesin dememek lazim.

Bu İstanbul cafe nerede, Hande orada mı Beşiktaş’ta mı?
kadıköy'de.
bana söyledikleri çıktı ilk falında.
mirza'nın söylediği bir şey çıktı .
etiler şengül,tutku 'yu beklemedeyim .
hepsi erkek arkadasımla barısacagımı söyledi sekmeden ama hala bir şey yok

keşke tanısaydınız haftalık aylık hatta bes senelik zamanlarda bile hata yoktu maalesef... hayır bulamadım kadın internete düşmüş biri değil evinde bakan gariban bir hatundu yüzü gözükmüyordu öyle örtmüş ki... baktırmadan anlayamazsınız, şimdiki falcıların hep yorumları merak etme dönecek yaşlar hep aynı burda 80-90 kuşağı var zaten ne olacak ayrılmadan niye gelesiniz oralara tabii ki barışacaksın diyecek:)
eğer bulursam paylaşırım ama maalesef kadının teli falan yoktu bir ev numarasından bir kız alıyordu randevu... beni övmeyin diyordu kadın, verdiğim öğütlere dikkat edin asıl olan bu...
Hatta çıkarken abla bu çok zor ben onu napim dedim, gör bakalım 2012 de ne olacak yaz gelmeden ne haldesin diye evet hayatımın hatasını o zaman yaptım ben:)
neyse hepimize iyi araştırmalar:)

bende tutkunun nosunu istiyorum ..yasemini ben beğendim açıkçası yorumları güzeldi ve doğruydu tabiki bu enerji işi ama tutkuyu da denemek istiyorum

Canım teşekkür ederim Hande İstanbul cafe Kadıköy’de değil mi? Hangi günler orada ve randevu gerekiyor mu? Ne falı bakıyor?

Cafe falcılarından başka ve tarottan başka iyi fal bakan birini bilen var mı ? Su, kahve , yumurta,yıldızname vs ?

Fal mabedi kaan önerilmişti kendisine baktırdım beğendim diyemem beğenmedim de diyemem çünkü karşıdaki kişinin tipini tam olarak doğru anlattı ona şaşırdım ama gelecek için söylediği çıkar mı bilemem

Fal mabedi sitesine mobilden giremiyorum kızlar hata veriyor uygulamayıda yükledim fakat internet erişimi yok diyip oda hata veriyor aynı sorunu yaşayan var mı?

teşekkürler. ben yüzyüze baktırmak istiyorum .

Merhaba,

Bahsettiginiz Dilek Hn in Nisantasindaki teşini ozelden yazmaniz mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…