İstanbul'da Fal - Falcılar

zaten şu falcılara verdiğim parayı biriktirsem hiç bir derdim kalmayacak :)))
neyse başka falcı önerisi olan varmı

Bir de yumurtacı Nazife varmıs onunla ilgili bilgi sahibi olan var mı?
Biz geçen sene 4 arkadaş nazife hanımı eve çağırmıştık. Yumhrta ve büyük bi bardak istedi. Bir kişiyi odaya alıp kapıyı kapattı, yaklaşık 1 saat sürdü bir kişi. Kağıt kalem alıp yazıyor size de yazdırıyor.
Bana geçmiş ve anla ilgili söylediği her şey doğruydu. Gelecekle ilgili söylediği en erken vade bir buçuk yıldı ki daha bir iki ay var dolmasına. Evleneceğimi söylemişti. O dönem boşanma davam bile bitmemişti ve imkansız demiştim. Ama ummadığım zamanda ummadığım biriyle (ki nazifenin tarifine birebir uyan biriyle) ilişkiye başladık faldan 3 ay sonra. Aslında bikaç aya evlenmem lazım fala göre ama ikimiz de birbirimizi çok sevmemize rağmen aileler yüzünden ayrılma aşamasındayız şu an. Fal tutar mı bilemem ama nazifeye tekrar gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem. 1 buçuk yıl sonra tekrar görüşeceğiz seninle demişti, bi daha o parayı vermem demiştim ama büyük konuşmuşum dediği gibi 1,5 yıl sonra tekrar gidicem, görüşeceğiz nazife hanımla...
(2017 martta 150 tl vermiştim.)

bak bu beni heyecanlandırdı :)) evet pahalı ama denemeye değer gibi duruyor

Kizlar Yasemin’i denemek istiyorum ama nokta atisli degil mi yai hisli bir kadin mi acaba?

Çok teşekkürler şu an 200 e bakıyormus buarada bilginiz olsun

Yumurta olayi ne ki?
Yumurtayı su dolu bir bardağın içine kırıyor. Senin seçtiğin bir yumurtayı. Diğer arkadaşlarım için kırmıştı ama bende kırma suya at elini üstüne kapat sadece dedi. Durdu 2 dk, bana sus işareti yaptı ve sonra iki A4 dolusu yazı yazdı. Sonra bana açıkladı teker teker yazdıklarını .
Bu arada 7 yıldır aynı iş yerinde çalışıyordum, 2 saatlik yol gidiyordum iş yerimde çok huzurlu olduğum için, nazife bana kurumun aynı kalacak ama iş yerin binan değişecek, eylülde başka yerde olacaksın demişti. Asla demiştim kendi kendime ama şu an aynı kurumda başka bir binada çalışıyorum. Tekrar gitmeyi düşünmemin sebebi bu benim için nerdeyse imkansız olan şeyin tutmuş olması..

Cok iyiymis acaba telefonda bakiyo mudur? Ya da yeri nerde?

Cok iyiymis acaba telefonda bakiyo mudur? Ya da yeri nerde?
Telefonda baktığını sanmıyorum. Biz eve çağırmıştık zeytinburnundan geldiğini söylemişti.
Önceki sayfalarda geleceğe dair söylediği çıkmadı diyen de çok hepsi çıktı diyen de. Ben de bana söylediklerinin çıkmasını çok isterim. Bakalım yaşayıp göreceğiz asıl mevzunun çıkıp çıkmayacağını ki zor görünüyor ama yine de tekrar gitmeyi düşünüyorum

Telefonda bakmaz.Ben az önce aradım açmadı.
Yakın geleceği biliyorlar bence ama uzak gelecek zor

bende aradım 200 tl dedi eve geliyormuş eğer fazla kişi olursa indirim yaparım dedi toplaşsak da öylemi baktırsak acaba :))

Hande çooook negatif bir kadın ve çok ilginç başka giden yokmu
Ben 2 kez gittim ilk falinda soylediklerini yasamadim hadi dedigim Bir kez daha deniyim ama negatif genel olarak.Ahmet. beye baktirdim anda superdi fali daha dengeli geldi bana olumlu olumsuz konusuyor.

Arkadaslar buarada bir şey soracagım.
Tutku,Mirza,Fulya,Hande gibi falcıların vadeleri tam tutmasa da az arayla tutuyor mu? Yani 10 gün dediyse 20 günde olan var mı mesela?

Bana da aynı böyle davranmıştı. Hiç tavsiye etmem

Nişantaşında ofisi olan falcı dilek'in numarasını alabileceğim biri var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…