İstanbul'da Fal - Falcılar

sonun da tutkuya ben de baktırdım öyle aman aman bir fal değildi açıkçası yasemin ile paralel bir faldı sonuç ikisi de aynı şeyi söyledi verdikleri vakitler de birbirine yakın ..

kadınlar kahvesi meryem ablaya ilk gittiğim de beni de çok şaşırttı erkek arkadaşımın arabasının rengini ve nerede oturduğunu söyledi dedikleri oldumu oldu ancak daha sonraki fallarında hem iyi değildi hemde dedikleri olmadı

Merhaba istanbul cafe hande nin vadeleri tuttu mu acaba ? Tesekkurler

Minaya giden varmı tutan varmı
hande tutbilir ama işlerin onun kadar olumsuz olcagını zannetmiyorum birqz bunalımda galiba hatun herkesi mafya gozuyle mi goruyor ya cok negatifti

Merhaba,
7 dk demetin numarası olan varsa paylasabilir mi? Bir de onu deneyeyim diyorum sanki yorumlar fena değil gibi

Merhaba ;

yasemin hanım mı , yeliz hanım mı sizce arkadaşlar ?

fal baktırasım var ama kararsızım

Merhaba ;

yasemin hanım mı , yeliz hanım mı sizce arkadaşlar ?

fal baktırasım var ama kararsızım
Bende aynı durumdayım,yasemin hnm a baktırmak istiyordum ama baktıran arkadaşlardan beğenmeyen olmuş telefonda baktırabilceğim önerisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum,yeliz hnm nasıl numarasını verir misiniz?

yelize bende baktırmadım daha ama yasemin için de çok kötüydü demem mümkün değil ben beğendim falını tutkuyu da çok övmüşler tabi memnun olmayan da var ama tutku bende de çok iyi değildi yasemin daha uzun bakıyor ve enerjisi daha iyi geldi bana tabi bu benim fikrim fal biraz enerji işi galiba

ikisininde fiyatı aynı 50 tl ama hangisi

ikisini de beğenen de var beğenmeyen de o sebeple kararsızım...
yüzyüze baktırdığım m.köyde bir falcı var anıl bugün ona bir arkadaşımı götüreceğim yakın zamanda ben ona baktırmıştım o sebeple yeni birini denemek istiyorum.

Yelizi denedim ben karakter analizi yapti diyim aramaz arasa da bana guven vermedi baska biri var dedi... adam aradi ozur de diledi suan konusuyoruz :) karakter analizi dogru olabilir ama erkeklerin karakterleri genelde ayni bi de burcuyla da kombin yapinca bence tutuyor oluyor otomatikman....

yasemin güzeldi çok kötü değildi bana göre ..
tutku aslında yaseminle paralel şeyler söyledi sonuç ikiside aynı sonucu verdi tarihlerde birbirine çok yakındı.

sırada yeliz var birde şu online bakan kaan dı sanırım onu denemek istiyorum kararsızım onda

Yelizide eledik o zaman:) yasemini mi arasam belki enerjimiz tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…